esracık hangi siteye takılıyoduki özlem yani hera
canım bu sitede yine geyik muhabbeti topiğinde
kk tecrübe puanınla eşye satın oluosun,istersen hediye edebılıosun,şu rep verme ve puan işinden burası geçen hafta acayip karışmış,kaç kişiyi banlamışlar,biride bizim heranın kardeşimiş,o yüzden yönetimde kızıp bu puan olayını kaldırdı,kendı tecrube puanınla kendıne yada başkasına hediye alabılıosun,sanal alışveriş yani
satın aldıktan sonra o sayfada aldıklarını listele war,listeledıkten sonra aldığın her eşyanın aldında geri sat yada hediye et var ordan yapıosun
aaldığınız eşyayı % 25 zararla geri satabılıosunuz siteye haberınız olsun
oh oh ne güzel...yarın için sanş diliyrm...slm kızlar bugun işlerimi hallettim yarın okula baslıyorum cok heyecanlıyım sabahcı sınıfı aldımsositososito17 ögrenci 8 de ders 12 de finish bakalım yarın napcamnazo hosgeldin gecmiş olsun
gecmişi okuyamıyorum ben kacar
inş sağ salim alırsın bebişini kucağına. zaman o kadar hızlı geçio ki sen bile şaşıracaksın..hiç anlamıyosun doğduktan sonra..sadece ilk 3 ay geçmemişti bana..merhaba teyzoşlar, hepinize çok selam.
siz 2009 ocak annelerisiniz, ben de 2010 ocak annesi olacağım nasipse.
:) ne tuhaf.. geçen sene bu zamanlarda, sizler 5,5 - 6 aylık hamiştiniz.. şimdi koca koca bebeleriniz kucaklarınızda.. zaman çabuk geçse de, bizler de kucaklarımızda gçrsek şu kuzucuklarımızı.
allah cümle yavrularını, dört gözden ayırmasın, sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah melekler...
evet cnm hep sordum..ah yaramaz ahhh..çok saol damadımda çok şeker...kızlar selam
montecim hayırlı olsun yarın ilk iş günün sabahçı olman iyi olmuş sevindim
yalel sağol canım yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah bundan sonra zaman çabuk geçer merak etme
bizde bugün gittik yapı marketten çekmece kilidiyle dolap kilidi aldık bugün az daha keltoşum minicik tombul parmaklarını çekmeceye sıkıştırıyordu, babası şimdi takıyor kilitleri
barclicim dünürüm hep sormuşun dünürüm nerde diye damadın çok yoruyor beni giremiyorum hiç , iyiyiz Allaha çok şükür gelinimde iyi gördüğüm kadarıyla maşşallahı var çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?