2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde hala diş yooook bence bi anormallik yoktur diş sırasında canı öle istemiştirnazo mama sandalyesi mi alıcam dedin

hoşbulduk aylin,
geçen tesaduf 1 mesajdan görmüştüm sonra geyık muhabbetınden takip ettım ilgimi çektı,ewet ya grsen birde kavga çıkmış bı sürü laf etmişler saygısızca kazende banlamış

esracım cahilliğme ver banlamak ne siteden mi atmış kavga puan dan mı olmuşda alışveriş koymuşlar yerine

ewet canım silmiş üyelikten puan yüzünden
geyik muhabbetındekılerın puanları çok yüksekmiş heranında buraya takılmayıp oraya takıldığı yer
yüksek puanlılar rep verınce bırbırlerıne 500 mi ne artıomuş bırden,o yüzden öle çok uçmuş falan,bazılarıda geyik muhabbbet edıp puan alıosunuz falan flan derken karışmış ortalık
o yüzden yönetımde bu işi kaldırıp alışverış koymuş

kızlar buarada ege ye baby einstein izlettim bugün çok ilgisini çekti neşeyle izledi ama sadece 20 dak. kadar bence benim kıpırdak oğluma bu bile uzun bi süre

kızlar ben çok fransız kaldım , ayrı kaldık böyle cahil kaldık bak görüyormusun şimdi, neler ekmişiniz biçmişiniz toplamışınız, hanımağalar olmuşunuz çiftlikler falan , hediyeler alışverişler bende inciden gördüm bana kedi hediye etmiş sağolsun ama ben bişey alamadım puanım yetmiyor nedense

nil uyandı!!
son bişi sorup kaçıorum..
şimdi okuyodum da nil de uzun zamandır gece beni ayakta karşılıo tabi uyku açılıo var mı bizim gibisi??
opuyorumnanaktan
bayyy:))))

ne bilim 6 aylıkken alt önler çıktı ikisi birden üstler bembeyaz şişti tam öndekileri değil onun yanındakileri patlattı eltimin oğlan çok çekti dişten 13 aylık çıkardı ilk dişini 16 aya kadar müddeti varmış eğer çıkmasaydı çizik atıcaklardı
evet canım yaa aslında çoktan istiyorum bzimki eğik yemiyo pek direk oturarark seviyo hele masada bizimle bayılıyo ama yazlıkta olduğuma alamadım şimdi model bakıyorum

canım bol bol emıo zaten yarım gün yokum,önce yemek vereyım dedım az yedı emdi
mücver kabak mücverı dun başağada tarıf ettim oda yapacaktı

fırında kabak mücver

2 kabak 2 havuçu rendele içine 1 yumurta dereotu yeşil nane isteğe göre taze soğan ben koydum lezzet verıo,acık tuz karabıber kimyon ve un koyuyosun,ben ununu 2-3 yemek kaşığı kadar koydum biraz cıvık olsun berrakta yicek die,sonra küçük borcamı yağladım içine koyup fırında kızarttım,
aslında mücver tavada yağda kızarır ama ağır olur berrağa die fırında yapıom ,berrak çok sewdi,bende çok sewıom gerçi bırazda yoğurt koydum yedi öle

yani puanı çok olan daha yüksek puan verebiliyor ve puandan kavga çıkabiliyor onu anladım
senide zengin gördüm kız bi sürü şey almışsın çarşıdan takdir ettim berrakçığımada almışsın annesi

tavada ağır oluyor diye bende hanidir yapmıyordum bu tarifi tuttum çok sağol şekerim evde kabakda var yapabilirm

bu alışveriş puanı bizim birbirmize verdiğimizle deil kıssss
site içinde gezındığınden konu görüntülemenden cevap yazmandan aşağıya etiket eklemeden oluo
yanı herkes kendı ektiğini biçiozemuszemus

bu alışveriş puanı bizim birbirmize verdiğimizle deil kıssss
site içinde gezındığınden konu görüntülemenden cevap yazmandan aşağıya etiket eklemeden oluo
yanı herkes kendı ektiğini biçiozemuszemus

nazlı aşağıda hanı alishanın kokoş kızı earanın kızı berrak falan yazıo ya
onları biz eklıoruz
sayfa sayılarının altında etiketleri düzenle var oraya tıkla sende ekle bişeyler
puan alıomuşsun bende dün öğrendim

nazlı aşağıda hanı alishanın kokoş kızı earanın kızı berrak falan yazıo ya
onları biz eklıoruz
sayfa sayılarının altında etiketleri düzenle var oraya tıkla sende ekle bişeyler
puan alıomuşsun bende dün öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…