ben mayalamıorum canım zaten yemio daiyidir aylincim ne olsun mutfak salıon arası gidip geliyorum çağana çorba ve yemek yaptım malum benim oğlan hangini beğenirse onu yiyor o yüzden hergüğn üç çeşit yapıyorum ve sadece birini yiyor kıslar siz öğlen kaç çeşit veriyonuz yada çorbanın yanında salata yoğurt falan veriyormusunuz birde hergün yoğurt mayalıyormusunuz
inci öğlen çorba veya yemek ne varsa ondan yiyor,arada yoğurt yiyor ben mayalamıyorum yoğurdu
meyve suyu içiyor çok severek akşam biz yerken atıştırıyor biraz sonrası içinde muhallebi yiyor
bizde şimdi süt içmeye alışıyoruz,bugün bayağı içmiş ben yokken en azından sütünü içsin
akşam ben gidince de emiyor..
bizimki öpmeyi çok seviyor özellikle sevdiği kişileri görünce hemen açıyor ağzını..alkış seviyor hemde kendi alkışlıyor :) sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak var say bak say bak 12345 diye sayaarak şarkı söylüyorduk,geçenlerde yine söylemeye başladım baktım işaret parmağını kaldırmış öbür elinide açmış biii diyor akıllım yaa :))
Ben eğer çorbasını yemezse, yanında yoğurtla yedirmeye çalışıyorum canım.Daha salata filan pek yemiyor bizim oğlan.Öyle her öğün 2-3 çeşit yiyecek gibi değil :))))
İncicim, hepsi öyle, keyifleri olursa canları isterse öpüyorlar, öptürüyorlar.Egehana gel annecim kucak yapalım seni öpeyim diyorum.Kollarını yukarı kaldırıp açarak bana doğru koşuyor, tam yaklaştığında bana değil yan tarafa kaçıyor sıpa.Kandırmayı da öğrendi artık:))))
bende çağana elimi açarak avucumun ortasına kuş konmuş bu yemiş oyunu varya onu oynatıyordum bir kaç aydır şimdi daha kuş konmuş der demez avucunu açıp kendi yapıyor spa ay işine gelen şeyleri çabucak öğreniyorlar ama işine gelmeyişnce asla yapmıyolar bizimki hala kendi eliyle bişey yemiyor ya sevdiği bişey olsa bile açıyor ağzını benim vermemi bekliyor ne zaman alışacak kendi yemeye hoş zaten yemek olayını pek gereksiz görüyor oğlum
merhaba herkese bugn epey kaynatmışsınız
inci benim oğlanda öptürmüyor kendini kızıyor bize...bana eşime ve anneme anne diyor..eşim tabi bu duruma çok bozuluyor ..babasıda eymene bir bir anneyi şikayet etcez yapmayı öğretmiş.avucnun içine işaret parmağıyla vuruyor...ama en komik olanı emziriyorumya ilk göğsümü emiyor azalınca süt diğer memeyi emeceğini biliyorya kalkıyor hemen öteki tarfıma geçip yatıyor hemme hemme diyor bi taraftanda sağ bacağını sallıyor...güzelce bekliyor beni bende mahsus vermiyorum bazen kızıyor tırmalamaya başlıyor..
ahh kıyamam Eymene her gördüğünde çekecek sanıyor yavrum :)) çok akıllı bunlar çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?