at sen havanı bende 2 çocuk var anca yapılıyor canım senide görücez yıllar geçince performans azalıyo napalım.bu arada mücver süper oldu thanksyemeğim pişti nazlıcım naniknanik
maşallah çok da zayıf değil canımne çok kaynatmışsınız...
aklımda kaldığı kadarıyla soranlara yazayım;
nazlıcan benim oğlum 7 kilo 70 cm,
barcli gittiğimiz dr "buranın en iyisi" fazla alternatifimiz yok malesef
inaysa bilmiyorumki işe yarar mı sipraktin..google da ara istersen, bisürü forumda yazılıp çizilmiş, iyi diyen de var etkisiz diyen de..
bugün azıcık düzeldi bizim ishal, poposu da iyiye gidiyo, bizim de neşemiz yerine geldi..Rabbim kimsenin neşesini kaçırmasın, herkesin kuzusuna sağlık versin inşallah..canım oğlum benim.
bu arada bizimki de baby eisntein delisi..sınırlamasak sürekli izleyecek, bayılıyo karakterlere. ben dozunda izletiyorum valla, teknolojiden ne kadar uzak tutabilicezki..
hayırlı olsun haberim yoktu ne bu özel mi devlet mi??slm kızlar bugun işlerimi hallettim yarın okula baslıyorum cok heyecanlıyım sabahcı sınıfı aldımsositososito17 ögrenci 8 de ders 12 de finish bakalım yarın napcamnazo hosgeldin gecmiş olsun
gecmişi okuyamıyorum ben kacar
naptın canım yaaaa geri iste bana yollaaa :gitme:nazlıcan sana hediye yolladım ama başka nazlıcana gitti((
kızlar iyi geceler
sagolun kızlar....atasehirde oturanlar bebeleri bana satarsınız artık 2-3 yıl sonra:)
demet gecmiş olsun burcu sagol canım
sedaaaaaaaaaa anaların anası nbr kıs
slm kızlar
aylin naber sen büyümix veriyodun dimi canım kaç tane veriyosun ya ben bir veriyorum ama yetiyomudur aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?