2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar bi yardımcı olurmusunuz, ben mart annesiyim, kuzum 10 aylık.
benim hatunumun geçen gözü kızarmıştı, 2 gün falan uykusu bozulmuştu ona bağlamıştım. (uykusu bozulmuştu derken, dakka başı uyanmaya başladı yani, zaten çok uykusu yok.)
fakat o işi hallettik, yinede bu hafta uyuma sorunumuz devam ediyor. ellerinin içini sıcak hissediyorum, ateşi yok ama yinede bi sıcak yavrum. annem ağrı kesici ver dedi geçen gece, verdim gece sadece 1 defa uyandı bebeğim. dişlerinden olabilir değil mi? siz diş çıkartma döneminde ağrı kesici veriyomusunuz? ne kadar arayla kullanıyosunuz? doktora sorarsan vermeyeceksin. e ama yavrum huzursuz, mutsuz, uykusuz. ne olacak böyle? 1 hafta geceleri versem çok zararı olurmu ki?

walla eğer dişinden yapıyosa ben veriyorum ama bir tek akşam yatırırken veriyorum...
benim oğlumda alt dişlerini patlatıyo 2 tane birden
üstte 4 tane var... dün gece benim ki sabaha karşı 5 ti uyudu
bütün gece ağladı hiç uyumadan...

canım çok sağol cevap verdiğin için, hamilelik döneminde forumlar uçuyodu, şimdi girebilen yok :)
benimki evvelsi gece sanırım yarım saate bir huysuzlanarak uyandı ve memem ağzındayken bile huzursuz kaldı. su verdim, süt verdim, meme verdim ne verdiysem olmadı. dün gece artık yarı uykudeyken ağzından yarım ölçek iglufen döktüm. uyudu meleğim. ben çalışıyorum, zaten çok uykusu olmadığı için uykusuzluğa alıştım ama böylesi de olunca hepten iptal oluyorum, bebeğim benden fena, uykusu böyle olunca günü de böyle oluyor.
doktora sordum, diş yapabilir dedi, zaten yeni kontrole götürdüm başkaca bi şeyi yok çok şükür. ama ilaç verme dedi. bişey olmazmış, pırasa vereymişim. e akşam veriyorum eline pırasa tamam da gece nasıl vericem. bende bi sizlere danışayım dedim. başka arkadaşlarda fikir verirse çok sevinirim.

iyi ki doğdun tubacım kızınla sana yeni yaşınızda bol şanslı bol uykulu neşeli günler diliyorum nazda öpüyomuş arkadaşını

Bu gece aybüke hanım beşte uyandı.. Hiç yüz vermedim, oyun oynayacakmış.. Sonra bir saat kendi kendine konuştu felan Allahtan altıda uyudu:) Bu cadıların nezaman uyanacğıda hiç belli olmuyor:)

tuğba doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür geçir işallah

Teşşekürler..

Cnm valla bende çok huzursuz olunca veriyorum... Bu iki gündür hasta olduğu halde iyi uyuyor.. Bizimde iki dişimiz birden geliyor... Üstte iki altta iki tane var. Üstleri dörtleyecek.. İki kez ağrı kesici verdim geçenlerde... Ama ilk dişleri çıkarken gündüzleri prasa veriyordum işe yarıyor:))

iyi ki doğdun tubacım kızınla sana yeni yaşınızda bol şanslı bol uykulu neşeli günler diliyorum nazda öpüyomuş arkadaşını

Teşekkürler Ayşegül... Amiiiin diyorum.. Bu iki gündür iyi uyuyor, ilaçlarmı yapıyor bilmem ama inş hep böyle gider:)) Bizde Nazımızı öpüyoruz...

Ben kaçayım aybük uyanmadan çorba yapmak gerek...

elerine sağlık herşey çok güzel gözüküyorolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
afiyet olsun canımopuyorumnanaktan
nice senelere canım,iiki doodunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
var var tatlım herkese yeter,opuyorumnanaktan

valla ben de veriorum ağrı kesici,benim dr.azcık verebilirsin dedi.demese de veririm zati..

Sağol canım iyiyiz, paşa da iyi allaha şükür.Sen nasılsın , paşamız nasıl_?

