denizcim geçmiş olsun ev iş ne oldu??konuştu mu eşin ailesiyle
deryacım sizede geçmiş olsun kıyaamam yaa..
filizcim çok sevindim ii geçmesine..metinde iimiş..inş hep böle sounsuz geçer
filiz işin hayırlı olsun,inşallah diğer günlerde bu kadar rahat geçer.slm milletzemuszemusiyi gecti ilk günüm sabah heyecandan cok erken cıktık evden kocişle kahvaltı yaptık dısarda cocuklar usluydu ne aglayan vardı ne zırlayan 1 de de evdeydim metiş üzmemiş ananesini kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:mutlu mesut bir gündühihoyyyt
umarım sizlerde iyisinizdir
:enbuyukkk:
marsg geçmiş olsun,görümcenin kızı küçükmü niye anlıyamıyor çocuğun hasta olabileceğini.slm deyip kaçıyım umarım herkes iyidir okuyamadım bişey
ezgi yine hasta gece gündüz uykusuzuz hortlak gibiyim ya .... görümcemin kızından geçti bu kez öpme dedikçe öptü çocuğu of ya niye laf dinlemez bu insanlar
hayırlı olsun deniz artık inegöle gelirsen bende beklerim görüşelimopuyorumnanaktan
bu tarz ürünleri 1 yaşından önce verilmesi yasak değilmi.biz tüm firmalarla görüştük(telefonla ve mail ile bilgi aldık)ürünlerinin 1yaş altına uygun olmadığını söylediler.sadece sütaşın babymıx i var 6. aydan sonra kullanılabılen elmalı ve sade olarak....
sevdacım çıkmıştım görmedim yazdığını,babymix veriyordum ben sütaşın
şimdi daninonun meyvelisini yiyor bazen 1 bazen 2 tane,ama artık yemeklerin yanında
normal yoğurtta yediriyorum,yemeye başladı yoğurdu..
Herkese günaydın ,güzel bir gün olsun..
kızlar büyümix kullananlar var sanırım günde kaç tane veriyorsunuz ben bebelac ın yoğurtlu karışımalrından 6.aydan sonra olandan kullandım bir iki defa acaba büyümix nasıl memnun musunuz bizimk yoğurt çok yemiyor hergün muntazam yediremiyorum doktor da büyümix kullan dedi acaba daha erkeni bende alsam mı ki bana öneride bulunacak olanınız varmı ?:)
slm milletzemuszemusiyi gecti ilk günüm sabah heyecandan cok erken cıktık evden kocişle kahvaltı yaptık dısarda cocuklar usluydu ne aglayan vardı ne zırlayan 1 de de evdeydim metiş üzmemiş ananesini kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:mutlu mesut bir gündühihoyyyt
umarım sizlerde iyisinizdir
:enbuyukkk:
kızlar bu arada sabah bi haber aldım çok sevindim... burda eşimin arkadaşının
hanımı benim arkadaşım inegölde oturuyolar uzak yani hamileydi dün gece
saat20 de doğu yapmış bi kızı 3 kilo olmuş.
gamze sanırım büyümix değilde,babymix diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?