2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tuğbacım devlet hastanesine götürecek olursan, öğleden sonra ya da 11 den sonra götür. Herkes çoğunlukla sabah geldiği için çok yoğun oluyor.Öğleden sonraya götürürsen kimsecikler kalmamış oluyor, dr. daha iyi ilgileniyor.Bana da bir arkadaşım söyledi.

eymen sabahları bir tane yumurtayı zorla yiyor...sonra 125 cc sütün içine bebe bisküvisi koyuyorum onu içiyor...kaşarı peynirini hiç sevmiyor...zorla 1 tatlı kaşığı randelediğim ceviz ve 1 tatlı kaşığı pekmezi zorlayarak içiriyorum...akşama kadarda birşey yemiyor....ama 4 gündür akşamları tavuğunu balığını güzel yedi...1.5 köfte büyüklüğünde yiyor yanındada yarım kase yoğurt hepsini bitiriyor...gece yatarken yine sütlü bebe bisküvisi..bu kadarcık...artık muhallebi filan yemiyor...aman onları yemezse yemesin et türünü yesinde :umursamaz:

Bunların huyları hiç belli olmuyor , birgün yiyorlar bir gün yemiyorlar.Bugün kahvaltısını güzel yaptı.Ama her sabah böyle yapmıyor.İlla birisinden birisini yemiyor.Bıkmasın diye yumurtasını gün aşırı veriyorum, ama bazen canı istiyor yiyor, bazen canı istemiyor yemiyor:))))
Balığı seviyor ama et ve tavuğu sevmiyor.Köfte olursa elinde yediği için onu severek yiyor.

slm kızlar nasılsınuız....
ben okuldayım seminer saatlerimi değiştirdiler 3 de baslıyo ben 12 de co,ıkıyorum her gün 3 saat takılıyorum orda burda ama sıkıldım artık hava güzel degil ki acık hava da filan dolassam birde saatleri degiştirdikleri yetmezmilş gibi sömestrımı da yediler öööööööööööööööööffffffffffffffffmafoldumben12 de işten cıkıp eve gitmeyi öslediiiiiiiiiineyvahedigeldismile
bu arada gecmişi okudum hatırladıklarım ...
NİL E masallah
EZGİ nin pastası da annesi de kendi de süperşakkıdı
EYMEN cok yaramaz olmusalsanaalsanasmile
hasta olanlara gecmiş olsun...
metiş gece kalkmazdı ama iki gecedir 2 saat uyanık kalıyo oyun oynamak istiyo 2-4 nöbeti tutturdu bize allahtan eşim baktı ben işe gidiyorum diyo koydu yatagına bu seferde yatakta eline ne gectiyse bize fırlatıyo sesleniyo uyumus numarası yapıyos cakal kanmıyo ...
bakalım bu gece nolcak
bu arada babamız metişin poposunu yakmıs kötükedihüsopişik kremi diye yanlıs bir krem sürmüş 4-5 defa oglumun poposu 1. derece yanık doktor bir dünya krem verdi he acmaya sürüyoruz ama su toplamıs onlar patlayınca nolcak bilmiyorum alt tarafı bir gün cocuga baktı neler gelmiş oglumun basına
sabahtan aksama kadar nutella yemişler playstation oynamışlar bütüüüüüüüüüüüüün gün reklam izlemişler birde demezmi çok güzel durdu diye kafamçokkarıştıeve geldim çocuk yüzüme bakmıyo eeee her gün babası evde annesi işde roller karıstı cocuk sasırdıalsanaalsanasmile bizde dutrumlar böyle herkesi çok öptüm iyi bakın kendinize

filizcim ezginin ciciler senin kiza gidicek yaa sec diye koydum elbiseleri :))bakicinada hayran kaldim :))) neler yapmislar oyle baba ogul benimkide babasiyla sen ses klip seyredip gobek atiyorlarr

reklan oyun ve nutella. hıımmmhiç dayanamam nutellaya.. tabii bakmaz yüzüne sıpacık.ben olsam bende bakmam.
bizde bu gece oğlumla sarmaştık yattık. yatağına koyup yatağıma gittiğimde uyandı artık napayım sabaha kadar beraber uyuduk.

