dinlen tabi canım..çok iyi fikir yarısını kullanıp parlatııyı atmak elimdekikleri bende öle kullanayım saol canım..zaten parlatıcı durulanmadan kaldığı için çok tehlikeliymiş direk kansorejen..Allah sabır versin sana da canım tez kavuştursun sizibasaaaaaaak kerem mini mini ne tatlıymıs ben deterjan olarak da anway kullanıyorum memnunum birde bir arkadas bulasık mk. tabltini yarım tablet kullanıyo ortasında buluna yuvarlak kırmızı parlatıcıyı da atıyo en son makine onu alırmıs ve durulamazmıs bende denedim hiç farkı yok yarım tabletle iş tamam
kabız olan bebeklere cok gecmiş olsun
meral emel valla haklısınız cok yordum dün kendimi ama neyse bugun iyi dinlendim.
canım çok normal biz bile hasta olunca iştahsız oluyruz zor biliyorum ama zorlama zzaten hasta annesi üzme aybükeyi sevdiklerinden yedirGünaydıınn..
Ya kızlar bir haftadır aybükeye kahvaltı yaptıramıyorum. Bulamaçta yemiyor, ayrı ayrıda yemiyor, kahvaltı maması hiç yemiyor.. Of hasta ondan mı iştahsız ki.. Her öğün çorba mı vereceğim ben bu kıza anlamadım gitti..
maşallah eguşa .kocaman oldular...geçmiş olsun darısı bize bizde ateşsiz atlatırız umarım cumada biz gitcezMaşallah maşallah eguşla, onata:))))
Dün aşımızı olduk geldik, boyumuz kilomuz ölçüldü.2 aşı oldu oğluşum, iki kolundan birer tane.Pnömokok ve kkk.Bir daha ki gidişimiz 14 temmuzdaymış artık:)))5-6 ay rahatız.
12 kilo, 83 cm olmuş.:nazar
keşke burda da olsaydı ikea ben çok seviyorum istanbul bayrampaşadakini gezmiştik..harika ne alacaksın canım?saol meralcim:))
başak ya ne tatlıymış ilk gün bile maşallah yarın tam 1 sene olacak ha:))
ben çıkıorum bi nili uyutmayı deneyeyim,opuyorumnanaktan
aylin,ayşegül .....hadi bi ikea yapın benim için:)
Anlaşılan dışarı çıkmak istiyor:)))))Bizimkide kapının önüne gidip a a diyor:)))A=açbayanssulusmile
Allaha şükür aşıdan sonra ateşimiz olmadı.Dün saat 4,30 gibi yaptırdım, gece de ateşi yükselmedi.Dün geceyi atlattıktan sonra, bugün bişi olmaz sanırım.
saol canım iiyim sen nasılsın??sevindim ateşi de çıkmamış ee abi oldular di mi:))
arkadaşlar ikea dan bişiye ihtiyacım var bana kim gönüllü olur??
Slm arakadaşlar,
Nisan mayıs gibi işden çıkınca allh sağlıkda verirse gecen 8 senenin acısını kısımla gezerek çıkartıcam 8 sene hep aynı tempo beni okadar bıkdırdıki robot gibi kalk işe git eve gel yemek yap yıka yat kalk, ufak bi şehirde yaşamayı çok isterdim gerci herkes ister bu yüzden balıkkesir akçay dan ev bakıyorum eğer uygun biyer bulursak almayı düşünüyoruz yazın kızımla giderim kışa doğruda ist dönüş yaparım diye düşünüyorum. Bu molotonlukdan bıkdım bunaldım. Eşim sürekli çalışıyor çok yoğun olduğundan evliliğimdende pek bişey anlıyamadım inş gelecek senlerde daha rahat ederiz diye dua ediyorum.
selamlar herkese :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?