Kızlar günaydın
Dün gece Zeynep Bade çok uyandı..2'de devam sütü,5.30 da ise günlük süt verdim..Diğerzamanlarda inatla bişi vermedim
Açlıktan mı nedeeennnnn...Bilemiyorum..Ama bu gece beslenmesi kafamı çok karıştırıyor..Emzirmeye devam ama artık sütüm sefil halde yetmiyor..E gece beslenmesi de doğru değil diyorlar..Gece içince gündüz yemiyor..İçmeyince ağlıyor..Kızlar benimle aynı durumda olan var mı?
Başakcım makalenin hepsini okuyamadım..Şimdi çiğ süt vermemiz daha mı mantıklı?
Ya da bu sütleri çocuklar boşuna mı içiyor?
Ay Allahım aborjinler gibi mi beslesek,kurt,böcek..Adamlar fırtına gibi valla..
Ben çiğsüt olayındayım mantıklı aslında..Allah ona göre vermiştir herşeyi..Valla hergün test ettirip çiğ süt içirmek lazım..Hıfzı yla arada bir bağ kurup test ettir ettir içir..Gerçi burda da nerden inek bulursakmafoldumben
incicim ben 7. ayında ilkadım aldım, çok da memnunum. ilk biz de ortopedik ayakkabı almayı düşünüyorduk, bileği ve tabanı sert olanlardan ortopedist bir arkadasımız biz onları ayaklarında kusur olan bebeklere giydiriyoruz dedi, söylediğine göre gerek yokmuş..günaydın güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle umarım herkes iyidir
duygucum bizimki hala kendi yiyemediği için bişey diyemicem canım ama doyuryordur herhelde
deniz hoşgeldin sende
demet ay dün burdada acaip kötü hava vardı ama akşam iyiydi bizde özdileğe gittik oğlana ayakkabı bakmaya ama alamadık ben beğendim bir tane eşim beğemedi kafamı karıştırdı o beğendi bir tane onunda numarası yokmuş bakalım netten soobee de gördüm bu akşamda oraya bakıcaz olmadı yarın outlete gidicez ya siz nerelerden aldınız birde nasıl ayakkabılarda rahat ederler bu ilk adım ayakkabılarımı olıuyor dışarda giymek için
ilk adım ayakkabılarının tabanı çok yumuşak olduğu için yürümesini zorlaştırıo canım,tabanı sert bi ayakkabı almalısın..günaydın güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle umarım herkes iyidir
duygucum bizimki hala kendi yiyemediği için bişey diyemicem canım ama doyuryordur herhelde
deniz hoşgeldin sende
demet ay dün burdada acaip kötü hava vardı ama akşam iyiydi bizde özdileğe gittik oğlana ayakkabı bakmaya ama alamadık ben beğendim bir tane eşim beğemedi kafamı karıştırdı o beğendi bir tane onunda numarası yokmuş bakalım netten soobee de gördüm bu akşamda oraya bakıcaz olmadı yarın outlete gidicez ya siz nerelerden aldınız birde nasıl ayakkabılarda rahat ederler bu ilk adım ayakkabılarımı olıuyor dışarda giymek için
canım ben küçük parçalatla ağzına veriorum ,tehlikeli die..inci tam bilmiyorum ama ilk adım ayakkabısının tabanı ince. ee malum kış. evde giydirebilirsinde dışarısı için kalın tabanlı ortopedik bi ayakkabı alman lazım..
deniz hoşgelmişsin.
duygu kız fındığı yedimi nası yani..tamam bizimkide geçen gün ağzında parçaladı da sonra tüm parçaları çıkardı.
çağan yine yememe derdinde. 3 gündür çok fena
negüzel düzeliyodu ne mutluydum ama buraya kadarmış..
patlamış bile ben yazana kadar,silverdin çok ii gelmişti bizim yanığa da..saol duygucum şimdi iyi sayılır parmağı sanırım acımıyor artık ama kocaman su topladı patladığında acır sanırım
ah ah emziriosun die kalkıo canım..meme orda mı die..Kızlar günaydın
Dün gece Zeynep Bade çok uyandı..2'de devam sütü,5.30 da ise günlük süt verdim..Diğerzamanlarda inatla bişi vermedim
Açlıktan mı nedeeennnnn...Bilemiyorum..Ama bu gece beslenmesi kafamı çok karıştırıyor..Emzirmeye devam ama artık sütüm sefil halde yetmiyor..E gece beslenmesi de doğru değil diyorlar..Gece içince gündüz yemiyor..İçmeyince ağlıyor..Kızlar benimle aynı durumda olan var mı?
Başakcım makalenin hepsini okuyamadım..Şimdi çiğ süt vermemiz daha mı mantıklı?
Ya da bu sütleri çocuklar boşuna mı içiyor?
Ay Allahım aborjinler gibi mi beslesek,kurt,böcek..Adamlar fırtına gibi valla..
Ben çiğsüt olayındayım mantıklı aslında..Allah ona göre vermiştir herşeyi..Valla hergün test ettirip çiğ süt içirmek lazım..Hıfzı yla arada bir bağ kurup test ettir ettir içir..Gerçi burda da nerden inek bulursakmafoldumben
neyin var tatlım?merhaba herkese
onatın doğum günü kutlu olsun...opuyorumnanaktan
lajo aynı şeyy benim oğlanda da var ama ortamıza yatınca hiç problem yok...
bugün çok canım sıkkın
biz hep bebekli veya çocuklulara gidiyoruz veya çağırıyoruz. kendşnlene büyüklerle iyi oynuyor. yaramazlardan kendini sakınıyor. küçük olanlarında tepesine biniyor benimki.
ben gezmede rahat ediyom valla. çağan komşu anneleri görür görmez onların kucağına uzanıyor bana hiç gelmiyor. alayım diyorum yok. komşularda özledik zaten deyip avutuyolar. hoş avutmasalar ne çağan rahat vermiyorki kadınlara...
ay yoruldum ya. akşam yemee yap aşure yap. böreklik hazırla. yufka bekliiiyoz. çamaşı yıka as çağanı uyut yedirmeye çalış yemesin bi saat uğraş. sonra foto çekmek için bi saat peşinde koş. arkadaşım afiş hazıllıcakta doğum günü için ama bu resimlerle olurmu bilmem artık.
neyse ya uzattım.
ha ekinsu parmağına anestol pomat sür acısını alır. silverdin de iyileşmesine yardm eder. suyu patlatmayın. kendisi patlasın. kıyamam ben yavruma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?