2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaam ne tatlı köfte dudakları varmış.

ayy insan unutmam diyo ama untuluyo dimi. sanki böyle doğmuş gibi gelio insana. ne çok şey öğrettiler dimi bize 1 yılda...

mercimek yesil kirmizi birde nohut gaz yaparmi
bu konuda ben konuşmayım hiç..:))

evlilik yıldönümüz kutlu olsun!!
ne güzel bir tesadüf ..annemlerin evlilik yıldönümü ve ablamın doğum tarihide aynı gün üstelik 29 ekim:) yavrununda yeni yaşı sağlık ve mutluluk getirsin ona:))

anaaam ne tatlı köfte dudakları varmış.

ayy insan unutmam diyo ama untuluyo dimi. sanki böyle doğmuş gibi gelio insana. ne çok şey öğrettiler dimi bize 1 yılda...

sen birde şimdi gör oğlumu teyzesiii ekliycektim ama bulamıyorum en yenilerden
iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan

slm kızlar işten gelince uyumusum az önce kalktım bir daha nasıl uyuycaksamkafamçokkarıştı
bu hafta eve hep gec gelicem e-okul karne ders notları derken evde de işim bitmiyo eşim yarım gün olsa bakar hafta sonu da egitime gidiyorum o yüzden metiş annemde kaldı ama cok zormus yaaaa kuzumu cok özledim gerci konusuyorum sürekli avazı cıktıgı kadar biiiiiiiiiiiiiiii biiiiiiiiiiii diye bagırıyo telde o kadar cuma aksam almaya gidicem ayyyy allah ne onu bensiz ne de beni onsuz gözümde tütüyo eşşek...
duygu 5-6 derse ögrenirsin ben bayagı kullanıyorum birde park etmeyi ögrensem tam olcak onuda ögrenirim herhalde zamanlagamyoncuiremsu
basaaaaaaak kerem mini mini ne tatlıymıs ben deterjan olarak da anway kullanıyorum memnunum birde bir arkadas bulasık mk. tabltini yarım tablet kullanıyo ortasında buluna yuvarlak kırmızı parlatıcıyı da atıyo en son makine onu alırmıs ve durulamazmıs bende denedim hiç farkı yok yarım tabletle iş tamam
kabız olan bebeklere cok gecmiş olsun
meral emel valla haklısınız cok yordum dün kendimi ama neyse bugun iyi dinlendim.
deniz nasıl oldun
aylin kızın nasıl psikolojisi düzeldi mi
neyse ben kactım

Günaydıınn..

Ya kızlar bir haftadır aybükeye kahvaltı yaptıramıyorum. Bulamaçta yemiyor, ayrı ayrıda yemiyor, kahvaltı maması hiç yemiyor.. Of hasta ondan mı iştahsız ki.. Her öğün çorba mı vereceğim ben bu kıza anlamadım gitti..

Günaydınlar kızlar, uzun bir aradan sonra sanırım ilk günaydın benden oldu bugün:))))
Keşke almasaydınız diycem ama zor iş o oda, bu oda.Helede gece uykudan uyanıpta gitmek.Neyse hayırlısı olsun, sen biraz rahat edersin.Ya kızlar zaten çocuklar 3-4 yaşına geldiklerinde kendilerine oda istiyorlar.Sizin yanınızda olmak istemiyorlar.O yüzden çokta fazla takmayın bence.Yeni arabanızı güle güle kullanın bu arada.
Geçmiş olsun keremede canım, oluyor arada böyle.

delirdim walla ya şimdide kolumun her tarafı ısırık dolu
altta dişi olmamasına rağmen deli gibi ısırıyo ya
Bizimki de kızdığında ısırıyor:))))Hayır deyince duruyor ama.Birde saç çekme huyu var, nasıl geçireceğiz bilmiyorum.Gözümüze bakarak arkadaşının saçlarını çekiyor, hayır deyince ellerini saçında sürtmeye başlıyor.Cici cici diyormuş:))))))

Güzel mantık.Bizim yakında avm yok.Evi taşırken buna dikkat edeyim:))))Yarım saat koşsa orada sabaha kadar uyur hiç olmazsa:))))

mercimek yesil kirmizi birde nohut gaz yaparmi
Yapıyor hepsi canım.Ama bünyede çok önemli.Ben nohutta mercimekte yediriyorum.Çok rahatsız olmuyor.

