2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba aylinnnopuyorumnanaktan
valla öle oldu canım bilsem kasmazdım bu kadar şimdiye kadarkaydirigubbakcemile3 kadarrrr!!
işallah denizcim:)

günaydınlar herkese umarım keyifler iyidir ay benim canım sıkkın laptobun monitörü çatlamış dün nasıl olduğunuda anlamadım yaa hızlıcamı kapattım bilmiyorum ((
duygucum hadi geçmiş olsun bir 6 ay daha aşı yok :))
buarada nilede maşallah ne güzel uyumuş öle annesi :))

arkadaşlar buarada dr agidneler 1 yaş kontrolü için drlarından beslenme ile bilgi alabilirlermi cuma ben gidince beslenme için örnek menü alıcam ama sizde alırsanız karşılaştırma yaparız malum üç yaşa kadar bebeğin bağışıklık sistemi anca geliştiğinden beslenmesi hala çok önemli birde sizler kan sayımı yaptırdınızmı ben demir damlasını pek kullanmadığımdan kan sayımı yaptırıcam birde sağılk ocağındakiler deviti bırakın ferrumu bırakın dediler bize devit ve ferrum zaten kullanmadım dflor kullanıyordum acaba onuda bıramak lazımmı
birde kahvaltılarını nezamana kadar bulamaç halinde vericez ayrı ayrımı vermek gerekli ay bide bu normal meyve suları varya dimes falan onlardan verebilirmiyiz artık çok sordum ama

merhaba hanımlar..bizimde perşembe doğum günümüz cuma aşımız var inş..
benim kızım herşeyi bulamaç halinde yiyor

ben gittiğimde hastaydı 1 yaş konularına hiç girmedik,ama artık herşeyi yiyebilecekler
kısıtlama olmadan ama yine de şekere tuza dikkat etmek gerekir..kan sayımını yaptıracağız bizde..kahvaltısını ayrı ayrı verincede yiyor ama bulamaça göre daha az yiyor
o yüzden bir süre daha bulamaç devam ederim herhalde..meyve suyunuda hergün kendimiz ya sıkıyoruz ya öyle veriyoruz hazır meyve sularını henüz vermesek daha iyi olur gibime geliyor..

bu arada geçen gün dişçiye gitmiştim,çocuklar için zymaflor veriliyordu ne tavsiye edersiniz dedim..ben kendi çocumda da kesinlikle kullanmadım hastalarımada tavsiye etmiyorum dedi..bu konuda çok araştırdım verme taraftarı değilim dedi..

febrar yesinde bulamaç yesin hiç yememesinden iyidir..
zamanı gelince nasılsa normal yemeye dönecek..

canım benim oğlum bulamaç halinde hiç yemedi
hep ayrı yedi ve meyve suyu falanda içiriyom ben
ne istersem yediriyom ben...
herşeyden yedirebilirsin demişti bize drumuz..
inek sütü bile veriyorum ben...

merhabalar hanimlar nasilsiniz iki gündür giremedim ev isi misafir derken gecmise bakmaya calisacam bizimkisi izin verdigi müttetce

slm kızlar
derya gözlerim doldu ya ne kadar güzel anlatmışsın..dün gece hiç uyumadı benimki berbat bi geceydi tam anlamıyla ama sabah olunca gece karanlıkta parlayan bembeyaz gülen yüzü geldi aklıma bütün yorgunluum geçti cnm yavrum benim
bi doğumgünü krizi de ben yaşıorum ay ya dedikodudan ve dedikoducu insanlardan nefret ediorum büüyük görümcem açtı eşimin halası için bi dolu laf etti bi de beni onla aynı ortama sokma muhatap etme dedi, tamam çağırmam dedim bu sefer de bak benim yüzümden çağırmassan ölümü gör dedi:bbo: buyrun burdan yakın, 5kere falan aradı naz uyurken en sonunda tutamadım çenemi ya dedim bana ne eskiden yaptıklarından dediklerinden bak dedi senin de sinirini bozdu:bbo::bbo: ama dedim o bozmadı şuan sen aradın anlatıosun zaten gece uyumadım sinirlerim bozuk ii günler dedim kapadım..ikisini de çaarmasam ne süper olr di mikaydirigubbakcemile3
bi arkadaşla öğlen yemeğine gittik bugün, çocuklara bakan abla vardı çok rahat ettik heralde fazla kalabalık olmayınca küçüklere bakıolar

asıl diycemi unuttum ben doğumgünü için slayt gösterisi hazırlıycam kızıma, doğduundan beri akrabalarla falan fotoları da olcak altlarına notlar yazıcam, bi de fon müziği eklemek istiorum ama beceremedim.powerpint 3te müzik ekleme bilen var mı? ama her fotoda baştan başlamasın slayt boyuunca 2parça falan olsun istiorum olmadı kesik kesik oluyo.hem naza da güzl bi hatıra olur

evet aylincim ben çoook yetenekliyim , gözlerimle anlatıyorum:)))Sağol canım kutlaman içinde.Ama hatırlatmayayım ben ona şimdilik.Başka bir krize girmesin:))))

Canım egehan bulamaç halindede yiyor tektek verdiğimde de.Ama bulamaç olarak verirsem ne kadar yediğini biliyorum.Öteki türlü çok az yiyormuş gibi geldiği için çoğunlukla bulamaç şeklinde veriyorum.Ben dflor kullanmıştım, onuda nisan mayıs gibi bıraktım.Bir daha da vermedim.Diğer kan ilaçlarını da vermiyorum.Birkaç kez denedim istemedi, sorun yaptı.O yüzden vermedim.Her sabah 1 çay kaşığı pekmez veriyorum.
Aylin ben zymaflor veriyorum ben.Neden vermeyin dedi ki.Bizim dr. 1,5 yaşına kadar bunu bitirin arkasından diş fırçalamaya geçilecek demişti:))))Hala 6 diimiz vra, bu 6 ayda kaç diş çıkacak acaba:))6 dişle diş fırçalarsa çok komik olur sanırım:)))

Ay bunlar olmasa ne güzzel olacak yaaa.Dıdısının dıdısı.Bence de ikisinide çağırma ayşegül.Çok cadaloz bir gelin oldum sanki:))))

Hayatım ben kendimiz için geçen yazın fotolarından yapmıştım movie maker ile.İstediğin parçayı ekliyorsun, her slayt arasında efekt oluşturabiliyorsun.Resimlerin sonuna kadar bir parçayı bitirip diğerini ekleme şansın var.Bir dene istersen.

selamlar kıslar gerçi kimsler kalmamış tabi busaate çağan beni .çok yordu bugün odasının gece lambasını patlatmış bu sferde üstelik öğlen zorla bir iki kaşık yemek yedireyim diye uğraşırken yediklerinin hepsini çıkardı örtünün ve benim üzerime ay gene makine çalıştırdım etrafı sldim bir kaç çekmece boşaltıp yorulduda uyuyor şimdi bende size bir bakim dedim ama kendim yzıp kendim okuyorum gidimde asim bari örtüleri ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…