aLLAH Bİ DAHA KAZA GÖSTERMESİN İŞALLAH..ben de öğrenmeliyim artık sinir oluorum trafik korkuma,aslında annemi trafik kazasında kaybedince oldu ama artık anne oldum lazım oluo araba..Tünaydınlar herkese, ancak iş yerine geldim, sizleri okudum.Bir günaydın diyeyim dedim ama saat 12 olmuş neredeyseakannehir
Denizcim geçmiş olsun yaaa, kanlı olması sanırım kabızlıktan dolayı, poposu zedelendi.Hay allah.Bir ara nilde de mi vardı böyle birşey.İnşallah çabuk geçer.
Tuğbacım sizede geçmiş olsun.Çok yüksek değil ateşi ama yine de kontrolde tutmak lazım.Yükselmesin diye.Niyeyse hep doğum günlerinde bişey oluyor bu çocuklara.İnşallah çabuk atlatırsınız.
Fiizim gerçekten zor işin.Ama metin mutluymuş bak, abi oldu artık annesi.Sende yorma kendini, hamişsin birde.Zaten asıl zorluğu anneye yapıyorlar, anneannede filan olunca daha sakinler:))))Ama gel bide anneye sor bunu:)Ayrı kalmak ne zor gelmiştir.Çok iyi bakılacağını bilsen bile.
Duygucum, öğrenirsin, bir kaç kez kullandıktan sonra alışırsın.Bende 99 da almıştım ehliyeti, 3-4 sene öncesine kadar sadece kimlik niyetine kullanıyordum.Kullanabilmek için otomatik vites aldım kendime, onunla öğrendim , şimdi düz otomatik farketmiyor, hepsini kullanıyorum.Ama ilk kullanmaya başladığımda direğe bile girdim, ilk ve tek kazam ama inşallah sen böyle bir sorun atlatmadan öğrenirsin.Panik olma yeter.
Bende egehanı 3-4 aylıktan beri klozete tutuyordum, daha sonra oturak aldım ona oturmaya başlamıştı.Teyzesi klozet adaptörü almış, bazı sabahlar kalkınca çişi olduğunu farkedersem oturtuyorum oraya, ben elimi yüzümü yıkarken o çişini yapıyor.Bitti mi dediğimde de bittiyse kollarını açıp bana gelmeye çalışıyor, bitmediyse ııhh diyerek kafasını geri atıyor, üşüyecek diye korktuğumdan fazla tutamıyorum, ama hiç olmazsa tuvalet korkusu yaşamadan atlattık.Havalar ısınsa rahat bir şekilde bırakabilsem daha iyi olacak.
saol canım amin:)yerim onun ayağını benn:))Duygu araba kullanmaya baŞlamıŞsın hayırlı olsun kazasız belasız İnŞ.
Buarada mİrayda kendİ kendİne kalıyor bİ İkİ adım atıyor sonrada donup kalıyor :)) ben ona Şarkı sÖyŞlÜyorum rİngo rİngo ŞİŞeler Çamuramı yattın yar bensİzz od ael Şaklatıyor oynuyor Çok tatlı yaa dayanamıyorum ısırasım gelİyor. Kızım ayaĞın kokuyormu dİyorum ayaĞını kaldırıyor ben koklım dİye, bÜtÜn ev halkı mİrayın ayaĞını koklamak İÇİn sırada beklİyor Çok gÜzel tutup kaldırıyor.
ahh eşşekler ya:))yerimm:))Yerİm onu ben maŞallahhh
bende oĞluma tapŞİnİ tapŞİnİyİ sÖyleyİnce el Şaklatıyodu
Şİmdİde mÜzİk duyduĞunda Şaklatıyo...
Bİrde hastamı oldun oĞlum eyvah deyİnce yalandan ÖksÜrÜyo
ozamanda adam delİrİyo ısırasım gelİyo...
Benİm oĞlum 1,5 aydır falan bayaĞı bayaĞı yÜrÜyo...
bence rahat canım gerçi nil temmuz başından beri ayakta..MaŞŞallah canlarım ya hepsİ Çok tatlı allah nazarlardan saklasın, darısı bİze İnŞ bİ İkİ haftaya mİrayda rahat yÜĞrÜr, artık wc alıŞkanlıĞına baŞlamak İÇİn erkenmİ yoksa zmanımı tecrubelİ rutbelİ anneler bİlgİlerİnİzİ paylaŞın bİzİmle.
Bu arada yÜrÜyÜnce rahatladınızmı yoksa dahamı zorlaŞdı herŞey.
Canım senin bir gün yada iki gün değil, kabızlığı düzelinceye kadar diyet yapman gerekiyor.
