kızlaaar, oğlum ilk adımlarını attı delikafadulden ne zamandır tay tay duruyodu, tek elini bırakıp yan yan yürüyodu ama ilk kez iki elini de bırakıp dengeli bi şekilde 2 adım attı..ilk eşim gördü, bana müjdeledi, hadi ya falan dedim ama bana da yaptı kuzum. 2 adım atıp bana geldi, kucagıma düştü..eller havada bi de heey heey diye bagırıyo..o anki duygularımı anlatamam
Demetcim çok geçmiş olsun,kıyamam canım benim ..Allah şifa versin
DEMET canım çok geçmiş olsun
inş çabuk iyileşir beraatımız
günaydın kızlar,burcu demet geçmiş olsun bebişleriniz biran önce iğleşir inşallah:Saruboceq:
herkese iyi günleropuyorumnanaktan
günaydın kıslarrr nasılsınız bugun bakalım...
demet burcu tekrar tekrar geçmiş olsun canım.....
...
günaydın herkese
burcu demet çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda iyileşirler...eymende atladamadı gitti gribini..ıhlamur aptım içiremedim ama içinceye dek uğraşıcam.
geçmiş olsun ya,nasıl olmuş?nası anladın?umarım hemen geçer:Saruboceq:
merhabalar:))
n
günaydın kızlar
demet geçmiş olsun canım nasıl anladınız bende en çok ondan korkuyorum banyoda hep dikkat ediyorum kulağına su kaçmasın diye
kızlaaar, oğlum ilk adımlarını attı delikafadulden ne zamandır tay tay duruyodu, tek elini bırakıp yan yan yürüyodu ama ilk kez iki elini de bırakıp dengeli bi şekilde 2 adım attı..ilk eşim gördü, bana müjdeledi, hadi ya falan dedim ama bana da yaptı kuzum. 2 adım atıp bana geldi, kucagıma düştü..eller havada bi de heey heey diye bagırıyo..o anki duygularımı anlatamam
maşallah emre ve eymene,betülde bir hafta kadar önce bir iki adım attı,şimdi hala bir iki adım atıyor,birde ellerinden tutup yürütülmesine bayılıyor bakalım kim önce yürüyecek.yerimsenibeniyi geceler herkese
bende bugün müjdemi vermeye gelmiştim ama ayça ilk müjdeyi vermiş...eymende bugün ilk adımlarını attı..çoook mutlu olduk çook..ayça seni çok iyi anlıyorum...kızıyoruz yoruluyoruz ama dişini görünce emeklemesini ilk adımını görmek hayattaki en güzel mutlulukmuş ya..:1hug:bugün mululuktan uyuyamıcam sanırım..canım oğlum benim:asigim:iyiki doğurmuşum:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?