2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısss başka topiğe neye gitcen bacımmm
yaz biz dinlerizzz,kayınwalidenlere mı sıkıldın yine?

haklısın esra...canım aslında başka şeylerede sıkkın gidip derdim var topiğine yazsam olacak vallahi..

canım sen kayınvalidenle görümcene mi üzgünsün ya kıyamam eğer öleyse takma onları kendileri kaybeder senin gibi gelini.kaydirigubbakcemile5

nasıl bildin esra...kayınvalideme eşimin ailesine...kayınvalide yardım etsin demiyorum sadece eymene baksa yeter..akşam üzeri telefon açıyor ben bildim açmadım eşim açtı..işleri bitirdimi diye soruyomuş..eşimde biraz sitem etti..sonra geldiler..eşim sitem etmesymiş gelmicekmişte...insan torununa hiçmi heves etmez sadece sevmeye gliyor bakmaya değil..birde tmutfak tezgahını değiştirmiştik ona laf attı

ya güzelim sen nie bu kadar eşinin ailesini istıosun ,boşver bakmasın allah şükür elin ayağın tutuyo sen bakarsın gül gibi ,tamam bazen insan çok yoruluo ama napalım böle büyütücez,sen ince düşünüosun bence,dün de dedim sen elini eteğini acık çek onlar senın peşinde koşssun,aaa gelın nie aramıo gelmıo torunu görmedık özledık desınler,o zaman gelırler tıpış tıpışi,şu an senin onlardan yardım beklediğini anlamışlar görümcende kayınwalidende ağırdan satıo kendini,yoksa hiç aklı başında insan diş buğdayına gelmek yerıne komşu gününe gidermi????
ooohh ne güzel işte sen sağ onlar selamet
bak inaysa duymasın walla,kimi kaynanayı istemez kimi isterkaydirigubbakcemile3

ne bileyim esra zoruma gidiyo işte...bir tane oğlu var bi tane gelini var..benim çağırmamla geliyo ama kızına haftada bir gidiyor..bakalım görümce gelicekmi yarın

kız benım bildiğim görümceler gelini kıskanır
sende tam tersi olmuş
kaydirigubbakcemile3
boşverrrrrrr,allah sağlık versin hayat o kadar boşki,inanki böle şeylere üzülmeye değmez canım

kadını kızından bile kıskandım he...neyse ben kaçtım yapmam gerekn daha çok iş var eymende uyumadı gitti

Son düzenleme:
iyigeceler kızlar..bizde de telefon operasyonu vardı :)
balım gerçekten ne çok takıyosun, esranın söylediklerine aynen katılıyorum. ay uzak dursunlar keşke..sen sağlıklı ol da kuzuna da bakarsın, evine de, kendine de..diğerlerine de çatlamak düşer geriden..inşallah herşey çok güzel geçer yarın, şimdiden kutluyoruz eymeni a.s.

herkes gitmiş
balımcım boşver canım yaa ne kadar uzak okadar rahat
ahhh ah sen bilmessin bu devamlı gelen kayınvalide ve görümce hiççç ama hiç ii olmuyo inan eğer öle olsalardı şuanki halini mumla arardın:)) canlı örnek çokkk
bırak dağanık kalsın be canımm

iyi geceler kızlar nasılsınız...
bu saat oldu hala yatamadım yarında erken kalkıcam kızı okula göndericem,nasıl kalıkıcam bakalım,okullar başladı bu uykusuzluk problemini acilen çözmem lazım.
ayçacım senin yeğenin şok şeker maşallah...
balım kız millet kaynanam,görümcem uzak olsun diye bakıyor sen içine sokucan valla,aman maşallah diyeyim size nazar değmesin..benim görümce yeni evliyken bana az çektirmedi allahtan evliliğimin 2.senesinde üniversiteyi kazandıda çok vukuat yaşamadık.4 senedirde evli,şimdi bazı şeyleri anlıyorum ablacım diyor,açıkça söylemesede yaptıklarından pişmanlık duyduğunu anlıyabiliyorum..
neysem kızlar saat 2 olmuş ben yatıyım en iyisi,herkesi ve tabiki gül kokulu (aceleci)aralık :)) ve ocak bebişlerini kocamannnnnnnnnn öpüyorum...

günaydın herkese hayırlı cumalar
hanfendi çalar saat gibi 6.30da kalktı yine gecede sık sık uyandı emziği verince uyudu ya dişler vuruyo ya buranın havasına alışamadı yazlıkta hiç uyanmazdı
hanfendi doyurduk şimdi ben kahvaltımı yapayım iki dakka salonda bıraktım talan etmiş yaaaa çok meraklı herşeyleri karıştırıyo

günaydın:))))
bizde uyandık hatta nerdeyse geri uyuyacağız(işallah)
umarım herşey yolundadır,balım canım,takma şunları kafana,azcık gelin gibi ol,onu istiolar!!
diş buğdayınız hayırlı olsun,hergününüz kutlamalı olsun:))
nil aldı başını gitti gene,evi keşfedio artık sığmıo bi odaya,ben gidiorumopuyorumnanaktan

bizimki tekrar uyudu birazdan kalkar gerçi bende mutfağı toparladım ay yine çamaşır atıcam bi haftadır bitmedi ütü dağ gibi oldu önümüzdeki haftada ütü yaparım sonraki hafta ütüden ev batıtcağı için gene temizlik yaparım öffff dön dolan hep aynı
inanna aynı valla arkamı dönmiyim ben nereye o peşimde salonda sehpaları boşalttım aslında niyetim yoktu ama bırakmıyo sehpa tam üstğndekileri alıp çat çat vuruyo kırılması bişey değil ona zarar gelcek diye korkuyorum hayır diorum anlıyo ama yapmaya devam ediyo zaten bu aylarda hayırın anlamını bilirlermiş ama takmazlarmış :))) 1.5 yaşına gelsin kızıldığını iyce anlar o zaman alıştırırım artık şimdi kızıyorum suratıma bakıyo önce bi dudak büküyo sonra sırıtıp şebeklik yapıyo
bu arada akşam babasından bi kelime kaptı dur dur :)))

günaydın kızlar

balımcım diş buğdayınız hayırlı olsun bugün , güzel geçer inşallah, bende kızlara katılıyorum takma bu kadar daha yeni evlisin bir kaç sene sonra bıkarsın istemezsin boşveeer

ayça yeğenin çok tatlı maşallah hele o uyurken resmi var ya elinide yanağına koymuş bittim o resme

bende gece hiç uyumadım Onat saat başı kalktı emdi hatta gece bir ara meme ağzında uyuyordu beni yalancı emzik yaptı kendine resmen , çekildimmi ağlayıp uyanıyordu bittim sabaha kadar başım çok ağrıyor , birde muhabbet kuşumuz vardı dün o ölmüş çok üzüldüm gece çok ağladım meğer asılda bağlanmışım hiç farkında değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…