NE HABER komşucum?
neyseki ucuz atlattınız allah birdaha yaşatmasın,acısı falan yok dimi ?
annen gitti mi ?
valla ilk 2 gece emzirdim ,3.gece su verdim ama 15-20 dk uykusunu açmadan gezdik evde,4.gece su verdim ,uyudu emzirdim,dün gene su verdim hemn uyudu..duygu memeden kesmişsin bende düşünüyorum ama açıkcası gece uyandımı ne yapıcam onu düşünüyorum birde henüz erkenmi acaba.
İlk hafta başındayız di mi kızlar 2010un:))))Herkese güzellik, sağlık , mutluluk getirsin inşallah bu sene.
Emelcim,tekrar geçmiş olsun diyeyim buradan da. Zeytinyağını kaynatıp, içine mum koyuyorsun.Eridikten sonra iyice karıştırıp krem haline getiriyorsun.Kavanoza koy dursun.Yanıklarda krem niyetine sürüyorsun bunu.
Duygucum senin kız büyümeye başladı bak, maşallah:)))Aranızda yatmak istemiş demekki:))))
Bende dışarda ortopedik tarzında kalın tabanlı ayakkabı giydiriyorum.Diğer çocuklarımda da öyle almıştım.Bir sorun olmamıştı.Dışarda kış günü başka bir şey ayaklarını ısıtmaz diye düşünüyorum.
Benim de bugün canım sıkkın.Annem önümüzdeki hafta egenin doğum gününü kutlayalım, ben pazar günü gideceğim dedi.Atışmıştık dün biraz.Bugün öyle bir karar almış.Ne yapacağımı şaşırdım. Bir ara birisini bulayım diye düşünüyordum, o zamanda tavır aldı, ben kimseye bırakmam onu güvenipte diye.Başkasını tutacağına bana 350-400 ver benim harçlığım olsun dedi.Tamam demiştim.Dün benden para istedi, şimdi yok anne deyince kıyamet koptu.Başkasına baktırasan verecektin ya, bana vermiyorsun filan dedi. Sinirlendim bende.Bir kaç laf söyledim.O da bana bişeyler söyledi.Sonra çıktı dolaşmaya. Sabahta kalkmış, birbirimizi kırmayalım ben kızkardeşimle annemin yanına gideyim dedi.Bende sen bilirsin dedim.
Hatun dışarı çıkamıyor diye bunalıma girdi.Ama hiç olmazsa ben birisini aradığımda bana sorun çıkarmasaydı.Uffff uff.
günaydın ii haftalar kızlar:)
meral bizde hala ben para istiorum ne cadıymış annen:))başka şeye kızmıştır o boşver gitsin bi hava alsın özler nasılsa torunlarını gelir.
şekilli pastalar falan var ya kızlar onlar katalogtamı oluyo bizmi tasarlıyoruz pelitte falan varmıdır soran varmı
duygu benimkide nike'ın bot şeklinde ayakkabısı onu giydiriyorum..
Semracım senin yeni yılın kutlu olsun, yavrunla birlikte güzel bir yıl geçirin..
severim onun sallanan totoşunu :)
slm hanımlar ezgi uyurken foto ekliyorum geçmişe bakamıycam öptüm hepinizi
ezgicik pastayı dagıtırken
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?