2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa ii canım sonuçta kalıcı bişi diil,az kalmıştır umarım,eşek sıpaları ya..Allahım sen bebekleri nazarlardan koru:)

slm kızlar ben böle arada görünüp kaçıyorum siz iyi girebiliyosunuz veletlerden ben eskisi gibi giremiyorum defneyle bugün çok gerginim sinirlerim çok bozuk evde çok bunaldım
benimki daha yürümüyo aslında çok istekliydi ama sonradan korku geldi bana göre problem deil eninde sonunda yürüycek ama saolsun babanemiz yok anne sütü emmedi ondan yok uğraşmıyosun şimdi de takmış saçlarının önünü kes gözüne giriyo ben diorum toka takıyorum olsun sen kes
kızımın kulakların deldirdim iyce kıza benzedi

merhaba hanimlar nasilsin gecmise bakip duruyorum 1 satir bile yazamadim benim yaramaz izin vermiyor ara ara okuyorum

Yaa çok zor senin işin hayatım.İnşallah bir an önce boğazı gelişir.

aaaa şaka gibi eee yat artık be die bi bağırdım evde eee ee die tırlarken şak die uyudu,anladım ben iilik istemio bu cadıya

Demek iyilikten anlamıyor cadı kız:))))Arada bağırmak gerekiyor.
Canım biz iyiyiz , hamiş olan arkadaşlarımız çok çalışıyorsunuz yaaaa:))))Sende filizde sürekli koşturup duruyorsunuz.Bu arada maşallah oğluşuna.Paşamız güzel gelişiyor.Allah nazarlardan korusun.

ah be canim isin gercekten zor bizim burdada komsumun oglu öyle su an 12 yasinda halen ayni okuldaki cocuklara kök söktürüyor allah ailesinede sabir versin .. bos ver birazda rehberlik ilgilensin
merhaba canim benim ismim AYSE yalnizca dogru söylüyorsun ama boydan kurtariyor bizimkisi ben zaten sebze ile besliyorum birde aralarda yogurt yiyor .....pirinc unu türü hic yemedi meyvayida hic sevmedi yemedi canim
her gün ayni seyi verme canim ben bir gün ,tavuk bir gün ,balik bir günde ,et türü veriyorum sebzelerin icinde bi de öyle dene
ah be canim o sorun bizdede hep oldu doktora gecenlerde de sordum normal bazi cocuk 3 , aylik bazisida bazisi 6 aylik baizisida 1 aysini gecince düzelirmis
masallah oglusunaaa
hos geldin sen bakma millete eski kafali kalmis senin kaynanana her cocuk bir olmaz bazisi yasini gecincede yürür benim eltimin kizi 1 bucuk yasinda yürüdü moralini bozma millet icin

defne sabah 7-8 gibi kalkar gün içindeki uyku saatleri her zaman aynı değil ama genelde iki yada üç kere falan uyur oda bi saat çok nadir saat 9-10 arası gece uykusu

3 gündür yağmur evde tıkılıp kaldık...bu arada iyice yemeye verdim kendimi ne güzel 58 kiloya düştüm derken dün tartıya bir çıktım 61 kg olmuşum...bu kiloları hiç veremicekmiyim ben ya bazen takıntı ediyorum bu halimi...hoş ben herşeyi takıntı ederimdebayanssulusmile

abboooo :))) montemi hamile hayırlı olsun bi ara bende niyetlendim ama sonra vazgeçtim tekrar aynı tarihlerde olsun istiyorum kıyafetleri tekrar kullanabiliyim çoğu yepisyeni :))) ee aynı zamana gelmesi için bu nisanda falan kalmam lazım buda erken bu yazı atlatim defne bezden çıksın bende zayıflıyım yani inş. 2011 nisan gibi

canım yaaa sendemi kiolaran takıksın tam onu yazcaktım benim gibi hala tam veremeyen varmı

ıyi akşamlar ..

Nazo benimde 8 kilo vermem lazım hamilelik öncesi kiloma inmem için ama dert etmiyorum doğrusu:)

ben hamilelik öncesi dönmem için 3 kilo kaldı sanırım oda göbek bölgesinde aten hamileykende ne kolum ne bacağım kalınlaşmadı bakset topu gibi krnım vardı

ay maşallah kızınabayanssulusmile
boşver kaynananı ya çok bilio oalsanaalsanasmile
ben hamilelik öncesi dönmem için 3 kilo kaldı sanırım oda göbek bölgesinde aten hamileykende ne kolum ne bacağım kalınlaşmadı bakset topu gibi krnım vardı

aman açılan konuya da bak,benim fıstık gibi olmam için 7-8 kilo vermem lazım taam mıkaydirigubbakcemile

Bende 62 kiloyum. Tekrar 54 olmam gerek:)) Kıyafetlerim olsa başka sorun yok:)

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.umarım herşey yolundadır herkes için.iş,ev derken nete pek takılamıyorum.yaşını dolduran bebeklerin yaş günleri hayırlı uğurlu olsun.bizim doğum günümüz ctesi günü.kilo demişsinizde ben diywetle 6 kilo verdim,65 kiloydum şimdi 59 kiloyum ama 2-3 kilo daha versem iyi olacak,yinede dikkat ediyorum yediklerime ama çok sıkı yapmıyorum önceki gibi.

haa bu arada kızım hala parmak ucuna bastığı için yürüyemiyor,aynı durumda olan bebekler varmı?

canım boş versene ya ..ben çoğu zaman duymam k.validmi dediklerini işine geleni duy gelmeyeni sallakaydirigubbakcemile2 kulak delikleriniz hayırlı olsun güzel güzel küpeleri olsun her daimm..ben küpeyi çok severim illaki takarım tek takı takıntım küpe ve yüzükler
haa bu arada kızım hala parmak ucuna bastığı için yürüyemiyor,aynı durumda olan bebekler varmı?

bende 85 kıloydum doumdan sonra molum süt olsun die yedim içtiim ama süüütt dil mama ürettim ben ohaoldumsmile... ama suan 73 oldm... benm kızda parmak uclarına basıoo...

vay sizi banu alkan özentisi veletler sizizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…