2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs nazo kaç aydır yazıktasın öğrenirsşnsen de hemen benim adım inci merak ettiklern varsa sor sölim ben sana :))

ahada paşa uyandı ben kaçar öptüm hepinizi bu akşam foxta sıkı dostlar var varsa benim gibi haluk bilginer hastaları izlesinler yok derseniz aşkı memnu da bu akşam ay vadide bu akşam

iyilik inaysa,valla yemek hazırlığı..çıktı benimki geliyo:))

kızlar sagolun bu arada yegenim için yani benim de burnumda tüttü de görünce size de göstermek istedim..

bizden şimdilik bu kadar, görüşmek üzere öpüyoruz oğlumla opuyorumnanaktan

ben aşkı memnuyu izlemel isterim ama eşim vadi delisi şansıma bu hafta geç geliyo ama tel edip aşkım izle sen gelince anlatırsın dio yaaaaaaa

uyandı dedim uyanmadı ya ben yatmadımya uyuyor hala sıpa ay keşke yataymışım bende (
ayça buarada yazmayı unuttum kıs maşallah çok tatlı yeğenin Allah bütün yavrularımıza uzun ömür sağlık sıhhat nasip etsin işallah
ay benim kocişte bugün geç gelicek dersi var gece 11 de evde olur artık

nazocum haftaya özetini izlesin ıda be yada nneten izlesin seninkide tam izleyiciymiş yani :)

slm hanımlar... ay hep giriyorum okuyamadan çıkıyorum ne olacak benim bu halim...

cnm senin adına çok sevindim... Hep böyle güzel geçer inş..

bizimkide düştü bu sabah walla
burnu sıyrıldı birazcık kanadı ama şmdi iyi. dr bana düştüünde 1 saat
izle uyutma durumuna göre getirrsin dedi bende öyle yapıyom artıkın...
.

cnm geçmiş olsun.. Bişeycikler olmamış çok şükür.

ezgi yine hasta gece gündüz uykusuzuz hortlak gibiyim ya .... görümcemin kızından geçti bu kez öpme dedikçe öptü çocuğu of ya niye laf dinlemez bu insanlar

geçmiş olsun cnm... Bizimde komşunun kızı şapur şupur öpüyor. Diyorum yüzünden öpme diye ama anlamıyor.

canım osmangazi tarafında önceden dikkaldırımdaydık şimdi yunuselinde tokilerde oturuyoruz canım
sen neresindesin... habi bursa toplanalım...

cnm sorması ayıptır. Orda kiralar nekadar.. Eşim bursayı çok seviyor, hatta geçen yıl gidelim dedi sonra vazgeçtik...

iyi geceler herkese

yorgun bitkin bir haldeyimkafamçokkarıştıstersten yüzümde sivilceler çıktı...eymen yemiyor uyumuyor ağlıyor..bugün hazırlık yapayım yarına dedim şuanda sinirimden elim ayağım titriyor...kendimi çok kötü hissediyorum..yarına ne hevesim kaldı ne de enerjim...

iyi akşamlar
esra nasılsın ? okul nasıl?

saol canım iim diziyi izlıodum
okul nasıl olsun yorucu ağır tempoyla başladık,17 ekimede kadar 2 tane proje yetiştircem çocuklarla yurtdışına gidecek,biede ewde berrak halim kalmıo walla
senin nasıl gidio canım

balım ii geceler
insan bazen tükenıo gerçekten
şöle bi nefes al,5 dkka sesız bır ortamda kendine gel,eymeni görünce bak nasıl gülücükler açıcak enerjin dolucak yine

canım hepimiz zaman zaman böle oluyoruz yanlız değlsin esranın dediği gibi bi derin nefes al topla kendini rahatla ne kadar kötü bir gün geçirdiğini anlıyorum ama daha da kötü olabilirdi bunu untma bugün huysuz ama o sağlıklı bir bebek annesi çok şükür.işler de olduğu kadar takma rahatla canım ya kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

haklısın esra...canım aslında başka şeylerede sıkkın gidip derdim var topiğine yazsam olacak vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…