kiz meral su gözlerinle nasil anlatiyorsun bakim bizede ögret bazen ise yararaklinialirimsmileYok canım gitmedi.Pazar günü gideceğim diyordu.
Neyse atlattık şimdilik.Dün akşam oturdum konuştum, kızkardeşime demiş.Ben gözlerimle git demişim de ondan gitmek istemiş.Uff allahım yaaa.İnsan yaşlanınca böyle mi oluyor.Çok ta yaşlı değil.Birde anneannemin yaşına gelince ne yapacağız bakalım.
Tuğba emzirdiğin sürece biberonu almak istemiyor canım. Memeden ümidini keserse alıyor biberonu.
ay yavrum ya annesi sen simdiye kadar cocugu bosa suclamisin ya bak düzeni oturuyor hadi gözün aydin olsunkızlar inanamazsınız,nil yazarken kucaamda ekmek yiodu,bi baktım gözler kapalı yio,lokması bitti,tamamen uyudu,yatağına koydum geldim,hem mutfağı toplayayım hem de sizinle sohbet edeyim
canim ben yalnizca flor veriyorum oda arada aklima düserse yok baska bisey vermiyorum .arkadaşlar buarada dr agidneler 1 yaş kontrolü için drlarından beslenme ile bilgi alabilirlermi cuma ben gidince beslenme için örnek menü alıcam ama sizde alırsanız karşılaştırma yaparız malum üç yaşa kadar bebeğin bağışıklık sistemi anca geliştiğinden beslenmesi hala çok önemli birde sizler kan sayımı yaptırdınızmı ben demir damlasını pek kullanmadığımdan kan sayımı yaptırıcam birde sağılk ocağındakiler deviti bırakın ferrumu bırakın dediler bize devit ve ferrum zaten kullanmadım dflor kullanıyordum acaba onuda bıramak lazımmı
birde kahvaltılarını nezamana kadar bulamaç halinde vericez ayrı ayrımı vermek gerekli ay bide bu normal meyve suları varya dimes falan onlardan verebilirmiyiz artık çok sordum ama
bos ver canim yesinde bulamac yesin bizimde sizden kalir yerimiz yok ne yapalim öyle böyle asacagizmerhaba hanımlar..bizimde perşembe doğum günümüz cuma aşımız var inş..
benim kızım herşeyi bulamaç halinde yiyor
haketten aylin kacan kacana olmus ya cok güldümkaydirigubbakcemile3kaçın kaçın
ben beklerim burayılmaz:
harika fikir canimasıl diycemi unuttum ben doğumgünü için slayt gösterisi hazırlıycam kızıma, doğduundan beri akrabalarla falan fotoları da olcak altlarına notlar yazıcam, bi de fon müziği eklemek istiorum ama beceremedim.powerpint 3te müzik ekleme bilen var mı? ama her fotoda baştan başlamasın slayt boyuunca 2parça falan olsun istiorum olmadı kesik kesik oluyo.hem naza da güzl bi hatıra olur
selamlar kıslar gerçi kimsler kalmamış tabi busaate çağan beni .çok yordu bugün odasının gece lambasını patlatmış bu sferde üstelik öğlen zorla bir iki kaşık yemek yedireyim diye uğraşırken yediklerinin hepsini çıkardı örtünün ve benim üzerime ay gene makine çalıştırdım etrafı sldim bir kaç çekmece boşaltıp yorulduda uyuyor şimdi bende size bir bakim dedim ama kendim yzıp kendim okuyorum gidimde asim bari örtüleri((
Ewet tuĞbacım sanırım Öyle ay hayırlısıyla
bİ Çıkarsalarda onlarda rahatlasa bİzde...
AteŞİ nasıl oldu aybÜkenİn kıyamam ya dÜŞmÜyosa gÖtÜrsene bİ dr a...
Ne beklİyon!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?