kızlar yumurta sorunu bizde de var. gerçi bizde hepsi sorunlu ama neyse.. ben bıldırcın yumurtası vermeye başladım. bi tanesi 4 tavuk yumurtasına eşdeğermiş. küçük olduğu için daha rahat yediriliyor. tabi yarımdan biraz az veriyorum ağır gelmesin diye. en azından oncazdan alsın proteinini dimi. birde iki gündür mısır unlu mamama yeni bi formül yaptım. klasik mısır ununu suda pişir içine tereyağ at. ceviz fındık kabak çekirdeği birde haşladığım kestanelerden koyuyorum. dün tahinli pekmezle karıştırdım bu gün labne ile besleyici olduğunu düşünüyorum. hepsi bi arada işte.

duygu eğer yerse güzel fikir bence. ben arada kaymakta veriyorum yörassanın kamağmağını..
ama ekmeği çıtırlaştırma bence yerken nefes alınca genzine kaçmasın. yumuşak kıvamda bırakırsan iyi olur zannımca.....

ay yine kimse okumuycak çok uzattım dimi.................

mrb hanmlar bende oğluma sabh kalknca kahvaltı yaptırıyorm 1 yumrt peynr bal recel daha snr 150cc mama içiyor ögln corb içiyrm uyutck zamn tekrr mama yapıyrm 180cc aksm ymk meyve uykusu gelnce tekrr mama 180cc gecede sık sık uyanp emiyor mamayı cokmu veriyorm sizce ama ne yerse yesn mama içmezse huzurszlk yapıyor süte baslamştm kabz yaptı tekrr bıraktm bana yardmcı olan olursn zsevnrm

filizcim bende seni merakj ediyordum, bu kız nerelerde diye.Herhalde temmuz annelerine takılıyor demiştim:)))))Ama senin işin başından aşkınmış.

Babasıyla güsl güsel takılmışlar işte, daha ne istiyorsun:)))İnşallah tekrar düzene girer uyuması.Bu aralar artık büyüme sorunları yaşıyorlar, huyları değişiyor hergün.Bu seminer ne kadar sürecek kii_?Sömestrde filan da mı gideceksin_?
Kolay gelsin snaa.
Serpilcim okuyoruz merak etme:))))
Her kahvaltıda ne yapacağımı şaşırıyorum bende.Mısır ununu pişirip içine ceviz, kusu kayısı, bebe bisküvisi, filan koyuyordum bazen.Uzun zmandır vermedim mısır unu.Kafam karıştı gdo lu ürünler en fazla mısırda diye.Mısır unu filanda öyle midir acaba_?Pekmezi karıştırdığım zaman sevmiyor bizim paşa.Bende bir ç. k. ayrı olarak veriyorum, yarısını yiyor yarısını atıyor ama olsun.Yüzünü çok güzel buruşturuyor.Balı seviyor ama pekmezi sevdiremedim çocuğa.
Kabak çekirdeğini de biz yerken kırıp ona da veriyorum.Çok seviyor.Geçen gün anneannesi kabak çekirdeği almış avucuna , bizimkide başında.Kadıncağız ağzına götürüyor kabuğunu çıkarmak için, bizim oğlan ciyak ciyak bağırıyor.En sonunda çözdük, ağzına götürünce anneannesinin yiyeceğini sanıp ondan bağırıyormuş.:roflol::roflol::roflol:

birde kızlar tv izlemesine izin veriyomusunz zararlı diye duymştm

Ayşegül, bence mamayı fazla veriyorsun, artık mamadan çok normal yemekleri yemesi lazım.Sadece gece yatarken ver mamayı.Sen mamayı verdiğinde diğer yemekleri yemek istemez sanırım.
Ben sadece akşam yatmadan önce 8,30-9 arası veriyorum.O da 2 gündür.Sabahları da hiç bir şey bulamazsam kahvaltılık mama veriyorum nadir olarak.Diğer zamanlarda sadece kendimize yaptığımız yemeklerden yiyor.
Tv olayıda, annem evde olduğu için açıyor tv.yi.Mecburen egehanda seyrediyor.Sürekli oturup tv seyretmiyor ama sabahtan akşama açık sonuçta.Anneme hiç olmazsa müzik kanallarını açın dedim.Ama kadında evde sıkılıyor, kısıtlama yapamıyorum.Reklamlar başladığında gözü hemen tv ye gidiyor bizim oğlanın. Eh ne yapalım artık, engelleyemiyorum bıraktım bende.

yemek yiyor bizle beraber ara öğünlerde gene veriyorm corba yogrt vb. ama genede istiyor mamayı

yaaa ocağa çorba kodum tüp bitmiş bende niye foşurdamıyo diyorum.neyse fırına poğaça attım geldim..

water.. ay ne bilim uzun uzun yazınca hepsi okunmaz gibi geldi. insanaın gözüde bulanıyo ya..

