2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese

bizde ailecek gribiz...eymende dün gece çok huysuzdu en sonunda fitil koydum rahatladı biraz uyudu.birde yatağında uyumak istemiyor bende yanımda yatırıyorum artık ne yapayım.

cuma günü bizde diş buğdayı yapıcaz oğluşuma.

yazan emel :
balımcım hayırlı olsun diş buğdayınız

semracım armut ver iyi gelir birde sabah kahvaltısına 1 çay kaşığı tereyağ koy iyi geliyor bizimde öyleydi geçti şimdi

çok geçmişolsun canım benim ege dehastayken bırak yanımda yatmayı kucağımda uyumak istiyordu şimdi notmale döndü

burcu elvin çok tatlı olmuş maşallah ya sevesim geldi vallahi
saol cnm keşke görüşebilsekte sevsek bebişleri
bir araştırayım chef sağol..bu arada sizin kilonuz kaçtı_?

bende iyiyim meral abla..eymenle uğraşıyoruz.yeni dişleri çıktı huysuzluğu birazda olsa düzeldi.
birazcık olsada düzelmiş ii hadi..hayrlı olsun dişiniz
inş hemencik çıkar dişi..işe yaramıştırta kilo almıştır ege...özlemiştik sizi valla...
sende önemseyen bi dra git belki daha ii gelir..takmamak elde değil çok zor allah sabır versin..ben birazcık yemese deli gibi oluyrm sizleri düşününce allah kolaylık versin dyrm..
nerdesin dünürüm yaa..özledik vallaa..napıyosunuz bakalım..bende alamıyrm hediye..anlamadım..ayy elvinde aynı gece gece salladım ayaklarımda sinirlerim zıplıo böle olunca...inş çıkarır artık ya.

kızlar ya kış için ne mont aldınız,nerden?ben bi C&A da görmüştüm ama nil o kadar ağladı ki göremedim,zaten tam çıkmamıştı ürünler??
bilgi verin lütfen?resimli,fiyatlı :)
bize hediye geldi bende aynısından gördüm 100 tldi fiatı..LW waikiki bizim..kokoş montu gibi aynı..kapşonu tüylü..rengi mor içide pamuklu..

hayırlısı oldun dişiniz..inş diğerleride ağrıız gelir.
allah kolaylık versin annelik ne kadar da zormuş yaa..ama birazcıkta olsa toparla kendini..ağlama sakın..sen stres yaparsan çocukta stresli olur onada yansır..
yaa 49 gün çok...ne yaptın sen gitsene başka dra cnm yaa...bi çaresine bakılır elbet..ben 1 hafta dayanamıyrm nerdeyse 2 ay..oda senin psikolojini bozmuştur...şişirecek bi durum ki..sadece ilaçla azaltıyolar...ihmal etme iice kansız kalırsın..
ohh mşşallah yarasın egeye...ne güzel yöntem hem eğlenir hem yer.

incicim tulum için çok çok tşk ederim...keşke bende gönderebilsem...

herkese merhabalr

emel diyorki: ay evet aylincim kahve içiyoruz hatice şimdi fincanları topluyor, bu arada ela ve ayşegülle konuştuk salı günü kesinleşti haticede toplanıyoruz

ayy çatlıcam şimdi kıskançlıktan...lmaz:
keşke bende olabilsemmafoldumben

fazilet geçmiş olsun...ayy kimi görsem kimi duysam hasta..
semra dra söledin mi şurup flan ii geliomuşş

çok geçmişolsun canım benim ege dehastayken bırak yanımda yatmayı kucağımda uyumak istiyordu şimdi notmale döndü

teşekürler canım.inşallah geçici bir durumdur...yattığı birşey değil düşecek diye korkuyorum yatağı iyice yastıklarla çeviriyorum bir tarafınada ben yatıyorum..

teşekkürler burcu.sanırım hava değişiminden olsa gerek..gündüz sıcak gece buz gibi oluyor hava.

burcu bende çok isterdim ya biz uzaktan bakıyoz ancak sen gene iyisin izmirden kimse var bizim topicdde karsda kimsecikler yok benden başka

