2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
NE HABER komşucum?
neyseki ucuz atlattınız allah birdaha yaşatmasın,acısı falan yok dimi ?
annen gitti mi ?

iyiyiz komşucum sağol , annem gitti dün akşam kaldık biz bize, onatda iyi acısı yok hiç dokununca falan tepki vermiyor , sen nasılsın Eguş nasıl alıştım eguşa iki gündür özledik valla

merhaba:))
onat'ın acısı gitmiş çok sevindim..
ya ayakkabı yumuşak tabanlı olunca sokakta nası yürüolar?patik gibi onlar?bi de bizim ki sert ve bot gibi,problem olur mu soonadan?
nil akşam azcık problem yaptı ,bizim yatağa getirdim oynamak için,çat dedi uyudu
ilk defa çookk şaşırıorum:)

günaydınlar herkese,

doğum günü cocuklarımıza allah sağlık huzur ve çok çok çok başarılı güzel seneler basip etsin,

herkesin yeni yılınıda kutlarım biraz gec oldu ama patrıon kafadan bir hafta tatil verdiğinden dolayı sizlerle görüşemedim.
bizi soracak olaursanız çok iyiyiz mirazy hastaydı ama bugünlerde düzeldi sayılır, aynı zamnda kızım tay tay yapıyor bende ona manda yuva yapmış söğüt dalına ammman amman diyiyorum el şaklatıyor ( şaklattığını sanıyor :)) çok tatlı yandan yandan kışını oynatması falan süper allahım bu duyguları herkese yaşatın elini açıpda dua eden herkese evlat sevgisini tattırsıun inş.

emel onatın pastası çok hoş gözüküyordu bence çok güzel bi seçim yapmışsınız,
aylin abla paşamada saatler olsun iyi güznlerde uzasıın saçı inş.

hasta bebişlere çok çok gecmişler olsun. geçmişi okudum ama pek aklımda kalan bişey yok.

duygu memeden kesmişsin bende düşünüyorum ama açıkcası gece uyandımı ne yapıcam onu düşünüyorum birde henüz erkenmi acaba.

allah kavuştursun eviniz birden boşaldı :)
ben de iyiyim ,çalışıyorum
sorma valla üst üste 2 gün görüşünce alıştık
iyi oluyordu böyle :)
artık haftasonlarına program yaparız

duygu benimkide nike'ın bot şeklinde ayakkabısı onu giydiriyorum..

Semracım senin yeni yılın kutlu olsun, yavrunla birlikte güzel bir yıl geçirin..
severim onun sallanan totoşunu :)

İlk hafta başındayız di mi kızlar 2010un:))))Herkese güzellik, sağlık , mutluluk getirsin inşallah bu sene.

Emelcim,tekrar geçmiş olsun diyeyim buradan da. Zeytinyağını kaynatıp, içine mum koyuyorsun.Eridikten sonra iyice karıştırıp krem haline getiriyorsun.Kavanoza koy dursun.Yanıklarda krem niyetine sürüyorsun bunu.

Duygucum senin kız büyümeye başladı bak, maşallah:)))Aranızda yatmak istemiş demekki:))))

Bende dışarda ortopedik tarzında kalın tabanlı ayakkabı giydiriyorum.Diğer çocuklarımda da öyle almıştım.Bir sorun olmamıştı.Dışarda kış günü başka bir şey ayaklarını ısıtmaz diye düşünüyorum.

Benim de bugün canım sıkkın.Annem önümüzdeki hafta egenin doğum gününü kutlayalım, ben pazar günü gideceğim dedi.Atışmıştık dün biraz.Bugün öyle bir karar almış.Ne yapacağımı şaşırdım. Bir ara birisini bulayım diye düşünüyordum, o zamanda tavır aldı, ben kimseye bırakmam onu güvenipte diye.Başkasını tutacağına bana 350-400 ver benim harçlığım olsun dedi.Tamam demiştim.Dün benden para istedi, şimdi yok anne deyince kıyamet koptu.Başkasına baktırasan verecektin ya, bana vermiyorsun filan dedi. Sinirlendim bende.Bir kaç laf söyledim.O da bana bişeyler söyledi.Sonra çıktı dolaşmaya. Sabahta kalkmış, birbirimizi kırmayalım ben kızkardeşimle annemin yanına gideyim dedi.Bende sen bilirsin dedim.
Hatun dışarı çıkamıyor diye bunalıma girdi.Ama hiç olmazsa ben birisini aradığımda bana sorun çıkarmasaydı.Uffff uff.

günaydın ii haftalar kızlar:)
meral bizde hala ben para istiorum ne cadıymış annen:))başka şeye kızmıştır o boşver gitsin bi hava alsın özler nasılsa torunlarını gelir.
şekilli pastalar falan var ya kızlar onlar katalogtamı oluyo bizmi tasarlıyoruz pelitte falan varmıdır soran varmı

meral abla sizin durumlar karışık durumlar inş aranızdaki sorunu çözersiniz.

duygu memeden kesmişsin bende düşünüyorum ama açıkcası gece uyandımı ne yapıcam onu düşünüyorum birde henüz erkenmi acaba.
valla ilk 2 gece emzirdim ,3.gece su verdim ama 15-20 dk uykusunu açmadan gezdik evde,4.gece su verdim ,uyudu emzirdim,dün gene su verdim hemn uyudu..
erken mi dersenbizim ebe 6 aydan soona iek sütünden farkı yok dio.bence de 1 yaş uygun ama göreceli..

