2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben eğer çorbasını yemezse, yanında yoğurtla yedirmeye çalışıyorum canım.Daha salata filan pek yemiyor bizim oğlan.Öyle her öğün 2-3 çeşit yiyecek gibi değil :))))

İncicim, hepsi öyle, keyifleri olursa canları isterse öpüyorlar, öptürüyorlar.Egehana gel annecim kucak yapalım seni öpeyim diyorum.Kollarını yukarı kaldırıp açarak bana doğru koşuyor, tam yaklaştığında bana değil yan tarafa kaçıyor sıpa.Kandırmayı da öğrendi artık:))))

Maşallah eguşa.Çok tatlılar yaaa, hemen kapıyorlar herşeyi.Oyuncakların adlarını da çok iyi öğrendik artık:)))Ne istersek getiriyor bizim kide.Veriyor elimize, aferin oğlumaaa, büyükk olsun yapıyoruz, o da bizden alıp büyük olsun yapıyor.

Evet esradan haber yok ne zamandır_?Nerelerde acaba_?

bende çağana elimi açarak avucumun ortasına kuş konmuş bu yemiş oyunu varya onu oynatıyordum bir kaç aydır şimdi daha kuş konmuş der demez avucunu açıp kendi yapıyor spa ay işine gelen şeyleri çabucak öğreniyorlar ama işine gelmeyişnce asla yapmıyolar bizimki hala kendi eliyle bişey yemiyor ya sevdiği bişey olsa bile açıyor ağzını benim vermemi bekliyor ne zaman alışacak kendi yemeye hoş zaten yemek olayını pek gereksiz görüyor oğlum

esra ile konuştuğumda yoğundu birde ülke dışınamı çıkıcaktı ne bir haftalığına zaten karne dönemide geldi okulda uğraşıyordur

muhabbete doyum olmaz ama ben kaçayım salonu toplim kahveye komşum gelecek çağanda arkadaşıyla oynasın biaz :))

Hadi kolay gelsin sana,afiyetle için kahvelerinizi :)
doğru okulların kapanmasına az kaldı yoğunlardır şimdi..

merhaba herkese bugn epey kaynatmışsınız

inci benim oğlanda öptürmüyor kendini kızıyor bize...bana eşime ve anneme anne diyor..eşim tabi bu duruma çok bozuluyor ..babasıda eymene bir bir anneyi şikayet etcez yapmayı öğretmiş.avucnun içine işaret parmağıyla vuruyor...ama en komik olanı emziriyorumya ilk göğsümü emiyor azalınca süt diğer memeyi emeceğini biliyorya kalkıyor hemen öteki tarfıma geçip yatıyor hemme hemme diyor bi taraftanda sağ bacağını sallıyor...güzelce bekliyor beni bende mahsus vermiyorum bazen kızıyor tırmalamaya başlıyor..

ben mayalamıorum canım zaten yemio daklava:

ahhh maşallah hepicinize,,bizi bizden alıosunuz vallaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim aylin ,ayşegül,aylincim sana zahmet olmazsa o zaman bi french press isteyeceğim,bi de kataloğa bakayım varsa bişi daha:sm_cool:
biz 2 ikeaya da baktık yoktu bi arkadaşa söz vermiştik ayın 12 sinden sonra gelecek dediler o da illa bizimkinden istio..ben özelden atarım sana mesaj:)

merla abla egehanın saç çekme huyu bence öyle devam eder...ablamın oğlununda kulak çekme huyu vardı ilk yaşılarında 3 yaşına geldi hala vazgeçmedi...kim olursa olsun hemen kulağına yapışıyor...geçenlerde eymenle oynuyorlardı bizde mutfaktayız bir ağlama sesi koştuk eymeni yatrmış yere kulaklarınada yapışmış çekiştiriyor...şimdi eymen onu görünce hemen kulaklarını tutuyor iyice korkutmuş yavrumu...

Slm hanimlar herkes iyi cok sukur onatla egusa alkiss yurumeye baslamislar

Bizde simdi 1. Yaas kontrolumuzden geldik Ezgi dr gorunce kapida aglamaya basladi tutmak nee mumkun kadini tirmaladi birde tekmee nasil taniyor hemen anlamiyorum yaa

2 asi oldukk onlarda bu kadar aglamadi
Meralcim kizamik asisi 10 gun icinde isilik gibi dokuntu yapabilirmis atesle birlikte

Cok uzuldum kizima yaa icini ceke ceke agladi yavrum

Kilo boy olcemedik tam durmadi 13.5 gibi kilosu boyunu olcemedik

Yumurta ball serbest birde vitamin surup verdi bir ara kan testi yaptirralim demir eksikligi ve asilar tutmusmu bakalim dedi

ah bebeğim ya nasıl da yerşeşmiş kafasına
maşallah ezgiye..ee dr mu hep acıtacak azcık da bebekler tekmelesin di mi:))

ahh kıyamam Eymene her gördüğünde çekecek sanıyor yavrum :)) çok akıllı bunlar çokk

evet ya akıllarıyla her geçen gün şaşırtıyorlar bizi:) ama iyi tarafıda oldu şimdi hani kulak deyince tutup kulağını gösteriyor bizekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…