2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜnaydın canlarımmm.....
Ellerıne saĞlık duygucumm.....
Ohhhhh ne enfes gÖrÜnÜyolar....
GÖrkemse hoŞgeldın aramıza....
Bı sorun yoktur ınŞallahhh bekle
bır kaÇ ay daha sonra bı kontrole gÖtÜrrsÜn...
GeÇ dıŞı Çıkan oluyo Öyle...geÇ yÜrÜyende...

Günaydınlar herkeseee,
Ellerine sağlık duygucum, hepsinden birer parça aldım doydum:))))))

Görkemse hoşgeldin canım sende.Dişi çıkmayan bebeğimizde var, hala yürüyemeyen bebeğimizde.Üzülme hepsi zamanla olur.Kimsenin sözüne bakma sen.Yürümede zorluk çekmelerinin bir nedeni de bence dr.ların ilk 6 ay bebekleri oturmasına bile izin vermemeleri.Eğer aile de bu şekilde davranırsa, bebeklerin oturmasıda, emeklemeside, yürümeside gecikiyor.

hoşgeldin aramıza herkesin lafına bakma onlar olunca başka şeyler buluyorlar olmadı neden bu kadar geç oluyor diye söyleniyorlar hasta olmasınlar gerisi yavaş yavaş olur

AMİN İNŞALLAHolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealkisalkisalkis

Hayırlı cumalar herkese...

Görkem Meral abla doğru söylüyor... Geç olsunda güç olmasın inş. Benim kızımda henüz yürümüyor. Bizde kalça çıkığı vardı biz diğer çocuklara göre bir ay geriden gidermişiz, öyle demişti doktor...

Bu arada benim bugün doğum günüm kızlar...

Doğum günün kutlu olsun tuğbacım:))))Kızınla aynı aydansınız:)Şimdi beraber yapacaksınız sanırım yaş gününüzü, öyle bir şeyler söylemiştin di mi_?

iyiki doğdum tuğbacım
daha nice yıllara sevdiklerinle birlikte girmen dileklerimle
mutlu yıllar sağlıklı yıllar seni beklesin inşallah....
iyiki doğdun iyiki aramızdasın:)))))))))))

Doğum günün kutlu olsun tuğbacım:))))Kızınla aynı aydansınız:)Şimdi beraber yapacaksınız sanırım yaş gününüzü, öyle bir şeyler söylemiştin di mi_?

Çok teşekkür ederim a.s. ... Evet aramızda üç gün var.. Bugün veya pazar günü kendi aramızda pasta keseceğiz... :)

iyiki doğdum tuğbacım
daha nice yıllara sevdiklerinle birlikte girmen dileklerimle
mutlu yıllar sağlıklı yıllar seni beklesin inşallah....
iyiki doğdun iyiki aramızdasın:)))))))))))

Cnm çoook teşekkürler.. Bende aranızda olmaktan dolayı çoook mutluyum... a.s.

selamlar herkese hayrlı cumalar
görkemse hoşgeldin canım benim oğlumda hala dişssiz dr ırsi olabilir dedi yakındır çıkması belirginleşmişler iyice dedi ama hala yok bendede takıntı olmaya başladı bu diş olayı ((
duygu eline sağlık ama ben gelinceye kadar bişi kalmamış kahvaltıdan çay alim bari :))
nazo nerlerdesin kıs sen arada girde yaz iki satır hoşgeldin buarada defnoş nasıl
tuğba doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür geçir işallah
deniz meral nasılsınız arkadaşlarım paşalar nasıl

hpşbulduk bacım ayyy bi fırsat bulsam hiç çıkmıycam kızlar bende bugün aşure yaptım Allah jabul ederse yarında günüm var neyseki kalabalık değiliz hepimizde çocukluyuz halden anlıyoruz annem geldi saolsun kuaföre gidicem bende ayyy çok afedersiniz ağdaya bile gidemiyorum aynı apartamndayım ama saolsun babanemiz yarım saat bile tutamıyo ki huysuz bi çocuk değil

saol denizim bizde iiyiz bizimkide uyuyor şimdi yemek yapıcam bende ömrümde ilk defa brüksel lahanası pişircem tarif bakıyordum

nzocum Allah kabul etsin bacım ay bizimde hep komşular yapıp getirmişler bana bende hiç anlamam aşure yapmaktan ama çok lezzetli bişey yemsi çok güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…