2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah ezgiye de ..ve de aferin tekmelemiş dr.u:))
ben kaçıyorum kızlar annem varken dışarı::))) öptümmm

ben de bugün seven seas portakallı balık yağı varmış ondan alayım diodum,hangisini alsam?kullanan var mı?

gelen gidiyor iki satır yazmadan

Ah be guzelim eskiden karnimizda biz nereye onlar oraya simdi biz onlarin pesinde kosturuyoruz soyle bir bakip kaciyorum bende telden bilgisayari acinca benden once geciyor basina :))

Nazinn dogumgunune gidiyormusunuz bu cumartesimi yapiyor aysegul kayip annesi gelmisti heralde ondan

bugün pek ilerlemiş site. hepsini okuyamadım ama okuycam inşallah. sadece şunu yazmak istiyorum şimdilik. şu domuz gribi vakası

daha öncede yazdım şimdide ısrarla yazıyorum. biz vandayız ve eşim intaniyeci. daha salgının yeni başladığı zamanlarda eşim devlet hastanesinin
ntaniye servisini ziyaret etti. sırf d. gribi olanları ve durumlarını görmek için. yoğun bakımları tıka basa domuz gribi olan hastalarla doluydu ve hemen hepsi solunum cihazına bağlı olup can çekişmekteydi. ve bir çoğuda öldü malesef.

aralarında lohusalar emzirenler ve hamileler çoğunluktaydı.

bunların hepsinin hükümetin kandırmacası olduğunu düşünüyorum. açılım muhabbetlerini nasıl unutturacaklarını iyi tespit etmişler. insanlar sağlıkları sözkonusu olunca malesef herşeyi unutuyor. işte yaptıklarıda bu.

biz bugün gittik çağanıma 2.doz domuz gribi aşısını da yaptırdık. ilkinde hiçbişey olmadı. ateş falan da yapmadı. valla rahat rahat gezidiriyorum oğlumu. şu gripmi bu böylemi diye düşünmüyorum.

bun yazımıda kimseyi ikna etmek için yazmadım. sadece doğru bildiğimi yazıyorum
kimse kırılmasın..

aşısını yaptırmayanlarıda allah korusun inşallah..

gerçekten yaa takip edemiyrm burayı inanın muhabbetinizi özledim..elvin pc başına oturtmuyo beni..herkesi öpyrm çok

serpil neden öyle birşey düşünelim hepimiz yetişkin insanlarız..sen yaşadıın tecrübeleri anlatıyorsun..ben s.b gereğinden fazla aşı aldığı için böyle spekülasyonlarla olayı abarttığını biliyorum sağlam kaynaklardan ..elbette bu grip sağlığımıza bir tehdit ama medyanın abarrtısı 1 e 100 katmak oldu..aşı konusuna gelince u kadar kısa sürede üretilen bir aşıya ben şahsen güvenemiyorum..grip aşısının bile milyonda biir de olsa yan etkileri varken ve bedeli çok ağır ödeniyorken bu aşıya ne kadar güvenebilirm? dediğin gibi hepimiz önce yavruarımız Allaha emanet..biz elimizden gelen tedbiri aldıktan sonra..

kerem anne
anene
dede
bir şeyi attıktan sonra attı
bay bay
ve en tatlısı baak(başak) diyo ama hala baba demiyo

susadığı zaman kerem su istermisin dediğim de sevinç çığlıklarıı atıp daans ediyo sıpa
bir de aynını zil çalınca yapıyo biri geldi diye benden ne kkadar bıkıyosa artık

merhabalar arkadaslar gerci kimseler yok ama dogum günümüzü kutlayan oglumun teyzelerine tesekür ediyoruz iyiki varsiniz opuyorumnanaktan

Selam kızlar bugun hıÇ gıremedım rahatsızım kızlar...
Dr. Gıttım fızık tedavı uzmanına belımde bel fıtıĞı varmıŞ ya...
Bır bu eksıktı dedım bende ...

komşumla konuştuk geldik yine bayanssulusmile

Başak yazı çok güzeldi sağolasın..

benim oğlumda çok güzel yürüyor komşum,sonrada alkış yapıyor kendine başardım diye sıpacık :)

masalah ikisinede cok tatlilar yaaaaa.... insalah asi ates yapmaz atlatmisiniz cok sükür
akili bidik anam bunlar masallah
oy oy kandirmayida ögrenmis yaramaz
ay canim benim ya korkmus yavrum
masallah eziye ye
bizimkiside´´ baba ´´abi ´´ abla ´dede´´ aniiiii ( anne ) demek oluyor düdü (yani düstü) diyor masallah yavrularimiza
Selam kızlar bugun hİÇ gİremedİm rahatsızım kızlar...
Dr. Gİttİm fİzİk tedavİ uzmanına belİmde bel fıtıĞı varmıŞ ya...
Bİr bu eksİktİ dedİm bende ...

ah be canim cok gecmis olsun bel fitigi zor oluyor helede kendini biraz yordugun zaman sakat gibi oluyor insan in tekrar gecmis olsun

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Israil civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz.

Bir denizci, aşçı, veya marangozdunuz
:))) çok iyiymiş buuu
ben de domuz gribi konusundan tereddütteyim fakat dünya sağlık örgütü açıklamış sanırım yüzyılın sağlık skandalı die, abartılıcak bi durum yokmuş serpilcm sen de haklısın biara neydi o bisürü ölen oluyodu yalanmıydı onlar..en güzeli önlem almaya devam etmek havalar iileşene kadar çocukları korumak lazım
bizim dgünü hazırlıkları sürüyo yarın pastacıyla konuşucam artık cumadan da başlarım bişeyler yapmaya ne zor işmiş yaa

bizimde dün asimiz vardi atlatik cok sükür bizimde kilomuz 12950gr boyumuzda 82 cm geldi cok sükür atesimiz de olmadi atlatik

asi hakinda sana katiliyorum aysegülcüm en mantiklisi kendimiz önlemini almamiz ...... koay gelsin canim sanada bizde cumartesi yapacagiz dogum gününü valla bende senin gibi telas sardi

sana da kolay gelsin tatlım bizimki pazar kısmetse, maşallah ocak bebekleri hormonlu mu ne 12kilodan aşağı yok nerdeyse bizimki 10buçuk civarıdır bakalım haftaya götürücem doğumgünümüzü atlatalım da aşıdan korkuorum şimdi..ii geceler herkese..

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..bende bu:)
tapınak danscısı süpermiş ya:))zemuszemus
bende hep latin amerikaya gitmek istemişimdir hep gerçekten :)

kerem iyi canım çok şükür hoppidi hoppidi geziyoo oda oda
yoruldu iyice uyudu az önce :)eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…