Bebekleri televizyonun önünden çekin / Yaşam / Radikal İnternet
bu konuda çok endişeli idim biraz araştırınca bunu buldum ..faydalı olacağını düşündüklerimi sizlerle paylaşmak istedim..takdirr elbette sizlerin..benimkisi bilginin paylaşıldıkça büyümesi:))9
geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:günaydın herkese.....
bende hem uyumamış hemde oğlu tarafından dudağı patlamış bir anneyimalsanaalsanasmile gece eymen yatakta oynarken bir düştü üzerime kafası dudağıma denk geldi...babasının gözünede parmağını sokmuşohaoldumsmile bu ara huy edindi parmağını gözümüze ağzımıza burnumuza sokmaya çalışıyor...yabilmiyorumkismile şimdi hala uyuyor tabi gece bizi uyutmadı amacına ulaştı şimdi rahat rahat uyuyor bizim yatakta..
ay ne ağladı sabah ne ağladı,size de geçmiş olsun..Günaydın... Bu gece yine uyumamış ocak annleri ve kuzularının çoğu...
Duygu tek nil değil aybükede pırtlıyor... Üstünü örttürmüyor. üç gecedir ateşi olduğun tulumda giydirmiyorum...
Deniz sanırım bizim afacanlar diş çıkaracak
bakıcı ne yapmış öle çok geçmiş olsun..slm kızlar nasılsınuız....
ben okuldayım seminer saatlerimi değiştirdiler 3 de baslıyo ben 12 de co,ıkıyorum her gün 3 saat takılıyorum orda burda ama sıkıldım artık hava güzel degil ki acık hava da filan dolassam birde saatleri degiştirdikleri yetmezmilş gibi sömestrımı da yediler öööööööööööööööööffffffffffffffffmafoldumben12 de işten cıkıp eve gitmeyi öslediiiiiiiiiineyvahedigeldismile
bu arada gecmişi okudum hatırladıklarım ...
NıL E masallah
EZGı nin pastası da annesi de kendi de süperşakkıdı
EYMEN cok yaramaz olmusalsanaalsanasmile
hasta olanlara gecmiş olsun...
metiş gece kalkmazdı ama iki gecedir 2 saat uyanık kalıyo oyun oynamak istiyo 2-4 nöbeti tutturdu bize allahtan eşim baktı ben işe gidiyorum diyo koydu yatagına bu seferde yatakta eline ne gectiyse bize fırlatıyo sesleniyo uyumus numarası yapıyos cakal kanmıyo ...
bakalım bu gece nolcak
bu arada babamız metişin poposunu yakmıs kötükedihüsopişik kremi diye yanlıs bir krem sürmüş 4-5 defa oglumun poposu 1. derece yanık doktor bir dünya krem verdi he acmaya sürüyoruz ama su toplamıs onlar patlayınca nolcak bilmiyorum alt tarafı bir gün cocuga baktı neler gelmiş oglumun basına
sabahtan aksama kadar nutella yemişler playstation oynamışlar bütüüüüüüüüüüüüün gün reklam izlemişler birde demezmi çok güzel durdu diye kafamçokkarıştıeve geldim çocuk yüzüme bakmıyo eeee her gün babası evde annesi işde roller karıstı cocuk sasırdıalsanaalsanasmile bizde dutrumlar böyle herkesi çok öptüm iyi bakın kendinize
yok canım tabi kurutmuorum:)reklan oyun ve nutella. hıımmmhiç dayanamam nutellaya.. tabii bakmaz yüzüne sıpacık.ben olsam bende bakmam.
bizde bu gece oğlumla sarmaştık yattık. yatağına koyup yatağıma gittiğimde uyandı artık napayım sabaha kadar beraber uyuduk.
kızlar yumurta sorunu bizde de var. gerçi bizde hepsi sorunlu ama neyse.. ben bıldırcın yumurtası vermeye başladım. bi tanesi 4 tavuk yumurtasına eşdeğermiş. küçük olduğu için daha rahat yediriliyor. tabi yarımdan biraz az veriyorum ağır gelmesin diye. en azından oncazdan alsın proteinini dimi. birde iki gündür mısır unlu mamama yeni bi formül yaptım. klasik mısır ununu suda pişir içine tereyağ at. ceviz fındık kabak çekirdeği birde haşladığım kestanelerden koyuyorum. dün tahinli pekmezle karıştırdım bu gün labne ile besleyici olduğunu düşünüyorum. hepsi bi arada işte.
duygu eğer yerse güzel fikir bence. ben arada kaymakta veriyorum yörassanın kamağmağını..
ama ekmeği çıtırlaştırma bence yerken nefes alınca genzine kaçmasın. yumuşak kıvamda bırakırsan iyi olur zannımca.....
ay yine kimse okumuycak çok uzattım dimi.................
teşekkür ederis canım paylaşımın için...Bebekleri televizyonun önünden çekin / Yaşam / Radikal ınternet
bu konuda çok endişeli idim biraz araştırınca bunu buldum ..faydalı olacağını düşündüklerimi sizlerle paylaşmak istedim..takdirr elbette sizlerin..benimkisi bilginin paylaşıldıkça büyümesi:))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?