Yaa çok zor senin işin hayatım.İnşallah bir an önce boğazı gelişir.merhaba hanımlar..
şu eline bişey verince yemesini okdar çok isterdim ki..
ama bizimkinin ilk doğduğu zamandan beri genzine kaçırma derdimiz var...
o yüzden hem ben korkuyorum hemde zaten kendisinin yemek yemek gibi derdi olmadığı için eline verdiğim şeyleri bi yerlere sürüp ufalamak tercihi...
yatmadan önce neler veriyoruz hanımlar?
ben kaşık amması veriyorum irmikli oda son derece sulu olcak çünki bizim hanım hem pütütrlü,yemek tarzı şeyler yemediği gibi yoğurt kıvamında dahi şeyleri boğazına geldiği an öğürüp kusuyor..
uff çok uzun oldu(
aaaa şaka gibi eee yat artık be die bi bağırdım evde eee ee die tırlarken şak die uyudu,anladım ben iilik istemio bu cadıya
Canım biz iyiyiz , hamiş olan arkadaşlarımız çok çalışıyorsunuz yaaaa:))))Sende filizde sürekli koşturup duruyorsunuz.Bu arada maşallah oğluşuna.Paşamız güzel gelişiyor.Allah nazarlardan korusun.slmmm kızlarrr
iiyis cnm evle uğraşıyos hala bebelerde iiler çok şükür,işler ve alış veriş bitmek bilmiyo evi yeniden yapmak ne zormuş tükendik resmen hergün yeni bişi çıkıyoo.hamilelik ii maşallah geçen hafta kontrolüm vardı 900 gr olmuş oğluş boyuda 31 cmdr çok ii gelişimi dedi.
sen nasılsın canım nil gene kök söktürüyo galibaa:))
herkeslerde iidir burda inşallah
ah be canim isin gercekten zor bizim burdada komsumun oglu öyle su an 12 yasinda halen ayni okuldaki cocuklara kök söktürüyor allah ailesinede sabir versin .. bos ver birazda rehberlik ilgilensinslm kızlar nasılsınız 3 e kadar boşum ögretmenler odasında vakit öldürüyorum sessizliği özlemişim ohhh bea...
benim bir ögrencim var herkese vuruyo cocukların gözlerini cıkarıyo ayyyyyyyyyy bugun mahvetti beni vermedigim ceza uygulamadıgım yöntem kalmadı yok yok yok dünde birinin gözünü kalorifer petegine vurmus tehdit de etmiş ögretmene söylersen fena yaparım diye bende farketmedim bugun ailece geldiler eridim bittim yanlarında artık rehberlik servisine yönlendirdim ayyyy umarım düzelir yoksa ben yakında tekme tokat gircem zaten ara ara tartaklıyorum da anlıyana...
nil neden uyumuyo yaaaa metiş 8 de kalkar 1 de yatar 3 saat uyur aksam da en gec 10 da gece uykusuna gecer
merhaba canim benim ismim AYSE yalnizca dogru söylüyorsun ama boydan kurtariyor bizimkisi ben zaten sebze ile besliyorum birde aralarda yogurt yiyor .....pirinc unu türü hic yemedi meyvayida hic sevmedi yemedi canimselamlar herkese keyifler umarım iidir
deniz geçmiş olsun canım valla ben sana hayarnım hergün temizl,k yapıyon accık sal bacım bende iara senin gibiydim şimdi haftada bir yaparsam iyi valla bazen iki haftada bir yapıyom yap yap aynı çünkü :))
ayşegül maşallah oğluna ama sen accık dikkat et çünkü 12 aylık bebek için 12.5 kilonun üstü obezite haberin olsun pirinöçli muhallebis vs şeylerden uzak tut sebze meyveyle besle zira obezitede hastalık naçizane tavsiyem bneim :)
kıslar buarada tereyağın vücutça emilimi çok zor oluyormuş o yüzden bebeklerin yemeklerinde tereyağdan ziyade zeytinyağ öneriyolar ben artık zeytinyağ kullanmaya başlıcam tereyağ yerine sizinlede paylaşim dedim
her gün ayni seyi verme canim ben bir gün ,tavuk bir gün ,balik bir günde ,et türü veriyorum sebzelerin icinde bi de öyle denemaşallah de filizcim :)ay saat 1 den beri nil de uyumaya çalışıo ama nafile çıldırdık ikimizde???
