sanırım hepimiz öyleydik canım.şimdi sana bunu ne düşündürdü bilmiyorm ama hayat hiçbirşeyi kafana takmayacak kadar değerli hele sevgili bebişlerimizle
semra NQ tıklayıp sonuncu mesajada alıntı yap tıkalanıyor.puan vermek için mesajların sağ üstündeki teraziyi kullnıyosun
balım kaç yaşındaydın sen ?
daha dur bak neler neler anlayacaksın,yıllar yıllar sonra o saf kız gidip yerine daha akıllı
daha olgun bir fazilet gelecek :)
hoşbulduk inanna evet hala enerjiğim zaten bu gazla yaptım yaptım yoksa kalacak
her an çıkabilirim benimki uyanmak üzere bide işler yarım kaldı bitirince haftaya doya doya sohbet
bu arada kızlar h.sn mama sandelyedi alcam tavsiyeniz varmı
hoşgeldin nazo:))ii valla bitmemiş pilin..
saol esracım baktım şimdik de herşey pahalı anacım,bi de puanım var göya..
hoşbulduk dünüüüür damadım kocaman omuş şallah supanallah
senin gelinin çenesi bir düştü sorma hadi hadi hadi susmuyo valla
sonunda tekrar evimzdeyiz tabikide ev savaş alanı gibi pazar geldim geldiğimden beri temizlik yapıyorum dahada bitmedi odalar bitti sayılır camlar tüller kaldı ben zaten kabasını atim dedim çerçeve ovmaya koltuk silmeye kadın alıcam yoksa şaftım kayıcak bide defne hanımla uğraş tam işe girişiyorum hop altını aç o bitiyo uykusu o bitiyo çorbası meyvesi yoğurdu feleğim şaştı valla
bu arada tüm anneler ve bebekleri iyidir biz hepinizi çok öazledik
bu arada merhaba herkese
hoşgeldın nazo
walla canım ne istıon yeterse ben aliim sana
zaten bişey kalmamış
yağmalanmışzemuszemus
maşşallah de canımkızlar yarım saatir bir yandan yegeye dolma püresi yedirerekten yazıyordum.bi kaşık ona azıcık oynarken size bakıyodum son mesaı yazarken uyumuş benim minnoş şaşırdım walla zorla uyuyan çocuk kendi kendine uyudu
bilmem valla şimdi bile bazen bezdiriyo telde konuşamıyorum çenesinden bide bağırana bağırana bi söyleniyo
akşamda uyumadı doğru dürüst dişler zorluyo bizim üst en önler deildi yandakiler patladı önce niyeyse hiç böle olan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?