Kızlar merhabalar
Zeynep Bade daha iyi çok şükür..Ama yine de burun foşurdaklığı devam ediyor ,sürekli temizlemek gerekiyor..Habire serum fizyolojik sıkıyoruz,iyi mi kötü mü ediyoruz ne bilimmm
Peditus u kestim
Ya canım bişeye sıkıldı kızlar,paylaşayım
Bakıcıya başladık 2 gün oldu..Dün iyiydi sorun çıkarmamış..Fakat bugün çok ağlamış,babası bırakıp giderken de ağlamış..Bakıcı da da ağlamış..Benim bakıcı da bir çay kaşığı dolven vermiş hasta da ondan ağlıyor diye
ya canım sıkıldı,abla ben pek ilaç kullanmıyorum dedim
dolven verince rahatldı diyor.E Dolven ateş düşürücüymüş,içinde parasetamol var mı onu araştırmadım ama ben ilaç vermeyim diye uyardı beni
E şimdi bebek bu,günü gününü tutmuyor,dün mutluydu bugün mutsuzmuş
Gece de Esra nın dediği gibi uyumuyoruz
Zeynep gece uyuyan bi bebekti,şimdi cozuttu,ağlayarak uyanıyor,huzursuz..Zaten diş de yok piyasada
yani son 2 aydır cozuttu
e sabah 6 da uyandı,kadın uyutmuş çim biçme makinasının sesine uyanmış yarım saat sonra
amann
yan komşu,yeni de başladık şimdi ne diyim yaaaaaaa..Kadın da bilgili oysa
Ben ilaç kullanmıyorum dedim
Başakcım canım seni çok öpüyorum..Özledim de kız seni
Kerem imi de öperim
ya kıslar bende dr brawns ın 6 18 ay arası biberon ucunu arıyorum izmitte bulamadık hepsi buradaya sipariş verdik bulamamışlar aklınızda bulunsun görürseniz lütfen alın kargosu ücreti hepsini yatırırım yollarsınız bana ay çağan elimizdekileri paraladı şimdide bulamıyoz başka biberonlada içmiyor
hoşbulduk aylin,
geçen tesaduf 1 mesajdan görmüştüm sonra geyık muhabbetınden takip ettım ilgimi çektı,ewet ya grsen birde kavga çıkmış bı sürü laf etmişler saygısızca kazende banlamış
benim eşim bu hafta 3-11 çalışıo
ondan rahatım
yayla çorbam var dünden
akşamada kıymalı karnıbahar düşünüom
berrakta ilk defa tatmış olacak hem,zamanı deil dıe almadım ama benımde canım istedı yapcam bugün
nazlıcan haklı yaaa bu site sebebine yarım satte yapcağım işi iki satte yapıyom :)))
saol canım onu biliyorum ama o artık bize göre değil bunları sonradan gördüm baştan görseydim alırdım ana kucağı oluyo ya
nası yani yanlışmı okudum seda hamilemisin
bide kızlar bugün bizimkinde hapşırık ve burun akıntısı var ne versemki sabaha karşı soğuk oluyo odası ordan kaptı herlade zaten karar verdim odları değiştircem
NİCE HUZURLU SENELERE:içelim:kolay gelsin nazlıcan :)
benim bu akşam yemek derdim yok
akşama anneme gidicez ,kardeşimin doğumgünü orda kutlayalım dedik..
kıslar teşekkür ederim nihayetbbulduk biberon ucunu ist dan getirdiler ay allahım çok mutlu oldum
:dance:kaydirigubbakcemile2...çiflik ağası he sevdim bunu..cnm para level atlayınca kazanılıo..bazı ürünler 2 tane XP verio diktiğinde bazılarıda 1..ben genelde 2 olanları dikym tarlaya..zamanında topluom zamanında dikiom..az para olanlrı dikmiom..mesela patatesin bi tanesini topladığımda 380 coins verio..düşün tarlada büyük baya toplanıo yani..çirflik ağası burcu da gelmiş, hanımağa olmuş burcu :))
azıcık tiyo versene yaa puanları nasıl toplayıp level atlıyosunuz
para nasıl kazanılıyor :))
aynen öle...canım ekçen biççen,gerçek toprak nası ilgi ister sen de vercen..
