saol aylin bende iyiym kızımda iyi dün kontrole götürdüm doktorumuz iyi dedi antipiyotiği bugün son inş bidaha hastalanmaz gerçekden çok zor oluyor allah bütün bebişlerimizi hastalıklardan korusun
merhaba kıslar bende yazayım barı benım kız 15 gundur emeklıyo ama hıcbır hızlanmaya yok oyle canı ısterse yanı karsına gecıp cagırıyom yok gelmıyo oyuncaklarını koyuyorum bazen gelıyo bı ara gel gel yapıyodu sımdı yapmıyo gunlerdır alkıs yapmayı,tel sararı ogretmeye calısıyom hıcccccccc oralı olmuyo dıs desen yok daha cok tembel bu kız ya cok fazla rahatına duskun
incicim sen bir daha aylinini dediği gibi eguş koycan o zaman adını bebişinin
ben hamile kalmadan önce günde 1 paket içerdim sigarayı , hamil kalınca bıraktım doğrunca başlarım modundaydım ama doğurunca o dünya tatlısı yavrumu görüp mis kokusunu içime çekince nasıl olur başlarım dedim bu güzel yavruya sigara kokmaya ne hakkım var dedim ve artık hiç isteöiyor canım tamamen bıraktım . şimdi babamıza bıraktırmaya çalışıyoruz gerçekten çok kötü kokuyormuş nsıl içmişim senelerce ohhh mis gibi tertemizim şimdi
Aylin, Ayşegül ben bozdum buluşma işini haftaya yokum kusuraa bakmayın çok üzgünüm ama siz toplanabilirsiniz kırılmam yani
olmaz emelcim sensiz o zaman ondan sonraki hafta:) salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu:))
benim kız 9.ay dolduunda yürüycek sanırım 10sn falan taytay duruyo yatağa artık şipşak tırtmanıyo müjdeyi veririz artık 2haftaya
slm millet nasılsınız metin bugun ananesini cok üzmüşokul iyi gidiyo 1 de evdeyim aylin ugrasana yanıma ben 12 de bitiriyorum gel laflar cay içeriz
telefonları kapattım metinle annem uyudu bende yatıcam aksam görüşürüz byeeeopuyorumnanaktan
Bende az ewel oğlumu uyuttum yemeğimi ocağa koydum şahaba yoğurtlu çorbasını da ocağa attım oğlumda uyanmak üzere azcık 2 dk size bakim dedim... Bizimkide bayağı emekliyo ya odaların hepsini safariye çıkıyo al aşağı edip yanıma geliyo geri... çok yaramaz ya...
Esra okuldan geldiğinde yorgun oluyormuş, pek giremiyor, duyguyuda aralarda görüyorum.Bende pek denk gelemiyorum.
Nasılsın ayşegül.Naz nasıl_? Geçmiş olsun bu arad, geçmişi okurken gördüm.Kızamıkçık geçirmiş naz.Şimdi atlattı değil mi_?
selamlar
barçli geçmiş olsun elvine işallah bir an önce iyileşir canım
tuğba geçen sana sordum cevap vermedin sütle muahllebiyi nasıl yapıyosun diye
serpil nabersin canım çağan uyudu adaşı napıyor bakem