ah be canım kocam yoktu ki,senağlama
annenle yaşadıklarına üzüldüm ama sanki kaçınılmaz son.hem kendi istemiş hem de ..
bi kadın eşliğinde olsa o da sıkılmazdı işte ama masraf yapmayın istemiş.bence o da sıkılmış azcık gezsin öle gelsin.yoksa tartışmanın konusu eften püften..
sıkma canını tatlımopuyorumnanaktan

nerdesin sen ??
var canım katologlar pastanelerde,gidip seçersin.

duygu benimkide nike'ın bot şeklinde ayakkabısı onu giydiriyorum..

Semracım senin yeni yılın kutlu olsun, yavrunla birlikte güzel bir yıl geçirin..
severim onun sallanan totoşunu :)

nilin ayağına göre nike yok bilio musunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kara buğdaydan yoğurtlu çorba yaptım nile ama kabuk kabuk ayrıldı,normal midir,insanın ağzına gelio??

Meralcim zor bir durum senin için, biraz alttan al sen istersen
gönlünü yap en azından birini bulana kadar kalsın,
bizlerdemi yaşlanınca böyle olucaz bilmem,yaşlıları idare etmek gerçekten çok zor..

ayşegülcüm ne haber minyatür ne yapıyor
pelit istediğin şekli ypıyor sanırım,hem onların kataloglarıda var.
emel onat'ın kendi oyuncağını yaptırdı pelite..

günaydınlar annişler hoş kalkalı çok oluyor ama pc başına oturmak zaman alıyor anca çağan uyududa ende kahvemi aldım geldim kocişimde hala uyuyor final haftası başladıya bu hafta evde genelde ama bana faydası yok o ayrı mesele ((
kıslar dün çağanın ayakkabılarını aldım soobeden bot tarzı bişey tabanı sert bilekten kavrayan eve gelince giydirdim baştan alışamadı bir iki denemedn sonra onlalada yürümeye başladı tek sorun normlade ayağında ayakkabı yokken tutunmadan kalkıyordu ayağa şimdi tutunupta kalkmaya çalışıyor alışır herhalde dimi bir iki güne sorunumuz şu ben doğduğundan beri pek ayakkabı giydirmedim bir tane lcw den spor tarzı bişi almıştık dışarı çıkarken ayakları üşümesin diye onlarıda sürekli öçıkarıyrdu ayağında hiç tutmuyordu yani hiç ayakkabı giymedi desem yeridir şimdi alışması zaman alırmı acaba bu aldıklarmızı bilekten kavrayan özellikle aldıkki çıkaramsın diye sporları çıkarıyor çünkü
emelcim diğer tarafada yazmıştm tekrardan geçmiş olsun onata
doğum günleri olanları tekrardan kutlarım
duygucum valla ben daha pilav türü şeylere yeni başladım geçen dolma içi verdim ama elimle bir iki çimdik anca yedi biz biraz gecikmeli gidiyoz birde benim oğlum bir tuhaf kaç aydır yoğurt yemiyordu buaralar yiyor pütürlü yemiyor ama kabak mücver yapınca yiyor gelde çık işin içinden önceden terbiyeli çorba içmezdi aylardır evde terbiyeli şeyler yapmıyordum şimdi içiyor mercimeği sverdi şimdi içmiyor tatlıya muhallebiye düşkündü şimdi ağzına koymuyor puding hariç valla ben benim oğlanın damak tadını çözemeim hala ay ne dertliymişim bende buarada oğlum dünden beri çok mızmız istediği olmayınca ağlıyor üsrekli birde bazen durduk yere ağlıyor ay anlamadım gitti
meralcim ah ya neden böle yaptiki bu anne şimdi hoş benim annemde seninki gibi valla o yzden anlıyorum sıkılmıştır belkide bir üsre gitmesine izin vermelisin o sonra döner gelir tabi buarada egehana kim bakıcak oda sorun yokmu canım tanıdık falan

Ayşegül biz pelite Onatın oyuncağını verdik onu yaptılar ama katalogları var orada zaten çeşit çeşit pasta var çok güzel ordan seçince yapıyorlar 1 günde hatice öyle yaptı sipariş verdi katalogdan

slm hanımlar ezgi uyurken foto ekliyorum geçmişe bakamıycam öptüm hepinizi

ezgicik pastayı dagıtırken

pastayı ben yaptım üstündeki hayvancıklara ve oyuncaklara çıldırdı :))) (onlar hazır tabi )

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
nilin ayağı 19 numara:)
incicim hepsi aynı numların ,nil de bi sevio bi sevmio bazı şeyleri,belki yemekten bıkıolar??
ayakkabınız hayırlı olsun,güle güle koşsun içinde:)))
evet alışması sürüo biraz evde de giydir daha rahat alışır..

slm hanımlar ezgi uyurken foto ekliyorum geçmişe bakamıycam öptüm hepinizi

ezgicik pastayı dagıtırken
[/url][/IMG]

ii seneler ezgicik:))
annesi pastası çok güsel görünüo:))

ben de kaçıorum nile solda soldan geliolaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…