bence hiç ayrı aayrı parti yapma canım , çocuğun ilk doğumgünü bu kırgınlığını torunun mutlu gününe katılmaktan önde tutan gelmesin zaten bence , gelen gelir sen herkesi davet et ömrün boyunca iki tarafı karşılaştırmamak için uğraşır durursun yoksa ki buda çekilmez seninde evliliğine etkiler benim fikrim bu semoşcumya arkadaşlar benim kafam çok karılık d.günü konusunda, benim ailemle eşimin ailesinin arası yok, d. günü yapsam benim ailem uyumludur gelip eylenir giderler ama eşimin ailesi gelmez ya eşim ve ben ufak bi pasta alıp kutlıycaz, yada kendi aileme bir gün eşimin ailesine birgün of hiçde sevmem böyle şeyleri gercekden ne yapcamı şaşırdım bana yardımcı olun benim yerimde olsanız ne yapardınız.
derya pastanız çok güzel tarifini verebilirmisin, çok hoşuma gitti, doğum gününüzde kutlu olsun.
saol canım teşekkürlersenenin ilk haftasından herkese mrhb ekinsu geçmiş olsun :1no2:
geçmiş olsun tuğba, ben calpol ve paranox fitili dönüşümlü olarak veriyorum , neden bu kadar çok ateşleniyor aybüke acabaİyi günler.. Aybüke dün öğleden beri ateşli.. Ateşi hep 38. Gece calpol veriyordum ama öğleden önce dolven verdim... Kızlar siz ateşleri çıkınca ne veriyorsunuz
Deryacım, çok güzel anlatmışsın.Meleklerimizin bizim için ne kadar önemli, ne kadar değerli olduklarını, onların yaşamımızın en güzel varlıkları olduğunu.
Okurken gözlerim doldu.Gerçekten, onlarsız hayat, dolu gibi görünse de çok boş.Ama ancak meleğini kucağına alınca anlıyorsun aslında hayatının ne kadar boş olduğunu, onlar doldurunca boşlukları, hayat daha bir güzelleşiyor.
ellerine sağlık.
Hangi dergiydi sizin derginiz.Web sayfası var mıydı_?Özellikle senin yazdığın yazıları okumak isterim.
derya çok fıstık olmuşsunuz valla bir daha ki doğumgünü pastamızı sana yaptıralım harika yapmışsın pastacılık kursuna falanmı gittin yoksa bu arada kızın fıstık gibi maşallah ama sen daha fıstık olmuşsun arkadaşım
merhaba:))
onat'ın acısı gitmiş çok sevindim..
ya ayakkabı yumuşak tabanlı olunca sokakta nası yürüolar?patik gibi onlar?bi de bizim ki sert ve bot gibi,problem olur mu soonadan?
nil akşam azcık problem yaptı ,bizim yatağa getirdim oynamak için,çat dedi uyudu
ilk defa çookk şaşırıorum:)
ooo tribün kaynıyor bugün :)
Deryacım pastanız da fıstığında harikalar canım
hep böyle yüzünüz gülsün :)
Semracım senin yavrunun ilk doğumgünü
herkesi çağırırsın gelmek isteyen kalkar gelir,herkese özel partimi yapacaksın..
hatice doğumgünü yaptı diyemi kızdılar ?
canım geçmiş olsun ama 38 yüksek diil,sen kalın giydirme ya da bi duş aldır öle bak bakalım ne olacak,ben minoset veriorum canım lazım olunca..İyi günler.. Aybüke dün öğleden beri ateşli.. Ateşi hep 38. Gece calpol veriyordum ama öğleden önce dolven verdim... Kızlar siz ateşleri çıkınca ne veriyorsunuz
begenmenize sevindim kızlar çünkü en iyisi siz anlarsınız bu duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?