2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben işe sürekli gitmiyorum artık dergiyi hazırlarken gidiyorum. annem 15 gündür hasta mesela , onunda programları oluyor ben evde olunca o da kendi işine bakıyor

arada geliyor bu sıralar. ezgi bana çok düştü hep yapışıgız ya kucagımda ya bacagımda

Bende eve gidince aynı şeyler oluyor canım.Örneğin hafta sonu ben nereye egede peşimde.Anneannesi bakıyor ama ben evdeyken benim peşimden ayrılmıyor, ya kucağıma gelmek istiyor ya da bacağıma yapışık geziyor:)))

Birde yabancılara karşı çok tedbirli, kesinlikle öyle 1-2 kez gördüklerini tanıdık kapsamına sokmuyor.İlla 1 hafta neredeyse hergün görecek, onunla oturacak, oynayacak.Ondan sonra alışıyor.
Hem güven meselesi var benim için hemde egehanın yeni bir kişiye adapte olması sorunu var.
Bakalım.Bir şekilde atlatacağız.Yaz döneminde benim işim olmuyor, yaza kadar bir şekilde götüreceğim, yazın çişini filan öğrenirse kreşe bırakırım diye düşünüyorum.O zman o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum.

merhaba herkese...benim oğlanda huy değiştirenlerden...okudum ama ancak yeni yazıyorum...

meral abla annen izmiremi gidecek_? bencede gitsin bir hafta da geri döner yada kırgınlıkla gitme kararıda almış olabilir...belki ege nin doğum gününe vazgeçer gitmekten...

semra her iki tarafıda çağır torunları içinmi katlanamıcaklar birbirlerine...gelen gelir gelmek istemeyen kendi keyfi bilir ..ben olsam hiç takılmam eşimin ailesi içinde tekrar d.günü yapamam açıkçası

inci aynı şeyler eymen içinde geçerli pirinç unu yerdi en azından şimdi yemiyor bende senin gibi şaştım kaldım artık bu çocuğa...sabahtan hiç bişey vermedim patetes püresi yaptım içine kaşar süt koydum öğlene kadar pşinde koştururken ancak bitirdi...zaten koşmaktan yediğini hemen yakmıştır...tabi bu sırada iki defa altını pisletti...yediğinin bir faydası olmuşmudur bilmiyorum:sm_confused:

ooo tribün kaynıyor bugün :)

Deryacım pastanız da fıstığında harikalar canım
hep böyle yüzünüz gülsün :)

Semracım senin yavrunun ilk doğumgünü
herkesi çağırırsın gelmek isteyen kalkar gelir,herkese özel partimi yapacaksın..

hatice doğumgünü yaptı diyemi kızdılar ?

iyi o zaman idare edersin canım

ıyi günler.. Aybüke dün öğleden beri ateşli.. Ateşi hep 38. Gece calpol veriyordum ama öğleden önce dolven verdim... Kızlar siz ateşleri çıkınca ne veriyorsunuz

sağol canım

Geçmiş olsun tuğbacım.Ben, ege ateşlendiğinde dr. a götürmüştüm.Ama 39 lara dayanmıştı.Calpol içine 10 damla novalgin damlatıp ver demişti.O düşürmüştü hemen ateşini.Ama 2 kez verdim.Başka vermedim.O da ateşi çok yükseldiğinde.Normalde hep calpolle düşürüyorum ateşini.

fazilet benimki de sabah bişey yemedi habire mama içti yarım litre içmiştir 3kere kaka yaptı mandalina suyu içerken uyudu ama diş çıkarıyo sanırım 6. yolda o yüzden zorlamıyorum

tuğba uykudan uyandıysa belki o yüzdende yükselmiş olabilir hemen ateş düşürücü verme...başına ıslak havlu koy birde çoraplrını çıkar...eğer yine düşmezse şurup ver ama ateşi çok yüksek değil 38 e kadar normalmiş çocukların ateşi.

Dün bi misafirim geldi. Oğlu iki yaşında. O calpol verme dedi, benimde kafam karıştı. Bende komşumdan dolven aldım...

ayşegül benim oğlan mamada içmedi bende püreyi zorla yedirmeye çalıştım...söylediğin gibi belki diştendir..bizimkinin 9. yolda galiba

aylin abla geçenlerde yazamadım hediyemizi beğenmene sevindim...güle güle kullansın eguş bey...

Fazilet ilk uyandığında daha yüksekti doğru. daha sonra ölçtüğümde biraz düşmüştü. bakalım çok yükselirse doktora götürürüm...

sanırım ben de dediğiniz gibi yapıcam herkesi çağırıcam gelen geler kimsede gelmesse keyfime bakarım.

Bencede Semra sen çağır isteyen gelir... Sonra kimsede bizi niye çağırmadın diyemez:)

Ben kaçar, aybüke uyanmadan çorbasını yapıp birde ateşini kontrol edeyim...

ıyi sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…