2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım saol teşekkür ederim...
walla belki inanmayacaksın ama dışarı çıkmaya bile mecalim olmuyo.
evi zor toparlıyorum...

ay ay maşallah,bilmem mi nası bi mutluluk o:))
afiyet olsun işallah:))

size de maşallah canım git gide düzelir işallah:)
ah canım sen merak etme bakar babası ama aynı saatte olursa sersler napçaksın?
çok sevindim ben çok ii olacak hem senin için hem çağan için dolayısıyla baba için de:)
canım şimdiden ii eğlenceler:)
ay kizlar yazmayi unuttum oglum epeyden tay tay duruyordu 2 yada 3 adim atiyordu ama 2 gündür resmen yürüyor ya allahima sükürler olsun
maşallah kuzucuğa:))
çok güsel fikirmiş canım:teytey:
afacan hadi gözünaydın yürümeye başlamış seninki

benim kuzumda artık iyice yürüyor kendine güveni geldi artık :)

serpil çok iyi düşünmüşsün,güzel bir hatıra kalır..
senin kuzunu yerim ben maşallah maşallah
seni deli çorba die gidiosun evi temizliosun,ya boşver al oğlunu çık dışarı,kayınvaliden maşallah genö o da yapsın azcık..
bazen oluo hepimize bööle kısa sürer işallah..
günaydın:))
inci hayırlı olsun çok iyi olmuş bence umarım 2.dönem kadroda alırsın eminim iş başa düşünce babalarda gayet iyi bakar yavrularına merak etme.
kimse ilgilenmemiş benim sorumla ama
canım ben normal ariel kullanıorum,duymadım hiç dediğini??

merhabalar :))
işallah iisiniss:))
ben demin araba kullandım ama kar yağmaya başladı.. şehre geldik güneşli bi hava neys nil uyandıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım inşallaahh...
şimdi de yemek yapmaya gidiyorum pilavım kaldı birtek yapam da rahat
rahat otururum...
offf off inşallah kısa sürer dediin gibi...

Merhabalar kızlar,
Denizcim oluyor arada böyle durumlar.Böyle durmlarda ben sevdiğim birşeyi yaparım, yada çıkarım dışarı.Sende al paşanı çık biraz dışarı.Hava değişikliği iyi gelir.

Serpilcim çok güzel birşey düşünmüşsün.İstediğin gibi olsun herşey.
Aylincim maşallah paşamıza, yürümeye başlaıkça güvenleri artıyor.
Başakçım, bende bilmiyorum bu deterjanları.O yüzden cevap vermemiştim:)
Duygucum nasıl gidiyor araba kullanma işleri.Nille beraber gezin bakalım siz:)))
Ayşecim gözün aydın seninde canım.Yakında koşmaya da başlar:))))

teşekkür ederiz tebrik eden teyzelerimize..

Deniz oluyor bazen öyle şeyler bugünde kendi kabuğunda takıl
belki yarın iyi olursun..

Başak ne sormuştunki ben görmedimmi acaba ?
yada şu bitkisel detarjanlarımı kastediyorsun,ben kullanmadım ama bu konuda sanırım
amway var,herşeyi bitkisel oluyor biraz pahalı ama uzun zaman kullanıyorsun..

ay okudum geçmişi ama yazıncaya kadar hepsin,i unuttum kıslar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim evet en azından çağan dışında bişeyler yapmak istiyorum artık yoksa iyice körelicem valla evlenmeden önce sabah 9 akşam 9 çalışırdım nerdeyse evlenince satler azaldı ama gene üç beş işle birada uğraşırdım taki hamile kaldım herseyden elimi ayağımı çektim e artık yeniden sahalara dönmek lazım yoksa evde otura otura fil olup çıkıcam hiç bişey yapmayıp sürekli tıkınıyorum valla :)))
serpilcim çok güzel bir fikir ben çk eğendim tema olayını
oo maşallah kuzular artık iyice yürümeye başlamışlar ay yürüyüncede zaptedilmiyoar haberiniz olsun yürümeden önce çağanı markete götürünce arabada oturuyordu şimdi asla oturmuyor bu durumda sürekli peşindeyiz reyonlar arasında çıldırmış gibi koşuyor :))
duygucum arabayla geziyosunuz bakıyorumda ah benimde ehliyet var ama kimlikl niyetine kullanıyom valla biara özel ders alıp benişmde kullanmaya başlamam lazım ama nerde :))
buarada nilimede maşallah klozet kullanmaya başlamış okudumda gözlerime inanamadım büyüdümü okadar bunlar ya :))

