2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yeni halıııı mı eskısıımıı bacıımm bak dellendırme benıı sac basa gırmeyelımmm durup dururken sırnaşık şey

Son düzenleme:
ozaman bizim veletler geç yürüyalsanaalsanasmileecekler.tutunup geziniyor ama hep parmak ucunda yürüyor cadı.

çağanda hep parmak ucunda. ama bizimki yüksekelri görmek için öyle. adam ulaşcam diye balerin gibi ne balerini ay balet gibi..

hala yürümüyor amaaaaaaaaaaaaann yürür nasılsa. fizyoterapist arkadaşım var geçenlerde kuşkulanmış. benden gizli yürüme denemsi yaptırmış bi sorun yok mera ketme dedi sonrasında.

ayrıca çağan 5 aydır sıralıyo. çoktan yürümesi lazımdı ama sanırım emekleyerek daha hızlı ulaştığının farkında.

bu arada nazo boşeveeeeerrrrrrrrr boşver. kaynana işte.

bugün çağan bize gelen komşuyla beraber onlara gitti. dönüp arkasına bile bakmadı sıpa. aşağı kattalar onlarda. ay nasıl eğlence çığlıkları atıyodu anlatamam. bi saatte bisürü iş yaptım. neyse gittim almaya geldik eve bana öyle bi sarılıyoki canım. gittim ama özledim der gibiydi..

bakacak kimse varmı canım?daha var ama düşünmeside zor ama ben başlayalı çok oldu.kızımdan ayrılmak zor oluyor ama ne yapalım mecburen katlanıyoruz herşeye.

ben nöbetten geldiğimde kızım öyle yapıyor,beni görünce çok sevinior.uyumakta istemiyor hiç.bende onu çok özlüyorum,öpmeye doyamıyorum.

bakacak kşmse yok. annem diyoki yolla bakıyım. oldu dedim çimden öyle rahmetli dedemde bakar.
düşüncesi bile korkunç ya..

ençok ta o düşündürüyor. kocişten yüz bulsam istif edicem ama oda onu istemiyor.

seninkine kim bakıyor.

canım benimkine eşimin engeleri bakıyor.2 tane amcası var burada,bir nöbet birini,diğer nöbet birine bırakıyorum ama zor oluyor.iyi bakıyorlar ama zor oluyor işte.para filanda kabul etmiyorlar.apartmanda birini bulsam iyiydi ama bakalım hayırlısı.kendini çokta fazla üzme,bende çok takıyorum ama herşey olacağına varıyor işte,neyapalım çalışan anne olmak hem bizler için hemde yavrularımız için zor.

benimde kayın validem,annem diorlar gönder biz bakalım,yok içim rahat olurmuş iyi bakılıyor diye ama insan nasıl dayanır hemde daha çok küçükler yazık günah walla,nöbette 1 gün göremeince dayanamıyorum eşime yanıma getir diyorum,göndersem nasıl dayanıcam.hem ben çocuğumu kendim büyütmek istiorum,sır doğurmuş olmak için doğurmadımki ben kuzumu.

boşver baksınlar işte. insan kendi canından olunca kıyamaz. burda komşudan duydum geçen yıl bizim apartamanda kadının biri ikizlere bakıyomuş. komşu komşu gezerdi elinede örgüsünü alırdı dönüp bakmazdı çocuklara diyo. yaramazlık yapıncada vuruveririmiş. evinde taşın üstünde oynatırmış. ortalığı dağıtmasınlar diye. tabi bu daha basit neler yapanlar var neler.
allah yavrularımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

doğru diyosun insan dayanamz valla. düşününce bile içim gidiyo.
aslında bi altı ay daha almak istiyorum ama eşim emekli oluyo. emekli maaşıyla nasıl geçiniriz bilmiyorum.
gerçi kadro açılınca devlete geçecek ama o da zaman istiyo..

amin canım.çok zor içinde olmayınca insan anlayamıyor.yine çok şükür tabi güvenebileceğim insanlar var.ve karşılıksız bakıyorlar.Allah iyi insanlarla karşılaştırır inşallah.

bu arada benaraniza yeni katildim ayni mutluluklari ve sorunlari beraber yasiyoruz bazen icim cooook rahatliyor kizlar. benim gorkemim hem yurumuyor hem de disi cikmadi aranizda varmi acaba bir sorun mu var. oyle korkuyorum ki. sevgili babaannemizde kalsiyum ekskligi var demiyormu iyyyy sinirden patliyorum

günaydın:))
hoşgeldin görkemse:)
valla kızlar bakım işi zor ama ben de varsa kreş taraftarıyım..
du bi kahvaltı hazırlayayım size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…