2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filizcim işallah öğrenirim ben de:))sen de kavuşursun metişe artık:))
ne iş bu domuz gribi skandalı iben dediim zati amazemuszemusistanbulda boğaz ağrısı +ishal belirtili bi salgın varmış ama dikkat edin ona!!

saol canım iiyim sen nasılsın??sevindim ateşi de çıkmamış ee abi oldular di mi:))

arkadaşlar ikea dan bişiye ihtiyacım var bana kim gönüllü olur??

mehaba DUYGUCUM yemekleri erkeklere yapıcam babam ve kaynatam yemege düşerler
kurabiye kek mercimek köftesi börek veya poça mantı veya garnitürlü makarna nedersin bakalım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2TABıKı hayır evlilik yıldönümünü değil

saol meralcim:))
başak ya ne tatlıymış ilk gün bile maşallah yarın tam 1 sene olacak ha:))
ben çıkıorum bi nili uyutmayı deneyeyim,opuyorumnanaktan
aylin,ayşegül .....hadi bi ikea yapın benim için:)

Slm arakadaşlar,

emel bencede doya doya dolu dolu bugünleri yaşamak lasım ben çok üzülüyorum ibütün ilkelrini evde gülşah ablası yaşıyor ben nerdeyse herşeyini ikinci gören oluyorum, dün eve gittim ablası koltuğa dayamış gel diyince mirayda gidiyor çok şaşırıdm çok hoşuma gittti ama sıpa bana gelmiyor benim yanımd anaz lanıyor elimi bırakmak istemiyor ama akşam baya yorduk bi babasına gitti bi bana geldi inş böyle böyle iyce alışır.

Meral abla mirayda gıcık olduklarını ısırıyor abimin oğlu kızı ve anneme karşı çok sert onlar elini uzattımı hemen ısırmak istiyoor. Yappılanalrı unutmuyor gecen annem severken ağlattı ondan dolayı pek soğuk araları, abimin oğlud akıskanıp ona vuruyor ama mirayda allta kalmıyor onun sacını çekiyordu gecenlerde. :))

filiz allah yardıumcın olsun gercekden hem yoğunluk hem hamilleik hem hasret üçü bi arad olmuş allah kolaylık versin. Inş sağlıkla atlatırsın bu gnlerini,

tuğma mirayda yemiyor yapabilceğimiz pekd ebişey yok zorlamamk en iyisi, diş çıkartıyor benimki oyüğzden iştahsız,

2010 ocak annelerinde bi telaş var tatlı telaş gecen seneler hepimiz aynı duygulardaydık şuan düşünsenize evdeki o mis kokuyu sıcaklığı, herkesin yüzündeki o mutluluğu, meraklı bakışları. Gerçekden allahım herkese nasip etsin kimsenin elini kucağını boş bırakmasın.

Nisan mayıs gibi işden çıkınca allh sağlıkda verirse gecen 8 senenin acısını kısımla gezerek çıkartıcam 8 sene hep aynı tempo beni okadar bıkdırdıki robot gibi kalk işe git eve gel yemek yap yıka yat kalk, ufak bi şehirde yaşamayı çok isterdim gerci herkes ister bu yüzden balıkkesir akçay dan ev bakıyorum eğer uygun biyer bulursak almayı düşünüyoruz yazın kızımla giderim kışa doğruda ist dönüş yaparım diye düşünüyorum. Bu molotonlukdan bıkdım bunaldım. Eşim sürekli çalışıyor çok yoğun olduğundan evliliğimdende pek bişey anlıyamadım inş gelecek senlerde daha rahat ederiz diye dua ediyorum.

Ayy evet geçen yıl bu zaman evimize gelei bir saat olmuştu... Evin havasını nasılda değiştiriyorlar.. Allahıma şükürler olsun...

Bu arada çok sağolun arkadaşlar. Dediğiniz gibi hastalıktan iştahı yok.. ıki dişide kabarmış. Sanırım üstleri dörtleyecek.. Sabah birşey yemedi. Yarım saat önce 2 babymix yedi.. Şimdi uyuyor. Dün gece yatarkende bir tane yemişti... Dediğiniz gibi zorlamasam iyi olacak...