Hürriyet bu arada domuz gribi salgınıda sahte çıktı..bilginiz var mı
Dün haberlerde görmüştüm.Boşu boşuna aşı yaptırdılar millete.

Kolay gelsin canım sana, koşturup duruyorsun:)))Sen ilk hamileliğinin ortasından sonra çalışmamıştın sanırım okulun uzak diye.Bunda acısını çıkartıyorsun gibi geldiiiii..

Hasta olduğu için yemiyor olabilir canım.Canı ne isterse ondan ver.

Günaydın hanımlar,herkesler iyidir umarım..

Başak okudum bende olacak iş değil yani,yüzyılın sağlık skandalı diyorlar,
gerçi hamile bir kadın 28 yaşında domuz gribinde ölmüş,oğlunu dünyaya getirmiş
ama kendi kurtulamamış,yazık çok üzüldüm..

Filizcim çok yoğun günler geçiriyorsun allah yardımcın olsun..
Kızım biraz daha iyi ,yerim seni öss diye bir kitap almış
bayaa faydası oldu anne diyor,beni motive ediyor diyor :)

Tuğbacım keyfi yok ondan yemiyordur ,canı nasıl istiyorsa öyle yedir
iyileşince yemeye başlar gene..

günaydın kızlar

oğlumu uyuttum şöyle bir etrafı topladım kahvemi geldim oturdum , umarım herkes iyidir

tuğbacım hastalığındandır bizimkide hasta olduğunda dr hep iştahsız olabilir zorlama der ki nitekim öyle oluyor

başak yazı çok güzeldi teşekkürler, domuz gribi için ise bende hep en başından beri abartıldığını düşünmüştüm

oğlum artık iyice öğrendi yürümeyi paytak paytak ördekler gibi sallana sallana bütün evi dolaşıyor çok tatlı o hali bayılıyorum gördükçe bugünlerimizi doya doya yaşamak istiyorum sonra geriye dönemiyeceğiz çünkü

komşu komşu huuuu oğlun geldimi :)))))))) bende şimdi seni arıcaktım hadi bekle telefonun başında arıyorum şimdi

komşumla konuştuk geldik yine bayanssulusmile

Başak yazı çok güzeldi sağolasın..

benim oğlumda çok güzel yürüyor komşum,sonrada alkış yapıyor kendine başardım diye sıpacık :)

Maşallah maşallah eguşla, onata:))))
Dün aşımızı olduk geldik, boyumuz kilomuz ölçüldü.2 aşı oldu oğluşum, iki kolundan birer tane.Pnömokok ve kkk.Bir daha ki gidişimiz 14 temmuzdaymış artık:)))5-6 ay rahatız.
12 kilo, 83 cm olmuş.

Egede öpücük ver dediğimizde eliyle ağzını kapatıp , sonra elini kaldırıp bize öpücük gönderiyor.Akşam eve gittiğimde bir sağ yanağımı bir sol yanağımı tekrar tekrar çevirip öpüyor:)))Çok tatlılar yaaa maşallah hepsine.

Meralcim ,egehanın yaptıklarını anlattığında sanki benim ege yi anlatıyorsun
her yaptıkları aynı bunların :))
öpücük bizde öyle gerçi bazen öpücem derken ısırıyor bizi sıpa :)

Evet aylincim, bazn bizimkide öpücem derken ısırıveriyor:)))Ağzı bir karış açık yaklaşınca öpecek diye bakıyoruz, dişini geçiriveriyor:))))

ayy nil artık sadece canı isteyince öpüo(
egeye maşallah :))aşılarını rahat atlatır işallah:)
annesi aybüke bence de hasta die yemiodur ayrıca ne yerse onu ver bence ..
nil odasından pantolonunu alıp gelmiş kapının önünde nın nın nınnn dio:))

Anlaşılan dışarı çıkmak istiyor:)))))Bizimkide kapının önüne gidip a a diyor:)))A=açbayanssulusmile

Allaha şükür aşıdan sonra ateşimiz olmadı.Dün saat 4,30 gibi yaptırdım, gece de ateşi yükselmedi.Dün geceyi atlattıktan sonra, bugün bişi olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…