2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya kış için ne mont aldınız,nerden?ben bi C&A da görmüştüm ama nil o kadar ağladı ki göremedim,zaten tam çıkmamıştı ürünler??
bilgi verin lütfen?resimli,fiyatlı :)

babası C&A dan almış eguşa,lacivert içi polar mevsimlik diye almış ama bayaa kalın
kışında giydirebilirim,zaten arabayla gidiyoruz hep..onun dışında başka birşey almam herhalde..fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 39 liraymış..

incicim teşekkürler ayakkabı göndermişsin bana ,hemde sevdiğim gibi :)
bu nedir,nasıl yapılıyor neden böyle yapmışlar kafamçokkarıştı
birkaç gün bakmadık kk da hayat değişmiş :)
ya ben de meraktatım??:bbo:
off valla nil de öle bi uyumuo hatta dün sinirimden mi uykusuzluktan mı bilemiorum yatağının asansörünü kırdım..içinden çıkarkenkaydirigubbakcemile
size de geçmiş ossun..

ii günlerde giysin işallah:)
ben de sanırım gidemem bi süre ankaraya artık sipariş vercem??soğuyo hava çünkümmirmirmirmir

selam herkesee
uykusuz ve mutsuzsum (
saat 23:45 yatan oglum 02:00 da uyandı ve 05:50 yenıden uyudu ve tekrar 07:15 de uyandı 10:00 yenıden uyudu bıtkın bıkkın ve de mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben cokkkkk berbat hıssedıyorum kendımı
sureklı sacmalar oldum dun marketten peynır dıye katı yag almısım
tv.kumandasına alo dıyorum
kapı zılıcalıyor telefona kosuyorum
hepsı bı yane yemek yemıyorrrrrr yap dök bıktımmmm
esım hafta sonu yurt dısına gıdıyor 9 gun yok evde yanlız kalıcam
offffff offffffffff
içimi bi size dökuyorum kızlar lutfen benı yadırgamayın
ayy aglamakkkk istiyorummmmmm

günaydın arkadaşlar bebişlerimize bol iştahlı uzun uykulu bir gün dilerimözlem seninle hemen hemen aynı bir gece geçirmişim.aynen bir tuhafım bugün.canını hiç sıkma göz açıp kapayana dek bugünler geçecek ben kızımın uykusuz gecelerini pek net hatırlamıyorum artık.yani unutuluyor bugünler.tatlı anılar kalıyor akılda.ne yapakım atlatana dek çekicez bişekilde kuzucukları

günaydın millet..

özlem hepimiz zaman zaman oluyoruz bu ruh halinde yanlız sen değilsinki..ben pazartesiyi anmak bile istemiyorum mesela..hem ben hem oğlum feciydik..bazen biz de dayanamayacak duruma gelip iflas ediyoruz. eşinin gitmesi kötü olmuş böyle bi dönemde ama sabret bakalım. tavsiyem çok evde durmayın, çıkıp biraz temiz hava almak, bikaç insanla iletişim ikinize de iyi gelir, hem yorulup uyursunuz..rezene papatya falan iç ve içir bi de..

ben gidip emzirmeye çalışcam,analık işte..uyutana kadar ne çekiyoruz, biraz annesütü alsın diye de uyku halini kolluyoruz..bikaç gündür uyanıkken pek memede durmuyo sıpa. emerse cabuk atar şu mikrobu..umarım güzel bir gün olur :))

ya ben de meraktatım??:bbo:

ii günlerde giysin işallah:)
ben de sanırım gidemem bi süre ankaraya artık sipariş vercem??soğuyo hava çünkümmirmirmirmir

sen beğen ben sana gönderirim yerimseniben

özlem haklısın yaşadıkların sinir sistemini bozmuş
allahtan sabır dilemekten başka yapacak birşey yok
bu çocuklar böyle büyüyecekler..sonrasınıda hiç hatırlmayacağız..
gerçi benim oğluşum maşallah çok üzmüyor beni,umarım hep böyle gider..

nazlıcan merhaba nasılsın,özlemiştik seni ,egecik nasıl oldu keyfi yerinde mi ?

kızlar ya kış için ne mont aldınız,nerden?ben bi C&A da görmüştüm ama nil o kadar ağladı ki göremedim,zaten tam çıkmamıştı ürünler??
bilgi verin lütfen?resimli,fiyatlı :)

canım ben kızımda kullandığım astronot montu vardı şu bütün tulum gibi olan onu egeye de kullanıcam.çok rahat kullanmıştım nilsuda.zeylanddan almıştım.yanlız bütün tulum gibi montların tek kötü yönü diğer montlardan daha kısa süre kullanıyorsun küçülünce.mont daha uzun olabiliyor.ben kızıma önce astronot tulumukullandım.sonra ayrı ayrı bir mont ve bir pantolon almıştım şu kayak pantolonu gibi olan.kıyafetin üstüne giydiriyordum.onu daha uzun giydi.