ben de ağa olmak üzere ilerliorumzemuszemus
elvinde çok sevio dolmayı..ben ezmeden elimle veriyrm..kızlar ben egeye çorba yapmadım bugün onun yerine akşamdan zeytinyağlı dolmam var şöyle suyuyla bir blendırlasam versem nasıl olur sizce
hoşgeldiniz bizde sizi özledik..kolay gelsin bu arada...sonunda tekrar evimzdeyiz tabikide ev savaş alanı gibi pazar geldim geldiğimden beri temizlik yapıyorum dahada bitmedi odalar bitti sayılır camlar tüller kaldı ben zaten kabasını atim dedim çerçeve ovmaya koltuk silmeye kadın alıcam yoksa şaftım kayıcak bide defne hanımla uğraş tam işe girişiyorum hop altını aç o bitiyo uykusu o bitiyo çorbası meyvesi yoğurdu feleğim şaştı valla
bu arada tüm anneler ve bebekleri iyidir biz hepinizi çok öazledik
ahh kıyamam...kızlar yarım saatir bir yandan yegeye dolma püresi yedirerekten yazıyordum.bi kaşık ona azıcık oynarken size bakıyodum son mesaı yazarken uyumuş benim minnoş şaşırdım walla zorla uyuyan çocuk kendi kendine uyudu
kimi bebekte öle çıkabilrimiş..bizimde önler geldibilmem valla şimdi bile bazen bezdiriyo telde konuşamıyorum çenesinden bide bağırana bağırana bi söyleniyo
akşamda uyumadı doğru dürüst dişler zorluyo bizim üst en önler deildi yandakiler patladı önce niyeyse hiç böle olan varmı kızlar
ayy uykusu kaçınca çok zor olur allah kolaylık versin...elvin öle değil allahtan..bazen yapıo amanil uyandı!!
son bişi sorup kaçıorum..
şimdi okuyodum da nil de uzun zamandır gece beni ayakta karşılıo tabi uyku açılıo var mı bizim gibisi??
opuyorumnanaktan
bayyy:))))
iii fikir cnm...inci göndermişti bana hediye ama akıl kalmadı bende elvinden...benimde eşim sewmıo zaten yemeğini o yok die yapıom oda kızartmasını yer tek
az önce çiğ karnıbaharı acık yoğurt mayonez karıştırıp nane ekledım öle yedım batırarak süper oldu
derya baykalda görmüştüm,ilerde kzıma atıştırmalık böle şeyler yapıcam cips mips yerıne bunlardan alışsın
ayy ne güzel..ama bizimkisi çok sevioo tvyikızlar ben daha ne tvde ne bilgisayarda bişey izletmedim bilgisayarada tvyede gözü alışmasın diyorum
çok geçmiş olsun...nası yani yanlışmı okudum seda hamilemisin
bide kızlar bugün bizimkinde hapşırık ve burun akıntısı var ne versemki sabaha karşı soğuk oluyo odası ordan kaptı herlade zaten karar verdim odları değiştircem
çok şükür hadi sevindim güle güle kullankıslar teşekkür ederim nihayetbbulduk biberon ucunu ist dan getirdiler ay allahım çok mutlu oldum
hem çok sevinim hem şaşırdım hayırlı olsun canım Allah kucağında göstersin isteyerekmi
:dance:kaydirigubbakcemile2...çiflik ağası he sevdim bunu..cnm para level atlayınca kazanılıo..bazı ürünler 2 tane XP verio diktiğinde bazılarıda 1..ben genelde 2 olanları dikym tarlaya..zamanında topluom zamanında dikiom..az para olanlrı dikmiom..mesela patatesin bi tanesini topladığımda 380 coins verio..düşün tarlada büyük baya toplanıo yani..
aynen öle...
elvinde çok sevio dolmayı..ben ezmeden elimle veriyrm..
hoşgeldiniz bizde sizi özledik..kolay gelsin bu arada...
ahh kıyamam...
kimi bebekte öle çıkabilrimiş..bizimde önler geldi
ayy uykusu kaçınca çok zor olur allah kolaylık versin...elvin öle değil allahtan..bazen yapıo ama
iii fikir cnm...inci göndermişti bana hediye ama akıl kalmadı bende elvinden...
ayy ne güzel..ama bizimkisi çok sevioo tvyi
çok geçmiş olsun...
çok şükür hadi sevindim güle güle kullan
sevdacım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..inş duruda alır kiloları..cicişlerinizde güle güle giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?