ay ay maşallah,bilmem mi nası bi mutluluk o:))günaydın olsun herkese.
kızlar çok mutluyum bugün.
çağan gece 1 kere kalktı sadece
sabahta kahvaltısını 2*tam yaptı. iki günlük kahvaltı hazırlamıştım hepsini bugün yedi. göbüşü şişti
ay çok mutluyum yaaaaa...
size de maşallah canım git gide düzelir işallah:)serpilcim gözün aydın inşallah hep böyle devam eder....maşallah çağana...
incicim dualarım seninle canım hayırlısı olsun inş...
ayy ayşegül allah sana kolaylık versin zor öyle kaynana valla.
ben bu sabah portakal sıktım oğluma da içmiyo yaa.
bende portakalı yalattım azda olsa gitsin karnına diye..
maşallah egehana yerim onu ben...
oğlum bu gece 3-4 kere kalktı ama bunada şükür 15-20 dk da bir uyanıyodu
benim oğlumda anne baba mama gel hadi halaya ada diyo
ıhhh yaptığı zaman bizde anlıyoruz ki ya su istiyo yada uykusu geldi...
oğluma çorba yapıp geliyorum şimdi...
ah canım sen merak etme bakar babası ama aynı saatte olursa sersler napçaksın?kıslar ben geldm şubat döneminde üniversitede tekrardan derslere başlıcam bu dönem bir yada iki gün gidicem kadro olayı bu dönem olmucak gibi dışardan derslere giricem bir günde kesin anlaşma yaptım ama ders durumuna göre iki günede çıkabilir benim içinde iyi olucak valla biraz evden uzaklaşmak tabi buarada çağana kocişim bakacak artık nasıl bakıcaksa :)))
canım şimdiden ii eğlenceler:)merhabalar hanim lar gecmise bakamadim daha bende karar verdim cumartesi yapacam cocuguma dogum günü eltimlede konustum oda yap dedi hata yardim bile ederim diyerek teklif etti ...sagolsun kendide biliyordu cogu kisiye haber vermistim erteleme dedi
maşallah kuzucuğa:))ay kizlar yazmayi unuttum oglum epeyden tay tay duruyordu 2 yada 3 adim atiyordu ama 2 gündür resmen yürüyor ya allahima sükürler olsun
çok güsel fikirmiş canım:teytey:kızlar bide ( bende her yapacağımı yazıyorum ama)
bugün tema vakfı ile konuştum. doğumgünümüze katılacakların çocukları na hediye etmek için birer fidan bağışlamayı düşündük. her fidan 5 lira. ayrıca isimlere özel teşekkür kartı yollayacaklar. çağanda sabunları ile beraber kartlarıda dağıtır artık..
nasıl fikri ama...
senin kuzunu yerim ben maşallah maşallahafacan hadi gözünaydın yürümeye başlamış seninki
benim kuzumda artık iyice yürüyor kendine güveni geldi artık :)
serpil çok iyi düşünmüşsün,güzel bir hatıra kalır..
seni deli çorba die gidiosun evi temizliosun,ya boşver al oğlunu çık dışarı,kayınvaliden maşallah genö o da yapsın azcık..of ya koptu belim evi süpürgeye yeni çektim
bu ara hiç iyi diilim kızlar sizlerin yazdıklarını okuyom ama
hiç yazı yazasım bile gelmiyo
evde bile kimseyle konuşmuyorum ya en çok sevdiim şey
yemek yemek onu bile yapmak istemiyorum
evde öyle ruh gibi iş yapıp yavruma bakıyorum...
bu arada bu halime rağmen şahabın izerine daha bi düştüm
sadece ona gülümseyebiliyorum...
onun dışında eşime bile gülümseyemiyorum gelmiyo içimden ya.....
ne oluyo kızlar bana ya akıl verin..
canım ben normal ariel kullanıorum,duymadım hiç dediğini??günaydın:))
inci hayırlı olsun çok iyi olmuş bence umarım 2.dönem kadroda alırsın eminim iş başa düşünce babalarda gayet iyi bakar yavrularına merak etme.
kimse ilgilenmemiş benim sorumlaama
ya yıllarca kullamadım ee zaten ii de şöför diildim,bugün ilk ders oldu haftaya 2.ders:))Merhabalar kızlar,
Denizcim oluyor arada böyle durumlar.Böyle durmlarda ben sevdiğim birşeyi yaparım, yada çıkarım dışarı.Sende al paşanı çık biraz dışarı.Hava değişikliği iyi gelir.