ii yapmışsın rehberlik uğraşsın:)
tereyağ ben kullanmıorum eskiden omlet yerken tereyağına kırıodum ama şimdi nerdeeee sabah krep yio soona da tavuk yerdi ama dünden beri tavuk yemio iice bıktı heralde offf ne bulacağım ben şimdi???
ah be canim o sorun bizdede hep oldu doktora gecenlerde de sordum normal bazi cocuk 3 , aylik bazisida bazisi 6 aylik baizisida 1 aysini gecince düzelirmisilk zamanlrada emerken kaçırıyordu hemen her seferinde nerdeyse ve tıkanıyodu
tabi benim ömrümden ömür gidiyordu..
şuanda suyu ve çorbasındaki pütürleri kaçırıyor..
eline bişey verincede yutamayıp kusuyor
masallah oglusunaaaslmmm kızlarrr
iiyis cnm evle uğraşıyos hala bebelerde iiler çok şükür,işler ve alış veriş bitmek bilmiyo evi yeniden yapmak ne zormuş tükendik resmen hergün yeni bişi çıkıyoo.hamilelik ii maşallah geçen hafta kontrolüm vardı 900 gr olmuş oğluş boyuda 31 cmdr çok ii gelişimi dedi.
sen nasılsın canım nil gene kök söktürüyo galibaa:))
herkeslerde iidir burda inşallah
hos geldin sen bakma millete eski kafali kalmis senin kaynanana her cocuk bir olmaz bazisi yasini gecincede yürür benim eltimin kizi 1 bucuk yasinda yürüdü moralini bozma millet icinslm kızlar ben böle arada görünüp kaçıyorum siz iyi girebiliyosunuz veletlerden ben eskisi gibi giremiyorum defneyle bugün çok gerginim sinirlerim çok bozuk evde çok bunaldım
benimki daha yürümüyo aslında çok istekliydi ama sonradan korku geldi bana göre problem deil eninde sonunda yürüycek ama saolsun babanemiz yok anne sütü emmedi ondan yok uğraşmıyosun şimdi de takmış saçlarının önünü kes gözüne giriyo ben diorum toka takıyorum olsun sen kes
kızımın kulakların deldirdim iyce kıza benzedi
kızlar seda dan başka kim hamile
ay maşallah kızınabayanssulusmileslm kızlar ben böle arada görünüp kaçıyorum siz iyi girebiliyosunuz veletlerden ben eskisi gibi giremiyorum defneyle bugün çok gerginim sinirlerim çok bozuk evde çok bunaldım
benimki daha yürümüyo aslında çok istekliydi ama sonradan korku geldi bana göre problem deil eninde sonunda yürüycek ama saolsun babanemiz yok anne sütü emmedi ondan yok uğraşmıyosun şimdi de takmış saçlarının önünü kes gözüne giriyo ben diorum toka takıyorum olsun sen kes
ben hamilelik öncesi dönmem için 3 kilo kaldı sanırım oda göbek bölgesinde aten hamileykende ne kolum ne bacağım kalınlaşmadı bakset topu gibi krnım vardı
bende 85 kıloydum doumdan sonra molum süt olsun die yedim içtiim ama süüütt dil mama ürettim ben ohaoldumsmile... ama suan 73 oldm... benm kızda parmak uclarına basıoo...haa bu arada kızım hala parmak ucuna bastığı için yürüyemiyor,aynı durumda olan bebekler varmı?
canım boş versene ya ..ben çoğu zaman duymam k.validmi dediklerini işine geleni duy gelmeyeni sallakaydirigubbakcemile2 kulak delikleriniz hayırlı olsun güzel güzel küpeleri olsun her daimm..ben küpeyi çok severim illaki takarım tek takı takıntım küpe ve yüzüklerslm kızlar ben böle arada görünüp kaçıyorum siz iyi girebiliyosunuz veletlerden ben eskisi gibi giremiyorum defneyle bugün çok gerginim sinirlerim çok bozuk evde çok bunaldım
haa bu arada kızım hala parmak ucuna bastığı için yürüyemiyor,aynı durumda olan bebekler varmı?
bende 85 kıloydum doumdan sonra molum süt olsun die yedim içtiim ama süüütt dil mama ürettim ben ohaoldumsmile... ama suan 73 oldm... benm kızda parmak uclarına basıoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?