memeci bunlar memeci..hata ben de mi diodum ama sizde de durum aynıymış.emsin yararlansın die,bitirdim kendimi..günaydın kızlar
balımcım diş buğdayınız hayırlı olsun bugün , güzel geçer inşallah, bende kızlara katılıyorum takma bu kadar daha yeni evlisin bir kaç sene sonra bıkarsın istemezsin boşveeer
ayça yeğenin çok tatlı maşallah hele o uyurken resmi var ya elinide yanağına koymuş bittim o resme
bende gece hiç uyumadım Onat saat başı kalktı emdi hatta gece bir ara meme ağzında uyuyordu beni yalancı emzik yaptı kendine resmen , çekildimmi ağlayıp uyanıyordu bittim sabaha kadar başım çok ağrıyor , birde muhabbet kuşumuz vardı dün o ölmüş çok üzüldüm gece çok ağladım meğer asılda bağlanmışım hiç farkında değildim
çok çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:slm aerkadaşlar,
geçmişe şöyşle bi göz attım ama pekde aklımada kalmadı bebişleri hasta olanlara acil şifalar dilerim.
filiz ilk günün güzel geçmiş inş hep böyle olur.
emel nasılsın , kuşuna üzüldüm insan evdeki ufacık şeylere bile alışıyıor ama kaybettiğimizde anlıyoruz. benimde iki tane balığım vardı bi tanesi sürekli sırt üstü yatıyordu nerden baksan 3 yıl bakdım okadarçok alışmışdımki eşime dedim al götür arkadaşının akvaryumuna koy öldüğünü görünce daha çok üzülürüm, neyse yine üzüldüm ama en azından öldüpğünü görmemiş oldum.
dün işe gelemedim önceki gece miray ateşşlendi zaten nezle gibiydi daha sonrada ateşe döndü sabaha kafdar iki kere ılık suyla ataşini düşürmeye çalışdık sabahda direk doktorumuza gittik normaldir olması diyip surup verdi dün öğleden sonra baya kendine geldi bu sabahda canım benim 5 de uyandı yanıma aldım babasıyla oynamışlar babası uyuyuncada benim suratımla oynamaya başladı valla yorgun olduğumdan ilgilenmedim tekrar uyumuşum, mirayda kendi kendine tekrardan uyumuş, buarada kilosu boyu herşeyi yerli yerindeydi. ama dün çok sinirlendim doktorumuz bi ateş düşürücü yazmışdı eczanede aynısnına benziyor diye aynı nitelikde başka ilaç vermiş eve geldiğimde bi bakdım farklı şurup aradım calpol varmı dedim var dedi peki neden başka ilaçç verdiniz dedim birebir aynı ilaç dedi ulan aynı ilaç sa seninde bu ilaçdan başka çıkarın yoksa recetemdeki ilacı neden vermiyorsun neyse üşenmedim gittim değişdirdim. allah korusun ilaçdan dolayı bişey olmuş olsa doktoru suclu bulucam bunu neden yazdınız diye doktorda bana ben sana bunu değil şu ilacı yazmışdım dese ne cvp vericem. bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama baya sinirlendim
:roflol::roflol:ii demişsin:lepi:işte bu yüzden smrisk mevbur kaldırdım hiç bişeyi bi yerde bırakmıyo yeni ouncak alim belki sadece onlarla ilgilenir bide dediğim gibi 1.5 yaşından sonra anlayabiliyolarmış
ay bu arada müjdemi isterim söylemeyi unuttum kocam sonunda tv aldı
herkes diş buğdayı yaptımı kızlar ben yazlıkta olduğuma yapmadım belki doğumgünüyle bir yaparım diyodum ama vazgeçtim hem çocuğun ağzında 4 diş oldu artık diş buğdayamı kaldı hemde çok tantanalı olur hem d.günü hem diş buğdayı zaten d.gününüde nası yapıcam düşünüyorum bende elti çoluk çocuk dolu
geçen 4.aylık kızı olan arkadaşım ben 1. yaş günü yapmıycam dedi neden dedim çocuk bişey anlamıyo sen kendine yapıyosun dedi bende evet zaten sen kutluyosun çocuğum 1 yaşına geldi diye dedim ne zaman yapıcan dedim 2-3 yaşında dedi bende o zaman yapıncada çocuk büyüdüğünde bişey haturlamazki dedim yani kim 3 yaşındaki d.gününü hatırlıyoki
amin..bütün bebişlerin sağlıklı iştahı olsun:Saruboceq:doğru söylüyorsun nazo ama yemiyor ne yapayım şunu yer mi şunu yer mi deneyip duruyorum
3-4 gün karışımlı mama verdim yememiş bakıcısı çorba yapmış Allah razı olsun kadından o da uğraşıyor
sağol aylincim çeken biliyor Allah kimseye yemeyen çoçuk vermesin
olayı ben çıkartıorum bayanlar:)))))))
ben de ısırırım egeyi hem de ooo ne güsel gelir,dadlu daatluuu,ohh:))
yer benim kızım şimdik favorisi,limon,ama akşam kabuğunu çok yedi heralde başladı ağlamaya:)))
bi sakıncası var mı ki limonun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?