2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde eşim sewmıo zaten yemeğini o yok die yapıom oda kızartmasını yer tek

az önce çiğ karnıbaharı acık yoğurt mayonez karıştırıp nane ekledım öle yedım batırarak süper oldu
derya baykalda görmüştüm,ilerde kzıma atıştırmalık böle şeyler yapıcam cips mips yerıne bunlardan alışsın

eeee nazlıcım sende araya epey iş almışın ama
ben direk yemeğe daldım berrak uyanmadan

saolun kızlar önerileriniz için chicco polyy e baktım oda stork gibi önce ana kucağı olarak kullanıyosun sonra mama sandelyesi bana öyle çok sırtı yatan gerekli değil ben tekerlekli silinebilir mama tablası yıkanabilir bişey istiyorum

ne çok kaynatmışsınız...
aklımda kaldığı kadarıyla soranlara yazayım;

nazlıcan benim oğlum 7 kilo 70 cm,
barcli gittiğimiz dr "buranın en iyisi" fazla alternatifimiz yok malesef
inaysa bilmiyorumki işe yarar mı sipraktin..google da ara istersen, bisürü forumda yazılıp çizilmiş, iyi diyen de var etkisiz diyen de..

bugün azıcık düzeldi bizim ishal, poposu da iyiye gidiyo, bizim de neşemiz yerine geldi..Rabbim kimsenin neşesini kaçırmasın, herkesin kuzusuna sağlık versin inşallah..canım oğlum benim.
bu arada bizimki de baby eisntein delisi..sınırlamasak sürekli izleyecek, bayılıyo karakterlere. ben dozunda izletiyorum valla, teknolojiden ne kadar uzak tutabilicezki..

bencede açık açık konuş vermesin canım şimdi önünü kesmessen her huysuzluğunda ilaca sarılır

canım ben hala yazlıktayım ama ist devamlı gittiğim bebek mağazalarım vsr hatta dün gittim chicconun biberon emziğini bir iki kılık kıyafet oyuncak aldım duruya keşke bilseydim dün bakardım bi daha 2 hafta sonra ancak gidebilirim dr kontrolüm var ozamana bulamamışsan bakar alırım cnm

esracık hangi siteye takılıyoduki özlem yani hera

ahhh bak benimde canım istedi şimdi kızlar bundan sonra yemek muhabbetlerinize bi aralık verin yaa unutmayınki aranızda hala bi hamiş var delikafadulden
şaka bi yanaa afiyet olsunnn canım bende yapim yarın öbürgünde duruşumada yedirim tabiii yerseeeeee:roflol:

canım bende chicco poly aldım hem önde hemde arkada tekerleği var bizimkinin çokta memnunum hatta normalde bile oturuyo içinde

nazlıcım sende hoşgeldin buarada yoktun bayadır

kızlar dün hem benim hemde durunun dr kontrolü vardı ist gittik duruya yeni bir dr buldum tekirdağda ii bi dr benziyo çok ilgilendi bizim kızında kilosu beni hep sıkıyodu beni çok zayıf 7.5 hala dr düzenliyelim dedi böle devam ederse 1 yaşından sonra düzenlemek çok daha zorlaşır dedi onun dışında bir sorunu yok dedi sağlığıda yerinde görünüyo dedi idrar ve kaka tahlili istedi bide onlara bakalım onlardada herhangi bi orun çıkmassa tek çözülmesi gereken kilosu ve boyu dedi.

benim dr da herşeyin yolunda olduğunu söledi iki hafta sonraki kontrolde ikili test isycekmiş ondan sonraki kontroldede yani 1 ay sonra cinsiyetini öğrenebilirsiniz dedi kan tahlili yapıldı yine sınırda çıktı (zaten hep öleydi :) vitamin ve kan damlalarına başladık bu ultrasondada bu gidişimde çok netti bebişim artık iice seçiliyoo kızlarr

sonrasındada yine bol bol alış veriş yaptık duruya babamıza abimize bana ve bebişe dermişimmmm şaka şaka -tatlicadiarzu- sadece bize aldık ne aldıysak.

