2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııııııııııın kızlar

gamze gördüm seni aşağıda atölyedemisin bugün nasılsın

Günaydınlarrrrr, nasılsınız_?

Duygucum nilin aşısı sorun çıkartmamış sevindim.Atlattınız sizde aşı olayını.Bizimde ayın 12 sinde.

kıslar doğum gününde geleceklere hatıra dağıtmak için çağanın resmi ile sabun siparişi verdim. bi site buldum 1.5 tl adet fiyatı. çok ucuz geldi.
ii fikir canım link atar mısın?
Günaydınlarrrrr, nasılsınız_?

Duygucum nilin aşısı sorun çıkartmamış sevindim.Atlattınız sizde aşı olayını.Bizimde ayın 12 sinde.

saol canım gerçi bu sabah ateşli kalktı 37.7 ,ii ama :)
sen naaptın anneni?gitti mi?

merhabalar:))
nasılsınız işallahkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Günaydıın... Duygu da atlattı aşıyı. Bizimki 12 si ama 18 inde gideceğiz sanırım. Aşı günleri uymuyor çünkü.

Şu cadıyı biberona alıştıramadım gitti. Ben sıkıyorum ağzına biberonla:)

ii fikir canım link atar mısın?

saol canım gerçi bu sabah ateşli kalktı 37.7 ,ii ama :)
sen naaptın anneni?gitti mi?

merhabalar:))
nasılsınız işallahkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Yok canım gitmedi.Pazar günü gideceğim diyordu.
Neyse atlattık şimdilik.Dün akşam oturdum konuştum, kızkardeşime demiş.Ben gözlerimle git demişim de ondan gitmek istemiş.Uff allahım yaaa.İnsan yaşlanınca böyle mi oluyor.Çok ta yaşlı değil.Birde anneannemin yaşına gelince ne yapacağız bakalım.
Tuğba emzirdiğin sürece biberonu almak istemiyor canım. Memeden ümidini keserse alıyor biberonu.

atlattık valla darısı sizlerin başına,bizim de geç oldu,aşı kalmamış dün geldi daha ebemiz aradı az geldi hemen gelin die,gittik:)
biberon başlığı kauçuk denedin mi canım,onu seviolarmış??

meralcim benim başımda var bi kadın teyzemm,çok ii anlıorum seni,2 kere geldi evime 1.evlenirken 2 nilin doğumuna ,ikisinde de kovdum,yani işte ben kovdum oldu!!!
neys atlatmışsınız ,o da sıkılmış heralde..evde kaç bebek var??delikafadulden

Evet yaaa, erkekleri zaten bebek gibi görüyorum.2 kadın 3 bebek diyordum ama , artık 4 bebek var diyorum:)))))

Hadi şimdiden size de geçmiş olsun emelcim.Evet yaa, uzun zamandır rahattık.Yine canları yanacak.

Birde annemn 2 ocak doğum günüydü, sanırım kadıncağız bir yaş daha yaşlandığından sorun yaptı psikolojik olarak:)))))))

Sütüm az ama kışı atlatana kadar emsin istiyorum. Geceleri biberon hiç emmiyor zaten. kahvaltısını ve muhallebisini biberonla veriyorum bikaç kez emiyo sonra ben sıkıyorum bitirene kadar. Tabi kavga döğüş:)) Bana eziyet oluyor ama 1,5 yaşına kadar emsin hiç olmazsa diyorum.. Yazın halalrının yanında bıraktırayım onlar ilgilenirler nede olsa:)))

Duygu 3 farklı başlık denedim ama nafile en son emziğin ucunu kestim.. aktıkça yutuyor :)) Meral ablanında dediği gibi memeden kesmeden olmayacak sanırım..

kızlar inanamazsınız,nil yazarken kucaamda ekmek yiodu,bi baktım gözler kapalı yio,lokması bitti,tamamen uyudu,yatağına koydum geldim,hem mutfağı toplayayım hem de sizinle sohbet edeyim

Tuğba, neden kahvaltısını, muhallebisini biberonla vermeye çalışıyorsun ki güzelim.Bırak kaşıkla yesin onları.Alıştırma hiç biberona.Ben gece vermek istiyorsun sanmıştım.

benimki de biberon delisi valla
ama bende kaşılla kendi başına
yemeğe alıştırmaya çalışıyorum dünden bu yana:)))
tugba boşver hiç alışmasın istemiyosa

teşekkür ederisss:)
meralcim annenin doom günü etkili olmuştur,teyzemde de yaş kompleksi had safhada ,halbuki 52 falan daha??
biberonu bence de sabah nie veriosunki?haklı çocuk ,nil çatalıyla kendi yio!!
denizcim ii yapıosun valla:)

merhaba hanımlar,

hadi gözünüzaydın aşı faslını atlatmışsınız Duygucum
bu Nil cadısı melek olmaya başladı sanki annesi
memeden kesildi huy değiştirmeye başladı :)

Meralcim çok yeteneklisin demek gözlerinle git dedin annecine kaydirigubbakcemile3
bazen ne diyeceklerini şaşırıyor bu büyükler :) yaş gününüde kutlarım bu arada allah uzun ömürler versin..

bizim aşımızda yarın inşallah bizde sorunsuz atlatırız..
bu güne kadar çok fazla ateş olmadı aşılarında ama inşallah
bundada olmaz:)))

duygucum ne güzel siz atlatmışsınız...
darısı bize olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…