merhaba herkese
bizde ailecek gribiz...eymende dün gece çok huysuzdu en sonunda fitil koydum rahatladı biraz uyudu.birde yatağında uyumak istemiyor bende yanımda yatırıyorum artık ne yapayım.
cuma günü bizde diş buğdayı yapıcaz oğluşuma.
saol cnm keşke görüşebilsekte sevsek bebişleriburcu elvin çok tatlı olmuş maşallah ya sevesim geldi vallahi
birazcık olsada düzelmiş ii hadi..hayrlı olsun dişinizbir araştırayım chef sağol..bu arada sizin kilonuz kaçtı_?
bende iyiyim meral abla..eymenle uğraşıyoruz.yeni dişleri çıktı huysuzluğu birazda olsa düzeldi.
inş hemencik çıkar dişi..işe yaramıştırta kilo almıştır ege...özlemiştik sizi valla...selam kızlar nasılsınız biz iyi olduk çok şükür.egeciğim bugün çok daha iyiydi oyndık bütün gün.
zavallıcığım oynamayı özlemiş hastayken.
sanırım benim bebişinde dişi çıkacak 3 gündür alt dudağını damaklarıyla ısırıp acır gibi sesler çıkarıyor.
umarım bütün bebişler ve anneleri keyiflidir.
geçmişi okucak zamanım yoktu ama tüm iyi dileklerim sizlerle
chef sen ne veriyon seninkine ben egeye protifar ve fantomalt veriyorum protein ve kallori takviyesi.bakalım bir ay sonraki kontrolde görücez işe yaradımı?
sende önemseyen bi dra git belki daha ii gelir..takmamak elde değil çok zor allah sabır versin..ben birazcık yemese deli gibi oluyrm sizleri düşününce allah kolaylık versin dyrm..nazlıcan,chef,eycik nbr kızlar..bugün çiroz anaları toplanmış :) bakmayın böyle dediğime ben de üzülüyorum çok..bizim dr önemsemiyoda valla, burda normal heralde..saglıgı iyi deyip gönderiyo. ben de 2 aydır falan takıyorum ama, taksam ne, çocuk prensiplerinden şaşmıyo :umursamaz:
nerdesin dünürüm yaa..özledik vallaa..napıyosunuz bakalım..bende alamıyrm hediye..anlamadım..ayy elvinde aynı gece gece salladım ayaklarımda sinirlerim zıplıo böle olunca...inş çıkarır artık ya.günaydın kızlar
ne güzel alışverişler yapılmış hediyeler yollanmış bende baktım ama hangi hediyeye baksam puanın yetmiyor diyor alamadım sizlere hiç bayram hediyesi kızlar:çok üzgünüm:..bu gece hiç uyuyamadık bizde sabaha kadar sürekli uyandı, uyanıyor yatağın içinde dönüyor oturuyor yatmıyor bir türlü ağlıyor falan ay nolacak böyle bilmem, dişdendir diyoruz 1 ay oldu hala çıkamadılar
bize hediye geldi bende aynısından gördüm 100 tldi fiatı..LW waikiki bizim..kokoş montu gibi aynı..kapşonu tüylü..rengi mor içide pamuklu..kızlar ya kış için ne mont aldınız,nerden?ben bi C&A da görmüştüm ama nil o kadar ağladı ki göremedim,zaten tam çıkmamıştı ürünler??
