2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öldüm bittim belimi doğrultamıyorum bu eve niye oda gibi koca mutfak yaparlarki banyoyu büyük tutaydınızda makinem orda kalırdı bari
bide ayağımınaltında ne eli durdu ne çenesi

ben stork dondolinonun mini beşik mama sandalyesi olabilenini almıştım şimdi karyolada yatıyor dondolinoyu mutfağa aldım.her zaman onda yemiyor ne denk gelirse ama aldığın sandalyenin rahat oturulabilmesi temizliği ve taşınabilirliği önemli bizimki tekerlekli başka odaya çok rahat taşıyabiliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php?go=shop

burdan canım hadi sende gir bakalım

nazlıcım buda benden olsun sana güle güle kullan:))))
canım şimdi gördüm çok teşekkür ederim

onu da keşfettim sayende senin özel üye felan olman lazımya herşeyi biliyon kaydirigubbakcemile5

bugün kociş bana laptopu bıraktığına pişman olacak ne evi süpürdüm ne yemek yaptım 1.5 saat sonra gelecek sizden de ayrılamıyorum bari ege uyurken biraz yemek yapayım cokacimcoook hepinizi öptümopuyorumnanaktan

benim eşim bu hafta 3-11 çalışıo
ondan rahatım
yayla çorbam var dünden
akşamada kıymalı karnıbahar düşünüom
berrakta ilk defa tatmış olacak hem,zamanı deil dıe almadım ama benımde canım istedı yapcam bugün

hehehe hehehehe
kazeen duysun bak sitenın kurallarını verıomkaydirigubbakcemile3

şmdi kazeen kim diycem buda çok cahil diyeceksin ben bir tek bizim topiğe girip çıkyorum walla ona bile zor yetiyor zaman
esra san bişi sorucam ya benim nilsuya test soruları indirmek istiyorum siz öğretmenlerin kullandığı iyi bi site biliyomusun 3. sınıf bu sene.internet sınırsız bu evde nasıl olsa bari netten indireyim diyorum.

nazlıcan haklı yaaa bu site sebebine yarım satte yapcağım işi iki satte yapıyom :)))

saol canım onu biliyorum ama o artık bize göre değil bunları sonradan gördüm baştan görseydim alırdım ana kucağı oluyo ya

bencede sana artık tek mama sandalyesi daha uygun netten araştırdınmı kızlar chicco falan kullanıyor çok memnun.ben birde ıkeada görmüştüm çok ucuz ama çok fonksiyonu yok plasyik ve hafif bişiydi 25 30 lira arası bişiydi sanırım.ama sen bilirsin

kızzz nazlı
hani bizim bi topik durmuştu bı ara bu muhabbetten,sonra fırça yedik hatırlamıonmu bacımdelikafadulden

işte o zattt kazen oluo,yetkililerden

test içinde bizim sınıf öğretmenlerine sorayım canım
1. kademe için bilemiorum ben
ingilizce deseydın yardımcı olurdum,seneye inşallah 4 e geçınce artık nilsu

NAZO ben chicco poly almıştım mama sandalyesini ,çok memnunum
ayarlanabiliyor boyu,çift kılıf
sadece kötü tarafı arkada tekerlekleri var çekmek biraz güç oluyor
onun dışında memnunum..

kızzz nazlı
hani bizim bi topik durmuştu bı ara bu muhabbetten,sonra fırça yedik hatırlamıonmu bacımdelikafadulden

işte o zattt kazen oluo,yetkililerden
o uzman değilmiydi öle yazıyordu yani neyse anladık önemli zat
test içinde bizim sınıf öğretmenlerine sorayım canım
1. kademe için bilemiorum ben
ingilizce deseydın yardımcı olurdum,seneye inşallah 4 e geçınce artık nilsu

çok sağol canım sevinirim benim kızı bu sene biraz sıkmak niyetindeyim aklı hep oyunda biraz ciddileşmeli artık

kolay gelsin nazlıcan :)
benim bu akşam yemek derdim yok
akşama anneme gidicez ,kardeşimin doğumgünü orda kutlayalım dedik..

bende aldım laptopu
senden hızlıyım ben doğradım soğanı kıymayla kavrıluo
karnıbaharımı bilem yıkadım
nerdeyse oldu yemeğimmmzemuszemus

bende aldım laptopu
senden hızlıyım ben doğradım soğanı kıymayla kavrıluo
karnıbaharımı bilem yıkadım
nerdeyse oldu yemeğimmmzemuszemus

sağol aylincim keşke bende anneme yakın olsaydım hiç yemek derdim olmazdı sanırım
esra bendaha soğanı soyamadım ege uyandı ondan öncede ketılı kireç çözücüyle temizledim daha yeni soyacağım sen süpersin maşallah

sanada kolay gelsin esra,biz yemeğini değilde kızarmışına bayılırız
sarmısaklı yoğurtla ohh ohh,kızım çok sever yapayım bende yavruma bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…