2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız biz iyi olduk çok şükür.egeciğim bugün çok daha iyiydi oyndık bütün gün.
zavallıcığım oynamayı özlemiş hastayken.
sanırım benim bebişinde dişi çıkacak 3 gündür alt dudağını damaklarıyla ısırıp acır gibi sesler çıkarıyor.
umarım bütün bebişler ve anneleri keyiflidir.
geçmişi okucak zamanım yoktu ama tüm iyi dileklerim sizlerle
chef sen ne veriyon seninkine ben egeye protifar ve fantomalt veriyorum protein ve kallori takviyesi.bakalım bir ay sonraki kontrolde görücez işe yaradımı?

calemity ankara soğukmu? :)))) şekerim karsa 2 gündür sabahları kar yağıyor burası buzzzzz

Son düzenleme:
nazlıcan ben hem protifar hem fantomaltı 2-3 aydır kullanıyorum pek faydası olmadı
şimdi pediasure plus diye bir içeçek veriyorum bir kutusu 300 kalori rapor çıkartılıyor kilosu ortalamanın 2 kilo altinda diye devlet ödüyor günde 3 taneye kadar verebilirsin dedi

ben pek bi umutluydum bu fantomalttan hayellerim suya düştü :1no2: bende protifar ve fantomalta rapor çıkarttım.pediasure'u duymuştum.kalorisi fntomalttan çok daha yüksekmiş.fantomaltın bir ölçeği 20cal.günde 4 ölçekle 80 cal veriyorum.bu ay kilo artışı olmazsa benim doktor önerir sanırım.egede çok zayıf 6600 gram falan çok zor yiyor seninki gibi

ayça geçmiş olsun..kilosu için doktor ne söyledi_? bende iyiice takmaya başladım bu kilo işini iştahsızlığını..yakında doktora götürmeyi düşünüyorum

ah canım ne desin..o da kabullendi artık, sanırım bu genetik dedi..aylara göre gelişimine baktı 4-5 aydır düzgün bir şekilde azalıyo kilo alımı..yapısı bu, hareketli çocuk, sağlığı gayet iyi endişe etmeyin dedi..tabi şimdi sağlığından da olduk haberi yok

bi de k. tugcu iştahsız çocuklara sipraktin öneriyo..5 gün günde 2 kez yarım ölçek verin, sonra 3 gün ara verin diyo..ilaç alışkanlık yapıp, etkisini yitiriyomuş yoksa..onu mu getirtsek tr den dedik..eşim bi bakmış netten; ilaç aslında böcek sokmalarına, güneş yanıklarına, alerjilere falan karşıymış..yan etkileri uyku ve iştah açmakmış..yurdum dr ları da bunu kullanırlarmış yıllardır..bak, sen de ara google dan, kk da bile var bi sürü forumda var kullananların yorumları, işine yararsa al bakalım..gelen olursa ben de getirtebilirim.

nazlıcan,chef,eycik nbr kızlar..bugün çiroz anaları toplanmış :) bakmayın böyle dediğime ben de üzülüyorum çok..bizim dr önemsemiyoda valla, burda normal heralde..saglıgı iyi deyip gönderiyo. ben de 2 aydır falan takıyorum ama, taksam ne, çocuk prensiplerinden şaşmıyo :umursamaz:

iyilik ayça senden ne haber çok hoşsun ya :)) çiroz anaları ha:))
valla doğru kaderde çiroz anası olmak da varmış
nazlıcan ben fantomaltı daha 1 kutu bile bitirmedim protifardan 3 kutu bitirdim yani belki fantomalt işe yarar günde 80 kalori iyi sayılır bende ağırlık vereyim bari günde 2 ölçek kullanıyordum bizimkilerin günlük 780 kaloriye ihtiyaçları varmış yani biz 1000 kalori yüklemeliyiz ki kilo alsın

iyi geceler kızlar,çocuklar okula başlayınca,rahatlarım sanıyordum ama dahada zorlandım,burayada doğru dürüst bakamıyorum umarım herkes iyidir,herkese bollll bolll enerji diliyorum bu günlerde en çokta bana lazım

gunaydin hanimlar
ben guzel uyudum diyebilirim
saat 11 de yattim, sabah 7:00 ye kadar ve bir kere kalktim zemuszemus
ama aksam cok zorladi beni sipa misafir olunca boyle huysuz oluyor zaten
mamasini yedi biraz oturdu sonra salladim uyuttum tekrar

yemeyen bebeklerin annelerine sabir diliyorum, bebislerde istah

bu arada biz normal gidalardan 1000 kolari aldigini nerden anlayacagiz
birde seyi merak ettim, bu yemeyen bebekler tam olarak gunde ne yiyor???
optum herkesi

hemen yolluyorum :) opuyorumnanaktan keske gercek olsa ya(

Eklentiler

• $kahvalti022.webp
    27 KB · Görüntüleme: 27
günaydın kızlar

ne güzel alışverişler yapılmış hediyeler yollanmış bende baktım ama hangi hediyeye baksam puanın yetmiyor diyor alamadım sizlere hiç bayram hediyesi kızlar:çok üzgünüm:

bu gece hiç uyuyamadık bizde sabaha kadar sürekli uyandı, uyanıyor yatağın içinde dönüyor oturuyor yatmıyor bir türlü ağlıyor falan ay nolacak böyle bilmem, dişdendir diyoruz 1 ay oldu hala çıkamadılar

kızlar ya kış için ne mont aldınız,nerden?ben bi C&A da görmüştüm ama nil o kadar ağladı ki göremedim,zaten tam çıkmamıştı ürünler??
bilgi verin lütfen?resimli,fiyatlı :)

BU GECE BİZDE AYNIYDIK ekinsu
kerem bir ay sürmedi ama her gece böyle oldu sonra alttan ikitane pırtladı
şimdi tekrar başladı dün üstten pırtlamış bi tane ay bi bitselerdi ya
yeşim eline sağlık canım
herkese güanaydınnnopuyorumnanaktan

Günaydın hanımlar..

umarım herkesler iyidir..yemeyenler bol iştah,uyumayanlara bol uyku,hastalarada bol şifalar dilerim :)

incicim teşekkürler ayakkabı göndermişsin bana ,hemde sevdiğim gibi :)
bu nedir,nasıl yapılıyor neden böyle yapmışlar kafamçokkarıştı
birkaç gün bakmadık kk da hayat değişmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…