Deryacım hayırlı olsun sizde atlattınız aşılarınızı
neden vitamin verdi ve ne verdi ?
gelen gidiyor iki satır yazmadan
komşumla konuştuk geldik yine bayanssulusmile
Başak yazı çok güzeldi sağolasın..
benim oğlumda çok güzel yürüyor komşum,sonrada alkış yapıyor kendine başardım diye sıpacık :)
masalah ikisinede cok tatlilar yaaaaa.... insalah asi ates yapmaz atlatmisiniz cok sükürMaşallah maşallah eguşla, onata:))))
Dün aşımızı olduk geldik, boyumuz kilomuz ölçüldü.2 aşı oldu oğluşum, iki kolundan birer tane.Pnömokok ve kkk.Bir daha ki gidişimiz 14 temmuzdaymış artık:)))5-6 ay rahatız.
12 kilo, 83 cm olmuş.
Egede öpücük ver dediğimizde eliyle ağzını kapatıp , sonra elini kaldırıp bize öpücük gönderiyor.Akşam eve gittiğimde bir sağ yanağımı bir sol yanağımı tekrar tekrar çevirip öpüyor:)))Çok tatlılar yaaa maşallah hepsine.
akili bidik anam bunlar masallahinci öğlen çorba veya yemek ne varsa ondan yiyor,arada yoğurt yiyor ben mayalamıyorum yoğurdu
meyve suyu içiyor çok severek akşam biz yerken atıştırıyor biraz sonrası içinde muhallebi yiyor
bizde şimdi süt içmeye alışıyoruz,bugün bayağı içmiş ben yokken en azından sütünü içsin
akşam ben gidince de emiyor..
bizimki öpmeyi çok seviyor özellikle sevdiği kişileri görünce hemen açıyor ağzını..alkış seviyor hemde kendi alkışlıyor :) sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak var say bak say bak 12345 diye sayaarak şarkı söylüyorduk,geçenlerde yine söylemeye başladım baktım işaret parmağını kaldırmış öbür elinide açmış biii diyor akıllım yaa :))
oy oy kandirmayida ögrenmis yaramazBen eğer çorbasını yemezse, yanında yoğurtla yedirmeye çalışıyorum canım.Daha salata filan pek yemiyor bizim oğlan.Öyle her öğün 2-3 çeşit yiyecek gibi değil :))))
İncicim, hepsi öyle, keyifleri olursa canları isterse öpüyorlar, öptürüyorlar.Egehana gel annecim kucak yapalım seni öpeyim diyorum.Kollarını yukarı kaldırıp açarak bana doğru koşuyor, tam yaklaştığında bana değil yan tarafa kaçıyor sıpa.Kandırmayı da öğrendi artık:))))
ay canim benim ya korkmus yavrummerla abla egehanın saç çekme huyu bence öyle devam eder...ablamın oğlununda kulak çekme huyu vardı ilk yaşılarında 3 yaşına geldi hala vazgeçmedi...kim olursa olsun hemen kulağına yapışıyor...geçenlerde eymenle oynuyorlardı bizde mutfaktayız bir ağlama sesi koştuk eymeni yatrmış yere kulaklarınada yapışmış çekiştiriyor...şimdi eymen onu görünce hemen kulaklarını tutuyor iyice korkutmuş yavrumu...
masallah eziye yeSlm hanimlar herkes iyi cok sukur onatla egusa alkiss yurumeye baslamislar
Bizde simdi 1. Yaas kontrolumuzden geldik Ezgi dr gorunce kapida aglamaya basladi tutmak nee mumkun kadini tirmaladi birde tekmee nasil taniyor hemen anlamiyorum yaa
2 asi oldukk onlarda bu kadar aglamadi
Meralcim kizamik asisi 10 gun icinde isilik gibi dokuntu yapabilirmis atesle birlikte
Cok uzuldum kizima yaa icini ceke ceke agladi yavrum
Kilo boy olcemedik tam durmadi 13.5 gibi kilosu boyunu olcemedik
Yumurta ball serbest birde vitamin surup verdi bir ara kan testi yaptirralim demir eksikligi ve asilar tutmusmu bakalim dedi
bizimkiside´´ baba ´´abi ´´ abla ´dede´´ aniiiii ( anne ) demek oluyor düdü (yani düstü) diyor masallah yavrularimizaserpil neden öyle birşey düşünelim hepimiz yetişkin insanlarız..sen yaşadıın tecrübeleri anlatıyorsun..ben s.b gereğinden fazla aşı aldığı için böyle spekülasyonlarla olayı abarttığını biliyorum sağlam kaynaklardan ..elbette bu grip sağlığımıza bir tehdit ama medyanın abarrtısı 1 e 100 katmak oldu..aşı konusuna gelince u kadar kısa sürede üretilen bir aşıya ben şahsen güvenemiyorum..grip aşısının bile milyonda biir de olsa yan etkileri varken ve bedeli çok ağır ödeniyorken bu aşıya ne kadar güvenebilirm? dediğin gibi hepimiz önce yavruarımız Allaha emanet..biz elimizden gelen tedbiri aldıktan sonra..
kerem anne
anene
dede
bir şeyi attıktan sonra attı
bay bay
ve en tatlısı baak(başak) diyo ama hala baba demiyo
susadığı zaman kerem su istermisin dediğim de sevinç çığlıklarıı atıp daans ediyo sıpa
bir de aynını zil çalınca yapıyo biri geldi diye benden ne kkadar bıkıyosa artık
Selam kızlar bugun hİÇ gİremedİm rahatsızım kızlar...
Dr. Gİttİm fİzİk tedavİ uzmanına belİmde bel fıtıĞı varmıŞ ya...
Bİr bu eksİktİ dedİm bende ...
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .
Bugünkü Israil civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz.
Bir denizci, aşçı, veya marangozdunuz
:))) çok iyiymiş buuu
ben de domuz gribi konusundan tereddütteyim fakat dünya sağlık örgütü açıklamış sanırım yüzyılın sağlık skandalı die, abartılıcak bi durum yokmuş serpilcm sen de haklısın biara neydi o bisürü ölen oluyodu yalanmıydı onlar..en güzeli önlem almaya devam etmek havalar iileşene kadar çocukları korumak lazım
bizim dgünü hazırlıkları sürüyo yarın pastacıyla konuşucam artık cumadan da başlarım bişeyler yapmaya ne zor işmiş yaa
slm kızlar nasılsınız....
|► Önceki yaşamınızda kimdiniz ? ◄|
heheheeee bakın ne buldum
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .
Bugünkü Arktika civarında bir yerlerde 750 civarında doğdunuz.
Bir maskara, müzisyen, şair veya tapınak dansçısıydınız..
ben buymuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?