2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk inanna evet hala enerjiğim zaten bu gazla yaptım yaptım yoksa kalacak
her an çıkabilirim benimki uyanmak üzere bide işler yarım kaldı bitirince haftaya doya doya sohbet

bu arada kızlar h.sn mama sandelyedi alcam tavsiyeniz varmı

hoşbulduk dünüüüür damadım kocaman omuş şallah supanallah

senin gelinin çenesi bir düştü sorma hadi hadi hadi susmuyo valla

haklısın ben çok ince düşünüyormuşum...hatır gönül bilen kalmamış artık ben takıyormuşum sadece öyle şeyleri

balım kaç yaşındaydın sen ?
daha dur bak neler neler anlayacaksın,yıllar yıllar sonra o saf kız gidip yerine daha akıllı
daha olgun bir fazilet gelecek :)

23 yaşındayım...ama yılların geçmesine gerek kalmadı ben 3 yılda eşimin ailesinin bana soğıkluğunu ancak anlayabildim..ben kendi anneme ne alırsam kayınvalideme aldım anneme gitsem ertesi gün kayınvalideme gittim ama o ne yaptı herzamn kızına öncelik verdi..bize oturmaya benim davete etmemle geliyor...en son ramazanda iftara gelmişlerdi ama kızını haftada bir ziyaret ediyor.ben şimdi anlıyorum bunu..görümcemde aynı kendi ablam gibi görüyordum ama öyle değilmiş...az önce aradım diş buğdayı yapcam cumaya diye cuma günü komşular gün yapcaktı burda belki gelmeyebilrim dedi.bende ısrar edince bakarız dedi...senin bir tane kardeşin var bir tane yeğenin var hiç düşünmeden gelirim demen lazım komşularının günü çokmu önemli onlara uygun bir dille söyle bu defa katılamıcam diye.hiç art niyetim olmadığı için insanların bana iyi davrandığını düşünüyormuşum...çok aptalmışım çok bana mesafeli değil resmen soğuk davranıyolarmış

ben crespo aldım ,memnunum zaten eğer biz yiosak oturuo yoksa yok..
ben de kaçabilirim sesi gelio 4 dişli canavarımın:tomato:

hoşbulduk dünüüüür damadım kocaman omuş şallah supanallah

senin gelinin çenesi bir düştü sorma hadi hadi hadi susmuyo valla

ooo süper kız konuşkan oğlan sadece bağırıyor çok iyi dengede bir ilişkidelikafaduldendelikafadulden cidden benim ege daha konuşmuyor arada sadece ge diyor.onun dışında sürekli bağırıyor.sanırım sesini tanıyor

hoşgeldin nazo,dün akşam aklıma gelmiştin hala gelmedi diye düşünmüştüm :)

bu arada merhaba herkese
hoşgeldın nazo

esra sende hoşgeldin..

balım nie üzülüosun,sen çok ii davranmışın onlara şımarmışlar
acık sende elini eteğini çek torunu görmesınler dewamlı mesafeli dawran bak nasıl deişecekler
malasefki böle oluo bu işler,bı yerlerı kalkıo ii dawranınca

ah balım ah..
ne kadar ii olursan o kadar kötü oluolar..tersi olması gerekirken..
artık ben de akıllanıorum galiba,benimkiler nötrler ,ii yada kötü diil..ben ii sanırdım,ama unutmaki biri kızı diğeri gelini!!
ben kaçıprum ne yazık ki,nil uyanıo..
seviorum sizi..opuyorumnanaktan

Faziletçim sen kendine düşeni layıkıyla yapmışsın,onlar uzak durmak istiyorlarsa sen de canıma minnet de..üzülmeye değmez..hala yerine teyze olsaydı bütün işini gücünü bırakır ne yapar eder gelirdi..
maalesef ki duygununda dediği gibi kız ve gelin..ayrım yapılıyor maalesefki..

esra tebrik ederim, bu kadar haberi nerden topladın :))
birşeyden haberimiz yok valla,millet burdan alınan sanal puanları bile ciddiye almış alah allah :)

saol inanna bakıyim ona

ohooo ne diyosun nazlıcan anacım nası çene bazen sus diorum anne anneanne dede gel baba hadi hadi ve ve ve bazende senin sölediğin kelimeyi bi anlık benzeterk çıkarıyo ama bi daha söylemiyo alkış yapıyo habire

fazilet ayline ve esraya tamamen katılıyorum canım sen takma onlar taksın hayat felsefen böle olsun canım
nazo benim gelinim görümcesinin kopyası olmuş canım.Allah sana sabır versin şimdi tatlı geliyorda 9 girdi benim kız çok fena walla

haklısınız bende kesin karar aldım gitmicem..onlar torunlarını çok sevmek istiyolarsa buyursunlar gelsinler bakalım geleceklermi

görümcede iki çocukla bir yere çıkamıyorum o yüzden gelemiyorum diyor ama günlere gidebiliyor nasıl oluyorsa

değer vermediğin zaman o kadar iyi oluyosunki..geçen gün eşimin ortağının eşiyle dışarı çıktık.bebeğini kayınvalidesine bıraktı 4 saat sonra döndük eve yemek yiyoruz kayınvalidesi laftan çıktı insan bir arar ne yaptınız diye dedi..gelinide dediki aman aman bir daha bırakmam bende zaten saa bırakma heveslisi değilim dedi..ben tabi şok oldum..ben kayınvalideme bir kere sensin demedim saygısızlık etmedim dişini gösterdiğin zaman daha iyi oluyomuşsun anladım bunu

kızlar yarım saatir bir yandan yegeye dolma püresi yedirerekten yazıyordum.bi kaşık ona azıcık oynarken size bakıyodum son mesaı yazarken uyumuş benim minnoş şaşırdım walla zorla uyuyan çocuk kendi kendine uyudu

bilmem valla şimdi bile bazen bezdiriyo telde konuşamıyorum çenesinden bide bağırana bağırana bi söyleniyo
akşamda uyumadı doğru dürüst dişler zorluyo bizim üst en önler deildi yandakiler patladı önce niyeyse hiç böle olan varmı kızlar

maşşallah de canım

bizim önce önler geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…