ablam nazar boncugu göndermiş ama oglunaymış bana değil :)) nesine değecekse
bakın bu benim güzel yeğenim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=9739
ya kızlar siz köfteydi tauktu nası veriyosunuz ben tavuğu tavuk suyu çorba veriyorum kıymayıda yine çorbada veriyorum
burda okuyunca bazen kızıyorum kendime sanırım ben sizin kadar iyi bakamıyorum kuzuma
ben şöle veriyorum
sabah7 aptamil
10 milupa kahvaltı içine peynir cicibebe pekmez fındık veya badem veya ceviz yumurtayı tek veriorum
12 mevsim meyvesi içine milupa sütlü pirinçli muhallebi
2 çorba tarhana mercimek etsuyu tavuk suyu domates kabak brokoli v.s yani ne malzeme varsa
4 sade yoğurt
6 aptamil
10 arı muhallebi
ayrıca ya çorbaya ya muhallebiye irmik katıyroum çorba yoksa pilav falan gerçi artık pilav ve makarnayı akşam öğünü yapıcam
ah canım ne güsel bi haber:))slm milletzemuszemusiyi gecti ilk günüm sabah heyecandan cok erken cıktık evden kocişle kahvaltı yaptık dısarda cocuklar usluydu ne aglayan vardı ne zırlayan 1 de de evdeydim metiş üzmemiş ananesini kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:mutlu mesut bir gündühihoyyyt
umarım sizlerde iyisinizdir
:enbuyukkk:
geçmiş olsun ya,valla şu düşmeler kötü olmasın da ,bunlara razıyımselam kıslar
filizcim ilk gününün iyi geçmesine çok sevindim...
yeşimcim anam yanlız diilsin canım bizde öyleyiz çok şükür((
nazlıcancım geçmiş olsun canım... bizimkide düştü bu sabah walla
burnu sıyrıldı birazcık kanadı ama şmdi iyi. dr bana düştüünde 1 saat
izle uyutma durumuna göre getirrsin dedi bende öyle yapıyom artıkın...
incicim üzülme sende yanlız diilsin dün gece ve önceki geceden
buyana bizde uyku prblemlerine geri başladık...
zombi gibi dolaşıyorum evin içinde yaww...
ezgiye de geçmiş olsun..görümcenin kızı laf dinlemwez ,görümce duymaz bileslm deyip kaçıyım umarım herkes iyidir okuyamadım bişey
ezgi yine hasta gece gündüz uykusuzuz hortlak gibiyim ya .... görümcemin kızından geçti bu kez öpme dedikçe öptü çocuğu of ya niye laf dinlemez bu insanlar
analı babalı büyüsün işallahkızlar bu arada sabah bi haber aldım çok sevindim... burda eşimin arkadaşının
hanımı benim arkadaşım inegölde oturuyolar uzak yani hamileydi dün gece
saat20 de doğu yapmış bi kızı 3 kilo olmuş.
bebeğin suratı kırmızı olurmuşsengözlerimebaksanabcanım saol gelcez inşallah lohusa görmeye ama
bu hafta gelemem haftaya gelicem galiba...
bizim orda regl olan bebek gömeye gidemez gitsede bebeğin
yüzüne bakılmaz derler... neden bende bilmiyorum ama
işte uyalım büyüklere vardır bir bildikleri elbet dimi ama!!!
maşallah canım,sağlıkla büyüsün işallahablam nazar boncugu göndermiş ama oglunaymış bana değil :)) nesine değecekse
bakın bu benim güzel yeğenim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=9739
selamlar ben geldm kuzumu parka götürüdüm orda yeni arkadaşlar edindi kendine dndk az bir yoğurt yiyiyp uyudu ay bneimde yatasım cvar ama kalkar diye uyumuyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?