2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy, okuyodum yanımdaydı..ne zaman yazdın da bi de göndere bastın..oynayıp geldik, görünce sürpriz oldu valla :)) annem yazamıyo ben yazayım bari demiş..

selam herkese, umarım herkes iyidir..biz de iyiyiz, akşama yemege misafir var ama, yaramazlık son safhada..öpüyoruz

İİ AKŞAMLAR:)
nerdesiniz hatunlarrr??
ayşegül ii demişsin,bence ikisini de çağır,sen arada kalma,eşine de anlat durumu..

tabi bu saate kimseler yok benden baska . ya bu cocuklarin okularinin olmamasi beni mahvediyor allahtan bir hafta kaldi yoksa halim harap kafamçokkarıştı gerci cocuklara da hak vermiyor degilim hava cok soguk eve kapandilar tabi bu durumda birbirlerini yemekle mesguller olan bana oluyorrrrrrrrrdelikafadulden neyse kendim yaziyom kendim okuyorum kücükte yatmisken az dinleneyim . sayfalara fazla bakamadim umarim herkesler iyidir

kiz meral su gözlerinle nasil anlatiyorsun bakim bizede ögret bazen ise yararaklinialirimsmile
kızlar inanamazsınız,nil yazarken kucaamda ekmek yiodu,bi baktım gözler kapalı yio,lokması bitti,tamamen uyudu,yatağına koydum geldim,hem mutfağı toplayayım hem de sizinle sohbet edeyim
ay yavrum ya annesi sen simdiye kadar cocugu bosa suclamisin ya bak düzeni oturuyor hadi gözün aydin olsun
canim ben yalnizca flor veriyorum oda arada aklima düserse yok baska bisey vermiyorum .
merhaba hanımlar..bizimde perşembe doğum günümüz cuma aşımız var inş..
benim kızım herşeyi bulamaç halinde yiyor
bos ver canim yesinde bulamac yesin bizimde sizden kalir yerimiz yok ne yapalim öyle böyle asacagiz
kaçın kaçın
ben beklerim burayı lmaz:
haketten aylin kacan kacana olmus ya cok güldümkaydirigubbakcemile3
harika fikir canim

bak sen su yaramaz cagana hem lamba hem cekmeceleri dagitmis üstüne üst bide annesine bir sürü is cikarmis . yediklerini cikarmasina da üzüldüm insan az bisey yesin isterken olanida cikartinca kafamçokkarıştı

kimsede yok bende aliyim elime kahvemide biraz keyif yapayim :içelim: neyse herkeslere iyi geceler olsun

aşkolsun afacan ben mi nili hakkını yiorum??
nil 1 saattir ağlıo gece üşümüş heralde pırt dolmuş,ben de kabus gördü sandım??

kızzlar kahvaltı olarak kızarmış ekmek üstü tereyağ için ne dersiniz?
ve de öneri bekliorum..

GÜnaydınlarrrrrrrrr hanımlarrr!!!!!!!
Gene zombı gıbı dolaŞıyorum evde
bu gece de 15 dakkada bır uyandı ayyy varya artık delı olmamak
elde bıle dııl....

Günaydın... Bu gece yine uyumamış ocak annleri ve kuzularının çoğu...
Duygu tek nil değil aybükede pırtlıyor... Üstünü örttürmüyor. üç gecedir ateşi olduğun tulumda giydirmiyorum...

Deniz sanırım bizim afacanlar diş çıkaracak

Ewet tuĞbacım sanırım Öyle ay hayırlısıyla
bı Çıkarsalarda onlarda rahatlasa bızde...
AteŞı nasıl oldu aybÜkenın kıyamam ya dÜŞmÜyosa gÖtÜrsene bı dr a...
Ne beklıyon!!!!!!!!!!!

günaydın herkese.....

bende hem uyumamış hemde oğlu tarafından dudağı patlamış bir anneyimalsanaalsanasmile gece eymen yatakta oynarken bir düştü üzerime kafası dudağıma denk geldi...babasının gözünede parmağını sokmuşohaoldumsmile bu ara huy edindi parmağını gözümüze ağzımıza burnumuza sokmaya çalışıyor...yabilmiyorumkismile şimdi hala uyuyor tabi gece bizi uyutmadı amacına ulaştı şimdi rahat rahat uyuyor bizim yatakta..

Fazilet geçmiş olsun.. Ne afacanlar bunlar böyle ya... Eminim sende gidip yatsan hemen uyanır.. Ben içeri gidip trt yi izliyeyim madem:)

Cnm öyle hastaneye götürecek kadar yüksek değil bugün. 37,5
Doğrusunu söylemek gerekirse burda hastane kıtlığı var. Özel iki hastane var ama ikisinde de aynı doktor çalışıyor ve kime sorduysam ona götürme ilgilenmiyor diyor :1no2: . Devlet hastanesindeki doktorlardan ikisi iyi ama hastane tıklım tıklım Kızı iyice hasta etmekten korkuyorum anlıcan kafamçokkarıştı

Anladım tuĞbacım dıkkat et ozaman ıyı bak
aybÜke prensese:))))))
hadı trt ızlemeye:)))))))))))

Günaydınlar herkese,
Sanırım ocak bebekleri bu akşamda uyutmamış:)))Çok zor valla uyuyamamak.Duygunun dediği gibi bende artık çıldırmak üzereydim.Neyse memeden kesilince normal uykusuna döndü.Arada mızırdansa da kendi kendine uyuyor.
Gece 1 gibi süt içiyordu, 2 akşamdır onuda bıraktı.Yatmadan evvel bir kase 50-60 cc süt içine 2 kaşık tahıllı, 3 kaşıkta meyvalı mamadan koyup 2 bebe bisküvisi atıyorum.2 akşamdır onu verdim.Yatarkende 200 cc gibi süt içiyor.Sanırım tok tuttuğu için gece 1 uyanmasını da kaldırdı aradan.Sabahta hiç olmazsa kahvaltısını istediğim gibi güzel güzel yapıyor.
Bu sabah kendimize yaptığımız ada çayı içine 5-6 bebe bisküvisi ezdim.İçine de 1 ceviz rendeledim.Onu yedi.Bir yumurta haşlamıştım onu yedi.Küçük bir parçada kaşar peyniri yedi.
O yiyince rahat bir nefes alıyorum.
İncicim seni düşünüyorumda güzelim gerçekten üzülüyorum.Sen bir parça fazla yesin derken, o hepsini çıkartınca çok kötü oluyor insan.Yaramazlıkları kırıp dökmeleri önemli değil.Ama yemeyince onlara bir şey olunca insan kendini çok kötü hissediyor.
Faziletçim günaydın.Geçen akşam da bizim oğlan bana yapmıştı öyle.uykusunun arasında kafasını kaldırıp benim kafamın üstüne atıvermişti.Tam dudağıma geldi kafası.Uyku arasında olunca ne yapacağını da şaşırıyorsun:))))uyurken suratında bir kafa patlıyor.Neyse öyle böyle büyüyecekler.
Tuğbacım, aybükenin ateşi hala düşmedi mi_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…