2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deniz sevindim sonuçalara
yeşim arada uğra bak ayçatekin yokluğumuzu bebeklerimiz ne yesinin ıssız kalmasından farketmiş. ben bikaç tarif yazdım ocak bebeklerinin ek besin tarifleri bölümüne sana da haber veriyim dedim. bi bak bakalım..

nazlıcan herhangi bi yerde çalışıyorsan çalıştığın yerin personel işlerine bi sor belki kişisel dosyanda fotokopisi vardır. iş tanıdık noter bulmaya kalır. seneyede kayıt yapılır bence artık bu böyle devam eder ama harcırah çok yaa. 2000 tl sene başına sınıfta kalırsan da 1000 tl imiş. sanki özel üniversite suyunu çıkaracaklar işin.. neyse allah kolaylık versin..

hasta olan bebişlere geçmiş olsun..bnde kullanmıyrm ne vitaminde ne de balık yağı sadece demirle deviti veriyrm
deniz çok sevndim ne güzell herşey yoluna girmiş...
keremede sıhhatler olsun
sınava girceklere bşarılar dilerim...

ay kızlar elvin hasta olmuştu bayadır yıkamamıştım hava güzel die yıkaım dedim uyudu ondn sonra...şimdi kalktı burnu tıkanmış akıoo..napıcamı şaşrdım artık..bi ölçek calpol verdim..başka napsam kiii...ayy delircem artık yaa of of

burnu için serum fizyolojik kullan cnm açar rahat uyutur gece

ay çok geçmiş olsun ya. onların hastalanması kadar kötü bişi yok. bi daha anneme hastayım demiycem ay kadının içi gidiyodur.
belki geçicidir bi takip et bakalım.

deniz gözün aydın iyiymiş şahap
barçli geçmiş olsun canım ıhlamurun varsa ver azcık rahatlatır
bizde parktan geldik kıslar oğlumu salladım meyve yedirdim biraz uyudu şimdi havada güzeldi burda çağan yeni arkadaşlar edindi kendine ama kıslarla oynamıyor hep erkeklere ilgi kaynanası duy bunları :))

ay ne güzel. burda havalar feci soğuk. geçen hafta kar bilem yağdı.. biz inimize sokulduk. sokulduk sokulmasına da şu kış uykusuna da yataydık tam süper olacaktı...

kıslar teşekkür ederimmm hepinize
iyiyiz çok şükür...
burcucum geçmiş olsun canım soğuk algınlığı şurubun varsa onu başla hemen
iyi oluyo birde alisha nın dedii gbi serum fizyolojik iyi geliyo bizde kullanıyoruz...,
canım ya kuyamam ona ben...

:1shok: benim dr um asla önermiyo böle şeyler..bilmiorum bana da doğru gelmio..

bende kendi kararımla vermiyorum bunları
bizim doktorumuz başlattı hepsini ve ben kendisine son derece güveniyorum
demir eksikliğinin bebeklerde IQ seviyelerini düşürdüğü kanıtlanmış çalışmalar var makaleler okuyabilirsin.kerem mama yemedi annesi sütü çinkoca zengin olmadığı için florda türkiyedeki suların florca fakir olmasından dolayı başladı.bu mineraller bebk gelişiminde son derece önemli .ben bunda şaşıracak hiç bi taraf göremiyorum canıma.s

Burda da hava sabah kötüydü ama akşama doğru güneşi görünce bizde hemen dışarı çıktık. Evden daha sıcak:) Şimdi uyuyor, babamızda kursa gitti...

demiri ben de kullanıyorum, flor içeren şişe suyu alıyorum oğluma ama yetersiz biliyorum, burda da bulamadık, tr den getirtcez bakalım..

verdiğin fikir aklıma tyattı sağolasın canım ben şimdi ücretsiz izindeyim ama gider bakarım dosyama.daha önce çalıştığım yerde müdürlük personel şubedeydim dosyamı incelemiştim.ama bakanlıktan fotokopi alırım belki akraba dolu ankara yani bu fikirle bu işi çözerim canım sağol.kaydirigubbakcemile3
harç dediğin gibi çokmuş ya.ama maaş ve döneri de etkileyeceğinden kendi parasını çıkaracak diye düşünüyorum.nasıl ders çalışcaz işte o büyük sorun laelaelaelaelae

florun fazlası çok zararlı die biliorum ,yeşil yapraklı sebzede çok var,doğal yoldan alması daha iyi ama bebeğin yemiosa yapıcak bişey yok tabi ver cnm ne varsa:)demiri çoğu insan verio ama ben kan ölçümü yaptırdım gerek yokmuş yani test yapılmadan verilmesi doğru diil die biliorum

ya ben zekayla ilgisini de gerçekçi bulmuyorum hani büyüüük bi eksiklik yoksa beslenmede, zeka kesinlikle doğuştan gelen bişey gelişimide eğitimle tamamlanır.yoksa einstein falan çinkoyla mı beslenmiş bebekken yok artık

çok konuştum hadi ii geceler şekerler

Sellamlar
Ay çok özledim sizi,iş başladı ben out...
Okuldan gelll,kızla oynaş,vicdan rahatlasın sonra hooop mutfağa..Her daim evi .ok götürüyoorrr,yetersiz bi kadın mıyım neyimm..Bi de hasta oldumki evlere şenlikkkkk
Kız dünür ne yakışıklı olmuş damadım maşallahhhhhhhh
hepiniz öpüyorum,okuyamadım bile geçmişi,iyi geceler kızlar

bide einsteinin çinko almış halni düşün canımkaydirigubbakcemile3
zeka elbette genetik ama beslenme bozuklukları bebekken daha baltalaya biliyor
hergün yumurta kırmızı et yeterli miktarda yedirebiliyorsan ne ala tabi
herşeyi doğalı tabiki en güzeli ama işte bu insanlarda boşuna okumamış boşuna araştırmamışlar bunca yılda bu kadarlık bi gelişme kaydedilmiş olmalı bence
eskiye göre yol almak da bana saçma geliyo neyse canım bende çok yazdım herkes kendi bildiği gibi büyütür elbet yavrusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…