slm kızlar
aylin naber sen büyümix veriyodun dimi canım kaç tane veriyosun ya ben bir veriyorum ama yetiyomudur aceppp
sagolun kızlar....atasehirde oturanlar bebeleri bana satarsınız artık 2-3 yıl sonra:)
kızlar büyümix kullananlar var sanırım günde kaç tane veriyorsunuz ben bebelac ın yoğurtlu karışımalrından 6.aydan sonra olandan kullandım bir iki defa acaba büyümix nasıl memnun musunuz bizimk yoğurt çok yemiyor hergün muntazam yediremiyorum doktor da büyümix kullan dedi acaba daha erkeni bende alsam mı ki bana öneride bulunacak olanınız varmı ?:)
kızlar büyümix kullananlar var sanırım günde kaç tane veriyorsunuz ben bebelac ın yoğurtlu karışımalrından 6.aydan sonra olandan kullandım bir iki defa acaba büyümix nasıl memnun musunuz bizimk yoğurt çok yemiyor hergün muntazam yediremiyorum doktor da büyümix kullan dedi acaba daha erkeni bende alsam mı ki bana öneride bulunacak olanınız varmı ?:)
YOK CANIM DOORU OKUDUN ALTI HAVALANSIN DEDİM,Bİ DK ARKAMI DÖNDÜM HEM ÇİŞ HEM KAKA!!(pardon)ben yogudu evde yapiyorum, burda bulamam zaten ama trde olsam babymix alirdim
yogurt yapmadigim zamanlarda.
duygu ya benmi yanlis okudum yoksa gercekten nasil oldu?? :uhm:
altini acarken poposunumu elliyor yoksalmaz: eline birsey verseydin
duygu nil nasıl yanık geçti değilmi hafif atlattınız sanırım aman allah göstermesin bir daha
çok geçmiş olsun cnm...inş bulaşmaz berataselam kızlar,
çok özledim sizi ama foruma giremiyorum bir türlü, geçmiş de öyle birikti ki.. kvalidemler hala bizde, üstüne birde grip oldum, berat' a geçmesin diye 40 takla atıyorum.
becerebildiğim kadar geçmişi okuyup, kuşburnu çayı içip yatıcam, umarım güzel haberler vardır.
herkese iyi geceler..
ayy geçmiş olsun şükür bişi olmamıştünaydın annişler bugün nasılsınız
biz iyiyiz ama sabah pek iyi başlamadık oğluşum düştü.şimdi iyi şkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?