Deyacım pastanız çok güzelmiş, ellerine sağlık canım.Ezgide çok tatlı çıkmış, maşallah.
İncicim yavaş yavaş alışır ayakkabıya güzelim.Ağır olduğu için ilk başlarda zorluk çekecektir hareket ederken.
Sağolun kızlar, buraya içimi dökünce rahatlıyorum.Ay burası ruhsal rahatlama sitesi gibi oldu valla:)))))Tekrar teşekkürler.
İlk hafta başındayız di mi kızlar 2010un:))))Herkese güzellik, sağlık , mutluluk getirsin inşallah bu sene.
Emelcim,tekrar geçmiş olsun diyeyim buradan da. Zeytinyağını kaynatıp, içine mum koyuyorsun.Eridikten sonra iyice karıştırıp krem haline getiriyorsun.Kavanoza koy dursun.Yanıklarda krem niyetine sürüyorsun bunu.
Duygucum senin kız büyümeye başladı bak, maşallah:)))Aranızda yatmak istemiş demekki:))))
Bende dışarda ortopedik tarzında kalın tabanlı ayakkabı giydiriyorum.Diğer çocuklarımda da öyle almıştım.Bir sorun olmamıştı.Dışarda kış günü başka bir şey ayaklarını ısıtmaz diye düşünüyorum.
Benim de bugün canım sıkkın.Annem önümüzdeki hafta egenin doğum gününü kutlayalım, ben pazar günü gideceğim dedi.Atışmıştık dün biraz.Bugün öyle bir karar almış.Ne yapacağımı şaşırdım. Bir ara birisini bulayım diye düşünüyordum, o zamanda tavır aldı, ben kimseye bırakmam onu güvenipte diye.Başkasını tutacağına bana 350-400 ver benim harçlığım olsun dedi.Tamam demiştim.Dün benden para istedi, şimdi yok anne deyince kıyamet koptu.Başkasına baktırasan verecektin ya, bana vermiyorsun filan dedi. Sinirlendim bende.Bir kaç laf söyledim.O da bana bişeyler söyledi.Sonra çıktı dolaşmaya. Sabahta kalkmış, birbirimizi kırmayalım ben kızkardeşimle annemin yanına gideyim dedi.Bende sen bilirsin dedim.
Hatun dışarı çıkamıyor diye bunalıma girdi.Ama hiç olmazsa ben birisini aradığımda bana sorun çıkarmasaydı.Uffff uff.
maşallah ezgiye çok şeker pastanız da çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık nasıl yaptın ya kalıbı mı vardı
emelciim çok güzeldi ikinizin de pastası ben de sizin gibi şekilli bişey istiorum melek figürü falan olabilir ya da sizin hediye ettiiniz fil:))naz fili görünce üstüne yatar:)))kaça yaptırdınız ayıptır sarması:)
ya arkadaşlar benim kafam çok karılık d.günü konusunda, benim ailemle eşimin ailesinin arası yok, d. günü yapsam benim ailem uyumludur gelip eylenir giderler ama eşimin ailesi gelmez ya eşim ve ben ufak bi pasta alıp kutlıycaz, yada kendi aileme bir gün eşimin ailesine birgün of hiçde sevmem böyle şeyleri gercekden ne yapcamı şaşırdım bana yardımcı olun benim yerimde olsanız ne yapardınız.
derya pastanız çok güzel tarifini verebilirmisin, çok hoşuma gitti, doğum gününüzde kutlu olsun.
ya arkadaşlar benim kafam çok karılık d.günü konusunda, benim ailemle eşimin ailesinin arası yok, d. günü yapsam benim ailem uyumludur gelip eylenir giderler ama eşimin ailesi gelmez ya eşim ve ben ufak bi pasta alıp kutlıycaz, yada kendi aileme bir gün eşimin ailesine birgün of hiçde sevmem böyle şeyleri gercekden ne yapcamı şaşırdım bana yardımcı olun benim yerimde olsanız ne yapardınız.
derya pastanız çok güzel tarifini verebilirmisin, çok hoşuma gitti, doğum gününüzde kutlu olsun.
Eh biraz zor olacak.Evden devam edeceğim arttık bir süre.Bakalım duruma göre bazı kararlar alınacak.Gitsin biraz hava alsın bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?