2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nıce seneler onun olsun canım Çok tatlı ÇıkmıŞ ıkısındede:))))))

benım oĞlum 22 numara gıyıyo kızlar ayakkabı:))

haklısın galiba duygucum :))
ayakkabıları evdede günde bir iki saat giydircem gündüzleri anca alışır sanırsam
derya pastanızda ezgide çok güzel maşallah nice yaşlara :)

Deyacım pastanız çok güzelmiş, ellerine sağlık canım.Ezgide çok tatlı çıkmış, maşallah.

İncicim yavaş yavaş alışır ayakkabıya güzelim.Ağır olduğu için ilk başlarda zorluk çekecektir hareket ederken.

Sağolun kızlar, buraya içimi dökünce rahatlıyorum.Ay burası ruhsal rahatlama sitesi gibi oldu valla:)))))Tekrar teşekkürler.

ay ben yanlış yere koydum fotoları ya tüh dur öteki tarafa ekliyim

ya birşey sorcam bu arada ezginin yine bırnı akıyor ateş falan yok. aşı yapılıyormu böyleyken aşıya gitmemiz lazım bizim

sağol canım sana ne oldu annenle problem olmuş okuyamadım daha güzelim

maşallah ezgiye çok şeker pastanız da çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık nasıl yaptın ya kalıbı mı vardı
emelciim çok güzeldi ikinizin de pastası ben de sizin gibi şekilli bişey istiorum melek figürü falan olabilir ya da sizin hediye ettiiniz fil:))naz fili görünce üstüne yatar:)))kaça yaptırdınız ayıptır sarması:)

Annem le tartıştıkta canım, ben gideceğim diye tutturdu.Ona moralim bozuldu.Neyse bir şekilde geçer bunlar.

Annemle gençliğimden beri yaşadığımız şeyler.Aramızda 16 yaş olunca sanırım böyle oluyor.Bir araya gelince kavga ediyoruz uzakta olunca birbirimizi özlüyoruz:)))))

Ayşegülcüm, bence fil yaptırma:)))Sonra pastanın üzerinden nazı kaldırman ve üstünü başını temizlemen zor olur.)))

gitsin biraz havalansın güzelim ama sen bayagı zorlanırsın...

bence idare et :)))

ya arkadaşlar benim kafam çok karılık d.günü konusunda, benim ailemle eşimin ailesinin arası yok, d. günü yapsam benim ailem uyumludur gelip eylenir giderler ama eşimin ailesi gelmez ya eşim ve ben ufak bi pasta alıp kutlıycaz, yada kendi aileme bir gün eşimin ailesine birgün of hiçde sevmem böyle şeyleri gercekden ne yapcamı şaşırdım bana yardımcı olun benim yerimde olsanız ne yapardınız.

derya pastanız çok güzel tarifini verebilirmisin, çok hoşuma gitti, doğum gününüzde kutlu olsun.

sağol canım 3 ayrı kek yapıp üstüste koyuyorsun şeker hamuruyla kaplıyorsun...

melek güzel fikir bence

Eh biraz zor olacak.Evden devam edeceğim arttık bir süre.Bakalım duruma göre bazı kararlar alınacak.Gitsin biraz hava alsın bence de.

bu günler özel günler bence hepsini çağır güzelim beraber kutlamak daha keyifli oluyor. gelmezlerse kendileri bilir. ama en azından senin ailen bugunu yaşamalı... annem babam çok duygulandı benim... ananem öyle yaızk ağladı torununun çocuğu doğumgünü diye :))

canım kek hazırlıyorsun normal şeker hamuruyla kaplıyorsun ... süslüyorsun... el pratikliği lazım sadece yoksa kolay

Seninde işin zor canım:)))Bence bir gün eşinin ailesine bir günde kendi ailne yap.Hiç olmazsa kimse kırılmasın.
Ya da ailelerden kimseyi çağırma, sadece mirayın yaşıtı çocukları olan aileleri çağır.O arkadaşlarıyla oynasın, sende arkadaşlarınla bir gün geçirmiş olursun.Aileler ister gelsin ister gelmesin.

Eh biraz zor olacak.Evden devam edeceğim arttık bir süre.Bakalım duruma göre bazı kararlar alınacak.Gitsin biraz hava alsın bence de.

bende bu ara düşünüyorum ezgi bacagıma yapışıyor ne ev işi ne birşey elim kolum baglıyım. birini bulsam ev işini yapsa yada ezgiye baksa ben ev işini yapsam ama kimi bulucam ya kimseyede güvenemiyorum ki ben...

Deryacım annen bakmıyor muydu ezgiye_?

Bende kime güvenirim diye düşünüyorum.Bir süre evden devam edeceğim ama bakalım nasıl olacak.Bilg. başına bile oturtturmuyor ben evdeyken.O uyuduğunda yapacağım çizimleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…