2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yatmadan önce sizede iyi geceler demek istedim kızlar,iyi uykular allah rahatlık versin...

günaydın kızlar,burcu demet geçmiş olsun bebişleriniz biran önce iğleşir inşallah:Saruboceq:
herkese iyi günleropuyorumnanaktan

günaydın kıslarrr nasılsınız bugun bakalım...
demet burcu tekrar tekrar geçmiş olsun canım.....
nasıl bugun bebişler bakalım...
ismiyecim günaydın nasılsın ne zamandır görüşemiyoz
biz bu pazar bi ihtimal olrayız dedim ya arkadaş doğum yaptı die
ona gelicez birde düğün varmış orda eşimin iş arkadaşının...
seninlede görüşmeyi çok isterim...

günaydın herkese

burcu demet çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda iyileşirler...eymende atladamadı gitti gribini..ıhlamur aptım içiremedim ama içinceye dek uğraşıcam.

kuzum orta kulak iltihabı olmuş kızlar, keyfim kaçtı.

geçmiş olsun ya,nasıl olmuş?nası anladın?umarım hemen geçer:Saruboceq:
merhabalar:))
ya ben kafamı kaldıramıorum bu kızla 4 dişli cadoloss o laelaelaelaelae
umarım herşey yolundadıropuyorumnanaktan

yeşil yapraklı sebzede flor yokki..! flor sadece bazı içme sularında ve deniz ürünlerinde var. ha bi de florlu diş macunları yapılıyo o ayrı..ülkemizde neden her 10 insandan 9 unun diş sorununun olduğunu merak ettiniz mi? bizim kuzuların ihtiyaç duyduklarını alabilmeleri için günde 2-3 litre su içmeleri gerekiyo, şahsen bizimki bu kadar içmiyo..
senin fazlası çok zararlı dediğin de şöyleymiş;
Fluor'un yan tesirlerinin görülebilmesi için, sınır, 8.4mg/kg dır. Yani kilo başına 24 Zymafluor tabletidir... 5 kilo bir çocukta, 120 tablettir... (Bakediatrics,1991Nov.:88:907-12) ....netten alıntıdır.

günaydın herkese
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum..
talya bayıldık canım bu ördeğe, nerden buldun bunu başka tükkanlara mı takılıyon delikafadulden
ismiye sana da teşekkür ediyomuş emre öpüyomuş ellerinden :)

günaydın kızlar

demet geçmiş olsun canım nasıl anladınız bende en çok ondan korkuyorum banyoda hep dikkat ediyorum kulağına su kaçmasın diye

yazın bir ara betülde başlamıştı orta kulak iltihabı antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ama çabuk geçti,o ara gece gündüz sürekli ağlıyordu bebeğim bide deli gibi kulaklarını kaşıyordu yeni başlamışsa çabuk geçiyor inşallah sizde çabuk atlatırsınız.

bende emreyi öpüyorum opuyorumnanaktan,hep erkek çocuklarına kıyafetin zor bulunduğunu söyleriz ama dün bir mağzada erkek bebişlere göre öyle şirin kıyafetler gördümki içim gitti,bizim oğlanın zamanında yoktu böyle kıyafetlersenağlama

cnm bana bi föy vermişti dr orda öle yazıodu die hatırlıorum baktım şimdi iyotmuş aman yanlış bilgi vermiyim saol dikkat etmişsin

slm lar herkese. benim sıska iyleşti çok şükür. dün gece ve bu sabah ateşimiz olmadı çok şükür. ama ishal var azbuçuk. inşallah oda geçecek. bu sabah az kahvaltı etti çok sevindim ya. şimdi uyudu. bende bi bakim dedim ama kimseler yok...

ay çok cnm sıkıldı off bi görümcem şehirdışında o gelmiş kesin ordu halinde haftaya bana gelmeye kalkarlar..yarın başka biri otrmaya çağırdı gitmicem acaba mesajı alırlarmı

alırlar alırlar, hemen anlarlar bizi istemiyor girmeyelim derler :))

ne haber kızlar,hastalar iyileşmiştir umarım..

somon balığı en büyük flor kaynağıdır arkadaşlar ..yeşil yapraklı sebzelerde elbette yoktur ben görmemişim bu mesajıopuyorumnanaktan

günaydınlar ve tünaydınlar kızlar ...
kerem uyudu sabah uyandığından beri yeni uyudu ama bugün geç uyandı maşallah 9a kadar uyuttu anasını aralarda uyanarak tabi..ama olsun bunada şükür..
kahve sigara keyfim geldi hazır uyuyorken velet
öptüm sizleri

sigara içiomusunuz kızlar ben maalesef haftada 2-3tane içiorum umarım arttırmam
aylin ya gelmiomusunuz bu taraflara özledim valla, yada hsonu mu görüşsek meydana gidiomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…