2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende o senin dans ettiğin tapınağı inşa etmişim canım. bak fazla hoplayıp zıplama emek emek yaptım ben o tapınağı...

bizimde dün asimiz vardi atlatik cok sükür bizimde kilomuz 12950gr boyumuzda 82 cm geldi cok sükür atesimiz de olmadi atlatik

size de maşallah ve geçmiş olsun..

ben de:)
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Macaristan civarında bir yerlerde 775 civarında doğdunuz.

Bir haritacı, astrolog veya astronomdunuz..

ii geceleropuyorumnanaktan

günaydın opuyorumnanaktan

herkese güzel bir gün diliyorum....önceleri ilk ekinsu nun mesajlarını görmeye alışmıştık şimdi gelen giden olmuyor topiğe...

deniz sanada çok geçmiş olsun...bence fazla temizlik yapmaktan oldu bu bak

günaydın kızlar

bugün geç mi kalmışım balım:) eskidendi o günler be güzelim sabah kalkar kahvaltımı yapar otururdum iş yok güç yok şimdi nerdeeee sabahın 7 sinden beri koşturuyorum

deniz geçmiş olsun bende şüpheleniyorum fıtıktan gidicem doktora çünkü süpürge yapınca doğrulamıyorum

duygu dün ikeadaydım biliyormusun keşke sabah falan sorsaymışsın alırdım ama yinede gidersem aylinle konuşurum almamışsa alırım bende , sen merak etme seni french press siz bırakmayız canım, ben ikeanın sayfasına baktım öyle bir şey göremedim ama nedir o istediğin ütü diye düşünmüştüm ama yok bulamadım

Son düzenleme:
günaydın:)))
denizcim benim fıtığım var ama ço zordur AMAN DıKKAT ET ,geçmiş olsun
canım çok teşekkürler aylin alacak sağolsun:),filtre kahve yapmak için bi şey canımn,bu bitkisel çayları da koyuo bazı cafeler içine,du dün fotosunu göndermiştim ayline ,

bunun 4 kişiliğinden:)

aslında buradan tüm kahve sevenlere de tavsiye ederim,jacobsun da filtre kahvesi var kırmızı ambalajlı ohh missss:)

ya nil 7.10 gibi uyanmışo zaman saati bilmiodum)uyuttum o da uyumuş 9.30 a kadar.ama bööle olunca tüm gün uyumuo gece 11 lere kadar kızdım kendimeklava:
sen neler aldın bakayım dermişim,ya ikea anlamsız insana bişiler aldıran bi yer,ben bi araba doldurup dönüorum hep eveklava:

ay bişey anlatıcam
bizim alt komşunun 9 yaşında bi oğlu var. adı yalçın. dün hastaneye beraber gittik. yalçının babasıda hastanede çalşışıyo. neyse biz kadınlar sigara içmeye bahçeye çıktık çocuklarda babalarında. erkek erkeke takıldılar bi 10 dk.

dışarda çağanın seslerini duyuyorum bi çığlık basıyoki anlatamöam. neyse içeri gittik yalçının babası yalçını dövermiş gibi yapıyor. pata küte yalçında yalandan ah uh diyor. bizimkini görmeniz lazıım adamın üstüne uçacak nerdeyse bıdı bıdı bişeyler diyor aynı zamanda ama yüksek sesle. meğer niye abimi dövüyon diye adama kızarmış. ama fena sinir oldu yaa. bizde hem çok şaşırdık hemde hoşumuza gitti...

günaydın arkadaşlar nasılsınız..
HEPıNıZıN GEÇMıŞ OLSUN DıLEKLERıNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM.
SERPıL DUYGU NASILSINIZ KIZLAR...
BENDE BU ÇIKTI... HERKESE AYNI ÇIKIYO GALıBA YA..

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..

ikea mı o neydi yaaa unttuk biz onları. ay bide canım nası yapımarket gezmek istiyo anlatamam...

neyse şubatta istanbuldayız gezerim artık..

bizimkide yerde oturmuş masanın çekmecesini açmış karıştırıyoda karıştırıyo. bi taraftanda dolduruyo.

denizcim geçmiş olsun.
tavsiyeler.:

yere eğilirken belinden eğilme dizlerini kırarak eğil.
ağır kaldırma artık bu ne mümkünse
sert ve düz zeminde yat.
yere düz uzanıp ellerini belinin altına koy karnını kasarak belinle elini
yerle bel arası sıkıştırana kadar kas bırak. 10ar defa her aklına geldiğinde yap.

Serpılcım zaten yere belımden eĞılmek ne mÜmkÜn canım
eĞılemıyom kı destek almadan...
En kestırmesı oĞlum 12200 gr sencede mÜmkÜn dııl dımı...
Ama dıĞer sÖyledını yapıcam...

akşam 9 a kadarmı uyumuş anlamadım ben sabah mı ? sabah ise çok uzun 9 dan gece 11 e 14 saat var arada

ben bir şey almadım ikeaya girmedim zaten ama ordaydım diğer mağazlara baktım bilseydim girer alırdım istediği şeyden bende almayaı düşünüyordum uzun zamandır güzel bir şey

Merhabalar herkeseee, ne çok yazmışsınız dünden beri:)))Oku oku bitmedi:))) Maşallah ezgiye.Artık tanıyorlar hayatım hemen.Unutmuyorlarda:)))Bizimki sevmediği bir yere gittiyse girmek istemiyor.
Aşılarınız bitmiş sizinde , bir 6 ay rahatsınız sizde artık.
Niye vitamin verdi ki_?Ben anlamadım.

Bilmiyorum canım artık.Hiç kimseninkini çekemezse kendi saçını çekiyor:)))))
Eymenede üzüldüm, canım benim yaaa.

Maşallah kereme başakçım:)))
Aşı konusunda bende böyle düşünüyorum.Kendimiz bir şekilde koruyalım diyorum.Ben zaten grip aşılarının hiç birisine güvenememiştim.

Teşekkür ederiz filizcim:))))
Bende
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Filipinler civarında bir yerlerde 775 civarında doğdunuz.

Bir yazar, dramatist veya ritüel düzenleyicisiydiniz..,
mişim:)))))

Selam kızlar bugun hİÇ gİremedİm rahatsızım kızlar...
Dr. Gİttİm fİzİk tedavİ uzmanına belİmde bel fıtıĞı varmıŞ ya...
Bİr bu eksİktİ dedİm bende ...
Geçmiş olsun canım, bel fıtığı zordur.Fizik tedavi şart.Ameliyat zor ve tehlikeli.İnşallah ameliyt olmadan atlatabilirsin.

Sağol ayşecim

Akılllı bıdık:))))Abisinide korurmuş:)))

Canımcım, yıl kısmına 1969 gibi değil sadece 69 yazarsan çıkıyor.

evet canım sabah 9 akşam 11 12 arada 5.30 6 da 15 uyuo naapsam da uyuo soona cin gibi oluo..
tam alışveriş cenneti olmuş orası zaten:))bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…