2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayça geçmiş olsun..kilosu için doktor ne söyledi_? bende iyiice takmaya başladım bu kilo işini iştahsızlığını..yakında doktora götürmeyi düşünüyorum

balımcım aynı dert bizdede var valla dr a gidersen banada söle dedikleri ben kaç dr gezdim bir çözüm bulamadım (

afiyet olun hemşom dedimki bu berrakla uğraşırken içemez şimdi çay falan yollim baride çksin iki yudum :)))

ayyy hala benimki inatla ayaklarımın dibinde hiç uyumıcaak yaaa
nerden buluo enerjıyı bilmem

hayatım zaten erken uyumuyormu berrak yavrum oynamak istiyordu r annesi bırak oynasın

sayfa sayılarının hemen altında etiketleri düzenle var ordan eklıorsun

siz izin verilen değilsiniz diye birşey çıktı ben düzenleyemiyormuşum

balımcım aynı dert bizdede var valla dr a gidersen banada söle dedikleri ben kaç dr gezdim bir çözüm bulamadım (

aman aynı şeyleri dicek işte kilosu normal falan filan işte ama yinede götüreyim diyorum..bazende büyüyünce aklı başına gelince yer herhalde diyorum.

chefin kilo alması için verdiği birşey vardı ondan denesek olurmu acaba:uhm:

kızlar acil yardım.greyfurt suyu içiren oldu mu.alerji filan yapmaz dimi.c vitamini alsın diye sıktım içirçektim annem içime kurt düşürdü

ayy şükür uyudu ağlaya ağlaya ya neden böle yapıo
şimdi ben uyuyayım mı mücverle çorbayı mı yapayım yoksa ewi mı toplayayım d şıkkı hiçbirimi laelaelaelaelae

hemşom ama geceden uykusuz ve bütün gün mızmızladı gözlerini görsen kızarmış ondan istıom uyusun

balım bikaç kere daha dene,belki dolmuşur hane ,banada öle yazmıştı düzeldi sonra,baaşka tarafa yaz ek besine kilolarara falan farketmez

incicim kerem uyandı çıkmak zorundayım bu akşam sen bi dene inş yer çağan paşa makarnayı
ben haftada bir gün yapıyorum seviyor kerem
bugünki çorbamı yazayım size hızlı olmak zorunda oldğm için buraya yazıyorum k. bakmayın
soğanı kıymayı kavurdum salça koydum kırmızı mercimek yeşil mercimek bulgur kabak havuç ve patates doğradım birazda kuru nane koydum kokusu harike geliyo düdüklüde hala umarım kerem içerrr öpüyorummm kızlar

saol esra verdim baya içti.berrak da dişten huysuzlanıyodur sorma bizimde aynı.günü gününe uymuyo.gece uyumuyorıuz bizde

esra mücver i fırında nasıl yapıyorsunuzz ya diğeri çok ağır oluyo ben yapmam pek o yüzden ama çok severimcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…