2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol calemity süt verebilirsin bence ben şahsen inek sütüyle büyümüşüm bişiciğimde yok
kereme sıhhatler olsun ilk tıraşını olmuş maşallah

aylincim haklsıın sadece çağanı yedirip çıkıcam hava lasın
başak ben verdim canım gaz yaptı bizde vermedim daha ama hemşom veriyor gayette güzel içiyormuş berrak deneyebilirsin bence baktın rahatsız oldu kesersin

sorumu görmediniz sanırım sizler balık yağı kullanıyomusunuz bebeklerinize_?

canım ben çinko demir d vitamini ve flor veriyorum bu ay kontrolünde
balık yağıda başlasakmı dedim doktora ağır olur hepsi dedi bunları 1 yaşına kadar vercem
ondan sonrada balık yağına başlıycam bence verebilirsin ama tabi dr tavsiyesiyle için daha rahat ederdi keşke sorsan

merhabalar herkese
balım biz kullanmıyoruz balık yağı bizde acd3,çinko ve demir kullanıyoruz
başak sıhhatler olsun kereme ayrıca babanın kereme bakıp senin uyumana da çok özendim ailesinden uzak bir insan olarak
nazlıcan geçmiş olsun
ceylini de gece yine sağlık ocağına götürdük sağolsun o kadar bilgili bir doktor vardı ki ilaçların ismini ve ne kadar verileceğini ben söyledim o yazdı:))
çok kötü öksürüğü var kuzum öksürürken de midesi bulanıyor kusuyor

valla ben kullanıyorum balık yagı seven seas doktor tavsıyesıyle kızımda tadına bayılıyor mamasına agzını zor acarken balık yagının kutusundan tanıyor ve hemen agzını acıyo cok sevıyor

çok teşekkürler..bende zincomega aldım...benim hiçbirşey yemeyen hiç şurup içmeyen oğlan bunu sevdi versem hepsini içecek...

balımcım ben sadece dflor kullanıyorum arada ferrum veriyordum ama geçen düştü döküldü yenisinide almadım açıkcası dr a sorucam buarada drumuz pazatresiye kadar yokmuş buayki kontrol pazartesiye kaldı

kızlar ege uyandı sakinken dişine baktım2. de çıkmış.artık tek dişli canavar değil oğluşum

sağol balım
aptal doktor öksürüğü için pedifen yazayım dedi
dolven yazmış ağrı kesici ateş düşürücü ateşi yok ki kuzumun
öksürük için şurubum yok yani ıhlamuru zaten içmiyor
ne yapayım sizce?

serpilcim gecmis olsun ya
ay her taraf kaka dusunmesi bile cok kotu
bizimki azicik yapsa bile cok kotu kokuyor usutuyormu acaba bilmiyorumki
ayakkabilar hep fora tabi

Basakcim uyarin icin sagol canim da ben kac damla versem acaba saglik ocagindakiler
yuzu soluk 15 damlaya ckar demisti acaba oylemi versem bir sure
duzenlide kullanamiyorumki unutuyorum
saat kurayim bari
birde ben tipasini kaybettim ilacin hava aldi biraz sonra posete sardim ama
acaba etkisi gecmismidir?
bu demir olayi cok sinirlerimi bozuyor

kizlar basari dilekleriniz icin tesekkur ederim ayrica
bugun biraz bakabildim buraya ama bundan sonrada pek girebilecegimi
sanmiyoruma rtik firsat buldukca girerim, daha 9 ay var ama benim cokta saglam temelim
yok anca artik
basakcim sanda basrilar ins sinavin iyi gecer.
incicim uykun varsa temizligi ertele bence sagligini bozarsin , senin saglam olman lazimki
cagana bakabilesin kendine fazla yuklenme canim
bende uykusuz kalinca elim ayagim tutmuyor

merhaba kızlar nasılsınız?aylinciim bilgisayar açık ama başında oturamıyorum ece bir haftadır emeklemeye başladı mafoldumben bi saniye durmuyo,zaten çok hareketliydi.bide iki gündür burnu akmaya başladı iştahıda gitti tam geldi derken off çok zorluyo ya..
siz gelin mantılar açarım süprizzzzz (mantıcıdan alırım) ev mantısı gibi valla canımı çektirdin bize gelince mantımı yesek cokacimcoook

:1shok: benim dr um asla önermiyo böle şeyler..bilmiorum bana da doğru gelmio..

bana uyar valla hatta nazda bayılır:)

büyük bi zevkle eşime gönderdim kaydirigubbakcemile3

canım ben veriyorum artık normal süt, hatta burda bebek için özeli falan da yok, ne varsa..çok şükür bi sorun da yaşamadık. hani şu dr var ya, ismini de çok fazla telaffuz ettik, o demiştiki;"..ülkemiz en az süt tüketen ülkelerden biri, ama kansızlıgın da en fazla görüldüğü ülkelerden biri..birbirleriyle alakası yok, et,yumurta yedirin kansızlık için.."

kullanmıyorum canım..

selam kıslar daha yeni geldim eve. nasılsınız...
çok yorgunum kıslar o yüzden geçmişi okuyamadım kusura bakmayın...
dr.muz çok iyi çıktı valla şükür.baktı oğluma verdii şuruba devam edicez
birde yanında sabahları kullanmamız için gliserinli fitil verdi...
bunları kullan kesinlikle düzelir anlatmama göre iyiye gittini söyledi...
pipisi içinde baktı ve tahlil sonucuna göre bişiy yok sünnete acil gerektiren
bişey yok dedi....
çok mutluyum kıslar...
ben bir şişe kullandım balık yağı şimdiki vitaminleri fazla onlar bitince tekrarını alıcaz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…