sagolun arkadaslar zaten sızlerde olmasydınız hepten göçmüştüm bı nevı sıgınagım gıbı oldu bura

bende kendımı cok telkın ederım gececek bıtecek dıye ama napım bunyem zayıf dustu artık sitres benı yedı bıtırdı bu ay tam 49 gundur aralıksız reglı oldum hala da devam edıyor bır oncekı de 27 gun surmustu kendm de artık kaanın yasattıklarını kaldıracak gucu bulamıyorum
dr gıttım sut hormanundan dedı kanamayı kesmek senı şişirir iyice kotu olursun dedı kan degerlerım yerlerde gezıyor
bugun yıne bı doktora gıdeyım mıgdem bulanıyor artı k.d. dr gorunce hıc kurtulamıcammı ben ya ((((((

canım ben de sizleri çok özledim.çok şükür atlattık ağır gribi.en kötüsü de ikimizde aynı anda grip olduk.
birde kilo alsa minnoş tam süper olacakcokacimcoook
senin eguş neler yapıyor sen nasılsın

özlem ne demek kanamayı kesmek seni şişirir.bence uğramak istememiş dr.kesinlikle başka bir dr git.hormonlarını dengeleyecek ilaç verir.zaten içerden de kanama kesilir ve şişmezsin.mutlaka git o da seni mahfetmiştir.geçmişolsuna.s.

özlemm yapma canım yaa bırakma kendini böyle,yakınında kşmsen yokmu kaanı bırakabileceğin
onlar baksınlar birkaç saat,kaan dan ayrı kalmak çok iyi gelecek sana bence..

nazlıcan çok geçmiş olsun canım,bizimki de grip oldu şimdide burnu akıyor sürekli..
eguş iyi allaha şükür, evini tanımaya başladı heryere girip çıkıyor sürüne sürüne gidiyor
kilo içinde dert etme zamanı gelince yaşıtlarıyla arayı kapatır hiç merak etme :)

canım sağlığı önemli tabi ama bizimkiler sağlıklı gelişmediğinden bunları yapıyoruz seninki kaç kiloydu

durusu burada görünüyor ama yazamıyor bi sorun neden yazamıyor..

çünkü ekinsu ile kahve keyfi yapıyorlar :jeyyar:

kızlar size bir öneri ben egeye çok zorda kalıp yediremediğimde komşu çocuklarını topluyorum eve onlar arkamda soytarılık yapıyor ben tıkıyorum ağzına.hatta bazen kızımla altta oturan aynı yaştaki arkadaşının eline veriyorum mamayla kaşığı onlara yedirttiriyorum ve benden daha iyi yiyor ege.artık ne yapacağımı şaşrttı bu çocuk beni

tekrar slm lar,

nazlıcan hoşgeldin nasılsın bebişinle sana geçmiş olsun.

özlem bencede başka doktora git inş yakın zamnda atlatırsın bu sıkıntıları, kocişinde gidiyormuş allah kavuşdursun.

bebişleri hasta olanlara gecmiş olsun,

ya arkadaşlar miray sürekli kabız biara sürekli kaysı kompostosu içirdim oda işe yaramadı kabız yapacak besinlerden uzak tıtuyorum, doktorda dişleri çıkacak olan çocukaların kimi isal olur kimikabız dedi ama oratalıkda ne diş var ne bişey nerden baksanız -4 gün yapmıyor bzen ben bacaklarını ileri geri yapıyorum yağ içiriyorunm popıosunu yağlıyorum benim zorlamamla yapıyor bilgili tecrubeli anneler tne yapabilirim tavsiyeniz varmı, buarada fitili kabul etmiyor geri çıkıyor ama rahatsızlığıda yok keyfi yerinde

emel diyorki: ay evet aylincim kahve içiyoruz hatice şimdi fincanları topluyor, bu arada ela ve ayşegülle konuştuk salı günü kesinleşti haticede toplanıyoruz

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim.uzun zamandır karşılaşmamıştık semracım.sizede geçmişolsun kabızlık zor.benim egede kakasını zor yapıyor.ama hergün yapıyor.bizim dr balık yağına başladı geçende yazmıştım.onu verdiğimden beri kakasının kıvamı daha yumuşak ve düzenli verebilirsem(çok kötü kokuyor çünkü) günde 2 de yaptığı oldu bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…