bizimde dün asimiz vardi atlatik cok sükür bizimde kilomuz 12950gr boyumuzda 82 cm geldi cok sükür atesimiz de olmadi atlatik
günaydın:))
nil yıkıo ortalığı bi oraya bi buraya koşuoopuyorumnanaktan
ya nil 7.10 gibi uyanmışo zaman saati bilmiodum)uyuttum o da uyumuş 9.30 a kadar.ama bööle olunca tüm gün uyumuo gece 11 lere kadar kızdım kendime klava:
sen neler aldın bakayım dermişim,ya ikea anlamsız insana bişiler aldıran bi yer,ben bi araba doldurup dönüorum hep eveklava:
Maşallah ezgiye.Artık tanıyorlar hayatım hemen.Unutmuyorlarda:)))Bizimki sevmediği bir yere gittiyse girmek istemiyor.Slm hanimlar herkes iyi cok sukur onatla egusa alkiss yurumeye baslamislar
Bizde simdi 1. Yaas kontrolumuzden geldik Ezgi dr gorunce kapida aglamaya basladi tutmak nee mumkun kadini tirmaladi birde tekmee nasil taniyor hemen anlamiyorum yaa
2 asi oldukk onlarda bu kadar aglamadi
Meralcim kizamik asisi 10 gun icinde isilik gibi dokuntu yapabilirmis atesle birlikte
Cok uzuldum kizima yaa icini ceke ceke agladi yavrum
Kilo boy olcemedik tam durmadi 13.5 gibi kilosu boyunu olcemedik
Yumurta ball serbest birde vitamin surup verdi bir ara kan testi yaptirralim demir eksikligi ve asilar tutmusmu bakalim dedi
Bilmiyorum canım artık.Hiç kimseninkini çekemezse kendi saçını çekiyor:)))))merla abla egehanın saç çekme huyu bence öyle devam eder...ablamın oğlununda kulak çekme huyu vardı ilk yaşılarında 3 yaşına geldi hala vazgeçmedi...kim olursa olsun hemen kulağına yapışıyor...geçenlerde eymenle oynuyorlardı bizde mutfaktayız bir ağlama sesi koştuk eymeni yatrmış yere kulaklarınada yapışmış çekiştiriyor...şimdi eymen onu görünce hemen kulaklarını tutuyor iyice korkutmuş yavrumu...
Maşallah kereme başakçım:)))serpil neden öyle birşey düşünelim hepimiz yetişkin insanlarız..sen yaşadıın tecrübeleri anlatıyorsun..ben s.b gereğinden fazla aşı aldığı için böyle spekülasyonlarla olayı abarttığını biliyorum sağlam kaynaklardan ..elbette bu grip sağlığımıza bir tehdit ama medyanın abarrtısı 1 e 100 katmak oldu..aşı konusuna gelince u kadar kısa sürede üretilen bir aşıya ben şahsen güvenemiyorum..grip aşısının bile milyonda biir de olsa yan etkileri varken ve bedeli çok ağır ödeniyorken bu aşıya ne kadar güvenebilirm? dediğin gibi hepimiz önce yavruarımız Allaha emanet..biz elimizden gelen tedbiri aldıktan sonra..
kerem anne
anene
dede
bir şeyi attıktan sonra attı
bay bay
ve en tatlısı baak(başak) diyo ama hala baba demiyo
susadığı zaman kerem su istermisin dediğim de sevinç çığlıklarıı atıp daans ediyo sıpa
bir de aynını zil çalınca yapıyo biri geldi diye benden ne kkadar bıkıyosa artık
Teşekkür ederiz filizcim:))))slm kızlar nasılsınız....
|► Önceki yaşamınızda kimdiniz ? ◄|
heheheeee bakın ne buldum
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .
Bugünkü Arktika civarında bir yerlerde 750 civarında doğdunuz.
Bir maskara, müzisyen, şair veya tapınak dansçısıydınız..
ben buymuşum
Geçmiş olsun canım, bel fıtığı zordur.Fizik tedavi şart.Ameliyat zor ve tehlikeli.İnşallah ameliyt olmadan atlatabilirsin.Selam kızlar bugun hİÇ gİremedİm rahatsızım kızlar...
Dr. Gİttİm fİzİk tedavİ uzmanına belİmde bel fıtıĞı varmıŞ ya...
Bİr bu eksİktİ dedİm bende ...
Sağol ayşecimmasalah ikisinede cok tatlilar yaaaaa.... insalah asi ates yapmaz atlatmisiniz cok sükür
akili bidik anam bunlar masallah
oy oy kandirmayida ögrenmis yaramaz
ay canim benim ya korkmus yavrum
masallah eziye ye
bizimkiside´´ baba ´´abi ´´ abla ´dede´´ aniiiii ( anne ) demek oluyor düdü (yani düstü) diyor masallah yavrularimiza
ah be canim cok gecmis olsun bel fitigi zor oluyor helede kendini biraz yordugun zaman sakat gibi oluyor insan in tekrar gecmis olsun
Bugünkü Israil civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz.
Bir denizci, aşçı, veya marangozdunuz
:))) çok iyiymiş buuu
ben de domuz gribi konusundan tereddütteyim fakat dünya sağlık örgütü açıklamış sanırım yüzyılın sağlık skandalı die, abartılıcak bi durum yokmuş serpilcm sen de haklısın biara neydi o bisürü ölen oluyodu yalanmıydı onlar..en güzeli önlem almaya devam etmek havalar iileşene kadar çocukları korumak lazım
bizim dgünü hazırlıkları sürüyo yarın pastacıyla konuşucam artık cumadan da başlarım bişeyler yapmaya ne zor işmiş yaa
Akılllı bıdık:))))Abisinide korurmuş:)))ay bişey anlatıcam
bizim alt komşunun 9 yaşında bi oğlu var. adı yalçın. dün hastaneye beraber gittik. yalçının babasıda hastanede çalşışıyo. neyse biz kadınlar sigara içmeye bahçeye çıktık çocuklarda babalarında. erkek erkeke takıldılar bi 10 dk.
dışarda çağanın seslerini duyuyorum bi çığlık basıyoki anlatamöam. neyse içeri gittik yalçının babası yalçını dövermiş gibi yapıyor. pata küte yalçında yalandan ah uh diyor. bizimkini görmeniz lazıım adamın üstüne uçacak nerdeyse bıdı bıdı bişeyler diyor aynı zamanda ama yüksek sesle. meğer niye abimi dövüyon diye adama kızarmış. ama fena sinir oldu yaa. bizde hem çok şaşırdık hemde hoşumuza gitti...
Canımcım, yıl kısmına 1969 gibi değil sadece 69 yazarsan çıkıyor.günaydın arkadaşlar nasılsınız..
HEPİNİZİN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SERPİL DUYGU NASILSINIZ KIZLAR...
BENDE BU ÇIKTI... HERKESE AYNI ÇIKIYO GALİBA YA..
Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz.
Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..
akşam 9 a kadarmı uyumuş anlamadım ben sabah mı ? sabah ise çok uzun 9 dan gece 11 e 14 saat var arada
ben bir şey almadım ikeaya girmedim zaten ama ordaydım diğer mağazlara baktım bilseydim girer alırdım istediği şeyden bende almayaı düşünüyordum uzun zamandır güzel bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?