2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ok canım cok saol ::))) ama denedim orayı nedense işaretliyemiyorum neyse bi ara tekrardan denerim

ya arkadaşlar biraz alakasız olcak belki ama ben bi tanıdığım iiçin iş arıyorum ist anadoluyakasında herhangi bi fabrikada aylıklı çalışmak istiyorlar bide çoduklatrı var durumlarıda iyi değil belki yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm gercekden eğer eşelriniz falan bu tür fabrikada çalışıyorsa yardımcı olabilirmisniz.

ya kıslar bende dr brawns ın 6 18 ay arası biberon ucunu arıyorum izmitte bulamadık hepsi buradaya sipariş verdik bulamamışlar aklınızda bulunsun görürseniz lütfen alın kargosu ücreti hepsini yatırırım yollarsınız bana ay çağan elimizdekileri paraladı şimdide bulamıyoz başka biberonlada içmiyor

balım kaç yaşındaydın sen ?
daha dur bak neler neler anlayacaksın,yıllar yıllar sonra o saf kız gidip yerine daha akıllı
daha olgun bir fazilet gelecek :)

inanna çok güldüm canım yaa :))))))bazen benim egede bez değiştirirken dokunmak istiyor popoya falan zor tutuyorum daha b.k yemedi ama yakındır

ben dışarı çıkçam birazdan bakarım canım,gerçi burda birass zor ama,işallah bulurum..
valla ev pis nası olsa dedi heralde,anneme bahane olsun:roflol::roflol::roflol:

hahhaaa aylin tizesi kurban olsun onu verene :))
evet nil cadısı yine bir ilke imza atmıştır,afiyet şeker olsun :)

inci buralarda nerde varmış biberon emziği ,olan yerleri biliyorsan söylede alıp göndereyim sana..

inaysa bende nübinin biberon başlığını bulamamışdım aldıkdan sonra su akıtmışdı müşt temsilciliğini aradım ve üvretsiz olarak gönderdiler istersen sende int bi bul ara bakalım belki temin ederler.

ya anca -ok yesin zaten ,ben ne güsel yemekler yapim,onları zorla tıkıştırayım ağzına ,yok ama dooduğundan beri organik organik dedik,sonu bööle oldukaydirigubbakcemile3

ya netten bir sürü yerden aradık yok temin edemediler artık tanıdıklara sölüyoz eczanelerde falan yada bebk eşyası satan yerlerde varsa diye sizinde aklınızda blunsun

çirflik ağası burcu da gelmiş, hanımağa olmuş burcu :))

azıcık tiyo versene yaa puanları nasıl toplayıp level atlıyosunuz
para nasıl kazanılıyor :))

ya netten bir sürü yerden aradık yok temin edemediler artık tanıdıklara sölüyoz eczanelerde falan yada bebk eşyası satan yerlerde varsa diye sizinde aklınızda blunsun

canım bende not ettim bi mağza var eşimin yolu üstü oluyor yarın bakdırırım inş vardır orda

smrisk ay işallah canım ya varsa hemen alsın valla ücretini fazla fazla yollim ay sıpa başka hiç bişeyden içmiyor ya su bile içmiyor odercede yani

çirflik ağası burcu da gelmiş, hanımağa olmuş burcu :))

azıcık tiyo versene yaa puanları nasıl toplayıp level atlıyosunuz
para nasıl kazanılıyor :))

canım ekçen biççen,gerçek toprak nası ilgi ister sen de vercen..
ben de ağa olmak üzere ilerliorumzemuszemus

smrisk ay işallah canım ya varsa hemen alsın valla ücretini fazla fazla yollim ay sıpa başka hiç bişeyden içmiyor ya su bile içmiyor odercede yani

biberon sıkıntısını bende yaşadığım için seni iyi anlıyorum inş vardırda paranın lafı bile olmaz bugün yarın haber veririm sana buarada 6 ay ve 18 ay arası için dimi

canım ekçen biççen,gerçek toprak nası ilgi ister sen de vercen..
ben de ağa olmak üzere ilerliorumzemuszemus

evet sende hanımağa olacaksın yakında :))
tamam bende ekip biçiyorum ama puan az az veriyor,
arada sizin bahçeleri geziyorum puan toplamak için 5 puan veriyor çünkü :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…