slm kızlar nasılsınız zor bir gece ve gün gecirdim ilk defa metiş den ayrı kaldım ahhh bir anneme gitse hep uyurum derdim gece gözüme uyku girmedi sabah 7 alarmına zor kalkan ben 6 da ayaktaydım aradım annemi güzel durmus gece kalkmamıs cok mutluymus bir tuhaf oldum tam abi olmus yani kuzum eve geldim yine uyuyamadı bir baslamısım 3 de temizliğe az önce bitti ev cicek gibi bölük pörcük yapıyodum ilk dera dört dörtlük bitti işim birazdan da kocamla dısarı cıkcaz cuma alcaz metişi bakalım yarınım nasıl gecicek ....
ooo herkes yürüyo masallah bizimki de yürüyo da caktırmıyo yada numara cekiyo anladık gitti:))
inciiiiiiiiiiiiiiiiii cok sevindim iş olayına hayırlı olsun canım bak......
deniz kuzum noldu sana niye keyfin yok ....

ya yıllarca kullamadım ee zaten ii de şöför diildim,bugün ilk ders oldu haftaya 2.ders:))
evet canım ya ben de şok oluorum her değişik durumdaakannehir
işine çok sevindim umarım çok ii gelir:)

ne temizliği yorma kendiniğ hamiş:))
metişe maşallah yürüo işte annesi :))
nie bıraktın annene ben hala anlamadım??
neysopuyorumnanaktan

ıyi akşamlar... Bizde zor bir gün geçiriyoruz. Gece aybüke öksürmekten hiç uyumadı. Burun tıkanıklığı öksürük derken sürekli emerek uyudu. Tabi ben uyuyamadım. Sabahta doktora götürdük antibiyotik felan yazdı... Ateşi olmaması iyi , çıkarsa getirin dedi. Eve geldik kızın ateşi çıktı.. Dolven verdim 37,7 olunca. Şimdi iyi ama eğer çıkmaya devam ederse götüreceğiz... Geçmişi okuyamıyorum hepinize iyi geceler...

Günaydın hanımlar,

yine ıssız topik olmaya başladık nerdesiniz hanımlar huuu..

Filiz neden annene bıraktın Metini bakacak kimse yok diye mi?

hay Allah yaa hala iyileşemedimi Aybüke kıyamma yavruma..
hemde doğumgünün de,çok geçmiş olsun..

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bugun...
walla filizcim bilmiyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo
deli gibiyim aynı..
ama bugun sanki daha iyiyim...
aylincim sobeee ghördüm seni aşşağıda nasılsın?

daha iyi gibi ama şahap öldürüyo beni ya
yaşına girdi düzeliir artık diyoken dün gece gene mahvetti beni
uyanık kalsa sadece iyi ağznı bi açtı susmak bilmedi saat 02,30 a kadar
susmadan ağladı ya... çok yorgunum ölüyom birde belim ağrıyo öldüm öldüm dirildim gece...

ah be canım geçmiş olsun ama 38-5 öncesi ateş sayılmıo,ılık bi duş az giysi yeterli oluo canım..

ah eşşek sıpası :))bütün gün uyumasa barebilmiyorumkismile

merhaba:))
güsel bi gün diliyerek başlamak istedim bu sabah hepimizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nerdeeee keŞke duygucum....
ınŞallah gÜzel bır gÜn olur...
Yarın dr gÖtÜrÜcem Şahabı Çocuk cerrahına
kabızlıĞıda dÜzelmedı aksıne bırde kanlı yapmaya baŞladı....
Bugun gıdemedım de yarın sabah erkenden kalkıp gıdıcem ınŞallah...

