walla eğer dişinden yapıyosa ben veriyorum ama bir tek akşam yatırırken veriyorum...
benim oğlumda alt dişlerini patlatıyo 2 tane birden
üstte 4 tane var... dün gece benim ki sabaha karşı 5 ti uyudu
bütün gece ağladı hiç uyumadan...
tuğba doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür geçir işallah
hanımlar bi yardımcı olurmusunuz, ben mart annesiyim, kuzum 10 aylık.
benim hatunumun geçen gözü kızarmıştı, 2 gün falan uykusu bozulmuştu ona bağlamıştım. (uykusu bozulmuştu derken, dakka başı uyanmaya başladı yani, zaten çok uykusu yok.)
fakat o işi hallettik, yinede bu hafta uyuma sorunumuz devam ediyor. ellerinin içini sıcak hissediyorum, ateşi yok ama yinede bi sıcak yavrum. annem ağrı kesici ver dedi geçen gece, verdim gece sadece 1 defa uyandı bebeğim. dişlerinden olabilir değil mi? siz diş çıkartma döneminde ağrı kesici veriyomusunuz? ne kadar arayla kullanıyosunuz? doktora sorarsan vermeyeceksin. e ama yavrum huzursuz, mutsuz, uykusuz. ne olacak böyle? 1 hafta geceleri versem çok zararı olurmu ki?
iyi ki doğdun tubacım kızınla sana yeni yaşınızda bol şanslı bol uykulu neşeli günler diliyorum nazda öpüyomuş arkadaşını
afiyet olsun canımopuyorumnanaktanelerine sağlık herşey çok güzel gözüküyorolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
nice senelere canım,iiki doodunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHayırlı cumalar herkese...
Görkem Meral abla doğru söylüyor... Geç olsunda güç olmasın inş. Benim kızımda henüz yürümüyor. Bizde kalça çıkığı vardı biz diğer çocuklara göre bir ay geriden gidermişiz, öyle demişti doktor...
Bu arada benim bugün doğum günüm kızlar...
var var tatlım herkese yeter,opuyorumnanaktanselamlar herkese hayrlı cumalar
görkemse hoşgeldin canım benim oğlumda hala dişssiz dr ırsi olabilir dedi yakındır çıkması belirginleşmişler iyice dedi ama hala yok bendede takıntı olmaya başladı bu diş olayı((
duygu eline sağlık ama ben gelinceye kadar bişi kalmamış kahvaltıdan çay alim bari :))
nazo nerlerdesin kıs sen arada girde yaz iki satır hoşgeldin buarada defnoş nasıl
deniz meral nasılsınız arkadaşlarım paşalar nasıl
hanımlar bi yardımcı olurmusunuz, ben mart annesiyim, kuzum 10 aylık.
benim hatunumun geçen gözü kızarmıştı, 2 gün falan uykusu bozulmuştu ona bağlamıştım. (uykusu bozulmuştu derken, dakka başı uyanmaya başladı yani, zaten çok uykusu yok.)
fakat o işi hallettik, yinede bu hafta uyuma sorunumuz devam ediyor. ellerinin içini sıcak hissediyorum, ateşi yok ama yinede bi sıcak yavrum. annem ağrı kesici ver dedi geçen gece, verdim gece sadece 1 defa uyandı bebeğim. dişlerinden olabilir değil mi? siz diş çıkartma döneminde ağrı kesici veriyomusunuz? ne kadar arayla kullanıyosunuz? doktora sorarsan vermeyeceksin. e ama yavrum huzursuz, mutsuz, uykusuz. ne olacak böyle? 1 hafta geceleri versem çok zararı olurmu ki?
Sağol canım iyiyiz, paşa da iyi allaha şükür.Sen nasılsın , paşamız nasıl_?selamlar herkese hayrlı cumalar
görkemse hoşgeldin canım benim oğlumda hala dişssiz dr ırsi olabilir dedi yakındır çıkması belirginleşmişler iyice dedi ama hala yok bendede takıntı olmaya başladı bu diş olayı((
duygu eline sağlık ama ben gelinceye kadar bişi kalmamış kahvaltıdan çay alim bari :))
nazo nerlerdesin kıs sen arada girde yaz iki satır hoşgeldin buarada defnoş nasıl
deniz meral nasılsınız arkadaşlarım paşalar nasıl
Geçmiş olsun canım, ben öyle çok huzursuz olduğu zamanlarda, çok nadir ya bebe aspirini ya ada bir kaşık calpol veriyorum.Ama dediğim gibi çok nadir.Öyle her akşam vermiyorum.Bana göre ağrı kesici ya da farklı bir ilaç vermek iyi değil.hanımlar bi yardımcı olurmusunuz, ben mart annesiyim, kuzum 10 aylık.
bu arada benaraniza yeni katildim ayni mutluluklari ve sorunlari beraber yasiyoruz bazen icim cooook rahatliyor kizlar. benim gorkemim hem yurumuyor hem de disi cikmadi aranizda varmi acaba bir sorun mu var. oyle korkuyorum ki. sevgili babaannemizde kalsiyum ekskligi var demiyormu iyyyy sinirden patliyorum
ay ne tuhaf insanlar var yaaa.gıcık olurum bölelerinee..bizimde bugun aşımız vardı..atlattık çok şükür..ordada dandini bi anne var dı ..oğlu için bana diyorki ay bi kendim güzelim sanıyo oğlum çok güzelsin tamam ya felen diyo şaka gibi gülmememk için zor ttuuuttum kendimi .aynada kendine bakmıya bayılıoo kendini çok beğeniyo dyoookafamçokkarıştı hay allahım ya gülümsedim bende sadece her bebek aynaya bakmaya bayılır güler kendine ..annelik bölee iştekaydirigubbakcemile2Slm hanimlar
Balim gecen gun bir kadin tanimiyorum avm de ne yedirdin ne kadar sisman dedi ezgiye :)) anne sutuyle oldu simdi emmiyor almiyor kilo dedim bebegi vardi 20 aylikmis Ezgi Deve gibi yaninda cocugun boyuda uzun cunku bizimkinim
kadin homur homur soylenerek gitti :)) neler var guzelim bosver ben hic karsilastirmam her bebegin yapisi
slm kızlarrr, ben 2010 ocak annesym..4 gun önce kavstm yavruma...tecrubelı anneler szlre bı sorum olacak...bu gögus acısıyla nasıl basedıyorsnuz ya.. dayanılmaz bı acı, catladı, patladı , yarıldı ... dayanamıııyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?