ben kkahveden vazgeçtim portakal suyuyla içtim:))
sigara günde 3-4 tane içiyrum ben malesef hamileyken bırakmıştım ama kerem 3 aylıkken tekrar başladım
bırakmak istiyorum hala ama bakalım gerçekten kararlı olduğum bi gün bırakcam inş
selamlar çağan anca uyudu yazabildim nabersiniz bizimki bir tvy,i bozmamıştı onuda yaptı şükür :))
ben günde 7tane çiyorum valla zaten emmiyor diye abarrttım iyicene hoş çağandan önce günlük 1paket içiyordum ozamanlar tepten fazlaymış
sepetçi nedir bu çağanlardan çektiğimiz ya valla ilerde çocuk yaparsam not alcam topikten en uslu en iştahlı bebek kimse onun adını koyacam belki çeker falan :)))
incim ozaman kaan koyarsın adını ,benim oğluşumun adını :)))
çok uslu sayılmaz ama çokta yaramaz değil,çağandan çektiğini çekmessin yani :))
hem uyumluda olur çağan kağan :))
emziripte içen yoktur heralde ya zaten ondan rahatladım da başladım sanırım ne güzel emziriorum diye sağlıklı besleniodum kendime dikkat ediodum şimdi gelsin kolalar gitsin kahveler
aylincim bizim döküntü olduğunda ayın 25iydi döküntüden 1hafta sonrasına kadar bulaşıcıymış, ben herşeyini yıkıyım dezenfekte olsun diye buluşmak istemedim sorun yok yani merak etmeyin:)
neyse kıslar oğlan uyanmadan mutfağı toplim sopnra ona çorba içirip parka çıkarız yine heva güzel burda akşama uğraraım yine nasılsa bu hafta bırak dağınık kalsın modundayım sadece yemek yapıyorum ev falan toplamıyorum artık hersey haftasonuna kalsın öptüm hep,in,izi
ah ayliin o sürünmeler ne güzel günlermiş şimdi heryere erişiyo ne mutfak dolaplarım kaldı ne klozet,naz her yerde...
ayarlarız konuşalım kızlarla çok uzattık arayı unutmasın çocuklar birbirini:)
evet canım bunlar iyi günlerimiz,daha nler yapacaklar yaramazlar
canları sağ olsun ,sağlıklı keyifli olsunlarda,geçen gün bir daha geri gelmiyor
keyfini çıkararak büyütelim yavrularımızı..zaman çok hızlı geçiyor..