2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar
aylin naber sen büyümix veriyodun dimi canım kaç tane veriyosun ya ben bir veriyorum ama yetiyomudur aceppp

sevdacım çıkmıştım görmedim yazdığını,babymix veriyordum ben sütaşın
şimdi daninonun meyvelisini yiyor bazen 1 bazen 2 tane,ama artık yemeklerin yanında
normal yoğurtta yediriyorum,yemeye başladı yoğurdu..

Herkese günaydın ,güzel bir gün olsun..

günaydına.s.nasılsınız görüşmeyeli benim canavarlardan fırsat bulursam girmeye çalışıyorum,umarım herkes iyidir

Günaydın Hanımlar epeydir giremiyordum umarım erkes iyidir
Benim oluşum tam 8 aylık oldu 9 undan gün aldı 1 dşimiz çıktı 2.si yolda hafta sonu doktora götürdüm 400gr almış sadece çok az yiyor bir yediği şeyi bir daha yemiyor bazen yiyor karma karışık bazen üzüntümüzden ona özel birşey yapmıyorum bizim yediimizden yiyor. Doktor çok zayıf değil dedi ama yine üzülüyorum sizler nasılsınız ara ara eskileri okumaya çalışıcam Güzel bir gün geçirenizi diliyorum

herkese günaydınlar.
monte hayırlı uğurlu olsun öğrencilerin.Allahtan 12ye kadar inşallah metin çok özlemez annesini.

kızlar büyümix kullananlar var sanırım günde kaç tane veriyorsunuz ben bebelac ın yoğurtlu karışımalrından 6.aydan sonra olandan kullandım bir iki defa acaba büyümix nasıl memnun musunuz bizimk yoğurt çok yemiyor hergün muntazam yediremiyorum doktor da büyümix kullan dedi acaba daha erkeni bende alsam mı ki bana öneride bulunacak olanınız varmı ?:)

canım benim bi ölçüm yok yerse ne ala,istediği kadar yer..
burda hala babymix yok ,artık danone,bütimix ne varsa hatta ben tikveşli falan da veriorum..uzun zamandır dikkat etmiorum,dün kakasını yedi yani bi de yoğurdunu ayıramıorum:hulya:kötü anneyim kötü:umursamaz:
ama daha erken mi derken ne demek istedin anlamadım:uhm:

ben yogudu evde yapiyorum, burda bulamam zaten ama trde olsam babymix alirdim
yogurt yapmadigim zamanlarda.

duygu ya benmi yanlis okudum yoksa gercekten nasil oldu?? :uhm:
altini acarken poposunumu elliyor yoksa lmaz: eline birsey verseydin

günaydın kızlar

montecim ilk günün hayırlı olsun

sütaşın babymixini verebilirsiniz kızlar

duygu nil nasıl yanık geçti değilmi hafif atlattınız sanırım aman allah göstermesin bir daha

ben yogudu evde yapiyorum, burda bulamam zaten ama trde olsam babymix alirdim
yogurt yapmadigim zamanlarda.

duygu ya benmi yanlis okudum yoksa gercekten nasil oldu?? :uhm:
altini acarken poposunumu elliyor yoksa lmaz: eline birsey verseydin
YOK CANIM DOORU OKUDUN ALTI HAVALANSIN DEDİM,Bİ DK ARKAMI DÖNDÜM HEM ÇİŞ HEM KAKA!!(pardon)
halı falan!!elinde kakası yio:))
zaten nilin altını değiştirmek de kabus öle bişile oyalanmıo canım dönüp gidio,duyan olsa kesiorum sanır bez değiştirirken,öle ağlıo ki!!klava:

duygu nil nasıl yanık geçti değilmi hafif atlattınız sanırım aman allah göstermesin bir daha

amin canı Allahtan sabaha hiç bişi yoktu,silverdin die bi krem sürdüler ama onun altına eczanede bi şey püskürttüler ama adını bilmiorum..aklınızda olsun(işallah lazım olmaz ama)calgel falan var ya diş için o da sürülebilirmiş..

ben çok giremiorum çünkü nil cüzdanımı karıştırıo:asigim:

merhaba gamze bende her zaman yoğurt yapma fırsatı bulamayınca bebelacın y oğurtlu kavonoz mamalarından veriyorum doktorumda sağlıklı olduğunu vereileceğimi söyledi büyümixi hiç denemedim zaten karsta marketlerde hiç göremedim.bence onuda bi dr a sormalıkaydirigubbakcemile3

tünaydın annişler bugün nasılsınız
biz iyiyiz ama sabah pek iyi başlamadık oğluşum düştü.şimdi iyi şkür

emelcim teşekkür ettim canım bizi nazar boncuğuyla süslemişsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun cnm...inş bulaşmaz berata
tünaydın annişler bugün nasılsınız
biz iyiyiz ama sabah pek iyi başlamadık oğluşum düştü.şimdi iyi şkür
ayy geçmiş olsun şükür bişi olmamış

herkese ii günler kızlar..gecemiz hiç ii geçmedi..sadece çığlık atyıo..bense deli olcam..
bende yoğurdu myalıyrm.olmazsa eğer danone ya da babymix veriyrm..iki tane kavanoz mamalarının kavanozlarına mayalıyrm..2 gün yiyo elvin..2 gün yiyebilir demişti dr..her gün bi kavanoz muhakkak yediriyrm..hemde içine bişi eklemeden..

Son düzenleme:
iyyyykk inanamiyorum (
bizimki sadece kacmaya calisiyor bende biraz kiziyorum
sonra duraklyor aldiriyor altini
kumandaya merak su aralar ben tv acmiyorum oda bulmus acti simdi tv yi
annem den hayir yok ben kendi isimim kendim goreyim bari diyor.

off yine esime kizdim ben ya
sizde biktiniz ama gerildim ondan yazdim
adam yine uyuyor ya ben de sevindim erken geldi diye nomalde gec geliyor
ve 2 haftadir evimizin yanindaki markete birde su yakindaki parka gitmek disinda
bir yere goturmedi, parka defneyle ben tek gidiyorum
onunla sadece markete gittik , bakkal hatta. akannehir
bogulacak gibi oluyorum, ben ocakta doncem ya tr ye karar verdim
evimi bekliyim burda orda en azindan gezerim gonlumce ya kizim da buyudu.
kendimi resmen evin hizmetcisi gibi hissediyorum birkac gundur -tatlicadiarzu-

hep hasta hep hasta ya usandim artik. iyiles kardesim ben napayim
okuyup ufleyimmi ne gelir elimden bana dert yaniyor, gicik sey dr git diyoz kac kere
ay sinirlendim yien ya off Allahim sabir ya
ne bicim koca almisim ben kendime ya
hay kafama klava: klava:

GAMZEYILMAZ canım doktoru büyümix değil de babymix demiş olmalı bence çünkü tüm dr lar onu söylüyo benimkide babymix verebilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…