2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz hep bebekli veya çocuklulara gidiyoruz veya çağırıyoruz. kendşnlene büyüklerle iyi oynuyor. yaramazlardan kendini sakınıyor. küçük olanlarında tepesine biniyor benimki.

ben gezmede rahat ediyom valla. çağan komşu anneleri görür görmez onların kucağına uzanıyor bana hiç gelmiyor. alayım diyorum yok. komşularda özledik zaten deyip avutuyolar. hoş avutmasalar ne çağan rahat vermiyorki kadınlara...

ay yoruldum ya. akşam yemee yap aşure yap. böreklik hazırla. yufka bekliiiyoz. çamaşı yıka as çağanı uyut yedirmeye çalış yemesin bi saat uğraş. sonra foto çekmek için bi saat peşinde koş. arkadaşım afiş hazıllıcakta doğum günü için ama bu resimlerle olurmu bilmem artık.

neyse ya uzattım.

ha ekinsu parmağına anestol pomat sür acısını alır. silverdin de iyileşmesine yardm eder. suyu patlatmayın. kendisi patlasın. kıyamam ben yavruma...

valla canım bir ara benimki de öyleydi, gündüz beslenmesi de iyiydi ama gece de uyanıyordu, sana uyar mı uymaz mı bilmem ama ben ağlasa da mama vermeyerek gece uykularını düzene bindirdim. Şimdi çok rahatım, bebekler çabuk alışıyorlar zaten. 2-3 gün bir dene istersen, inşallah düzene girer.gece 12:00 de muhalebi yedirip yatırıyorum, sabaha kadar uyuyor maşallah

incicim ben 7. ayında ilkadım aldım, çok da memnunum. ilk biz de ortopedik ayakkabı almayı düşünüyorduk, bileği ve tabanı sert olanlardan ortopedist bir arkadasımız biz onları ayaklarında kusur olan bebeklere giydiriyoruz dedi, söylediğine göre gerek yokmuş..

saolun kızlar

serpil silverdin sürdüm hep az öncede bi dr arkadaş silverdinle bepanteni karıştırıp sürün demiş onu sürdüm , suyuda kendi kendine patladı

ilk adım ayakkabılarının tabanı çok yumuşak olduğu için yürümesini zorlaştırıo canım,tabanı sert bi ayakkabı almalısın..
canım ben küçük parçalatla ağzına veriorum ,tehlikeli die..
ay umarım hemen yemeye başlar..
saol duygucum şimdi iyi sayılır parmağı sanırım acımıyor artık ama kocaman su topladı patladığında acır sanırım
patlamış bile ben yazana kadar,silverdin çok ii gelmişti bizim yanığa da..
ah ah emziriosun die kalkıo canım..meme orda mı die..
merhaba herkese

onatın doğum günü kutlu olsun...opuyorumnanaktan

lajo aynı şeyy benim oğlanda da var ama ortamıza yatınca hiç problem yok...

bugün çok canım sıkkın
neyin var tatlım?

aşureeeeeee...Allah kabul etsin..

merhaba:)
nasılsınız bakalım canlarım??
derya fotolar nerede bacım?
pilav yiyen bebekler kaç çorba kaşığı yiyince anneleriniz tamam dio??

Selam canlarr nasılsınızz
walla canım ben dolu dolu 2 Çorba kaŞıĞı verıyorum
en fazla yerse 3 yemek kaŞıĞı yedırıyorum dolu dolu...

inaysa,tuba,duygu,aybuke...Teşekkürler kızlar
Duygu kızzzz..Memenin yerinde olduğunu görüp tekrar uyusa yaaa..Yokkkkk..illa boş memeyi cokkudu cokkudu çekecek..Ay şimdi de erken olabildiğince emzirim diyorum,çok keyif alıyor ama her uyanmasında emziriyorum..zırl zır ağlıyor.Kesmiyor meme..Böleeee doldur diyo midemi
Şu su verme işini deneyeyim çok zor olcak ama yapacak birşey yok

ay delirtiyo beni yaa.
sabahtan bu yana (saat20,48) 1,5 çeri domates, bir sigara böreği, 2 tatlı kaşığı çorba, 4-5 tatlı kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı nar suyu, 2 tatlı kaşığı kaşık maması ve 50cc kadar devam sütü içti. emmiyoda. zaten emse süt çok az. ama bu çocuk neyle şarj oluyo aanlamadım iki dk da oturmuyo.................

