2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...........Çocuklara "güçlü ve sağlıklı" büyüsünler diye pastörize sütü tıka basa içirtmek düpedüz deliliktir, çünkü en basitinden, bu sütler içlerindeki besin öğelerini sindiremezler. Aslında, doğal niteliğini yitirmiş süt ürünleri, bağırsakları tabaka tabaka balçık gibi çamurla tıkayarak organik besinlerin emilimine engel olduğundan erkekler, kadınlar ve çocuklar diyetlerindeki tüm pastörize süt ürünlerini çıkarmalıdırlar.

günaydın güzel ocak anneleriiiii
uzuncaa bir aradan sonra aranızdayım şükür kavuşturana yavv..
sonunda görüp yaptırdı eşim pc yi...
tatili fırsat bildi ve götürdü şükür...nasılsınız görüşmeyeli geçmişi okumam pek mümkün diil
gibi ama yetebildiine göz atmaya çalışıcam..

günaydın..
başakçım şaşırttı beni makale, arada bir pastörize süt veriyordum ben de..
illaki herşeye bi muhalefet çıkacak, doğru sandığın şey yanlış olacak..
emzirebildiğim kadar emzireyim istiyorum ama göğüslerim göbeğime değecek yakında:kedi:
dün hava bahar gibi demiştim, öğleden sonra kıyamet koptu, bir yağmur bir fırtına.. kuzum yağmurun sesine uyandı, o kadardı yani..
bu sabah da iyi görünüyor ama bilmem değişir mi yine..
herkese iyi pazarlar..
çook güzel geçsin.

kızlar nil 9 dan beri 3-4 bebe büsküvisi+2 zeytin +1 dilim bebek ekmeği+2 fındık yedi.kahvaltı yapmadığı için eline veriorum geze geze yio,sizce nası?ne kadar ne versem doyar?

merhaba kızlar

bizde dün doğumgünümüzü kutladık neyseki atlattık inanamıyorum daha dün doğdular bugün 1 yaşındalar Allah hepsine sağlık versin

canım ya geçmiş olsun,nası ii oldu mu şimdi?
pastanız da çok güselmiş:))ii senelereopuyorumnanaktan

günaydın güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle umarım herkes iyidir
duygucum bizimki hala kendi yiyemediği için bişey diyemicem canım ama doyuryordur herhelde
deniz hoşgeldin sende
demet ay dün burdada acaip kötü hava vardı ama akşam iyiydi bizde özdileğe gittik oğlana ayakkabı bakmaya ama alamadık ben beğendim bir tane eşim beğemedi kafamı karıştırdı o beğendi bir tane onunda numarası yokmuş bakalım netten soobee de gördüm bu akşamda oraya bakıcaz olmadı yarın outlete gidicez ya siz nerelerden aldınız birde nasıl ayakkabılarda rahat ederler bu ilk adım ayakkabılarımı olıuyor dışarda giymek için

inci tam bilmiyorum ama ilk adım ayakkabısının tabanı ince. ee malum kış. evde giydirebilirsinde dışarısı için kalın tabanlı ortopedik bi ayakkabı alman lazım..
deniz hoşgelmişsin.
duygu kız fındığı yedimi nası yani..tamam bizimkide geçen gün ağzında parçaladı da sonra tüm parçaları çıkardı.

çağan yine yememe derdinde. 3 gündür çok fena
negüzel düzeliyodu ne mutluydum ama buraya kadarmış..

saol duygucum şimdi iyi sayılır parmağı sanırım acımıyor artık ama kocaman su topladı patladığında acır sanırım

serpilcim bende öle hafif tabanı yumuşak bişey buldumpolaristen ama eşim bilek kısmıda yumuşak olmamalı sert olup bileği kavramalı dedi ondan kafam karıştı ilk adım ayakkbısı diye geçen modeller vardı onların bilek kısmı sertti onlarında numarası yoktu kafamız karıştı yani
buarada benim oğlumda bişey yemiyor yine dün accık zorladım mercimek çorbası içirdim 1 saat sonra çıkardı nevarsa önceki gün salondaki örtüye dünde mutfak klimine makine h,iç durmadan çalışıyor valla zorlamasam yemiyor yine bu ay yine h,ç kilo almamış bakalım hafta içinde dra gidicez o neler diyecek

Tünaydıınn... Yarım saate kalmaz misafirlerim gelir. Akşamda biz gideceğiz misafirlğe:) Kızım bol bol gezsin istiyorum artık.. Yoksa çok hırçınlaşıyor.

