2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yemedi cnm ama sebebi var halaları benden habersiz börek yedirmiş sinir oldum
ii geceler kızlar öptm hepinizi

kızlaaar, oğlum ilk adımlarını attı delikafadulden ne zamandır tay tay duruyodu, tek elini bırakıp yan yan yürüyodu ama ilk kez iki elini de bırakıp dengeli bi şekilde 2 adım attı..ilk eşim gördü, bana müjdeledi, hadi ya falan dedim ama bana da yaptı kuzum. 2 adım atıp bana geldi, kucagıma düştü..eller havada bi de heey heey diye bagırıyo..o anki duygularımı anlatamam

aaaaaaaaaaa ne güzel bir haber hayırlı olsun ...bizimki de taytay duruyor yürümesi yakındır

ay ne mutlu sana bız hala zorla emeklıyoruz:çok üzgünüm:

iyi geceler herkese

bende bugün müjdemi vermeye gelmiştim ama ayça ilk müjdeyi vermiş...eymende bugün ilk adımlarını attı..çoook mutlu olduk çook..ayça seni çok iyi anlıyorum...kızıyoruz yoruluyoruz ama dişini görünce emeklemesini ilk adımını görmek hayattaki en güzel mutlulukmuş ya..:1hug:bugün mululuktan uyuyamıcam sanırım..canım oğlum benim:asigim:iyiki doğurmuşum:dance:

Demetcim çok geçmiş olsun,kıyamam canım benim ..Allah şifa versin

DEMET canım çok geçmiş olsun
inş çabuk iyileşir beraatımız

günaydın kızlar,burcu demet geçmiş olsun bebişleriniz biran önce iğleşir inşallah:Saruboceq:
herkese iyi günleropuyorumnanaktan

günaydın kıslarrr nasılsınız bugun bakalım...
demet burcu tekrar tekrar geçmiş olsun canım.....
...

günaydın herkese

burcu demet çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda iyileşirler...eymende atladamadı gitti gribini..ıhlamur aptım içiremedim ama içinceye dek uğraşıcam.

geçmiş olsun ya,nasıl olmuş?nası anladın?umarım hemen geçer:Saruboceq:
merhabalar:))
n

günaydın kızlar

demet geçmiş olsun canım nasıl anladınız bende en çok ondan korkuyorum banyoda hep dikkat ediyorum kulağına su kaçmasın diye

sağolun arkadaşlar..
yeni dalabildi uykuya, öyle ağladı ki, çok kötüyüm..
birkaç gündür mızmızdı, zor uyuyordu sık uyanıyordu. geçen gece ateşlendi, fitil verdim ateşi düştü rahatladı uyudu. ertesi gün hafif atşliydi, sanırıyorum ki diş çıkarıyor, ondan. içimiz rahat etsin diye dr a götürdük, muayenede çıktı iltihap olduğu.
kulaklarını çekiştiriyordu beratım, diş belirtisi sanıyorum ben de.. öff nasıl şüphelenmem..antibiyotik verdi dr calpol bir de, ikisini de içmiyo kusuyo.. yine fitil verdik de rahatladı.
bana 1 gömlek fazla geldi annelik, metin olamıyorum, öyle doluyum ki ağlasam ağlasam istiyorum.. Allah beterinden saklasın ne diyim.

çok geçmiş olsun demetcim..geçenlerde eymendede vardı kulak çekiştirme ama şimdi pek yapmıyor...bu iltahap iştahsızlıkta yapıyomuymuş_?

maşallah emre ve eymene,betülde bir hafta kadar önce bir iki adım attı,şimdi hala bir iki adım atıyor,birde ellerinden tutup yürütülmesine bayılıyor bakalım kim önce yürüyecek.yerimseniben

gunaydin hanimlar

demetcim ya dagilma hemen , cok uzuluyoruz hasta olunca ama
bizde muneccim degiliz ya ? nerden bileceksin bak yine icgudunle goturmussun dr a
ilacini kullaninca ins duzelir kisa zamanda. acaba neden olmus dr birsey dedimi?
yani o kadar sakiniyoruz nerden ne kapacaklarini sasiriyorlar
gecmis olsun cnaim

cok sevindim kizlar ya gozunuz aydin , cok buyuk mutluluk gercekten
tahmin edebiliyorum bizimkinin yurumesi coook uzak gorunuyor
emeklemiyor bile
geri geri surunuyor sadece
bide eline gecirdigi ne varsa biraz inceleyip dogru yere
kesifci benim kizim :)
herkese guzel bir gun diliyorum.