bilgi verin lütfen?resimli,fiyatlı :)
hayırlısı oldun dişiniz..inş diğerleride ağrıız gelir.BU GECE BİZDE AYNIYDIK ekinsu
kerem bir ay sürmedi ama her gece böyle oldu sonra alttan ikitane pırtladı
şimdi tekrar başladı dün üstten pırtlamış bi tane ay bi bitselerdi ya
yeşim eline sağlık canım
herkese güanaydınnnopuyorumnanaktan
allah kolaylık versin annelik ne kadar da zormuş yaa..ama birazcıkta olsa toparla kendini..ağlama sakın..sen stres yaparsan çocukta stresli olur onada yansır..selam herkesee
uykusuz ve mutsuzsum(
saat 23:45 yatan oglum 02:00 da uyandı ve 05:50 yenıden uyudu ve tekrar 07:15 de uyandı 10:00 yenıden uyudu bıtkın bıkkın ve de mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben cokkkkk berbat hıssedıyorum kendımı
sureklı sacmalar oldum dun marketten peynır dıye katı yag almısım
tv.kumandasına alo dıyorum
kapı zılıcalıyor telefona kosuyorum
hepsı bı yane yemek yemıyorrrrrr yap dök bıktımmmm
esım hafta sonu yurt dısına gıdıyor 9 gun yok evde yanlız kalıcam
offffff offffffffff
içimi bi size dökuyorum kızlar lutfen benı yadırgamayın
ayy aglamakkkk istiyorummmmmm
yaa 49 gün çok...ne yaptın sen gitsene başka dra cnm yaa...bi çaresine bakılır elbet..ben 1 hafta dayanamıyrm nerdeyse 2 ay..oda senin psikolojini bozmuştur...şişirecek bi durum ki..sadece ilaçla azaltıyolar...ihmal etme iice kansız kalırsın..sagolun arkadaslar zaten sızlerde olmasydınız hepten göçmüştüm bı nevı sıgınagım gıbı oldu bura
bende kendımı cok telkın ederım gececek bıtecek dıye ama napım bunyem zayıf dustu artık sitres benı yedı bıtırdı bu ay tam 49 gundur aralıksız reglı oldum hala da devam edıyor bır oncekı de 27 gun surmustu kendm de artık kaanın yasattıklarını kaldıracak gucu bulamıyorum
dr gıttım sut hormanundan dedı kanamayı kesmek senı şişirir iyice kotu olursun dedı kan degerlerım yerlerde gezıyor
bugun yıne bı doktora gıdeyım mıgdem bulanıyor artı k.d. dr gorunce hıc kurtulamıcammı ben ya((((((
ohh mşşallah yarasın egeye...ne güzel yöntem hem eğlenir hem yer.kızlar size bir öneri ben egeye çok zorda kalıp yediremediğimde komşu çocuklarını topluyorum eve onlar arkamda soytarılık yapıyor ben tıkıyorum ağzına.hatta bazen kızımla altta oturan aynı yaştaki arkadaşının eline veriyorum mamayla kaşığı onlara yedirttiriyorum ve benden daha iyi yiyor ege.artık ne yapacağımı şaşrttı bu çocuk beni
emel diyorki: ay evet aylincim kahve içiyoruz hatice şimdi fincanları topluyor, bu arada ela ve ayşegülle konuştuk salı günü kesinleşti haticede toplanıyoruz
çok geçmişolsun canım benim ege dehastayken bırak yanımda yatmayı kucağımda uyumak istiyordu şimdi notmale döndü
burcu bende çok isterdim ya biz uzaktan bakıyoz ancak sen gene iyisin izmirden kimse var bizim topicdde karsda kimsecikler yok benden başka
KK nın en gariban üyesi benim heralde herkeste kedi ayakkabı çukulata bende bişi yok :gitme:
onlar yan binalarda oturuyorlardı değilmi?arada sende takılıyormuşsun fırsat bulunca aylincim öyle duydum:))
emel diyorki: ay evet aylincim kahve içiyoruz hatice şimdi fincanları topluyor, bu arada ela ve ayşegülle konuştuk salı günü kesinleşti haticede toplanıyoruz
merhaba herkese
bizde ailecek gribiz...eymende dün gece çok huysuzdu en sonunda fitil koydum rahatladı biraz uyudu.birde yatağında uyumak istemiyor bende yanımda yatırıyorum artık ne yapayım.
