Canım, egede çok açıyor üstünü.Daha doğrusu üstünü örttüğümde, hafif sağa sola dönerken örtüye takılır takılmaz çığlığı basıp uyanıyor.O yüzden ben üstünü örtmüyorum.Dün akşam biraz serin gibiydi, ufoyu çalıştırdım açıkçası.Ama ben yatmaya gittiğimde, en düşükte çalıştırdığım halde terlemişti.Oda da sıcak olunca kapattım ufoyu öyle yatırdım.tulum düşünüyorum ama rahat edermi etmezmi bilmiyorum.kıslar çağan gece üstünü çok açıyor acaba uyku tulumumu alsak işe yararmı siz napıyosunuz valla gece sürekli ayaktayım o yüzden
Hayatım, geçmiş okumaya pek fırsatımız olmuyor:)))))neyse bende kaçtım eymen uyumuşken işlerimi halledeyim...bir özet geçende olmadı :çok üzgünüm:
Canım bir taraftan zor ama bir taraftanda değişiklik iyi gelecektir.Bugün eşimle konuştum, tekrar ofis açalım, ben sıkılmaya başladım, hiç olmzasa biraz değişiklik olsun.slm arkadaslar umarım iyisinizdir
birkaç güne kadar işe baslıcam ama huzursuzum metiş den ayrılcagım için sabahta oturdum hüngür hüngür agladı ay biz wc ye bile beraber gidiyoruz
Güle güle kullanın hayatım.Odasında huzurla mutlulukla ve sağlıkla uyasın inşallah.Bu arada geçmiş olsun aybükeye.slm kızlar.... nasılsınız görüşmeyeli. Biz iki gündür giremiyoruz. Malum aybüke hasta ve yalnız bırakmaya gelmiyor. Biz aybükeye oda yapmamıştık. Genç odası almaya karar verdik. Dün bütün mağazalara baktık. Çilek ve bellonada beğendik. Sanırım bugün bellonada beğendiğimiz odayı alacağız:) Aybükeye göre biraz olgun kaçıyor ama olsun uzun süre kullanacak. Öenmli olab işlevselliği değil mi:)
Zor güzelim yaa, sabah erken kalkman lazım, bütün gece sürekli uyanınca hiç uyumamış gibi oluyor insan.Bir an önce bu günleri atlatsak iyi olacak :)))Sen hiç olmazsa gece 200 cc süt veriyorum diyordun, dün akşam mama yaptım, gece 11,30 gibi uyandığında vereyimde gece 4-5 saat uyur belki diye.Bizim beyefendi, ağzına bile almadı biberonu.Yine memeye döndük.Aynı şekilde sabaha kadar en az 4 kez uyanıyorum.Ama bu en az uyanması.slm kızlar
ayyy bende çok kötüyüm dökülüorum,bu kız uymuo benımde geceleri ya,ağlayarak uyanıo hep,
tam ben yatıcam gece 12 gibi benimki uyanıo uyut yatır ağla bı daha uyut derken 1 i geçio zaten 6 da kalkıorum o 6 saatte 60 kere kalkmışımdır hiç uyumadık eşimle,7-8 ay boyunca düzgün uyuyan çocuk böle oldu ,şu dişer bir çıkaydı walla ona yoruom hep uyanmalarını
zaten arada uyuduğu saatlerdede dewamlı üstünü örtmekle geçıo,hortlak gibi oldum,üstünü örttüğüm an uyanıo,tulum işini bende düşünüom
hemşom gözün aydın gitmiş seninkiler
filiz en başta zor gelıo işe gitmek ama inan bana nefes alıosun moral oluo ben işten ewe geldiğimde yeniden şarj olmuş gibi sabrım yükselio,arada özlemek lazım bence
duygu geçmiş olsun nile
tuğba aybükeyede geçmiş olsun
evet aldıklarımı yolladım hemen hediyeleriniz geldimi kıslar çok bişi alamadım ben ya herkese yollamak istiyordum ama hemencik puanım bitmiş ay alışverişide pek sevrim :))
meralim nabersin çikolata yollim snada ağzın tatlansın hemi afiyet olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?