2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeşim canım işin gerçekten zor ama anne olmak bir yerde sabırlı olmaktır
yalnızlık zor iş haklısın ama ben olsam tr dönmezdim keremi babasından ayırmazdım gibi geliyo bu benimm fikrim nacizane ama şu da bi gerçek ki insan yaşayamadan bilemez canım
sıkma kendini bu kadar sende rahat ol defdef uyurken oku yaz çiz kendine zaman mutlaka ayır insan deşarj olmalı bi şekilde

canım cvbın için teşekkürler yani erken derken yani evde yoğurt yapıyorz çarşı yoğurdu için erkenmi demek istedim canım

burcu sağol canım sizede geçmişolsun diş mi yoksa sıkıntısı
yeşim sıkma canını bende farklı sayılmam sendenburdada gezecek pek bir yer yok hep evdeyim

teşekkürler canım saol sizede çok geçmiş olsun bizde 2 defa düştük merak etme onlara bişey olmaz Allahın izniyle doktora sormuştum ben gittiğimde 2 defa yataktan düşüt diye o da çok güsel anlattı onalrın kafası doğdukalrı günlerden beri çok güzel korunur merak etme dedi

sagol basakcim
aslinda defne burdada pek etkilesemiyor babasiyla
idare ediyorum ama ben daha duyarli biriyle evlendigimi saniyrodum
yanildigimi her gordugumde uzuluyorum

bu arada kizlar ben gelecek yila ins 2 kere kayit yaotirip bir turlu gidip diremedigim
(birinde ist daydim , sinavim konyadaydi birinde koredeydim sinavim ist ydi)
sinava girecegim , ins yerlesebilirim bir yere. ders falan calisiyorum 2 gundur
sinava daha var ama simdieden baslamakta iyi.
ocak a kadar burdan kendim calisayim sonrda bir dersaneye gideyim diyorum
bebekle zor cunku
planlarim var bakalim bu sefer ins girecem geri yasim oldukca gecti ama
en azindan bir kere deneyim diyorum, cok istiyorum cunku.
icimde kaldi valla, esimde pek sicak bakmiyor ama hayir demedi
en azindan bu iyi haber

gamze ben hazir yogurt yedirme derim daha sindirim sistemi gelismedigini dusunuyorum
acikcasi. yapabiliyorsan ev yogurdu daha iyi ve su baby mix

Yeşim caım sıkma canını erkek milleti hep böyle bizde tatile gideriz yatar uyur beyfendi neymiş tatil dinenmek demekmiş karpuz bunlar anam karpuz gibi yata yata büyüyorlar malesef sende bişeyler yap oyalanmak için kış geliyor örgü örmeye başlaya blirsin bebeğinle güsel bir dünya yaratacağına eminim herşey gönlünce olsun sağlıklı güzel günleropuyorumnanaktan

burcu sağol canım sizede geçmişolsun diş mi yoksa sıkıntısı
yeşim sıkma canını bende farklı sayılmam sendenburdada gezecek pek bir yer yok hep evdeyim

evet ya nazli ev hapsi gibi valla
bizimki, yani bende cok gezmem normalde ama nasil bir adam var basimda dusun artik
2 haftadir sesim cikmiyor hadi calisiyor yorgun diye
2 sene cikmasa buda cikalim disari demicek herhalde
onceden boyle degildi ne oldu bu adama ben anlamiyorum.
1 gun cikmasak ertesi gun mutlaka dolasirik
ne biliy bu kore cocuk derken adamin bunyesine agirmi geldi
anlamiyorumki
pc ile evliyim ben kocamla o kadar zaman gecirmiyorum.

haklısın bazen çocuk fikri beylere ağır geliyor sanıyorlar ki biz normal hayatımızı sürdüremiycez bebebklerimize bağlıyız halbuki bir şekilde devam ediyoruz işte biraz önce bende eşimi aradı belimden doktora gitcem c.tesi götürmüsün dedim tabii dedi sağ olsun ee ama olumuzu napcaz dedi onu da götürcez tabiki dedim yani bir şekilde bebeğin yolu tıkadığını sanıyorlar onalrda alışcaklar napalım

bu arada bende evde yapıyorum ama arada bebelac ın yoğurt karışını veriyorum 6.aydan sonra olandan ama doktor büyümix mi dedi yoksa öbürünmü dedi hatırlayamadım ondan sizlere danıştım canım

sınava gircek olmanada ayrıca sevinidim şimdiden başarılar dilerim

tünaydın annişler bugün nasılsınız
biz iyiyiz ama sabah pek iyi başlamadık oğluşum düştü.şimdi iyi şkür
geçmiş olsun kuzuma

ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....................................

dağ evi hasta mısın?senin mesajı görmedim ben ,valla atlıo bu bilgisayar bazı bazıklava:geçmiş olsun canım...

selamlar kıslar nasılsınız okudum ama aklımda hiç biş klmadı bu çağan bende akıl bırakmadı tam üç defa uyuttum beşiğine bıraktım hop oturuyor paşa gecede aynıydı valla feleğimiz şaştı neden böle olduki ay biara ne güzeldiya uykusu gece 10da yatardı nerde şimdi gece 1 de yatıyor 2de ayakta paşa hadi uyutmaya çalış 3te uyuyır 6da yaktaa ay bünyem bozuldu valla gündüzde aynı olmaya başladı şimdi uyurken accık bakim dedim size ocağa yaprak sarması attım birde mercimk çorba allahtan önceden sarmışım yoksa nerde şimdi fırsat bulupta yapıcan çağan uyanıncada parka götürüyorum bugünde çıkarcam hava güzel accık güneşten faydalansın
yoğurt sormuş biri açıkçası ben içim danone ne yerse onu veriyorum valla buaralar içimin meyveli yoğurdunu aldım ondan veriyorum zaten 9 aylık oldular artık aile sofrasında ne varsa onu verin demişti drun biri hoş çağan öle ne varsa yemiyor o ayrı
yeşimim sıkma canını dicem ama olmuyor malesef allah sabır versin güzelim ne diyeyim

gamze ege üniversitesi çocuk hast.diyetisyeni hazır yoğurduda ilk açtığımda 2 gün verebileceğimi söyledi
yeşim kocişler için bebekle yaşama alışma zaten zor admcağız birde yabancı bir ülkede yoğun işle uğraşıyor.aslında eminim onunda deşarj olmaya ihtiyacı vardır ama farrkında değildir bugünlerde geçecek canım.bence kocanın yanında kalman buraya gelmenden daha iyi tabi sen bilirsin.onu orda bıraksan bi tarafın eksik kalacak hep
inanna sağol canım

slm milletzemuszemusiyi gecti ilk günüm sabah heyecandan cok erken cıktık evden kocişle kahvaltı yaptık dısarda cocuklar usluydu ne aglayan vardı ne zırlayan 1 de de evdeydim metiş üzmemiş ananesini kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:mutlu mesut bir gündühihoyyyt
umarım sizlerde iyisinizdir
:enbuyukkk:

yeşimcim sıkma canını bence gelme buraya eşini yalnız bırakma yani ben olsam öle yapardım..belki oda seni göndermek istemez..eşinle konuştun mu neden bölesin die...al karşına anlat bakalım ne diyecek..valla ben uyuyunca eşim gidip üstüne atıyom elvini mecburen uyanıoo işim var benim çocuğa bak diyrm sesini çıkarmıo...hyat müşterek yeri gelince bakacak...bu arada üni için yaşın hiçte geç değil...tebrik ederim ne güzel çalışmya bile başlamışsın inş kazanırsın..

filizicim nasıl gçti ilk günün öğrencilerin nasıl??

filiz çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine umarım hep öle olur.sen nerde işe başladın

filiz hayırlı olsun canım ilk gününde güzel geçmiş işallah hep böyle olur bende çıkıayım mutfak beni bekliyor

selam kıslar
filizcim ilk gününün iyi geçmesine çok sevindim...

yeşimcim anam yanlız diilsin canım bizde öyleyiz çok şükür((

nazlıcancım geçmiş olsun canım... bizimkide düştü bu sabah walla
burnu sıyrıldı birazcık kanadı ama şmdi iyi. dr bana düştüünde 1 saat
izle uyutma durumuna göre getirrsin dedi bende öyle yapıyom artıkın...

incicim üzülme sende yanlız diilsin dün gece ve önceki geceden
buyana bizde uyku prblemlerine geri başladık...
zombi gibi dolaşıyorum evin içinde yaww...

slm deyip kaçıyım umarım herkes iyidir okuyamadım bişey

ezgi yine hasta gece gündüz uykusuzuz hortlak gibiyim ya .... görümcemin kızından geçti bu kez öpme dedikçe öptü çocuğu of ya niye laf dinlemez bu insanlar

ahhhhh yavrum yaaa çok çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…