KK nın en gariban üyesi benim heralde herkeste kedi ayakkabı çukulata bende bişi yok :gitme:

bende garibanım baksana bendede bişey yok :)

Balım geçmiş olsun, diş buğdayınızda hayırlı olsun darısı kızıma inş.

duru tşkler, tavsiyene uyucam.
nazlıcan haklısın baya görüşemedik izindi falan dı iş di derken ben yeni yeni katılabiliyorum bundan sonra sık sık buralarda olurum, ee biliyorsun bende pc de yokdu kocişde kandırdı :))

barcli surup 3 gün kullandım aam işe yaramdı onuda bırak ben ilaç vermek istemiyorum, doğal yçntemlerden faydalanmak istiyorum eskiler en ufak şeyde doktora ilaca koşmamışlar vede daha sağlıklı cocuklar yetişdirmişler bilmiyorumyanlışmı düşünüyorum ama ilaç son çare bence

son olarak birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz. ve nasıl puan veriyorsunuz

onlar yan binalarda oturuyorlardı değilmi?arada sende takılıyormuşsun fırsat bulunca aylincim öyle duydum:))

evet canım,onlar aynı sitede oturuyorlar ben arabayla 5 dakikalık uzaklıktayım
salı günü ben de katılacağım :)

emel diyorki: ay evet aylincim kahve içiyoruz hatice şimdi fincanları topluyor, bu arada ela ve ayşegülle konuştuk salı günü kesinleşti haticede toplanıyoruz

ohh ohh afiyet olsun,tamam bir aksilik çıkmazsa geliriz..

çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırsınız,benimkide yatağını sevmiyor illaki benim yatağımda uyuyacak,babayı oturma odasına gönderdik biz beraber yatıyoruz..

semra doğru düşünüyorsun bende ilaç kullanma taraftarı değilim,en son çare ilaç diyorum..
kabızlığa kayısı,armut, zeytinyağı iyi gelir diye biliyorum..
mesajların altında NQ var oraya tıklarsan istediğin mesajlardan alıntı yapmış oluyorsun..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

şimdi muhabbeti bölmek istemiyorumda insan zaman geçtikçe bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlıyr..evlendiğimde çocukmuşum ve çok ama çok saf niyetliymiş yeni yeni anlamay başladım bunu

canım aynı çağanda ya sağlk ocağında tartırdım gene ilo almamış bu ay ay kafayı yedşrcek bu oğlan abana dr kontrolümüzde ayın 10 unda bakalım o nedicek gene

ah canım çıktım çağan huysuzlanmıştı idare ederiz sen nasılsın paşa nasıl ,

inci makarna yaptın mı yedimi çağan merak edip girdim bakmaya
eşim çeviri yapıyo bilg. onda bu akşam biraz müsade etti sağolsun:)))
hepinize iyi geclerrrrrr

yapamadım canım heveslendim ama evde makarna kalmamış artık hafasnu market alışverişinden sonra yaparım

ya sipiraktini bende duydum işe yarıyormuymuşki

KK nın en gariban üyesi benim heralde herkeste kedi ayakkabı çukulata bende bişi yok :gitme:

ah canım ben yollucaktım herkese ama yetmedi puanlarım accık toplim gene yollarım :))

selamlar herkese nihayet gelebildim valla nasılsınız hanımlar keyifler yeridndedir umarım
hasta olanlara geçmiş olsun dişi çıkanlara hayırlı olsun diyorum

yalnız anne..canım valla kendi adıma ben de deliriorum bazen hatta son günlerde her zaman ,kendimi canavar gibi hissediorum ama bazen nili yolasım gelioklava:
ilk önce başka bi dr git bakalım ne diyecek,sırf o bile zaten mutsuz olmaya yeterkötükedihüso

sanırım hepimiz öyleydik canım.şimdi sana bunu ne düşündürdü bilmiyorm ama hayat hiçbirşeyi kafana takmayacak kadar değerli hele sevgili bebişlerimizle
semra NQ tıklayıp sonuncu mesajada alıntı yap tıkalanıyor.puan vermek için mesajların sağ üstündeki teraziyi kullnıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…