çokmu yazdım neeee

nası yani yanlışmı okudum seda hamilemisin

bide kızlar bugün bizimkinde hapşırık ve burun akıntısı var ne versemki sabaha karşı soğuk oluyo odası ordan kaptı herlade zaten karar verdim odları değiştircem

evet canım sen bayadır girmiyosunya haberin yok öleyim

kıslar teşekkür ederim nihayetbbulduk biberon ucunu ist dan getirdiler ay allahım çok mutlu oldum

kolay gelsin nazlıcan :)
benim bu akşam yemek derdim yok
akşama anneme gidicez ,kardeşimin doğumgünü orda kutlayalım dedik..
NİCE HUZURLU SENELERE:içelim:
kıslar teşekkür ederim nihayetbbulduk biberon ucunu ist dan getirdiler ay allahım çok mutlu oldum

canım ben de gördüm ama 6+ ve 2 çeşit .gıcık olduğum bi yerde vardı sordum,bana bu nuby dio,ee dedim üstünde dr.brows yazıo neyse uzun lafın kısası hangisi die sorcaktım
,bulmana sev,ndimhihoyyyt

bade kızımıza da ilaç verilmesine karşıım ben şu dişler çıkarken bi kaç gün arka arkaya verdim,uyku falan yalan oldu,hemen alıştı sanırım..

ay 10 saattir yazamadım bişi :sm_cool:

çirflik ağası burcu da gelmiş, hanımağa olmuş burcu :))

azıcık tiyo versene yaa puanları nasıl toplayıp level atlıyosunuz
para nasıl kazanılıyor :))
:dance:kaydirigubbakcemile2...çiflik ağası he sevdim bunu..cnm para level atlayınca kazanılıo..bazı ürünler 2 tane XP verio diktiğinde bazılarıda 1..ben genelde 2 olanları dikym tarlaya..zamanında topluom zamanında dikiom..az para olanlrı dikmiom..mesela patatesin bi tanesini topladığımda 380 coins verio..düşün tarlada büyük baya toplanıo yani..

canım ekçen biççen,gerçek toprak nası ilgi ister sen de vercen..
ben de ağa olmak üzere ilerliorumzemuszemus
aynen öle...
kızlar ben egeye çorba yapmadım bugün onun yerine akşamdan zeytinyağlı dolmam var şöyle suyuyla bir blendırlasam versem nasıl olur sizce
elvinde çok sevio dolmayı..ben ezmeden elimle veriyrm..

hoşgeldiniz bizde sizi özledik..kolay gelsin bu arada...
ahh kıyamam...

kimi bebekte öle çıkabilrimiş..bizimde önler geldi
nil uyandı!!
son bişi sorup kaçıorum..
şimdi okuyodum da nil de uzun zamandır gece beni ayakta karşılıo tabi uyku açılıo var mı bizim gibisi??
opuyorumnanaktan
bayyy:))))
ayy uykusu kaçınca çok zor olur allah kolaylık versin...elvin öle değil allahtan..bazen yapıo ama
iii fikir cnm...inci göndermişti bana hediye ama akıl kalmadı bende elvinden...
kızlar ben daha ne tvde ne bilgisayarda bişey izletmedim bilgisayarada tvyede gözü alışmasın diyorum
ayy ne güzel..ama bizimkisi çok sevioo tvyi
çok geçmiş olsun...
çok şükür hadi sevindim güle güle kullan

sevdacım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..inş duruda alır kiloları..cicişlerinizde güle güle giyin

saol barçlı hoşbulduk
benimkinde tvye ilgide yok hiç bakmıyo bazen ağlarken bak bak ne varmış diorum hiç oralı olmuyo
geçen arkadaşım geldi kızı 4.5 aylık gözü tvde sürekli kız hep arkasını döndürüyo

hem çok sevinim hem şaşırdım hayırlı olsun canım Allah kucağında göstersin isteyerekmi

hayır cnm süpriz oldu ama iide oldu galiba :)

saol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…