2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız 3 e kadar boşum ögretmenler odasında vakit öldürüyorum sessizliği özlemişim ohhh bea...
benim bir ögrencim var herkese vuruyo cocukların gözlerini cıkarıyo ayyyyyyyyyy bugun mahvetti beni vermedigim ceza uygulamadıgım yöntem kalmadı yok yok yok dünde birinin gözünü kalorifer petegine vurmus tehdit de etmiş ögretmene söylersen fena yaparım diye bende farketmedim bugun ailece geldiler eridim bittim yanlarında artık rehberlik servisine yönlendirdim ayyyy umarım düzelir yoksa ben yakında tekme tokat gircem zaten ara ara tartaklıyorum da anlıyana...
nil neden uyumuyo yaaaa metiş 8 de kalkar 1 de yatar 3 saat uyur aksam da en gec 10 da gece uykusuna gecer

deniz cok gecmiş olsun sizin bebişler masallah 10 kilonun üstüne cıkmıslar biz en son 9.600 dük 10 oldugumuzu sanmıyorum bana da doktor agır kaldırma dedi hööööööööönk oldum
dün aylin mi sormustu esra yı estonya ya gidicek tatilde sanırım yogundur

selamlar herkese keyifler umarım iidir
deniz geçmiş olsun canım valla ben sana hayarnım hergün temizl,k yapıyon accık sal bacım bende iara senin gibiydim şimdi haftada bir yaparsam iyi valla bazen iki haftada bir yapıyom yap yap aynı çünkü :))
ayşegül maşallah oğluna ama sen accık dikkat et çünkü 12 aylık bebek için 12.5 kilonun üstü obezite haberin olsun pirinöçli muhallebis vs şeylerden uzak tut sebze meyveyle besle zira obezitede hastalık naçizane tavsiyem bneim :)
kıslar buarada tereyağın vücutça emilimi çok zor oluyormuş o yüzden bebeklerin yemeklerinde tereyağdan ziyade zeytinyağ öneriyolar ben artık zeytinyağ kullanmaya başlıcam tereyağ yerine sizinlede paylaşim dedim

ikeayamı gidiyosunuz ya bende bişiy istiyorum kim gidecekse banada haber versin lütfennnnnnnn:))

maşallah de filizcim :)ay saat 1 den beri nil de uyumaya çalışıo ama nafile çıldırdık ikimizde???
ii yapmışsın rehberlik uğraşsın:)
tereyağ ben kullanmıorum eskiden omlet yerken tereyağına kırıodum ama şimdi nerdeeee sabah krep yio soona da tavuk yerdi ama dünden beri tavuk yemio iice bıktı heralde offf ne bulacağım ben şimdi???

duygucum tavuktan bıktıysa köfte ver zaten seninki eliylede yiyebiliypr birde onu dene

evet canı köfteyi de yedi bi ara ama du bi daha başlayayım:)
off uykusuzluktan öldü hala dolap karıştırıo

merhaba hanımlar..
şu eline bişey verince yemesini okdar çok isterdim ki..
ama bizimkinin ilk doğduğu zamandan beri genzine kaçırma derdimiz var...
o yüzden hem ben korkuyorum hemde zaten kendisinin yemek yemek gibi derdi olmadığı için eline verdiğim şeyleri bi yerlere sürüp ufalamak tercihi...
yatmadan önce neler veriyoruz hanımlar?
ben kaşık amması veriyorum irmikli oda son derece sulu olcak çünki bizim hanım hem pütütrlü,yemek tarzı şeyler yemediği gibi yoğurt kıvamında dahi şeyleri boğazına geldiği an öğürüp kusuyor..
uff çok uzun oldu(

aaaa şaka gibi eee yat artık be die bi bağırdım evde eee ee die tırlarken şak die uyudu,anladım ben iilik istemio bu cadıya

eryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Kuzey-Doğu ABD civarında bir yerlerde 1425 civarında doğdunuz.

Bir çiftçi, dokumacı veya terziydiniz..

hehe gene kadın mışım

canım nil de ilk zamanlar hatta hala bazen her yere sürüo elindekini ama işta ona katlanmak lazım ,aslında bööle yemesi çok da ii diil çünkü istediğimi veremiorum ve sanırım daha az yio..
sizin genzine kaçma olayı nası?

ilk zamanlrada emerken kaçırıyordu hemen her seferinde nerdeyse ve tıkanıyodu
tabi benim ömrümden ömür gidiyordu..
şuanda suyu ve çorbasındaki pütürleri kaçırıyor..
eline bişey verincede yutamayıp kusuyor

sevdacım nasılsın?hamilelik nası,evdeki bebeler nası?

slmmm kızlarrr

iiyis cnm evle uğraşıyos hala bebelerde iiler çok şükür,işler ve alış veriş bitmek bilmiyo evi yeniden yapmak ne zormuş tükendik resmen hergün yeni bişi çıkıyoo.hamilelik ii maşallah geçen hafta kontrolüm vardı 900 gr olmuş oğluş boyuda 31 cmdr çok ii gelişimi dedi.
sen nasılsın canım nil gene kök söktürüyo galibaa:))

herkeslerde iidir burda inşallah

geçmiş olsun canım ya,peki dr ne dio?
ilk zamanlar hepsi tıkandı tabi ama şimdi öğrendiler tıkanıncada öksürüo nil..

denizcim bi de beyin cerrahı görsün canım bakalım fıtık mı ,başlangıcı mı,tekrar geçmiş olsun?

ah maşallah oğlumuza:))sen de yorma diyeceğim kendini ama...
nil aynı valla tam düzelio diorum yeni bişi çıkıo..en son oyunu çiğne çıkar!!klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…