Meyve sularını arttırın (elma, armut, kiraz, üzüm, kuru erik) (not: turunçgillerden elde edilen meyve suları bu durumda faydalı değildir).
- Çocuğunuza bol miktarda lif içeren meyve ve sebzeler verin (bezelye, fasulye, brokoli, muz, kayısı, şeftali, armut, incir, kuru erik, hurma).
- Tüm taneli tahıllardan yapılan yiyecekleri arttırın (kepekli gevrekler, kepekli krakerler, yulaf ezmesi, esmer pirinç, kepekli ekmek; çocuk 4 yaşından büyükse patlamış mısır verilebilir).
- Kabızlığa neden olan yiyecekleri azaltın (süt, dondurma, peynir, yoğurt ya da pişmiş havuç).
Bunu internetten buldum, inşallah işine yarar.
İyi akşamlar... Bizde zor bir gün geçiriyoruz. Gece aybüke öksürmekten hiç uyumadı. Burun tıkanıklığı öksürük derken sürekli emerek uyudu. Tabi ben uyuyamadım. Sabahta doktora götürdük antibiyotik felan yazdı... Ateşi olmaması iyi , çıkarsa getirin dedi. Eve geldik kızın ateşi çıktı.. Dolven verdim 37,7 olunca. Şimdi iyi ama eğer çıkmaya devam ederse götüreceğiz... Geçmişi okuyamıyorum hepinize iyi geceler...
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bugun...
walla filizcim bilmiyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo
deli gibiyim aynı..
ama bugun sanki daha iyiyim...
aylincim sobeee ghördüm seni aşşağıda nasılsın?
Nerdeeee keŞke duygucum....
İnŞallah gÜzel bİr gÜn olur...
Yarın dr gÖtÜrÜcem Şahabı Çocuk cerrahına
kabızlıĞıda dÜzelmedİ aksİne bİrde kanlı yapmaya baŞladı....
Bugun gİdemedİm de yarın sabah erkenden kalkıp gİdİcem İnŞallah...
Tünaydınlar herkese, ancak iş yerine geldim, sizleri okudum.Bir günaydın diyeyim dedim ama saat 12 olmuş neredeyseakannehir
Denizcim geçmiş olsun yaaa, kanlı olması sanırım kabızlıktan dolayı, poposu zedelendi.Hay allah.Bir ara nilde de mi vardı böyle birşey.İnşallah çabuk geçer.
Tuğbacım sizede geçmiş olsun.Çok yüksek değil ateşi ama yine de kontrolde tutmak lazım.Yükselmesin diye.Niyeyse hep doğum günlerinde bişey oluyor bu çocuklara.İnşallah çabuk atlatırsınız.
Fiizim gerçekten zor işin.Ama metin mutluymuş bak, abi oldu artık annesi.Sende yorma kendini, hamişsin birde.Zaten asıl zorluğu anneye yapıyorlar, anneannede filan olunca daha sakinler:))))Ama gel bide anneye sor bunu:)Ayrı kalmak ne zor gelmiştir.Çok iyi bakılacağını bilsen bile.
Duygucum, öğrenirsin, bir kaç kez kullandıktan sonra alışırsın.Bende 99 da almıştım ehliyeti, 3-4 sene öncesine kadar sadece kimlik niyetine kullanıyordum.Kullanabilmek için otomatik vites aldım kendime, onunla öğrendim , şimdi düz otomatik farketmiyor, hepsini kullanıyorum.Ama ilk kullanmaya başladığımda direğe bile girdim, ilk ve tek kazam ama inşallah sen böyle bir sorun atlatmadan öğrenirsin.Panik olma yeter.
Bende egehanı 3-4 aylıktan beri klozete tutuyordum, daha sonra oturak aldım ona oturmaya başlamıştı.Teyzesi klozet adaptörü almış, bazı sabahlar kalkınca çişi olduğunu farkedersem oturtuyorum oraya, ben elimi yüzümü yıkarken o çişini yapıyor.Bitti mi dediğimde de bittiyse kollarını açıp bana gelmeye çalışıyor, bitmediyse ııhh diyerek kafasını geri atıyor, üşüyecek diye korktuğumdan fazla tutamıyorum, ama hiç olmazsa tuvalet korkusu yaşamadan atlattık.Havalar ısınsa rahat bir şekilde bırakabilsem daha iyi olacak.
günaydın kızlar
incicim yeni işin hayırlı olsun
duygucum iyi dersler o derslere benimde ihtiyacım vat
tuğbacım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız
fifoş kız dayaklıksın ha hamiş hamiş dip bucak temizlikmi yapılır delirdin mi
Canım ben 3-4 aylıkken tutuyordum wcye.Oradan korkmaması gerektiğini öğrendi.Birde 6-7 aylıktan beri oturduğu zmana yapmakta zorlandığını farketti.Ayağa kallkıp bir yerlere tutunup öyle yapıyor.Ben onu klozete tuttuğumda da daha rahat yapabildiğini farkettiği içn hiç sorun çıkarmıyor.