Serpilcim çok güzel birşey düşünmüşsün.İstediğin gibi olsun herşey.
Aylincim maşallah paşamıza, yürümeye başlaıkça güvenleri artıyor.
Başakçım, bende bilmiyorum bu deterjanları.O yüzden cevap vermemiştim:)
Duygucum nasıl gidiyor araba kullanma işleri.Nille beraber gezin bakalım siz:)))
Ayşecim gözün aydın seninde canım.Yakında koşmaya da başlar:))))
evet canım ya ben de şok oluorum her değişik durumdaakannehiray okudum geçmişi ama yazıncaya kadar hepsin,i unuttum kıslar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim evet en azından çağan dışında bişeyler yapmak istiyorum artık yoksa iyice körelicem valla evlenmeden önce sabah 9 akşam 9 çalışırdım nerdeyse evlenince satler azaldı ama gene üç beş işle birada uğraşırdım taki hamile kaldım herseyden elimi ayağımı çektim e artık yeniden sahalara dönmek lazım yoksa evde otura otura fil olup çıkıcam hiç bişey yapmayıp sürekli tıkınıyorum valla :)))
serpilcim çok güzel bir fikir ben çk eğendim tema olayını
oo maşallah kuzular artık iyice yürümeye başlamışlar ay yürüyüncede zaptedilmiyoar haberiniz olsun yürümeden önce çağanı markete götürünce arabada oturuyordu şimdi asla oturmuyor bu durumda sürekli peşindeyiz reyonlar arasında çıldırmış gibi koşuyor :))
duygucum arabayla geziyosunuz bakıyorumda ah benimde ehliyet var ama kimlikl niyetine kullanıyom valla biara özel ders alıp benişmde kullanmaya başlamam lazım ama nerde :))
buarada nilimede maşallah klozet kullanmaya başlamış okudumda gözlerime inanamadım büyüdümü okadar bunlar ya :))
slm kızlar nasılsınız zor bir gece ve gün gecirdim ilk defa metiş den ayrı kaldım ahhh bir anneme gitse hep uyurum derdim gece gözüme uyku girmedi sabah 7 alarmına zor kalkan ben 6 da ayaktaydım aradım annemi güzel durmus gece kalkmamıs cok mutluymus bir tuhaf oldum tam abi olmus yani kuzum eve geldim yine uyuyamadı bir baslamısım 3 de temizliğe az önce bitti ev cicek gibi bölük pörcük yapıyodum ilk dera dört dörtlük bitti işim birazdan da kocamla dısarı cıkcaz cuma alcaz metişi bakalım yarınım nasıl gecicek ....
ooo herkes yürüyo masallah bizimki de yürüyo da caktırmıyo yada numara cekiyo anladık gitti:))
inciiiiiiiiiiiiiiiiii cok sevindim iş olayına hayırlı olsun canım bak......
deniz kuzum noldu sana niye keyfin yok ....
ah be canım geçmiş olsun ama 38-5 öncesi ateş sayılmıo,ılık bi duş az giysi yeterli oluo canım..İyi akşamlar... Bizde zor bir gün geçiriyoruz. Gece aybüke öksürmekten hiç uyumadı. Burun tıkanıklığı öksürük derken sürekli emerek uyudu. Tabi ben uyuyamadım. Sabahta doktora götürdük antibiyotik felan yazdı... Ateşi olmaması iyi , çıkarsa getirin dedi. Eve geldik kızın ateşi çıktı.. Dolven verdim 37,7 olunca. Şimdi iyi ama eğer çıkmaya devam ederse götüreceğiz... Geçmişi okuyamıyorum hepinize iyi geceler...
daha iyi gibi ama şahap öldürüyo beni ya
yaşına girdi düzeliir artık diyoken dün gece gene mahvetti beni
uyanık kalsa sadece iyi ağznı bi açtı susmak bilmedi saat 02,30 a kadar
susmadan ağladı ya... çok yorgunum ölüyom birde belim ağrıyo öldüm öldüm dirildim gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?