2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deniz size de geçmişolsun bizimki hafif bişiydi allahtan çok ağlamadı da kahvaltı hazırlarken ablasına emanetti oda kendi yatağına yatırıp çalışma masasında bişeye bakmaya dönmüş o sırada ege de kızımın arkasından kendini hoop yere neyse iyi şükür daha çoook düşer bunlar hele bi yürüsünle bunlar ne ki
marsg çok geçmiş olsun ezgi gene hasta olmuş kıyamam

herkese selam bitmiş ben geldi (((
y sonunda bitti işler ama bende bittim tabi bu arada sadece kabası bitti detaylar sonra defne ugün daha iyi dün kadar hapşırmıyo
ben makinede yapıyorum yoğurdunu ama yapamadıysam veya o
yğurt saati evde olmıycaksam baybmix veya danino veriyorum babymix 2 danino 3 yiyo

saol canımm bizde küçük bi sıyrıkla atlattık:)))

hoşgeldin nazo benimde işlerim bekliyor ama hiiiç yapasım yok ya sporada başlamam lazım onun hevesi de gelmiyor tembeleştim iyce

iyi akşamlar kızlar iyi sohbetler 2 gündür giremedim dün ev gezmesine gittim hem gündüz hem akşam
bugünde misafirim vardı
ama sanki bir ev ödevi gibi gece okudum geçmişi okumadan yatamadım
bugün okulum bitti ne güzel yarın dersim yok
ismiye protein takviyesi gibi birsey sorduysan protifar diye bir mama var onu yedirdiğin şeylere 1 ölçek ekliyorsun
bu mamalar benden sorulur:)))

bi gazla yaptım bende nazlıcan bütün yaz eve el değmedi batmış bende kiloları ne etçem bilmiyorum yazlıkta yürüyüş yaparım dedim ama belim ve dizim ne yürüyüşe ne mekiğe gelmiyo göbeğimi sıkıydı ama artık hafiften sarkmaya başladı herbalıfe kullanmayı düşünüyorum bizim arkadaş acaip incelmiş sıkılaşmış

sağol denizcim pek makbule geçti..ayy,sardı bu alışveriş valla..

kızlar düşe kalka büyücek çocuklar üzülmeyin, bizimki de düştü..insan çok vicdan azabı çekiyo ama illaki oluyo yani..dikkatsizlikle falan da ilgisi yok, biranlık..

ismiye naber? benimki süt ürünleri dışında herşeyi reddediyo şu sıralar..kalsiyumun da fazlası zararmış..
betül onuda yemiyor,bu ara sadece anne sütü,idrar tahlilinde protin eksikliği çıkmıştı doktor mutlaka yumurta ver dedi bizim sıpa çorbaya katsam bile yemiyor,yapmadığım şey kalmadı ne olacak bilmiyorum.bidaha gittiğimizde doktor ne diyecek bakalım

hadi yaa,yaramaz betül..nasıl seçebiliyoki çorbadakini,damak tadına bak, çok bilmiş bunlar..krep falan yap dicem ama, onu iyice seçer..köfte falan yesin..et,tavuk yemiyo mu bunları?

ayça valla çok az tavuk yedirdim geçen gün köfte hiç yemiyor daha doğrusu bu ara hiç birşey yemiyor

valla iştahsızlıkta mı dönemsel acaba..benimki de bayramdan beri bişey yemiyo..omlet yerdi ondan da vazgeçti..süt, yogurt arada da portakal suyu bunlarla nasıl büyücek bakalım. insan beziyo valla, o yemeyince benim hiçbirşeye gücüm olmuyo. yogurdun arasına tavuk-köfte ne kaktırabilirsem..farketti mi ondan da vazgeçiyo. bekliyorum bakalım, ne zaman dönecek bu iştah..eninde sonunda yiyecek.

maşallah canım değer tabi nie değmesin... inşallah nazarlardan korusun bütün bebişleri...

ya kızlar siz köfteydi tauktu nası veriyosunuz ben tavuğu tavuk suyu çorba veriyorum kıymayıda yine çorbada veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…