Tünaydınlar herkese, ancak iş yerine geldim, sizleri okudum.Bir günaydın diyeyim dedim ama saat 12 olmuş neredeyseakannehir

Denizcim geçmiş olsun yaaa, kanlı olması sanırım kabızlıktan dolayı, poposu zedelendi.Hay allah.Bir ara nilde de mi vardı böyle birşey.İnşallah çabuk geçer.
Tuğbacım sizede geçmiş olsun.Çok yüksek değil ateşi ama yine de kontrolde tutmak lazım.Yükselmesin diye.Niyeyse hep doğum günlerinde bişey oluyor bu çocuklara.İnşallah çabuk atlatırsınız.
Fiizim gerçekten zor işin.Ama metin mutluymuş bak, abi oldu artık annesi.Sende yorma kendini, hamişsin birde.Zaten asıl zorluğu anneye yapıyorlar, anneannede filan olunca daha sakinler:))))Ama gel bide anneye sor bunu:)Ayrı kalmak ne zor gelmiştir.Çok iyi bakılacağını bilsen bile.
Duygucum, öğrenirsin, bir kaç kez kullandıktan sonra alışırsın.Bende 99 da almıştım ehliyeti, 3-4 sene öncesine kadar sadece kimlik niyetine kullanıyordum.Kullanabilmek için otomatik vites aldım kendime, onunla öğrendim , şimdi düz otomatik farketmiyor, hepsini kullanıyorum.Ama ilk kullanmaya başladığımda direğe bile girdim, ilk ve tek kazam ama inşallah sen böyle bir sorun atlatmadan öğrenirsin.Panik olma yeter.
Bende egehanı 3-4 aylıktan beri klozete tutuyordum, daha sonra oturak aldım ona oturmaya başlamıştı.Teyzesi klozet adaptörü almış, bazı sabahlar kalkınca çişi olduğunu farkedersem oturtuyorum oraya, ben elimi yüzümü yıkarken o çişini yapıyor.Bitti mi dediğimde de bittiyse kollarını açıp bana gelmeye çalışıyor, bitmediyse ııhh diyerek kafasını geri atıyor, üşüyecek diye korktuğumdan fazla tutamıyorum, ama hiç olmazsa tuvalet korkusu yaşamadan atlattık.Havalar ısınsa rahat bir şekilde bırakabilsem daha iyi olacak.

günaydın kızlar

incicim yeni işin hayırlı olsun

duygucum iyi dersler o derslere benimde ihtiyacım vat

tuğbacım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız

fifoş kız dayaklıksın ha hamiş hamiş dip bucak temizlikmi yapılır delirdin mi

Tünaydın arkadaşlar... Hepinize teşekkür ediyorum...

Duygu dediğin gibi 38,5 altı ateş sayılmıyor ama ben ateşten çok korkuyorum. 37,5 tan sonra indiremezsem diye hemen calpol veya dolven veriyorum aslında vermemek gerek...

Bu gece aybüke geçen yılı hatırlatmak için uyumadı.. Geçen yıl bu gece saat 01:30 da geliyorum sinyallerini verip bizi gece yarısı hastane yollarına dökmüştü ama 11 buçuk saat sonra gelmişti afacanım...

Geçen yıl bu zamanlar büyük bir heyecanla ebenin ziline basmıştım... Geliyor geliyor diye nasılda heyecanlanmıştım:) Bu vakitlerde beni doğum odasına almışlardı:) 15 dakika sonra da küçük hanım dünyaya teşrif etti... Tıytılım benim... ıyiki epidural yaptırmışım çok keyifli bir doğumdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…