Bir arkadaşın çocuğunu 1,5-2 yaşına kadar hiç tutmamışlar.Çocuk 2 yaşına geldiği halde tuvalete tutmak istediklerinde korkup ağlamaya başlıyormuş.
keremin odasıyla bizim oda uzak gece git gel git gel canım çıkıyordu bu arada iyi marka olmalarına rağmen 2 telsiz bozuldu 1 yılda kerem sürekli yere atınca tabi.. bizde hafta sonu park yatak alıp beyefendiyi odamızaa taşıdık yeniden..4 aylıkken ayırmıştık odasını iyimi yaptık kötümüü bilemiyorum ..bu arada 3 yatak oldu evde :)) şaka gibi ama napalım..birde şu hafif arabalardan aldık bizim araba kocamandı keeremle tek başımıza çıkamıyorduk o iyi oldu..birde geçen ne oldu kızlar anlatyım aklınızda olsun kerem aksam yemeğinde patetes salatasındakş kuru çiğ soğanlardan verdim baktım yiyo baya yedi keyfi nasıl yerindeydi kuzum yatana kadar evde fır döndü yoruldu uyudu gecce 2 gibi bi uyandı ağlayarak ne meme alıyo ne duruyo 5 kadar gezdik önce aklımıza gelmedi ne oldu diye panik olduk tabi sonra soğanın midesini ağrıtıını anladık ne geceydi ya felaket..çok kızdım kendime ama hiç aklıma gelmedi.
bence almasaydınız ii olurdu odanıza ama siz bilirsiniz tabi..keremin odasıyla bizim oda uzak gece git gel git gel canım çıkıyordu bu arada iyi marka olmalarına rağmen 2 telsiz bozuldu 1 yılda kerem sürekli yere atınca tabi.. bizde hafta sonu park yatak alıp beyefendiyi odamızaa taşıdık yeniden..4 aylıkken ayırmıştık odasını iyimi yaptık kötümüü bilemiyorum ..bu arada 3 yatak oldu evde :)) şaka gibi ama napalım..birde şu hafif arabalardan aldık bizim araba kocamandı keeremle tek başımıza çıkamıyorduk o iyi oldu..birde geçen ne oldu kızlar anlatyım aklınızda olsun kerem aksam yemeğinde patetes salatasındakş kuru çiğ soğanlardan verdim baktım yiyo baya yedi keyfi nasıl yerindeydi kuzum yatana kadar evde fır döndü yoruldu uyudu gecce 2 gibi bi uyandı ağlayarak ne meme alıyo ne duruyo 5 kadar gezdik önce aklımıza gelmedi ne oldu diye panik olduk tabi sonra soğanın midesini ağrıtıını anladık ne geceydi ya felaket..çok kızdım kendime ama hiç aklıma gelmedi.
bizimki odamızda park yatakta hatta aramızda yatıyordu
4 gündür odasında yatıyor saat başı uyandı aynen dediğin gibi git gel bir hal oldum ama bir daha odamıza almama konusunda ısrarcı olucam umarım başarabilirim :))
birde yeni bir çözüm bulduk ezginin uyuması için :)) eşim işten gelince 8 gibi evin yanındaki alışveriş merkezine gidip ezgiyi salıyoruz meydana :)))) deli gibi koşturuyor eve gelince horul horul uyuyor anladıkki evde yoramıyoruz çocugu çok fazla uyanıyor :))
nohut gaz yapar die biliorum ama zarını çıkartınca yapmıomuş ;mercimeği bilmiorum ,sanmıorum..mercimek yesil kirmizi birde nohut gaz yaparmi
kızlar slm 19 ocak kızımın dogum günü eyvahedigeldismile18 ocak evlilik yıldönümü annemler 2 veya 3gün önce kutlamak istiyorlarmış şaşırdım hemde buruk bir şekilde sevindim kaynatam bu şeylere karşı kesin bir laf sokucak nasıl duymamazlıktan gelirim bilmiyorum ve bana menü için yardım edin neler yapayım ayrıyeten yemekte yapmam lazım erkekler için birde gıcıklık olsun diye şeytan diyorki herkesi çağır pek uymam ama yemek menüm mercimek çorbası kuru fasülye pilav salata et ilaveleride olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?