Deniz cnm hoş geldin.. Özledik seni.. Şahap iyidir inş.

Kızlar günaydın
Dün gece Zeynep Bade çok uyandı..2'de devam sütü,5.30 da ise günlük süt verdim..Diğerzamanlarda inatla bişi vermedim
Açlıktan mı nedeeennnnn...Bilemiyorum..Ama bu gece beslenmesi kafamı çok karıştırıyor..Emzirmeye devam ama artık sütüm sefil halde yetmiyor..E gece beslenmesi de doğru değil diyorlar..Gece içince gündüz yemiyor..ıçmeyince ağlıyor..Kızlar benimle aynı durumda olan var mı?
Başakcım makalenin hepsini okuyamadım..Şimdi çiğ süt vermemiz daha mı mantıklı?
Ya da bu sütleri çocuklar boşuna mı içiyor?
Ay Allahım aborjinler gibi mi beslesek,kurt,böcek..Adamlar fırtına gibi valla..
Ben çiğsüt olayındayım mantıklı aslında..Allah ona göre vermiştir herşeyi..Valla hergün test ettirip çiğ süt içirmek lazım..Hıfzı yla arada bir bağ kurup test ettir ettir içir..Gerçi burda da nerden inek bulursakmafoldumben

nohcoy oh ne güzel valla eğer misafilikte uslu duruyorsa senin içinde değişiklik olur ben çağanla misafirliğr gitmeye korkar oldum sürekli onun peşinde olmam lazım evde olunca daha rahat ediyorum salonu onun durumuna göre ayarladım kırılcak dökülcekleri sehpaları kaldırdım rahatça oturuyorum en azından oyüzden misafir çağırmayı tercih ediyorum kendim gitmek yerine valla benim karşı komşumun çağandan 15 gün küçük bir pğlu var okadar usluki çocuk eline oyuncak verince 2 saat oturup oynuyor annesi çok rahat ediyor ama bize geldiklerinde çağan onuda rahatsız ediyor çocuğu itip kakıyor nolcak halimiz bilmiyorum :))

lajocum ben gece beslemiyorum hatta bir arkadaşım çağan zayıf diye uykuda içir süt falan dedi ama bizimki zaten içmiyor öle uykuda falan yatmadan önce süt veryorum 150cc sbah 9 akadar bişey vermiyorum uyansa bile su verip uyutuyorum ama aylardır böyle sanırsam alıştı artık

merhaba herkese

onatın doğum günü kutlu olsun...opuyorumnanaktan

lajo aynı şeyy benim oğlanda da var ama ortamıza yatınca hiç problem yok...

bugün çok canım sıkkın

Gamze valla bizde çoğunlukla saat başı bazen iki satte bir uyanıyoruz. Aybüke biberon almadığı için sadece emiyor bazende su içiyor.. Benimde sütüm az, doymuyor artık.. Bende çok zor durumdayım bu yüzden... Anlıcan benimde kafam karışık:)

İnci aslında çokta uslu durduğu söylenemez ama kızım artık çok bunaldı evde.. Babası gelince yapışıyor adamcağıza, benden bıkıyor bütün gün.. Komşumun eşine gidip bize gelmiyor yani... Ama en rahat kendi evim tabiki.. Bende orta sehbamı ve ıvırzıvırımı kaldırdım.. Mutfaktayken aklım kızımda kalmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…