iyi akşamlar kızlar
ikindi sohbetini kaçırmışım çok üzüldüm
incicim hediyen için çok sağol çikolata gibi tatlı şey var mı :)) gündüz de hatır sormuşun çıkmıştım canım kusura bakma çağan hala iştahsızmış çok üzülüyorum yemeyen çocuklara
Canım, egede çok açıyor üstünü.Daha doğrusu üstünü örttüğümde, hafif sağa sola dönerken örtüye takılır takılmaz çığlığı basıp uyanıyor.O yüzden ben üstünü örtmüyorum.Dün akşam biraz serin gibiydi, ufoyu çalıştırdım açıkçası.Ama ben yatmaya gittiğimde, en düşükte çalıştırdığım halde terlemişti.Oda da sıcak olunca kapattım ufoyu öyle yatırdım.tulum düşünüyorum ama rahat edermi etmezmi bilmiyorum.
Hayatım, geçmiş okumaya pek fırsatımız olmuyor:)))))
Canım bir taraftan zor ama bir taraftanda değişiklik iyi gelecektir.Bugün eşimle konuştum, tekrar ofis açalım, ben sıkılmaya başladım, hiç olmzasa biraz değişiklik olsun.
Güle güle kullanın hayatım.Odasında huzurla mutlulukla ve sağlıkla uyasın inşallah.Bu arada geçmiş olsun aybükeye.
Zor güzelim yaa, sabah erken kalkman lazım, bütün gece sürekli uyanınca hiç uyumamış gibi oluyor insan.Bir an önce bu günleri atlatsak iyi olacak :)))Sen hiç olmazsa gece 200 cc süt veriyorum diyordun, dün akşam mama yaptım, gece 11,30 gibi uyandığında vereyimde gece 4-5 saat uyur belki diye.Bizim beyefendi, ağzına bile almadı biberonu.Yine memeye döndük.Aynı şekilde sabaha kadar en az 4 kez uyanıyorum.Ama bu en az uyanması.
Canım sağol teşekkürler, hediyen gelmiş.Çokta severim.Hemen kaşık kaşık yedim:))))))
Duygucum geçmiş olsun, inşallah nilde fazla birşey yoktur.
Merhaba kızlar, Faziletçim, incicim.Nasılsınız_?Ancak geçmişi okudum, ve cevap verebiliyorum:)))İnşallah gitmemişsinizdirrrr.
inci makarna yaptın mı yedimi çağan merak edip girdim bakmaya
eşim çeviri yapıyo bilg. onda bu akşam biraz müsade etti sağolsun:)))
hepinize iyi geclerrrrrr
ah canım ne desin..o da kabullendi artık, sanırım bu genetik dedi..aylara göre gelişimine baktı 4-5 aydır düzgün bir şekilde azalıyo kilo alımı..yapısı bu, hareketli çocuk, sağlığı gayet iyi endişe etmeyin dedi..tabi şimdi sağlığından da olduk haberi yok
bi de k. tugcu iştahsız çocuklara sipraktin öneriyo..5 gün günde 2 kez yarım ölçek verin, sonra 3 gün ara verin diyo..ilaç alışkanlık yapıp, etkisini yitiriyomuş yoksa..onu mu getirtsek tr den dedik..eşim bi bakmış netten; ilaç aslında böcek sokmalarına, güneş yanıklarına, alerjilere falan karşıymış..yan etkileri uyku ve iştah açmakmış..yurdum dr ları da bunu kullanırlarmış yıllardır..bak, sen de ara google dan, kk da bile var bi sürü forumda var kullananların yorumları, işine yararsa al bakalım..gelen olursa ben de getirtebilirim.
