2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biberon sıkıntısını bende yaşadığım için seni iyi anlıyorum inş vardırda paranın lafı bile olmaz bugün yarın haber veririm sana buarada 6 ay ve 18 ay arası için dimi

tamam canım işallah

evet sende hanımağa olacaksın yakında :))
tamam bende ekip biçiyorum ama puan az az veriyor,
arada sizin bahçeleri geziyorum puan toplamak için 5 puan veriyor çünkü :jeyyar:

yaw evet az puan veriyr etiket ekleyin valla odaha iyi :))

canım ilk başta hep çilek ek bi de benim soonadan öğrendiğim bişi var,yeşil kürekle yeni yerler açıp oralara da ekiosun ,ve para basıosun.çileklerini 4 saat soona toplamalısın,soona çöp oluo:)

kızlar ben egeye çorba yapmadım bugün onun yerine akşamdan zeytinyağlı dolmam var şöyle suyuyla bir blendırlasam versem nasıl olur sizce

aylincim sen C&A ya gidersen şu kız montlarının fotosunu çekebilir misin,nette yok,orda vardı beyaz bişi 50 civarında ama sanki 84 mü 86 mı ne büyük gelmişti nile de giydirememiştik,yani aklında olsun die dedim:)

nazlıcan kıvama getirebilirsen yiyebilir bence,tuzu falan nasıl ama,

duygu bende yeni yerler ekiyorum ama artık yerim kalmadı
birde para nasıl kazanılıyor acaba,bazı şeyleri almak için para istiyor çünkü

nazlıcım facebookta çiftliğimiz var hanımınçiftliğini kuruyoruz da ondan bahsediyoruz :))

tuğbacım hoşgeldin,

buradaki hediye konusunda bilgim yok benimde..

valla belli bi yolu yok die biliorum ama bazen bişiler çıkıo ya,onlar bazen para verio..haaa para diosun altın diil,onu heç bilmiorum heralde level agörelaelaelaelaelae
benim 16 param var mesela..:enbuyukkk:

sonunda tekrar evimzdeyiz tabikide ev savaş alanı gibi pazar geldim geldiğimden beri temizlik yapıyorum dahada bitmedi odalar bitti sayılır camlar tüller kaldı ben zaten kabasını atim dedim çerçeve ovmaya koltuk silmeye kadın alıcam yoksa şaftım kayıcak bide defne hanımla uğraş tam işe girişiyorum hop altını aç o bitiyo uykusu o bitiyo çorbası meyvesi yoğurdu feleğim şaştı valla

bu arada tüm anneler ve bebekleri iyidir biz hepinizi çok öazledik

ohhh maşşalllah çokz güzel kaynatmışsınız benimde iş yapmaktan her yerim ağrıoo gelemedim kaçırmışım

esracım çok saol tulum içinn ama bende gönderemiom nasıl etiket eklenio ki oraya

ben yollamadımki canım,
etiketi düzenle var sayfa sayılarının altında ordan eklıosun

calemity ankara soğukmu? :)))) şekerim karsa 2 gündür sabahları kar yağıyor burası buzzzzz

yaz biz hala yazız,çokk sıcakkk walla

bizde öleyiz canım hala diş yok huysuzluk uykusuzluk bol ,düşün bide 6 da kalkıp işe gidiom

walla bende arada sapıtıom,sinirlerim bozuluo bazen yalnızken ustune de sürekli mızmzlanınca berrak dün fisher pricetan aldığımız müzikli havyan ismleri söyleyen bı oyuncağını yere çarptım sinirden,sonrada bı baktım anaaa başka oyuncakmı bulamadın dedim kendime dünya para verdik ona:))))

nilin altını açmıştım bikaç saat önce ama oturma odasında ,havalansın azcık die..ama 2 gündür yapmıo kakasını die bi de yağlı öorba içirmiştim neyse altına bez de serdim yani..neyss nil bi an arkamı döndüm bezin üstünden halıya geçmiş oraya hem çiş hemi de kaka yapmışÇok üzgünüm çoookher yer kaka..ben ne yaptın kızım derken elindeki kakayı hooooooooooooop ağzına mmmmhmmm...cokacimcoook
bi bok yemediği kalmıştı onu da yedi duyurulur yani...aylin tiizeeeezemuszemus[/QUOTE]

ayyy çok güldüm ya nile:))

bi de şu hediye işini anlatır mısınız?

kk tecrübe puanınla eşye satın oluosun,istersen hediye edebılıosun,şu rep verme ve puan işinden burası geçen hafta acayip karışmış,kaç kişiyi banlamışlar,biride bizim heranın kardeşimiş,o yüzden yönetimde kızıp bu puan olayını kaldırdı,kendı tecrube puanınla kendıne yada başkasına hediye alabılıosun,sanal alışveriş yani

ya ben deminden beri takip ediorum ama mesaj atlıo sayfam??
bi de nası hediye verilio?

satın aldıktan sonra o sayfada aldıklarını listele war,listeledıkten sonra aldığın her eşyanın aldında geri sat yada hediye et var ordan yapıosun

aaldığınız eşyayı % 25 zararla geri satabılıosunuz siteye haberınız olsun

nil dolmayı sevio valla umarım ege de sever,afiyet olsun:)):icecream:
nil e de afiyet olsun ege sevdi sayılır arada blendırdan geçmemiş pirinç tanelerine öö diyor ama karşısında sakız çiğneyerek çiğneme kursu veriyorum:roflol:

az tuzlu yapmıştım aylinicm.ben pek tuzlu yemem.egeye azcık yoğurt ilave ettim tuzu azalsın gibisinden.zaten egenin çorbalarınada az bişi tuz tıyorum.ege üniv.deki drlar da beyin gelişimi için azıcık tuz at yemeklerine dedilier

hoşgeldin nazo:))ii valla bitmemiş pilin..
saol esracım baktım şimdik de herşey pahalı anacım,bi de puanım var göya..

hoşbulduk ezra

ben nerdeyse hiç blender kullanmıyorum büyük ve ezilemeycek parçalar harici (brokoli gibi) pirinci falan normal veriyorum bi güzel evirip çevirip yutuyo illa ağzında döndürüyo öle hemen yutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…