sorumu görmediniz sanırım sizler balık yağı kullanıyomusunuz bebeklerinize_?
anım ben veriyorum doktorumuz yazdı seven seas'ın biraz zor içiyor ama veriyorum hrgün.bizimkinin kabızlığınada iyi geldi.daha kolay kaka yapıyorsorumu görmediniz sanırım sizler balık yağı kullanıyomusunuz bebeklerinize_?
kızlar bebekleriniz gel gel yapıyo mu yada el şıklatıyo mu bizimkinde tık yok işi gücü yaramazlıkta doktor yapması lazım dedi bize ödev verdi bu ay baybay gelgel calıscaz:roflol:
:1shok: benim dr um asla önermiyo böle şeyler..bilmiorum bana da doğru gelmio..canım ben çinko demir d vitamini ve flor veriyorum bu ay kontrolünde
balık yağıda başlasakmı dedim doktora ağır olur hepsi dedi bunları 1 yaşına kadar vercem
ondan sonrada balık yağına başlıycam bence verebilirsin ama tabi dr tavsiyesiyle için daha rahat ederdi keşke sorsan
merhaba kızlar nasılsınız?aylinciim bilgisayar açık ama başında oturamıyorum ece bir haftadır emeklemeye başladı mafoldumben bi saniye durmuyo,zaten çok hareketliydi.bide iki gündür burnu akmaya başladı iştahıda gitti tam geldi derken off çok zorluyo ya..
siz gelin mantılar açarım süprizzzzz (mantıcıdan alırım) ev mantısı gibi valla canımı çektirdin bize gelince mantımı yesek cokacimcoook
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı. Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi. "Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı: "Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelenmikroplu da..." Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın." Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti: "Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsenanne olmana izin vermezler." Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesininsöylediklerini düşünüyordu. "Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun." Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe birgülümsemeyle
nazlıcan geçmiş olsun canım
Allah kolaylık versin ikinizede acil şifalarr
kızlar şu pınarın 6-12 sütünden kahvaltıda versem mi diye düşünüyorum ama çok kararsızım
acaba gerçekten inek sütü kansızlık yapar mı
veren varr mı
ben alıp tadına baktım sulandırmışlar oldukçça süt tadı yok çoğu su sanırım ama cesaret edemedim
sorumu görmediniz sanırım sizler balık yağı kullanıyomusunuz bebeklerinize_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?