2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar siz köfteydi tauktu nası veriyosunuz ben tavuğu tavuk suyu çorba veriyorum kıymayıda yine çorbada veriyorum

canım ben dolmada, tarhanada yemekelrinde sebze yemeklerinde kıymayı veriyorum tavuğu şehriye çorbasının içine tiftikliyorum yada pilav veriyorum ona ynında da yoğurt yiyor sebzeli de yapa bilirsin tavuğu

bende kıymayı çorbasına katıyorum tavuk suyu çorvayada tavukları didikliyorum

ay ne bilim deniz yaaa burda okuyunca kafam karışıyo sonra kendi bilidğime devam ediyorum mesela ben hergün farklı kahvaltı hazırlamıyorum sadece sırayla fındık ceviz badem katıyorum

bide ben ne zaman özenerek yapsam yemiyo buna çıldırıyorum ne zaman baştan sağma yapsam hapur hupur götürüyo

:))) nazocum sen yine yaıyorsun yiyor benimki kajvaltı yapmıyor
biz sabah ne yersek ondan yemek isitiyor pekmezli kahvatılarmı hazırlamıyorum ama yok adam paynır ekmek yiycekmş onuda yese bu aralar hiç bir şey yemiyor zaten

selamlar ben geldm kuzumu parka götürüdüm orda yeni arkadaşlar edindi kendine dndk az bir yoğurt yiyiyp uyudu ay bneimde yatasım cvar ama kalkar diye uyumuyorum bakalım

ben şöle veriyorum
sabah7 aptamil
10 milupa kahvaltı içine peynir cicibebe pekmez fındık veya badem veya ceviz yumurtayı tek veriorum
12 mevsim meyvesi içine milupa sütlü pirinçli muhallebi
2 çorba tarhana mercimek etsuyu tavuk suyu domates kabak brokoli v.s yani ne malzeme varsa
4 sade yoğurt
6 aptamil
10 arı muhallebi
ayrıca ya çorbaya ya muhallebiye irmik katıyroum çorba yoksa pilav falan gerçi artık pilav ve makarnayı akşam öğünü yapıcam

daha ne olsun saatlerimiz hemen hemen aynı akşam öğününde ben aptamil veriyorum veya tahıl kaşık mamalarından bazen eğer marketten almadıksam devam mamasıyla pirinç unu yapıyorum gece 11 de de mama içiyor sonra gece uyanırsa anne sütü
bunları ben yesem ben doyarım ama yeseler keşke yemiyorlar:1no2:

valla genelde yiyo ama bazen uyku düzenine göre 3 ssate çıkabiliyo veya haleti ruhiyesine göre değişebiliyobazende ben 3 saate çıkarıyorum bişeyi fazla yaptıysam fpsini yediyse biraz daha acıksın die 3 saate çıkarıyorum diğer öğünü

ah canım ne güsel bi haber:))
valla çok sevindim ben de bu tayin işine bak bi de yakın,oh ohhkaydirigubbakcemile5
aferin metine de ,ee akıllı bebek tabi anne mutlu bebek mutlu
geçmiş olsun ya,valla şu düşmeler kötü olmasın da ,bunlara razıyım
ezgiye de geçmiş olsun..görümcenin kızı laf dinlemwez ,görümce duymaz bileklava:
analı babalı büyüsün işallah
bebeğin suratı kırmızı olurmuşsengözlerimebaksanab
ablam nazar boncugu göndermiş ama oglunaymış bana değil :)) nesine değecekse
bakın bu benim güzel yeğenim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=9739
maşallah canım,sağlıkla büyüsün işallah
selamlar ben geldm kuzumu parka götürüdüm orda yeni arkadaşlar edindi kendine dndk az bir yoğurt yiyiyp uyudu ay bneimde yatasım cvar ama kalkar diye uyumuyorum bakalım

sen de dünür buldun kesin,kıss sordum sordum cevaplamadın,nie attınız yüzüğü:uhm:kötükedihüso

ohh ben de günün sonuna yaklaşıorum diodum ama nil pes etti ve uyudu şimdik 10 dan önce uyumass:çok üzgünüm:neys artıjk:icecream:

kıs dünürüm ben niye atim yüzüğü aşkol valla sen dedinya büyüdkçe daha bağlanıyoz veremcez gibi yoksam ben bakarmuıyım hiç nilden başkasına nekadar pokluda olsa hatta dün gece bilem çağana yedirirken babasıda yanındaydı bak nil krep bilem yiyıormuş sende ye oğlum gibs,nden konuştumda babasıda gider alırız oğlum nili gerekirse şimdiden onada bakarız sanada dedi :))))))

ayça yeşim nabersiniz ksılar aşağıda görünüyonuz ama pc başındamısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…