2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
komşu komşu huuu huu iştemisin , ojelerin kurumadı herhalde daha yazamamışın bir iki satır

günaydın komşum günaydın,ojelerim kurududa işler bırakmadı :))
kızlar sizede günaydın..herkese hayırlı cumalar..
emel başın sağolsun,evde canlı varlık insan ister istemez alışıyor..

benim sıpada emziği bıraktı beni emzik gibi kullanmaya başladı çekincede kızıyor birde
memeyi nasıl bıraktırıcaz bunlara bilmem..

nazo ben kaldırmak istemiyorum evde birşeyi ,ama geçen gün vazomu kırdı sıpa..durdan hayırdan anlamıyorlar daha..

balım dişbuğdayınız hayırlı olsun,gününüz güzel geçer inşallah..

slm aerkadaşlar,

geçmişe şöyşle bi göz attım ama pekde aklımada kalmadı bebişleri hasta olanlara acil şifalar dilerim.

filiz ilk günün güzel geçmiş inş hep böyle olur.

emel nasılsın , kuşuna üzüldüm insan evdeki ufacık şeylere bile alışıyıor ama kaybettiğimizde anlıyoruz. benimde iki tane balığım vardı bi tanesi sürekli sırt üstü yatıyordu nerden baksan 3 yıl bakdım okadarçok alışmışdımki eşime dedim al götür arkadaşının akvaryumuna koy öldüğünü görünce daha çok üzülürüm, neyse yine üzüldüm ama en azından öldüpğünü görmemiş oldum.

dün işe gelemedim önceki gece miray ateşşlendi zaten nezle gibiydi daha sonrada ateşe döndü sabaha kafdar iki kere ılık suyla ataşini düşürmeye çalışdık sabahda direk doktorumuza gittik normaldir olması diyip surup verdi dün öğleden sonra baya kendine geldi bu sabahda canım benim 5 de uyandı yanıma aldım babasıyla oynamışlar babası uyuyuncada benim suratımla oynamaya başladı valla yorgun olduğumdan ilgilenmedim tekrar uyumuşum, mirayda kendi kendine tekrardan uyumuş, buarada kilosu boyu herşeyi yerli yerindeydi. ama dün çok sinirlendim doktorumuz bi ateş düşürücü yazmışdı eczanede aynısnına benziyor diye aynı nitelikde başka ilaç vermiş eve geldiğimde bi bakdım farklı şurup aradım calpol varmı dedim var dedi peki neden başka ilaçç verdiniz dedim birebir aynı ilaç dedi ulan aynı ilaç sa seninde bu ilaçdan başka çıkarın yoksa recetemdeki ilacı neden vermiyorsun neyse üşenmedim gittim değişdirdim. allah korusun ilaçdan dolayı bişey olmuş olsa doktoru suclu bulucam bunu neden yazdınız diye doktorda bana ben sana bunu değil şu ilacı yazmışdım dese ne cvp vericem. bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama baya sinirlendim

işte bu yüzden smrisk mevbur kaldırdım hiç bişeyi bi yerde bırakmıyo yeni ouncak alim belki sadece onlarla ilgilenir bide dediğim gibi 1.5 yaşından sonra anlayabiliyolarmış

ay bu arada müjdemi isterim söylemeyi unuttum kocam sonunda tv aldı

herkes diş buğdayı yaptımı kızlar ben yazlıkta olduğuma yapmadım belki doğumgünüyle bir yaparım diyodum ama vazgeçtim hem çocuğun ağzında 4 diş oldu artık diş buğdayamı kaldı hemde çok tantanalı olur hem d.günü hem diş buğdayı zaten d.gününüde nası yapıcam düşünüyorum bende elti çoluk çocuk dolu
geçen 4.aylık kızı olan arkadaşım ben 1. yaş günü yapmıycam dedi neden dedim çocuk bişey anlamıyo sen kendine yapıyosun dedi bende evet zaten sen kutluyosun çocuğum 1 yaşına geldi diye dedim ne zaman yapıcan dedim 2-3 yaşında dedi bende o zaman yapıncada çocuk büyüdüğünde bişey haturlamazki dedim yani kim 3 yaşındaki d.gününü hatırlıyoki

günaydın kızlar bizde erkenden kalktık
evde olduğumdan kahvaltıya değişik birsey vereyim dedim kaşarlı omlet yaptım kuşburnu suyuyla yedirecektim ikisini de istemedi
pekmezli su yaptım içmedi kaşıkla labne verdim çıkardı 1 daninoyu zorla yedirdim bir de 3 cicibebeyi yarı süt yarı suyla ezip onu da zorla yedirdim zaten 4-5 kaşık oldu kahvaltısı bu yani
o yüzden güne de kötü başladım omletini yeseydi çok mutlu olurdum...........
semracım miraya geçmişolsun

semra geçmiş olsun,haklısın tabiki ezcacı işine geldiği gibi davranmış..