dun sizin, bugun de benim aski memnu gunum
kahvalti yaparken izliyorum ancak :)
bir bakayim dedim sizede
simdide kizi uyutup nasipse ders calisacagim

günaydın kızlar
demet geçmiş olsun üzülme ne yapalım tabiki hastalanacaklar Allah beterinden saklasın
eymene ,emreye ve betüle maşallah
bizde daha emekleyemeyenlerdeniz(ne uzun kelime be)
yeşimcim senle de hiç denk gelemedik bana birsey sormustun ben günde 1000 kalori yedirmemiz lazım ki kilo alsın demiştim sende yedirdiğimiz seylerin kalorisini nerden bileceğiz demiştin tabi yedirdiğimiz yemekleri bilemeyiz de fantomaltın 1 ölçeği 20 kalori doktorun verdiği ceylinin içmediği ilacın kutusu 300 kalori gibi daninonun babymixin ya da kavonoz mamalarının üzerinde yazıyor
ders konusunda da başarılar canım

chef bizde emeklemiyoruz daha doğrusu öyle bir gayreti yok emeklemeden yürümek istiyor benim kızım,ama sanırım enaz 11 aylıkken yürür.

GÜnaydın kıslar...
Eymene emreye maŞallah kıslar gÖzÜnÜz aydın darısı bıze ınŞ..
BetÜlede maŞallah bızede gÖstersın rabbım.
Benımkı hem emeklıyo delı gıbı .. Hemde tutunup kalkıp sıralıyo
ama ne zaman yÜrÜr bı tahmınım yok walla...

ceylinde hiç uğraşmıyor hep oturuyor ismiye
ben hareketli olduğu için erken yürür diyordum ama olmadı bir de biz hiç taytay yürütmedik nedense aklımıza gelmedi

biz uğraşmasak bile ablamızla abimiz pek hevesli yürütmeye zamanından önce yürüteceğiz diye uğraşıp duruyorlar,ama yürümede biraz soya çeker o yüzden ben 11 aylıkken ancak yürür diye düşünüyorum.

günaydın herkese.bütün bebeklerimizede maşallah.benim kızımda daha emeklemiyor,dişide daha çıkmadı.ellerinden tutup yürütüyorum çok hoşuna gidiyor ama banu alkan gibi parmak ucunda yürüyor bizim cadıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ve kıpır kıpır,hiç sabit duramıyor :) ama bugünlerde yiyesim geliyor cadıyı,işe gittiğimde çok özlüyorum.sürekli arkamdan ağlıyor,hanımefendi hep kucağımda otoracak.bay bay,alkış ve gel gel yapıyo.müzik duyunca hemen kafasını sallıyo ve alkış yapıyo.

ayy balım inanmıyorum bu kadar olur..e antalya çocuğu sayılır ikisi de -tatlicadiarzu-

betüle de maaşallah, şahapa da, ireme de, ceyline de, defneye de, hepsine..hepsi mutlaka bişeyler yapıyo, kimi yürüme derdinde, kimi konuşma, kimi inceleme, öğrenme..hepsinin ilgi alanı, önceliği farklı tabi..Allah onların da bizim de yardımcısı olsun delikafadulden

çok teşekkür ederiz teyzeleri..

ayça valla şimdiden hareketliliğine yetişemiyorum yürürse ne yaparım bilmem artık

günaydın güzel anneler inş herkez iyidir.

demet geçmiş olsun. gercekden hastalanmaları çok kötü oluyor allah daha kötüğ hastalıklar vermesin diğer şeylerde atlatılıyor zaten.

2009 ocak bebeklerine maşşallah taytaylarda başlamış, benim cadı kısımda emekliyor sadece bide yürüteçdeyken perdenin arkasına geçip bize ce yapıp perdesini geri örtüyor ama çok keyif alarak yapıyor.

irem bende çalışan anneyim bende akşamı iple çekiyorum eve gittiğimdede beni bir mendil gibi kullanıp atıyor kenara :)))) emince işi bitince suratıma bakmıyor oyuna devam ediyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…