Ay akşama ne pişireceğim... of bir şey uyduramıyorum bugün...

Aşı günleri pazartesi olduğundan bizde pazartesi aşıya gideceğiz inş ozamana kadar iyileşirde kızıma ağır gelmez..

dinlen tabi canım..çok iyi fikir yarısını kullanıp parlatııyı atmak elimdekikleri bende öle kullanayım saol canım..zaten parlatıcı durulanmadan kaldığı için çok tehlikeliymiş direk kansorejen..Allah sabır versin sana da canım tez kavuştursun sizi

canım çok normal biz bile hasta olunca iştahsız oluyruz zor biliyorum ama zorlama zzaten hasta annesi üzme aybükeyi sevdiklerinden yedir
maşallah eguşa .kocaman oldular...geçmiş olsun darısı bize bizde ateşsiz atlatırız umarım cumada biz gitcez
saol meralcim:))
başak ya ne tatlıymış ilk gün bile maşallah yarın tam 1 sene olacak ha:))
ben çıkıorum bi nili uyutmayı deneyeyim,opuyorumnanaktan
aylin,ayşegül .....hadi bi ikea yapın benim için:)
keşke burda da olsaydı ikea ben çok seviyorum istanbul bayrampaşadakini gezmiştik..harika ne alacaksın canım?

slm kızlar ne istiosun duygucum gerçi bize uzak aylinlere yakın ikea

Meralcim hayırlı olsun aşınız yalnız kızamık aşısı 10 gün içerisinde sadece 1 gün ateş yapabilirmiş 2. güne ateş kalmazmış,sen yinede kontolde olursan iyi olur..

saol canım iiyim sen nasılsın??sevindim ateşi de çıkmamış ee abi oldular di mi:))

arkadaşlar ikea dan bişiye ihtiyacım var bana kim gönüllü olur??

söyle şekerim ne istiyorsan alayım ben,bana yakın ikea

ahh ahh Semracım hep hayalimiz o bizimde ,emekli olunca küçük bir yere yerleşmek istiyoruz Akçay da bunlardan birisi,allah bize de nasip etsin inşallah..

selamlar herkese :))

selam İncicim ne haber ?

iyidir aylincim ne olsun mutfak salıon arası gidip geliyorum çağana çorba ve yemek yaptım malum benim oğlan hangini beğenirse onu yiyor o yüzden hergüğn üç çeşit yapıyorum ve sadece birini yiyor kıslar siz öğlen kaç çeşit veriyonuz yada çorbanın yanında salata yoğurt falan veriyormusunuz birde hergün yoğurt mayalıyormusunuz

anam yürümeye başlamış paşalar onatada egeyede mirayada maşallah oh bide öpücük veriyolarmış ah benim oğlum ne öpüyor ne öptürüyor hiç sevmiyor sıpa öpmeye kalkınsa bile yüzünü yada kafayı çeviriyor buaralar en sevdiği şey alkış yapmak birde sürekli mutfak dolaplarına oyuncak doldurmak :))

inci öğlen çorba veya yemek ne varsa ondan yiyor,arada yoğurt yiyor ben mayalamıyorum yoğurdu
meyve suyu içiyor çok severek akşam biz yerken atıştırıyor biraz sonrası içinde muhallebi yiyor
bizde şimdi süt içmeye alışıyoruz,bugün bayağı içmiş ben yokken en azından sütünü içsin
akşam ben gidince de emiyor..

bizimki öpmeyi çok seviyor özellikle sevdiği kişileri görünce hemen açıyor ağzını..alkış seviyor hemde kendi alkışlıyor :) sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak var say bak say bak 12345 diye sayaarak şarkı söylüyorduk,geçenlerde yine söylemeye başladım baktım işaret parmağını kaldırmış öbür elinide açmış biii diyor akıllım yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…