ahu allah yardımcın olsun çok üzülüyorum size valla ,inciyle sana kızımda bende çok çekmiştim bu yemek konusunda,çok iyi anlıyorum sizi..

nazo senin yemek listeni okudumda 2 saat arayla çok sık olmuyormu,ben 3-4 bazen geçiyor bile öyle yediriyorum..kahvaltısınıda değişik değişik yap annesi bıkmasın hep aynı şeyden..

kıslar şahap paşa bırakmıyo beni ne geçmişe bakabildim nede yazabildim... geçmişi biri bana özetlermi acaba kısaca...

her zaman iki saat olmuyo dediğim gibi bazen 3 saate çıkabiliyo zaten ana öğünleri 4 saat diğerleri ara öğün meyve yoğurt falan yumurtayı tek veriyodum artık arada omlet olarakda veriyim bare

doğru söylüyorsun nazo ama yemiyor ne yapayım şunu yer mi şunu yer mi deneyip duruyorum
3-4 gün karışımlı mama verdim yememiş bakıcısı çorba yapmış Allah razı olsun kadından o da uğraşıyor
sağol aylincim çeken biliyor Allah kimseye yemeyen çoçuk vermesin

memeci bunlar memeci..hata ben de mi diodum ama sizde de durum aynıymış.emsin yararlansın die,bitirdim kendimi..
başınız sağolsun valla ben almıorum uzun zamandır canlı..
çok çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
eczacıda kendi yolunda gidio işte..genelde yapıolar bunuklava:
:roflol::roflol:ii demişsin:lepi:
tv niz hayırlı olsun ama nie almadığını bilmiorum:uhm:
amin..bütün bebişlerin sağlıklı iştahı olsun:Saruboceq:

biz zati kahvaltı bilmiorus,meme var.arada haftada 1 falan oluo artık yumurta yio ama omlet:))

ay kimse yazmıo sanırım gene,ne oldu kızlar?
deniz de bi hışımla çıkmış?
olay mı var??

yok be kısım ne hışmı şahap çok huysuz bugun özet istedim müsait olan olmayınca çıktım bakayım oğlana die...şimdi senin yazıya bakıyom

ne olayı duygu,fırsa buldukça yazıyoruz işte
atladığımız bişeymi oldu

senin cadı herşeyden yiyor ama tadımlıkta olsa,ısırırım onun yanaklarını :)

olayı ben çıkartıorum bayanlar:)))))))
ben de ısırırım egeyi hem de ooo ne güsel gelir,dadlu daatluuu,ohh:))
yer benim kızım şimdik favorisi,limon,ama akşam kabuğunu çok yedi heralde başladı ağlamaya:)))
bi sakıncası var mı ki limonun?

ekinsu canım sabret az kaldı biraz daha emzir zamanla bırakır oda yemeklerin tadını alınca..
ben çok istedim emsin ama olmadı 6 ay bitti oda bıraktı memeyi emse hala sütüm var ama emmio

smrisk canım çok çok geçmiş olsun...
canım eczacılarda yazılı olan ilaç yoksa eşdeğerini veriyolar yani o ilcın içindede
aynı maddeler oluyo korkma bişiy olmaz...

nazocum çok ii demişsin..tv nizde hayırlı olsun...

chef cim amin... bu iştah sorunu heralde geçici bir dönem de yapıyo çocuklar
ama senin ki farklı sanırım rabbim şifa verin bol bol iştah versin inş...
sabır sabır diom ben çok şey denedim benim oğlumda tatlı sevmiyo
tuzluya bayılıyo artık tuzluya başlayabilirsiniz dedi bizim dr.. sende denemişsindir
ama sağlıklı olsunlarda...

ne sakıncası olcak ki canım c vitamini işte bol bol yesin yarasın yavruya...

günaydın hanımlar dicem ama nerdeyse herkes erkenden kalkıp işe gitti:) bende eşim öğle arasına gelmeden kek yaptım, fırında pişiyor. Aybüke uyudu bakalım nekadar uyuyacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…