biberon sıkıntısını bende yaşadığım için seni iyi anlıyorum inş vardırda paranın lafı bile olmaz bugün yarın haber veririm sana buarada 6 ay ve 18 ay arası için dimi
evet sende hanımağa olacaksın yakında :))
tamam bende ekip biçiyorum ama puan az az veriyor,
arada sizin bahçeleri geziyorum puan toplamak için 5 puan veriyor çünkü :jeyyar:
tamam canım işallah
yaw evet az puan veriyr etiket ekleyin valla odaha iyi :))
kızlar ben egeye çorba yapmadım bugün onun yerine akşamdan zeytinyağlı dolmam var şöyle suyuyla bir blendırlasam versem nasıl olur sizce
nazlıcan kıvama getirebilirsen yiyebilir bence,tuzu falan nasıl ama,
duygu bende yeni yerler ekiyorum ama artık yerim kalmadı
birde para nasıl kazanılıyor acaba,bazı şeyleri almak için para istiyor çünkü
nazlıcım facebookta çiftliğimiz var hanımınçiftliğini kuruyoruz da ondan bahsediyoruz :))
tuğbacım hoşgeldin,
buradaki hediye konusunda bilgim yok benimde..
ohhh maşşalllah çokz güzel kaynatmışsınız benimde iş yapmaktan her yerim ağrıoo gelemedim kaçırmışım
esracım çok saol tulum içinn ama bende gönderemiom nasıl etiket eklenio ki oraya
calemity ankara soğukmu? :)))) şekerim karsa 2 gündür sabahları kar yağıyor burası buzzzzz
günaydın kızlar
ne güzel alışverişler yapılmış hediyeler yollanmış bende baktım ama hangi hediyeye baksam puanın yetmiyor diyor alamadım sizlere hiç bayram hediyesi kızlar:çok üzgünüm:
bu gece hiç uyuyamadık bizde sabaha kadar sürekli uyandı, uyanıyor yatağın içinde dönüyor oturuyor yatmıyor bir türlü ağlıyor falan ay nolacak böyle bilmem, dişdendir diyoruz 1 ay oldu hala çıkamadılar
selam herkesee
uykusuz ve mutsuzsum(
saat 23:45 yatan oglum 02:00 da uyandı ve 05:50 yenıden uyudu ve tekrar 07:15 de uyandı 10:00 yenıden uyudu bıtkın bıkkın ve de mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben cokkkkk berbat hıssedıyorum kendımı
sureklı sacmalar oldum dun marketten peynır dıye katı yag almısım
tv.kumandasına alo dıyorum
kapı zılıcalıyor telefona kosuyorum
hepsı bı yane yemek yemıyorrrrrr yap dök bıktımmmm
esım hafta sonu yurt dısına gıdıyor 9 gun yok evde yanlız kalıcam
offffff offffffffff
içimi bi size dökuyorum kızlar lutfen benı yadırgamayın
ayy aglamakkkk istiyorummmmmm
bi de şu hediye işini anlatır mısınız?
ya ben deminden beri takip ediorum ama mesaj atlıo sayfam??
bi de nası hediye verilio?
nil e de afiyet olsun ege sevdi sayılır arada blendırdan geçmemiş pirinç tanelerine öö diyor ama karşısında sakız çiğneyerek çiğneme kursu veriyorum:roflol:nil dolmayı sevio valla umarım ege de sever,afiyet olsun:)):icecream:
nazlıcan kıvama getirebilirsen yiyebilir bence,tuzu falan nasıl ama,
duygu bende yeni yerler ekiyorum ama artık yerim kalmadı
birde para nasıl kazanılıyor acaba,bazı şeyleri almak için para istiyor çünkü
nazlıcım facebookta çiftliğimiz var hanımınçiftliğini kuruyoruz da ondan bahsediyoruz :))
tuğbacım hoşgeldin,
buradaki hediye konusunda bilgim yok benimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?