Deryacım annen bakmıyor muydu ezgiye_?
Bende kime güvenirim diye düşünüyorum.Bir süre evden devam edeceğim ama bakalım nasıl olacak.Bilg. başına bile oturtturmuyor ben evdeyken.O uyuduğunda yapacağım çizimleri.
ya arkadaşlar benim kafam çok karılık d.günü konusunda, benim ailemle eşimin ailesinin arası yok, d. günü yapsam benim ailem uyumludur gelip eylenir giderler ama eşimin ailesi gelmez ya eşim ve ben ufak bi pasta alıp kutlıycaz, yada kendi aileme bir gün eşimin ailesine birgün of hiçde sevmem böyle şeyleri gercekden ne yapcamı şaşırdım bana yardımcı olun benim yerimde olsanız ne yapardınız.
ben aynı durumdayım onun için ya lüçük bir pasta alıcam babası ile kutluca yada
kutlamayı düşünmüyorum nasıl bir düşüncede oldugunu biliyorum hatta eltim dogum günü yaptı kızına agzının payını aldı birde benmi alıyım:lepi::teytey::teytey:
Bende eve gidince aynı şeyler oluyor canım.Örneğin hafta sonu ben nereye egede peşimde.Anneannesi bakıyor ama ben evdeyken benim peşimden ayrılmıyor, ya kucağıma gelmek istiyor ya da bacağıma yapışık geziyor:)))
Birde yabancılara karşı çok tedbirli, kesinlikle öyle 1-2 kez gördüklerini tanıdık kapsamına sokmuyor.İlla 1 hafta neredeyse hergün görecek, onunla oturacak, oynayacak.Ondan sonra alışıyor.
Hem güven meselesi var benim için hemde egehanın yeni bir kişiye adapte olması sorunu var.
Bakalım.Bir şekilde atlatacağız.Yaz döneminde benim işim olmuyor, yaza kadar bir şekilde götüreceğim, yazın çişini filan öğrenirse kreşe bırakırım diye düşünüyorum.O zman o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum.
ooo tribün kaynıyor bugün :)
Deryacım pastanız da fıstığında harikalar canım
hep böyle yüzünüz gülsün :)
Semracım senin yavrunun ilk doğumgünü
herkesi çağırırsın gelmek isteyen kalkar gelir,herkese özel partimi yapacaksın..
hatice doğumgünü yaptı diyemi kızdılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?