emelcim gecmis olsun kiyamam o minik parmaklara canim benim pastanizda cok Sirin bayildim

Haticecim nice yillara nee guzel kizlar gelmis cok ozendim valla bizde istiyoruz :))

ii akşamlar:))
ya canım sen emzirdiğin sürece su falan almaz,tecrübe konuşuo..neys şimdik çıkmam lazım şimdik,opuyorumnanaktan

kızlar kimse yok ama slm..:)
ayakkabıyı soran arkadaş inci sendin sanırım canım eşim ortopedist benimde ve biz chiccodan spor ayakkabı tarzında ama lacivert yumuşak bir ayakkabı aldık eşim ayağında sorun olmayan çocukların ilk adım ayakkabısı yani sert tabanlı ve bilek kısmından kavrayan ayakkabı giymelerinin anlamsız olduğunu söylüüyor ..o yüzden biz beğendiğimiz bi ayakkabıyı aldık hatta özellikle biraz yumusak aldık henüz yürümediği için rahatsız olmasın diye ölee işte canım
gamzecim valla bende bilem,iyorum artık ne yapcaz ne yedirip ne içircez kime güvencez ..muamma ..
paylaşmak istedim dikkaimi cekince makale
iyi gecelerrrr

günaydın kıslarr:))
sabahın kör bi vakti kimseler yok ama olsun..
bu gece gene 15 dk bir uyandı walla ben usandım
artık uykusuz gecelerden azcık düzene girer yaşına gelince
dediler ama yok gene zombi gibi geziyom evin içinde
ne yapacak bişiy kaldı nede denenmedik yöntem uyku ile ilgili ama hepsi
nafile yaw((((

Günaydın hanımlar,senenin ilk haftasından ilk pazartesinden
hepimiz için güzel geçsin..

Haftasonumuz doğumgünleriyle geçti kaydirigubbakcemile3
cumartesi Onat'ın,pazar günüde Ece'nin doğumgünüdeydik
her ikiside çok güzeldi..
Derya'cım Ezgi'nin doğumgününü ben yapacağım sen al kızı gel :)

senenin ilk haftasından ilk pazartesinden benden de günaydın kızlar

doğumgünlerimizide atlattık kutlayan herkese bir kez daha çok çok teşekkürler darısı sıradakilerin başına:) benden size tavsiye sizde benim gibi doğumgünü kazası geçirmeyin telaşe içinde insan işe güce dalıyor çocuğa bakan olmuyor arada kaynıyor sonrada başına böyle bizim gibi iş geliyor siz dikkat edin kızlar en azından

geçmiş olsun dilekleriniz içinde bir kez daha teşekkürler, içimize sinmedi sabah doktora götürdük dr bu 2. derece yanık cerrahi baksın dedi bizde cerrahi bölüme gittik dr silverdin sürün 1 hafta boyunca sonra bepanten sürün dedi açık tutun hava alsın kurusun dedi silverdinide günde sadece 3 kez sürün dedi neyseki ucuz atlattık

meralcim senin bir yanık merhemi tarifin vardı onu alabilirmiyim canım

incicim ayakkabı konusunda bende başak gibi düşünüyorum çocukta problem olmadığı sürece ortopedik ayakkabı gereksiz ben tabanı yumuşak bir ayakkabı aldım çok rahat ettik yürürkende rahat ediyor sana özelden mesaj atarım bir bak memnun kalırsın

Ahucum merak ettim hediyemiz geldimi acaba ?

NE HABER komşucum?
neyseki ucuz atlattınız allah birdaha yaşatmasın,acısı falan yok dimi ?
annen gitti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…