tw olayını ben çözdüm. evde ses olsun bende istiyorum daral geliyo. mutfaktayken radyo salondayken teleteks açık borsa takip ediyorum.. bizimkide izlememiş oluyo...

filizcim ezginin ciciler senin kiza gidicek yaa sec diye koydum elbiseleri :))bakicinada hayran kaldim :))) neler yapmislar oyle baba ogul benimkide babasiyla sen ses klip seyredip gobek atiyorlarr

pişt bakıcıma laf yok....
derya hepsini begendim cicilerininyerimseniben
kızlar metiş reklam izlerken yemek yiyo öbür türlü hayatta agzını acmıyo zaten tıfıl bişiy napıyım yesinde diyorum ....ama sürekli izletmiyorum sadece yemek saatlerinde yoksa ac kalcak ne yaptıysam bu huyundan vazgeciremedimkötükedihüso
bu arada ben 2 yk devam sütü 2 yk cavdar mısır labne pekmez günasırıda yumurta veriyorum bizim kahvaltı hep böyle su mısır unlu seyleri suyla mı karıstırıyosunuz bende deniyim baricokacimcoook
sepetci okudum yazdıklarını oooo beni görmüyo musun ara ara girip destan yazıyorumlaelaelaelaelae

Ben kahvaltida sicak 60 cc aptamilin sutune biskuvi yumurta ceviz meyve

Yada hazir milupa kahvaltti mamasina ayni karisimi arti peynir pekmez ekliyorum

Hergun yumurta veriyorum ama

Ben hergün farklı vermeye çalışıyorum.
1- kurukayısı 2 adet, mısır unu suda kaynatıyorum, koyulaşıp, kayısılar pişince içine 1 ceviz rendeliyorum.koyuluğuna göre 3-4 adet bebe bisküvisi koyuyorum.Yanında kaşıkla labne peynir, yumurta , pekmez veriyorum.Karıştırırsam yemiyor çünkü.
2- kuru kayısı yerine kuru incir koyarak yaklaşık aynı şeyi yapıyorum
3- 30-40 cc süt içine milupa tahıllı mama 2 kaşık, milupa meyveli mama 3-4 kaşık, bazen bebe bisküvisi 2-3 adet bazen sıvı olursa 1-2 kaşık fazla meyveli mama, bazen muz eziyorum, bazen elma rendesi koyuyorum.Yanında yine kaşıkla peynir, yumurta , pekmez veriyorum.Bazen kaşar peynirini dilim halinde eline veriyorum öyle yiyor.
4-Hiç bir şey bulamazsam daninonun bisküvili kahvaltılığını veriyorum.Ya acelem oluyor ya da üşengeçlik etmiş oluyorum.Egede acıktığında çıldırdığı için acil olarak hemen 2 tane onlardan açıyorum.Yanında ekmek , peynir, pekmez, yumurta veriyorum.
Yumurtayı dediğim gibi her zaman yemiyor.Bazen kahvaltısını da bitirmediği oluyor.Ama hergün aynı şeyleri vermek istemediğim için dönüşümlü, farklı şeyler üretiyorum her sabah.
Yalnız zeytini pek sevmiyor, sanırım bana benziyor bu huyu.Yemeklerinde z. yağı kullanarak ondan da o şekilde yararlandırmaya çalışıyorum.

monte bakıcın benide güldürdü vallahi:) bende eşime bakıver desem kucağına oturtup pc de oyun oynarlarbayanssulusmile

eymende yemek yerken açıyorum yumurcak tv yi bu arada bizde reklam hastasıyız:) hele türkcellin reklamına bayılıyor mutfaktan sesini duysa koştur koştur tv başına geçiyor hemenkaydirigubbakcemile3

Evet yaaa, egede bayılıyor türkcellin reklamına:)))Ama vodafonede tuttuğumuz reklamlardan.Geleceğin çocukları işte:)))))

Deryacım, bende biberon vermeye başladığımda aptamilin sütünü almıştı.Başka birşeyi biberonla içmediği halde onu almıştı.

slm kızlar
meralcm denedim moviemakerla yapmak daha basitmiş aama alttaki süre çizelgesini çözemedim slaytın mı fotoların gösterim süresini mi gösteriyo
nazın kahvaltısı da buaralar şöyle önce yumurtasının yarısını falan peynir zeytinle yiyo eline veriorum 2-3zeytin yiyo en sevdiği yiyecek zeytin ve salatalık turşusu:)sonra kalan yumurtayı da cevizle 3bebe bisküvisiyle karıştırıorm onu da genelde yiyo 1kaşık pekmez 150cc mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…