2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm millet. kuzumla yalnızız, babamız seminere gitti... Geçenlerde bir arkadaşımda çok güz<el bir şal gördüm. Aslında pek kullananmam ama çokta basitti. Bugün ip aldırdım bende örmeye başladım...bakalım düzgün bişey çıkacakmı

kolay gelsin sana tuğba..bende geçen sene yeleğe başlamıştım yarım kaldı bitiremedim bu sene devam edicem artık.birde geçenlerde sen bebek için dolaplara güvenlik için takılan şeyi sormuştunya adını bilmediğim için söyleyemedim.ben migrostan buldum.

sağol cnm... bakalım bitirebilecekmiyim. işin içinden çıkamazsam iplere yazık olur

kızımın hafif ateşi var gibi en yüksek 37.3 ölçtüm ama başının arkası yanıyo yavrumun uyuyamıyo hapşırıyo burnu akıyo hafifte öksürük dişler zorluyo ama hangileri hepsi şiş ya yeni çıkanlar iyce çıkmaya uğraşıyo ya başka şimdilik tyhlol verdim babmızada petitus aldırdım bulundun die

slm kızlar bugun işlerimi hallettim yarın okula baslıyorum cok heyecanlıyım sabahcı sınıfı aldımsositososito17 ögrenci 8 de ders 12 de finish bakalım yarın napcamnazo hosgeldin gecmiş olsun
gecmişi okuyamıyorum ben kacar

merhaba teyzoşlar, hepinize çok selam.
siz 2009 ocak annelerisiniz, ben de 2010 ocak annesi olacağım nasipse.
:) ne tuhaf.. geçen sene bu zamanlarda, sizler 5,5 - 6 aylık hamiştiniz.. şimdi koca koca bebeleriniz kucaklarınızda.. zaman çabuk geçse de, bizler de kucaklarımızda gçrsek şu kuzucuklarımızı.

allah cümle yavrularını, dört gözden ayırmasın, sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah melekler...

kızlar selam
montecim hayırlı olsun yarın ilk iş günün sabahçı olman iyi olmuş sevindim
yalel sağol canım yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah bundan sonra zaman çabuk geçer merak etme
bizde bugün gittik yapı marketten çekmece kilidiyle dolap kilidi aldık bugün az daha keltoşum minicik tombul parmaklarını çekmeceye sıkıştırıyordu, babası şimdi takıyor kilitleri
barclicim dünürüm hep sormuşun dünürüm nerde diye damadın çok yoruyor beni giremiyorum hiç , iyiyiz Allaha çok şükür gelinimde iyi gördüğüm kadarıyla maşşallahı var çok şeker

iyi akşamlar kızlar,filiz hayırlı olsun işin inş. çok zorlanmazsın metişte üzmez annesini
ataşehire çıkmıştı di mi yakınmı bize acaba?
emel naber?

tşk ederiz yalel,inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın yawrunu

filizcim nbr akşam arıcaktım aklıma geldın merak ettım sonra geç oldu die wazgeçtım
hayırlı olsun bakalım ii olmuş sabahçı olman

iyiyim hatice yaprak dökümünü seyrediyorum, filizin okul kayışdağında yakın sayılır

esra selam naber nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır

Canım dünürüm Başaakk
Görgülü hatunsun vesselam canım benim..Gelininin annesine nubuk çanta hediye etmiş dünürüm..
Dur bakem becerebilirsem ben de sana çok yüksek kıratlı bişiler hediye ediyimm artık elmas mı olur,başka bişi miii

iim emel bende onu izlıorum,ewet ben okula başlayınca fala giremez oldum,denk gelemedik seninle
sen nasılsın

ıyi gecelerrr
Ay ne çok yazmışsınız kızlarrrr,ay okuyamadım
Filiz hayırlı olsunnnn canımm
Esra ya şu hediye işini anlat desem çığlık atar sanırım
Hepinizi çok öpüyorum

esracık hangi siteye takılıyoduki özlem yani hera

canım bu sitede yine geyik muhabbeti topiğinde

gamze senin için son kez bağırmadan alıntılıorum:dance:

sagolun kızlar....atasehirde oturanlar bebeleri bana satarsınız artık 2-3 yıl sonra:)

oh oh ne güzel...yarın için sanş diliyrm...
inş sağ salim alırsın bebişini kucağına. zaman o kadar hızlı geçio ki sen bile şaşıracaksın..hiç anlamıyosun doğduktan sonra..sadece ilk 3 ay geçmemişti bana..
evet cnm hep sordum..ah yaramaz ahhh..çok saol damadımda çok şeker...

selam kızlar,
çok özledim sizi ama foruma giremiyorum bir türlü, geçmiş de öyle birikti ki.. kvalidemler hala bizde, üstüne birde grip oldum, berat' a geçmesin diye 40 takla atıyorum.
becerebildiğim kadar geçmişi okuyup, kuşburnu çayı içip yatıcam, umarım güzel haberler vardır.
herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…