2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çorbamı yaptım mücver fırında kestıremeden berrak uyandı
başak kabağı ve havuçu rendeledım
içine dereotu isteğe göre yeşil soğan konur
1 yumurta ve un ekledim,karabiber tuz kimyon koydum
karıştırıp borcamı acık yaağladm fırına attım
çok kolay oluo

esracım teşk ederim canım yarın yapcam
bu arada kızlar kerem çorbayı beğendi Allahım çok mutluyum artık oğlumda çorba içiyooo:))))
darısı diğer bebişlerimize inş.

ohhh maşşalllah çokz güzel kaynatmışsınız benimde iş yapmaktan her yerim ağrıoo gelemedim kaçırmışım

esracım çok saol tulum içinn ama bende gönderemiom nasıl etiket eklenio ki oraya

selam nasılsınız hanımlar
balımcım snada bir çift ayakkabı yolladım güle güle giy ay sevdim ben bu alışveriş olayını :))

inci aldım hediyeni çok sağola.s.bende üzülmüştüm bana hediye gönderen yok diye(

iyi akşamlar kızlar
ikindi sohbetini kaçırmışım çok üzüldüm
incicim hediyen için çok sağol çikolata gibi tatlı şey var mı :)) gündüz de hatır sormuşun çıkmıştım canım kusura bakma çağan hala iştahsızmış çok üzülüyorum yemeyen çocuklara

canım pediasure diye 200 ml lik bir içecek
çilekli veya vanilyalı süt gibi internette araştırısan 1 yaş üzerine veriliyor ama doktorumuz bize verdi durumumuz o kadar vahim yani:))
o sütlerin bir de toz mamaları var

kıslar çağan gece üstünü çok açıyor acaba uyku tulumumu alsak işe yararmı siz napıyosunuz valla gece sürekli ayaktayım o yüzden
Canım, egede çok açıyor üstünü.Daha doğrusu üstünü örttüğümde, hafif sağa sola dönerken örtüye takılır takılmaz çığlığı basıp uyanıyor.O yüzden ben üstünü örtmüyorum.Dün akşam biraz serin gibiydi, ufoyu çalıştırdım açıkçası.Ama ben yatmaya gittiğimde, en düşükte çalıştırdığım halde terlemişti.Oda da sıcak olunca kapattım ufoyu öyle yatırdım.tulum düşünüyorum ama rahat edermi etmezmi bilmiyorum.

neyse bende kaçtım eymen uyumuşken işlerimi halledeyim...bir özet geçende olmadı :çok üzgünüm:
Hayatım, geçmiş okumaya pek fırsatımız olmuyor:)))))

slm arkadaslar umarım iyisinizdir
birkaç güne kadar işe baslıcam ama huzursuzum metiş den ayrılcagım için sabahta oturdum hüngür hüngür agladı ay biz wc ye bile beraber gidiyoruz
Canım bir taraftan zor ama bir taraftanda değişiklik iyi gelecektir.Bugün eşimle konuştum, tekrar ofis açalım, ben sıkılmaya başladım, hiç olmzasa biraz değişiklik olsun.

Güle güle kullanın hayatım.Odasında huzurla mutlulukla ve sağlıkla uyasın inşallah.Bu arada geçmiş olsun aybükeye.
Zor güzelim yaa, sabah erken kalkman lazım, bütün gece sürekli uyanınca hiç uyumamış gibi oluyor insan.Bir an önce bu günleri atlatsak iyi olacak :)))Sen hiç olmazsa gece 200 cc süt veriyorum diyordun, dün akşam mama yaptım, gece 11,30 gibi uyandığında vereyimde gece 4-5 saat uyur belki diye.Bizim beyefendi, ağzına bile almadı biberonu.Yine memeye döndük.Aynı şekilde sabaha kadar en az 4 kez uyanıyorum.Ama bu en az uyanması.

evet aldıklarımı yolladım hemen hediyeleriniz geldimi kıslar çok bişi alamadım ben ya herkese yollamak istiyordum ama hemencik puanım bitmiş ay alışverişide pek sevrim :))

meralim nabersin çikolata yollim snada ağzın tatlansın hemi afiyet olsun :))

Canım sağol teşekkürler, hediyen gelmiş.Çokta severim.Hemen kaşık kaşık yedim:))))))

Duygucum geçmiş olsun, inşallah nilde fazla birşey yoktur.

Merhaba kızlar, Faziletçim, incicim.Nasılsınız_?Ancak geçmişi okudum, ve cevap verebiliyorum:)))İnşallah gitmemişsinizdirrrr.

bir araştırayım chef sağol..bu arada sizin kilonuz kaçtı_?

bende iyiyim meral abla..eymenle uğraşıyoruz.yeni dişleri çıktı huysuzluğu birazda olsa düzeldi.

Sevindim canım, dişler çok sorun yaratıyor çocuklara yaaa.Özellikle üst dişlerde çok kötü oldu egehan.Ateşi filan yükseldi.İnşallah sizin öyle olmaz.
Faziletçim, birde eymen çok hareketli, egeye hareketli diyordum ben ama eymeni gördükten sonra yok bizim oğlan fazla hareketli değilmiş dedim.Ondan da kaynaklanabilir eymenin kilo almayışı.

Hepinize iyi geceler kızlar.Öpüyorum sizleri, ben yatmaya gidiyorum.İnşallah herkes güzel bir gece geçirir, uykusunu alır.

kilo almayışı problem değilde yaptığım hiç birşeyi yemiyor..biraz iştahı açılsın istiyorum.

egehanın saç çekmesi aklıma geldikçe hala gülüyorum..eymende saç çekmeyi öğrendi marmaristen dönüşte sürekli batuhanın saçını asılmaya başladı tabi batuhanda kızdı..iki çocuğu ayırcaz diye uğraştık vallahi canımıza okudular.

inci makarna yaptın mı yedimi çağan merak edip girdim bakmaya
eşim çeviri yapıyo bilg. onda bu akşam biraz müsade etti sağolsun:)))
hepinize iyi geclerrrrrr

meralcim bizde 3 gecedir açıyoruz kombiyi ankara çok soğuk oluyo özellikle geceleri
zaradan çok güzel eşofman takım aldım oğluma onunla yatırıyorum napıyım rahat eder mi bilem ama üzerini çok açtığı için pijamayla üşür yoksa

balım bizim kilomuz 6900 gibi
ama o ilaç iştah açmıyor canım sadece çok kalorili olduğundan kilo aldırıyor ve bütün vitamin ve mineralleri barındırıyor içinde bizimki hala iştahsız zorla yediriyoruz ağlaya ağlaya(( hem o hem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…