Geçmiş olsun canım, ben öyle çok huzursuz olduğu zamanlarda, çok nadir ya bebe aspirini ya ada bir kaşık calpol veriyorum.Ama dediğim gibi çok nadir.Öyle her akşam vermiyorum.Bana göre ağrı kesici ya da farklı bir ilaç vermek iyi değil.

iyi ki doğdun tuğba...nice güzel yaşlara eşinle kıznla ve sevdiklerinde

bugün yine çocuk büyütürken çevremizdekilerin söyledikleri konuşulmuş sanırım...benimde başıma geleni anlatacağım..bugün yengemlere gidiyorum bizim komşunun kayınvalidesi gelmiş misafir yolda karşılaştık...selamlaştık bana direk annesi sen bu çocuğa iyi bakmamışsın ne kadar zayıf bu dedi...bende bunun yapısı böyle olcak ondan dedim...maşallah senin kilon yerindeya babasımı cılız bunun kime çekmiş dedi bilmiyorumkismileyoo dedim ne bileyim kime çekmiş allahta böyle yaratmış bunu dedimaklinialirimsmile iştahsızmı iyi besleyemiyormusun diye soruyor...benim torun maşallah bir kilolu diyor...şimdi ben bu kadına ne diyeyim yaşlı dedim güldüm geçtim birazda siniroldum ama..sen beni daha ilk defa görüyosun nerden biliyon nasıl baktığımı...en sinir olduğum laf sen iyi bakamamışsın lafı ama yaşlı kadına ne söylenirki :hulya: çocuk zayıf olunca neden bu gözle bakılıyor neden beğenilmiyor anlamıyorum bende...ama çokta umrumda değil kaydirigubbakcemile2

aman boşverr..ben eskiden zayıf diodum ama gayet normal nil de:))hatta ilerde çok sevicak sanırım vücüdünü:))boyu kısa kalmasın tek derdim o benim:))
tuğbacım ben kutladım die hatırlıorum ama bak emin olamadım şimdik:))
doğum günün kutlu,mutlu olsunopuyorumnanaktan

ayy benimde tek derdim o...en azından 1.75 olsun...erkekte kısa boy pek hoş olmuyor..

Slm hanimlar

Balim gecen gun bir kadin tanimiyorum avm de ne yedirdin ne kadar sisman dedi ezgiye :)) anne sutuyle oldu simdi emmiyor almiyor kilo dedim bebegi vardi 20 aylikmis Ezgi Deve gibi yaninda cocugun boyuda uzun cunku bizimkinim

kadin homur homur soylenerek gitti :)) neler var guzelim bosver ben hic karsilastirmam her bebegin yapisi

hoşgeldin görkemse
ay ne tuhaf insanlar var yaaa.gıcık olurum bölelerinee..bizimde bugun aşımız vardı..atlattık çok şükür..ordada dandini bi anne var dı ..oğlu için bana diyorki ay bi kendim güzelim sanıyo oğlum çok güzelsin tamam ya felen diyo şaka gibi gülmememk için zor ttuuuttum kendimi .aynada kendine bakmıya bayılıoo kendini çok beğeniyo dyoookafamçokkarıştı hay allahım ya gülümsedim bende sadece her bebek aynaya bakmaya bayılır güler kendine ..annelik bölee iştekaydirigubbakcemile2

tubacım doğum günün kutlu olsun ..kızınla nice mutlu sağlıklı seneler dilerim kızınla eşinle ve tüm sevdiklerinle...

slm kızlarrr, ben 2010 ocak annesym..4 gun önce kavstm yavruma...tecrubelı anneler szlre bı sorum olacak...bu gögus acısıyla nasıl basedıyorsnuz ya.. dayanılmaz bı acı, catladı, patladı , yarıldı ... dayanamıııyomm

karbonatlı su ile temizle :kedi:göğüs pedi kurutup çatlatmıyor bilmiyorumkismilekrem opuyorumnanaktanben bunları kullandım ama kesinlikle gögüs pedi kullan olumunekankayizsmileha bide ismi aklımda degil ama gögüs ucuna takılan bişey var onunlada emziriliyor inşallah yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…