Cnm öyle hastaneye götürecek kadar yüksek değil bugün. 37,5
Doğrusunu söylemek gerekirse burda hastane kıtlığı var. Özel iki hastane var ama ikisinde de aynı doktor çalışıyor ve kime sorduysam ona götürme ilgilenmiyor diyor :1no2: . Devlet hastanesindeki doktorlardan ikisi iyi ama hastane tıklım tıklımKızı iyice hasta etmekten korkuyorum anlıcan kafamçokkarıştı
mrb hanmlar bende oğluma sabh kalknca kahvaltı yaptırıyorm 1 yumrt peynr bal recel daha snr 150cc mama içiyor ögln corb içiyrm uyutck zamn tekrr mama yapıyrm 180cc aksm ymk meyve uykusu gelnce tekrr mama 180cc gecede sık sık uyanp emiyor mamayı cokmu veriyorm sizce ama ne yerse yesn mama içmezse huzurszlk yapıyor süte baslamştm kabz yaptı tekrr bıraktm bana yardmcı olan olursn zsevnrm
birde kızlar tv izlemesine izin veriyomusunz zararlı diye duymştm
filizcim ezginin ciciler senin kiza gidicek yaa sec diye koydum elbiseleri :))bakicinada hayran kaldim :))) neler yapmislar oyle baba ogul benimkide babasiyla sen ses klip seyredip gobek atiyorlarr
reklan oyun ve nutella. hıımmmhiç dayanamam nutellaya.. tabii bakmaz yüzüne sıpacık.ben olsam bende bakmam.
bizde bu gece oğlumla sarmaştık yattık. yatağına koyup yatağıma gittiğimde uyandı artık napayım sabaha kadar beraber uyuduk.
kızlar yumurta sorunu bizde de var. gerçi bizde hepsi sorunlu ama neyse.. ben bıldırcın yumurtası vermeye başladım. bi tanesi 4 tavuk yumurtasına eşdeğermiş. küçük olduğu için daha rahat yediriliyor. tabi yarımdan biraz az veriyorum ağır gelmesin diye. en azından oncazdan alsın proteinini dimi. birde iki gündür mısır unlu mamama yeni bi formül yaptım. klasik mısır ununu suda pişir içine tereyağ at. ceviz fındık kabak çekirdeği birde haşladığım kestanelerden koyuyorum. dün tahinli pekmezle karıştırdım bu gün labne ile besleyici olduğunu düşünüyorum. hepsi bi arada işte.
duygu eğer yerse güzel fikir bence. ben arada kaymakta veriyorum yörassanın kamağmağını..
ama ekmeği çıtırlaştırma bence yerken nefes alınca genzine kaçmasın. yumuşak kıvamda bırakırsan iyi olur zannımca.....
ay yine kimse okumuycak çok uzattım dimi.................
mrb hanmlar bende oğluma sabh kalknca kahvaltı yaptırıyorm 1 yumrt peynr bal recel daha snr 150cc mama içiyor ögln corb içiyrm uyutck zamn tekrr mama yapıyrm 180cc aksm ymk meyve uykusu gelnce tekrr mama 180cc gecede sık sık uyanp emiyor mamayı cokmu veriyorm sizce ama ne yerse yesn mama içmezse huzurszlk yapıyor süte baslamştm kabz yaptı tekrr bıraktm bana yardmcı olan olursn zsevnrm
filizcim bende seni merakj ediyordum, bu kız nerelerde diye.Herhalde temmuz annelerine takılıyor demiştim:)))))Ama senin işin başından aşkınmış.
Babasıyla güsl güsel takılmışlar işte, daha ne istiyorsun:)))İnşallah tekrar düzene girer uyuması.Bu aralar artık büyüme sorunları yaşıyorlar, huyları değişiyor hergün.Bu seminer ne kadar sürecek kii_?Sömestrde filan da mı gideceksin_?
Kolay gelsin snaa.
Serpilcim okuyoruz merak etme:))))
Her kahvaltıda ne yapacağımı şaşırıyorum bende.Mısır ununu pişirip içine ceviz, kusu kayısı, bebe bisküvisi, filan koyuyordum bazen.Uzun zmandır vermedim mısır unu.Kafam karıştı gdo lu ürünler en fazla mısırda diye.Mısır unu filanda öyle midir acaba_?Pekmezi karıştırdığım zaman sevmiyor bizim paşa.Bende bir ç. k. ayrı olarak veriyorum, yarısını yiyor yarısını atıyor ama olsun.Yüzünü çok güzel buruşturuyor.Balı seviyor ama pekmezi sevdiremedim çocuğa.
Kabak çekirdeğini de biz yerken kırıp ona da veriyorum.Çok seviyor.Geçen gün anneannesi kabak çekirdeği almış avucuna , bizimkide başında.Kadıncağız ağzına götürüyor kabuğunu çıkarmak için, bizim oğlan ciyak ciyak bağırıyor.En sonunda çözdük, ağzına götürünce anneannesinin yiyeceğini sanıp ondan bağırıyormuş.:roflol::roflol::roflol:
yaaa ocağa çorba kodum tüp bitmiş bende niye foşurdamıyo diyorum.neyse fırına poğaça attım geldim..
water.. ay ne bilim uzun uzun yazınca hepsi okunmaz gibi geldi. insanaın gözüde bulanıyo ya..
tw olayını ben çözdüm. evde ses olsun bende istiyorum daral geliyo. mutfaktayken radyo salondayken teleteks açık borsa takip ediyorum.. bizimkide izlememiş oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?