ben stork dondolinonun mini beşik mama sandalyesi olabilenini almıştım şimdi karyolada yatıyor dondolinoyu mutfağa aldım.her zaman onda yemiyor ne denk gelirse ama aldığın sandalyenin rahat oturulabilmesi temizliği ve taşınabilirliği önemli bizimki tekerlekli başka odaya çok rahat taşıyabiliyorumne bilim 6 aylıkken alt önler çıktı ikisi birden üstler bembeyaz şişti tam öndekileri değil onun yanındakileri patlattı eltimin oğlan çok çekti dişten 13 aylık çıkardı ilk dişini 16 aya kadar müddeti varmış eğer çıkmasaydı çizik atıcaklardı
evet canım yaa aslında çoktan istiyorum bzimki eğik yemiyo pek direk oturarark seviyo hele masada bizimle bayılıyo ama yazlıkta olduğuma alamadım şimdi model bakıyorum
canım şimdi gördüm çok teşekkür ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php?go=shop
burdan canım hadi sende gir bakalım
nazlıcım buda benden olsun sana güle güle kullan:))))
nazlı aşağıda hanı alishanın kokoş kızı earanın kızı berrak falan yazıo ya
onları biz eklıoruz
sayfa sayılarının altında etiketleri düzenle var oraya tıkla sende ekle bişeyler
puan alıomuşsun bende dün öğrendim
hehehe hehehehe
kazeen duysun bak sitenın kurallarını verıomkaydirigubbakcemile3
nazlıcan haklı yaaa bu site sebebine yarım satte yapcağım işi iki satte yapıyom :)))
saol canım onu biliyorum ama o artık bize göre değil bunları sonradan gördüm baştan görseydim alırdım ana kucağı oluyo ya
o uzman değilmiydi öle yazıyordu yani neyse anladık önemli zatkızzz nazlı
hani bizim bi topik durmuştu bı ara bu muhabbetten,sonra fırça yedik hatırlamıonmu bacımdelikafadulden
işte o zattt kazen oluo,yetkililerden
test içinde bizim sınıf öğretmenlerine sorayım canım
1. kademe için bilemiorum ben
ingilizce deseydın yardımcı olurdum,seneye inşallah 4 e geçınce artık nilsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?