kızlar ya kış için ne mont aldınız,nerden?ben bi C&A da görmüştüm ama nil o kadar ağladı ki göremedim,zaten tam çıkmamıştı ürünler??
bilgi verin lütfen?resimli,fiyatlı :)
ya ben de meraktatım??:bbo:incicim teşekkürler ayakkabı göndermişsin bana ,hemde sevdiğim gibi :)
bu nedir,nasıl yapılıyor neden böyle yapmışlar kafamçokkarıştı
birkaç gün bakmadık kk da hayat değişmiş :)
off valla nil de öle bi uyumuo hatta dün sinirimden mi uykusuzluktan mı bilemiorum yatağının asansörünü kırdım..içinden çıkarkenkaydirigubbakcemileBU GECE BİZDE AYNIYDIK ekinsu
kerem bir ay sürmedi ama her gece böyle oldu sonra alttan ikitane pırtladı
şimdi tekrar başladı dün üstten pırtlamış bi tane ay bi bitselerdi ya
yeşim eline sağlık canım
herkese güanaydınnnopuyorumnanaktan
babası C&A dan almış eguşa,lacivert içi polar mevsimlik diye almış ama bayaa kalın
kışında giydirebilirim,zaten arabayla gidiyoruz hep..onun dışında başka birşey almam herhalde..fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 39 liraymış..
ya ben de meraktatım??:bbo:
ii günlerde giysin işallah:)
ben de sanırım gidemem bi süre ankaraya artık sipariş vercem??soğuyo hava çünkümmirmirmirmir
kızlar ya kış için ne mont aldınız,nerden?ben bi C&A da görmüştüm ama nil o kadar ağladı ki göremedim,zaten tam çıkmamıştı ürünler??
bilgi verin lütfen?resimli,fiyatlı :)
sen beğen ben sana gönderirim yerimseniben
özlem haklısın yaşadıkların sinir sistemini bozmuş
allahtan sabır dilemekten başka yapacak birşey yok
bu çocuklar böyle büyüyecekler..sonrasınıda hiç hatırlmayacağız..
gerçi benim oğluşum maşallah çok üzmüyor beni,umarım hep böyle gider..
nazlıcan merhaba nasılsın,özlemiştik seni ,egecik nasıl oldu keyfi yerinde mi ?
sagolun arkadaslar zaten sızlerde olmasydınız hepten göçmüştüm bı nevı sıgınagım gıbı oldu bura
bende kendımı cok telkın ederım gececek bıtecek dıye ama napım bunyem zayıf dustu artık sitres benı yedı bıtırdı bu ay tam 49 gundur aralıksız reglı oldum hala da devam edıyor bır oncekı de 27 gun surmustu kendm de artık kaanın yasattıklarını kaldıracak gucu bulamıyorum
dr gıttım sut hormanundan dedı kanamayı kesmek senı şişirir iyice kotu olursun dedı kan degerlerım yerlerde gezıyor
bugun yıne bı doktora gıdeyım mıgdem bulanıyor artı k.d. dr gorunce hıc kurtulamıcammı ben ya((((((
nazlıcan,chef,eycik nbr kızlar..bugün çiroz anaları toplanmış :) bakmayın böyle dediğime ben de üzülüyorum çok..bizim dr önemsemiyoda valla, burda normal heralde..saglıgı iyi deyip gönderiyo. ben de 2 aydır falan takıyorum ama, taksam ne, çocuk prensiplerinden şaşmıyo :umursamaz:
durusu burada görünüyor ama yazamıyor bi sorun neden yazamıyor..
çünkü ekinsu ile kahve keyfi yapıyorlar :jeyyar:
tekrar slm lar,
nazlıcan hoşgeldin nasılsın bebişinle sana geçmiş olsun.
özlem bencede başka doktora git inş yakın zamnda atlatırsın bu sıkıntıları, kocişinde gidiyormuş allah kavuşdursun.
bebişleri hasta olanlara gecmiş olsun,
ya arkadaşlar miray sürekli kabız biara sürekli kaysı kompostosu içirdim oda işe yaramadı kabız yapacak besinlerden uzak tıtuyorum, doktorda dişleri çıkacak olan çocukaların kimi isal olur kimikabız dedi ama oratalıkda ne diş var ne bişey nerden baksanız -4 gün yapmıyor bzen ben bacaklarını ileri geri yapıyorum yağ içiriyorunm popıosunu yağlıyorum benim zorlamamla yapıyor bilgili tecrubeli anneler tne yapabilirim tavsiyeniz varmı, buarada fitili kabul etmiyor geri çıkıyor ama rahatsızlığıda yok keyfi yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?