KK nın en gariban üyesi benim heralde herkeste kedi ayakkabı çukulata bende bişi yok :gitme:
yalnız anne..canım valla kendi adıma ben de deliriorum bazen hatta son günlerde her zaman ,kendimi canavar gibi hissediorum ama bazen nili yolasım gelioselam herkesee
uykusuz ve mutsuzsum(
saat 23:45 yatan oglum 02:00 da uyandı ve 05:50 yenıden uyudu ve tekrar 07:15 de uyandı 10:00 yenıden uyudu bıtkın bıkkın ve de mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben cokkkkk berbat hıssedıyorum kendımı
sureklı sacmalar oldum dun marketten peynır dıye katı yag almısım
tv.kumandasına alo dıyorum
kapı zılıcalıyor telefona kosuyorum
hepsı bı yane yemek yemıyorrrrrr yap dök bıktımmmm
esım hafta sonu yurt dısına gıdıyor 9 gun yok evde yanlız kalıcam
offffff offffffffff
içimi bi size dökuyorum kızlar lutfen benı yadırgamayın
ayy aglamakkkk istiyorummmmmm
sen beğen ben sana gönderirim yerimseniben
ah canım saol:))opuyorumnanaktan]
ya geçen seneden var astronot bizde de ama zor gibi gelio bana kullanışı:uhm:gerçi kaldırmıştım ben küçülmüştürkafamçokkarıştıcanım ben kızımda kullandığım astronot montu vardı şu bütün tulum gibi olan onu egeye de kullanıcam.çok rahat kullanmıştım nilsuda.zeylanddan almıştım.yanlız bütün tulum gibi montların tek kötü yönü diğer montlardan daha kısa süre kullanıyorsun küçülünce.mont daha uzun olabiliyor.ben kızıma önce astronot tulumukullandım.sonra ayrı ayrı bir mont ve bir pantolon almıştım şu kayak pantolonu gibi olan.kıyafetin üstüne giydiriyordum.onu daha uzun giydi.
rahatsa dokunma diyeceğim ama içinde kurursa felaket olurCADIARZUtekrar slm lar,
nazlıcan hoşgeldin nasılsın bebişinle sana geçmiş olsun.
özlem bencede başka doktora git inş yakın zamnda atlatırsın bu sıkıntıları, kocişinde gidiyormuş allah kavuşdursun.
bebişleri hasta olanlara gecmiş olsun,
ya arkadaşlar miray sürekli kabız biara sürekli kaysı kompostosu içirdim oda işe yaramadı kabız yapacak besinlerden uzak tıtuyorum, doktorda dişleri çıkacak olan çocukaların kimi isal olur kimikabız dedi ama oratalıkda ne diş var ne bişey nerden baksanız -4 gün yapmıyor bzen ben bacaklarını ileri geri yapıyorum yağ içiriyorunm popıosunu yağlıyorum benim zorlamamla yapıyor bilgili tecrubeli anneler tne yapabilirim tavsiyeniz varmı, buarada fitili kabul etmiyor geri çıkıyor ama rahatsızlığıda yok keyfi yerinde
geçmiş olsun..merhaba herkese
diş buğdayınız da hayırlı olsunhihoyyyt
fazilet geçmiş olsun...ayy kimi görsem kimi duysam hasta..
semra dra söledin mi şurup flan ii geliomuşş
havalar o kadar berbat ki!!klava:
bi de elvin kızımız güle güle giysin montunua.s
nilin altını açmıştım bikaç saat önce ama oturma odasında ,havalansın azcık die..ama 2 gündür yapmıo kakasını die bi de yağlı öorba içirmiştim neyse altına bez de serdim yani..neyss nil bi an arkamı döndüm bezin üstünden halıya geçmiş oraya hem çiş hemi de kaka yapmışÇok üzgünüm çoookher yer kaka..ben ne yaptın kızım derken elindeki kakayı hooooooooooooop ağzına mmmmhmmm...cokacimcoook
bi bok yemediği kalmıştı onu da yedi duyurulur yani...aylin tiizeeeezemuszemus
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
şimdi muhabbeti bölmek istemiyorumda insan zaman geçtikçe bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlıyr..evlendiğimde çocukmuşum ve çok ama çok saf niyetliymiş yeni yeni anlamay başladım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?